- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.061
unıbaby aldım hala yıkamadım.bıde dalın granullu var.Bebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Hay maşallah. Nst den ne para kazanıyorlardır böylece. Eşine niye tut dedi ki ne saçma. Adamcağız 20 dk boşuna niye tutsun?kızlar dun 100 tl verdık nst ye.bırde heemsıre bıraktı gıttı esıme tut dedı o karına tutulan cıhazı.saka gıbı.
Ben uni baby sıvı deterjan kullanıyorum Can'ımBebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Bebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Elektrik yok su yok dedim ya darlandm ben arabada 10 gundur kapida yatiyor toz icinde kalmis seytan durttu beni gene. Bir avm ye kadar gitsem nolur 12 km eve mesafe 15 dk suruyor. 37. Haftayi doldurdum bugun.Benim haftamda olanlar arac kullaniyor musunuz, disari cikiyor musunuz uzaga? Esimle annem gitme biyere diyor da sata gore 40 i doldurursak 20 gun evde mi durcam ben
Canim bende egitim arastirmaya gidiyorum kayseride. Ama hep kendi doktoruma gidiyorum :/ polikilinigi her gittigimde degisiyor ama doktorum ayni kaliyor. Acaba randevunu mu gec aliyorsun o guzden mi ayni doktora yer bulamiyorsun? Benim gecen hafta gitmem lazimdi ama kendi doktoruma randevu alamadim diye gitmedim bugun gidecem.Doktor mevbur degisiyo ayni doktor farkli bolum bakiyo arastirma hastanesinde ayni doktor muhane olmak mumkun degil. Haftaya gel dediler bina zor yer buldum. Doktorlar infertite tup bebek sezeryan sonrasi normal dogum sezeryan sonrasi degerlendirmr felanda filan derken 2 hafta buluyo ama benim haftada bir gelmem gerekiyo
Ben dalan roxy aldim ama memnun kalmadim. Kokusu mis gibi, yumusacik da yapti sıkıntı yok. Ama camasirlarini yikayali bir ay oldu daha mis gibi kokuyor camasirlar. Yani bu kadar kalici kokusunun olmasindan hic ama hic hoslanmadim.Bebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Benim 10 dakika da bir bazen 7_8 e düşüyor . Yarim saat oldu başlayalı 6 kez sancılandım 1 dakika filan sürüyor bide. Gidicem de gidene kadar sancim geçmişte olabilir diye bekliyorum genelde.BEn de adet ağrısı gibi çekiyorum ama birkaç dakika sürüp geçiyor. Dr normal ama 1 saatte 4-5 defa tekrarlarsa gel dedi
Canım dün akşam ben de 2 saat boyunca adet ağrısı çektim ve bebek kendini aşağıya çok ittirdi. 5 dkda bir tuvalete gidip 2 damla çiş yaptım.
Çok da erken değil ama yine de azcık daha beklese iyi olur tabi, doktorun gel dediyse git canım bi terslik olmasın Allah korusun
Can'ım denemedim bilmiyorum ama yaparsan da sen yeme bence.Kizlar bimden dondurulmus balik alip pisirdiniz mi hic? Esim aksama balik istedi. Balikci da uzak biraz hic gidesim yok oraya kadar daha hastane randevum da var. Bimden aliyim diyorum ya daha once de hic yapmadim. Nasil olur acaba?
Demekki çok şiddetli canım. Sen yine de bi git ne olur ne olmazSürekli bi ağrı değil karnim kasildikca bu da 1 dakika sürüyor aynı zamanda adet ağrısı oluyor ama 1 dakika sürmese oturur ağlarım. Doktorum 38 i görmek istiyor ama sanmam bu gidisle 37 yı zor gorucem gibi
A a neden ki ben balik cok severim.Can'ım denemedim bilmiyorum ama yaparsan da sen yeme bence.
