2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kesinlikle dogum seklinin onemi.yok yeterki ikimizde saglikli olalim ama bir turlu karar veremiyorum oktor karari bana birakti ne dusunecegimi bilemiyorum. Dedigin gibi dusunmeden direk akisina birakmak lazim.

yanı cok haklsınız arkadaslar ama doktorum cok ıyı mecbur gıdıyorum.zaten bıkaç hafta kaldı.bıtane kemerle bagladıda bırde esıme tut dedı ayrıca bısey.bende anlamadım hayatımda ılk defa bugunlere geldım.sonuclar ıyı cıktı cok sukur ama yınede bu kadar fıyat farkları olmamalı elbettekı.

Sezeryanmıydı normalmiydi seninki, depend aldım ben ama sezeryan dikişlerini acıtırmı acaba diye düşünüyorum
Sezeryandı canım yok rahatsız etmedi zaten kapalı oluyor ilk günler bandajlıydı yanlış hatırlamıyorsun hastaneden çıkana kadar. Benimki öyleydi yani

weryew Ultrasonda plasentaya bakmadı mı canım ya. Belki nstden sonra bakacaktır. Ay nefret ediyorum böyle doktorlardan. Ya müdürü bahşhekimi yok mu git konuş böyle böyle de. Kimsr sorumluluk almak mı istemiyor nedir bu yani

Evet kanala girmeye calisiyor olabilir hareketleri daha alttan kasiktan da geliyor bacagi falan yanlardan vuruyor gene. Tuvaletin gelmis hissi olup bir iki damlaysa o da asagi indigini gosteriyor bebegin. Kafasi baski yapiyor ya kanala girdikten sonra oyle hissetmeye basladm bende. Hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah

Bn bu ölçümlere hiç güvenmiyorum ya bnm çocuk 3 haftadır 3 kilo çıkıyor :) bu hafta 3 kilo ,geçen hafta 3100 gr ,ondan önceki haftada 3 kilo çıktı . Çatı muayenesini sordum suyum iyiyse 39. Hfta yaparz dedi o zamna kadar doğurursam be olcak bilmiyorum :)

Canım hastaneden hastaneye değişiyor demekki ben nst ye para alanları anlamıyorum bende özeldeyim ücretsiz giriyorum ve hemşire başımdan ayrılmıyor. Çok fahiş fiyatlar gerçekten para verilecek bir durum değil o nst yi çekmek zorunda sonuçta son günler hergün gireceksin hergün 100 liramı vereceksin çok saçmaaa

Kızlar kasilmalarda adet ağrısı çeken bi benmiyim? Ben geçsin diye bekliyordum 2 saat sürdüğü oluyordu. Doktorum bekleme gel dedi.agri hissetmek doğumun yakın oldugana isaretmis. 36+3 um erken yaaa

Kuz gülümseme deyince bi gülesim geldi benim doktorum Leyla gibi hep . Acayip yoğun bi kadın ve sürekli gülüyor hayır nasıl gülüyor anlamıyorum bazen gidiyo iki doğum birden yapıyor geliyor koridorda yürürken bile gülüyor

Elektrik yok su yok dedim ya darlandm ben arabada 10 gundur kapida yatiyor toz icinde kalmis seytan durttu beni gene. Bir avm ye kadar gitsem nolur 12 km eve mesafe 15 dk suruyor. 37. Haftayi doldurdum bugun.Benim haftamda olanlar arac kullaniyor musunuz, disari cikiyor musunuz uzaga? Esimle annem gitme biyere diyor da sata gore 40 i doldurursak 20 gun evde mi durcam ben

Kızlar kasilmalarda adet ağrısı çeken bi benmiyim? Ben geçsin diye bekliyordum 2 saat sürdüğü oluyordu. Doktorum bekleme gel dedi.agri hissetmek doğumun yakın oldugana isaretmis. 36+3 um erken yaaa
Canım dün akşam ben de 2 saat boyunca adet ağrısı çektim ve bebek kendini aşağıya çok ittirdi. 5 dkda bir tuvalete gidip 2 damla çiş yaptım.

Çok da erken değil ama yine de azcık daha beklese iyi olur tabi, doktorun gel dediyse git canım bi terslik olmasın Allah korusun

BEn de adet ağrısı gibi çekiyorum ama birkaç dakika sürüp geçiyor. Dr normal ama 1 saatte 4-5 defa tekrarlarsa gel dedi

Ahh canım 5 yıl neler çektirdi bi bilsen ahh ahh anlatsam yuh dersin bu hale getirenekadar öldüm öldüm dirildim ama şükür kazandım ben onun madfiyatında değilim düşünmesi çok mutlu ediyor

Seninki yine 5 yıl çektirmiş doğru yolu bulmuş benimki bi dünya çektirdi halada burnumdan getiriyo oğlunu şu halimde gaza getirdi kadın... Rabbim sorsun inşallah

Ay benim ilk doktorum da öyleydi ama çekti gitti hastaneden ve bu şehirden çok özlüyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…