2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızlar dun 100 tl verdık nst ye.bırde heemsıre bıraktı gıttı esıme tut dedı o karına tutulan cıhazı.saka gıbı.
Hay maşallah. Nst den ne para kazanıyorlardır böylece. Eşine niye tut dedi ki ne saçma. Adamcağız 20 dk boşuna niye tutsun?
Yazık ya. Bence başka yerde çektir götür oraya

Bebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Ben uni baby sıvı deterjan kullanıyorum Can'ım

Ben de dalinin sıvı deterjanını aldım. Bir de uni baby nin yumuşatıcısını. Ama henüz kullanmadım hafta sonu kullanacağım inşallah

Ben 35. haftamdayım. Çalıştığım ve işe arabayla gidip geldiğim için her gün kullanıyorum. Normalde mesafe 35 dk kadar ama İstanbul şartlarında 1 buçuk saat trafikte kaldığım oluyor akşamları. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Yine de tedbirli olmakta fayda var tabi

Bebekonfordan beşik almıştık az önce geldi, akşam eşim gelince bakacağız çok merak ediyorum
Ev tadilattan dolayı savaş alanı gibi hâlâ bitmedi işler ama ne yapayım çok merak ediyorum. Akşam bakmamız lazım

Hamile çekimi yaptıran arkadaşlara sorum olacak. Çekim için ne gibi hazırlık yaptınız, çekimde kullanmak için yanınızda ne götürdünüz? Haftaya cumartesi çekim olacak ben bugün elbise sipariş ettim. Başka hiçbir hazırlığım yok
Hastanede oda çekimi olacak sadece küvez tülü ve kapı tülü, süsü var. Çekim yapılacak oda süslü değil ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum. Neler hazırlayabilirim?

Canim bende egitim arastirmaya gidiyorum kayseride. Ama hep kendi doktoruma gidiyorum :/ polikilinigi her gittigimde degisiyor ama doktorum ayni kaliyor. Acaba randevunu mu gec aliyorsun o guzden mi ayni doktora yer bulamiyorsun? Benim gecen hafta gitmem lazimdi ama kendi doktoruma randevu alamadim diye gitmedim bugun gidecem.
Ben dalan roxy aldim ama memnun kalmadim. Kokusu mis gibi, yumusacik da yapti sıkıntı yok. Ama camasirlarini yikayali bir ay oldu daha mis gibi kokuyor camasirlar. Yani bu kadar kalici kokusunun olmasindan hic ama hic hoslanmadim.

Kizlar bimden dondurulmus balik alip pisirdiniz mi hic? Esim aksama balik istedi. Balikci da uzak biraz hic gidesim yok oraya kadar daha hastane randevum da var. Bimden aliyim diyorum ya daha once de hic yapmadim. Nasil olur acaba?

BEn de adet ağrısı gibi çekiyorum ama birkaç dakika sürüp geçiyor. Dr normal ama 1 saatte 4-5 defa tekrarlarsa gel dedi
Benim 10 dakika da bir bazen 7_8 e düşüyor . Yarim saat oldu başlayalı 6 kez sancılandım 1 dakika filan sürüyor bide. Gidicem de gidene kadar sancim geçmişte olabilir diye bekliyorum genelde.

Sürekli bi ağrı değil karnim kasildikca bu da 1 dakika sürüyor aynı zamanda adet ağrısı oluyor ama 1 dakika sürmese oturur ağlarım. Doktorum 38 i görmek istiyor ama sanmam bu gidisle 37 yı zor gorucem gibi

Kizlar bimden dondurulmus balik alip pisirdiniz mi hic? Esim aksama balik istedi. Balikci da uzak biraz hic gidesim yok oraya kadar daha hastane randevum da var. Bimden aliyim diyorum ya daha once de hic yapmadim. Nasil olur acaba?
Can'ım denemedim bilmiyorum ama yaparsan da sen yeme bence.

Kızlar kullanıcı adı nasıl değiştiriliyor? Aradım bulamadım yerini. Adımı değiştirmek istiyorum da :)

Sürekli bi ağrı değil karnim kasildikca bu da 1 dakika sürüyor aynı zamanda adet ağrısı oluyor ama 1 dakika sürmese oturur ağlarım. Doktorum 38 i görmek istiyor ama sanmam bu gidisle 37 yı zor gorucem gibi
Demekki çok şiddetli canım. Sen yine de bi git ne olur ne olmaz

Ne güzel

Ne güzel çok özeniyorum böyle karakterli düzgün kayınvalidesi olanlara, evlenmeden önce hep derdim gelinler niye kayınvalidelerini sevmez çok saçma o da annem olacak derdim oldurtmadılar

Ay benim ilk doktorum da öyleydi ama çekti gitti hastaneden ve bu şehirden çok özlüyorum onu
Ya bi de hiç ölçümlerle ilgili kafamı karıştırmıyor. İki hafta önce kafası 2 hfta önde gzüküyordu bunu hiç söylemedi ultrason kağıdında gördüm ben . Bu hafta haftasıyla uyumlu mesela kafa . Hiç kasmıyor ya burda bakıyorum bazı doktorlar arkadaşlara boşa evham yaptırıyor .

Kontrolden çıktık. Çok şükür herşey yolunda.35+6yız ve 2800 gr. Doktorum çok iyi Ben birşey sormadan o herşeyi açıklaya açıklaya anlatıyor. Bugün de nst kağıdındaki değerlerin ne anlama geldiğini hangi durumlarda sorun göründüğü oturdu tek tek açıkladı. Allah razi olsun

aynen öyle valla,insana evin içinde olunca ev işlerini o yapsın gibi geliyor ama halbuki oda sürekli çizim yapıyor boş oturmuyor benim de tek avantajım gece 2-3 gibi yatıyor eşim gece uyumazsa bebiş ona postalarım diye plan yapıyorum ama yine de uyuyan bebiş olması tek duam öncelikle tabiki de

Canım Konukoğlu harika ben 1 yıldır Bursa dayım burda o ayarda bir hastane yok iddia ediyorum lüks takılanlar da bildiğin soyguncu...ben Kilis teyken bi daha çocuk doğurmadığıma pişman oluyorum ama savaş vardı sıkıntı vardı eşimle sorunlarımız vardı kısmet olmadı...elimin altında ne güzel bi imkan varmış bilememişim...

Kızlar bugün A101e pilates seti geliyor, gidip alcam ben üşenmezsem
Ya canım ben bu nst den hiçbişey anlamadım.netten de baktım ama karışık geldi.anlatabilecegin bişeyse anlatsana

ben 35im ama işe arabayla gidip geliyorum,37ye kadar çalışacagım için yine o haftalarda da araba kullanıcam.ne bileyim şöförlüğüne güveniyorsan sıkıntı olmaz neden olsun,biraz daha düşük hız da kullanırsın en fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…