Walla benim kaynanada marifetli maşallah eşini 25li yaşlarda kaybetmiş,usta öğreticilik belgesi alıp kurs hocalığı yapmış yıllarca.1 kız 1 oğlan büyütmüş ,ilk oğlan olunca işi bıraktı bizim oğlana baktı.annemden iyidir, annem çok yanımda kalmaz işi bitince wınnnn kaçar10 gün umreye gitti , gelse diye yolunu gözlüyorum
Bende muayene 130tl + 80 tl nst. Sen farkında değilsin ama hafif ağrılar sancı olabilir ona göre doktor sana istiharet veriyor yada çok olursa bazılarına iğne falan yapıyor erkense. Onun için aksatma ben geçen hafta gittim cuma yine gidicem muayene ücreti ödemiycem kontrol süresi çünkü ama nst ödeyeceğim
Ya bi de hiç ölçümlerle ilgili kafamı karıştırmıyor. İki hafta önce kafası 2 hfta önde gzüküyordu bunu hiç söylemedi ultrason kağıdında gördüm ben . Bu hafta haftasıyla uyumlu mesela kafa . Hiç kasmıyor ya burda bakıyorum bazı doktorlar arkadaşlara boşa evham yaptırıyor .Ay benim ilk doktorum da öyleydiama çekti gitti hastaneden ve bu şehirden çok özlüyorum onu
aynen öyle valla,insana evin içinde olunca ev işlerini o yapsın gibi geliyor ama halbuki oda sürekli çizim yapıyor boş oturmuyorCanım sanada geçmiş olsun. Sen dışarıda o içeride yine bir nebze iyi diye düşünsem de sen topla o dağıt durumu olur oda hiçç sevimli değil. Neyse ki benimki doğum sonrası pek bi işime yariyor. Gaz çıkartmada 1 numara
Yönetime.basvuruyosun sanirim.canimKızlar kullanıcı adı nasıl değiştiriliyor? Aradım bulamadım yerini. Adımı değiştirmek istiyorum da :)
Canım Konukoğlu harika ben 1 yıldır Bursa dayım burda o ayarda bir hastane yok iddia ediyorum lüks takılanlar da bildiğin soyguncu...ben Kilis teyken bi daha çocuk doğurmadığıma pişman oluyorum ama savaş vardı sıkıntı vardı eşimle sorunlarımız vardı kısmet olmadı...elimin altında ne güzel bi imkan varmış bilememişim...Ya o kadar fazla fiyatlar ki gerçekten şok oluyorum canım ya, benim gittiğim hastane g.antebin en pahalı hastanesi sözde ve nst 17 tl. Son gittiğimde doguma hazırlık için kan aldılar şimdiden hazır bulunsun sonuçlar doğum zamanı lazımmış diye 100tl verdik tahlillere ve ben şok oldum bu ne pahalılık diye
Allah sizin yardımcınız olsun valla.bir de para verip kendiniz tutuyorsunuz sacmaliga bak insan bari bant yapistirir yazık adama 20 dk öyle duruyo. Başka yerde çektir canım sen de nst yi sonra doktoruna götür
Kızlar bugün A101e pilates seti geliyor, gidip alcam ben üşenmezsem
Ya canım ben bu nst den hiçbişey anlamadım.netten de baktım ama karışık geldi.anlatabilecegin bişeyse anlatsanaKontrolden çıktık. Çok şükür herşey yolunda.35+6yız ve 2800 gr. Doktorum çok iyi Ben birşey sormadan o herşeyi açıklaya açıklaya anlatıyor. Bugün de nst kağıdındaki değerlerin ne anlama geldiğini hangi durumlarda sorun göründüğü oturdu tek tek açıkladı. Allah razi olsun
ben 35im ama işe arabayla gidip geliyorum,37ye kadar çalışacagım için yine o haftalarda da araba kullanıcam.ne bileyim şöförlüğüne güveniyorsan sıkıntı olmaz neden olsun,biraz daha düşük hız da kullanırsın en fazla..Elektrik yok su yok dedim ya darlandm ben arabada 10 gundur kapida yatiyor toz icinde kalmis seytan durttu beni gene. Bir avm ye kadar gitsem nolur 12 km eve mesafe 15 dk suruyor. 37. Haftayi doldurdum bugun.Benim haftamda olanlar arac kullaniyor musunuz, disari cikiyor musunuz uzaga? Esimle annem gitme biyere diyor da sata gore 40 i doldurursak 20 gun evde mi durcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?