- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.142
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.041
Kesinlikle dogum seklinin onemi.yok yeterki ikimizde saglikli olalim ama bir turlu karar veremiyorum oktor karari bana birakti ne dusunecegimi bilemiyorum. Dedigin gibi dusunmeden direk akisina birakmak lazim.Y
Canım insanlar yaşadıklarına göre yorum yapıyorlar benim mesela ilki sezeryandı çok rahattı allah bin kere razı oldun drumdan bir arkadaşımın üçüncü çocuğu sezeryanla oldu ilk ikisi normal ikisinide yaşamış biri olarak sezeryan rahatlıkmış normal doğum travmaydı diyor başka bir arkadaşım yine üçüncüyü sezeryanla yaptı ilk ikisi normal sezeryan kepazelik diyor çok zor toparlandı yalnız ben şunada inanıyorum doğum şekli konusunda asla kendini şartlandırmayacaksın son bahsettiğim arkadaş hep normale endeksledi kendini dr sezeryana gün verdiğinde kabullenemedi oğlunun 40ı çıkcak hala sorguluyor bence o psikolojide iyileşmeyi zorlaştırıyor biraz sonuç odaklı olmak lazım yavrunu kucağına alınca nasıl doğurduğunun bir önemi kalmıyor bana göre.
Ic canim bol bol su icip uzanmak da fayda ediyo insallah duzelirGunaydin canim vala iciyorum havuc suyu artar insllah
Sezeryandı canım yok rahatsız etmedi zaten kapalı oluyor ilk günler bandajlıydı yanlış hatırlamıyorsun hastaneden çıkana kadar. Benimki öyleydi yaniSezeryanmıydı normalmiydi seninki, depend aldım ben ama sezeryan dikişlerini acıtırmı acaba diye düşünüyorum
Evet kanala girmeye calisiyor olabilir hareketleri daha alttan kasiktan da geliyor bacagi falan yanlardan vuruyor gene. Tuvaletin gelmis hissi olup bir iki damlaysa o da asagi indigini gosteriyor bebegin. Kafasi baski yapiyor ya kanala girdikten sonra oyle hissetmeye basladm bende. Hayirlisiyla saglikla gelsinler insallahDikkat et canım yorma kendini. Agrilarin varsa hele hic ugrasma temizlikle.
Bu elektrik su kesilmesi o kadar can sıkıcı ki. Eski evimde gider gelmezdi 2 gün, tuvalete bile avmye gittigimzi bilirimçok şükür bu evde yedek depo ve jeneratör var.
Ya benimki de alttan ittiriyor acaba kanala girmeye mı çalışıyor ki. 2 gündür çok fena bi şekilde itiyor ve 2 damla çiş yapıyorum gidip gidip
Bn bu ölçümlere hiç güvenmiyorum ya bnm çocuk 3 haftadır 3 kilo çıkıyor :) bu hafta 3 kilo ,geçen hafta 3100 gr ,ondan önceki haftada 3 kilo çıktı . Çatı muayenesini sordum suyum iyiyse 39. Hfta yaparz dedi o zamna kadar doğurursam be olcak bilmiyorum :)Acikcasi doktorumda cok muallakta birakti beni. 3 kilo olmus dedi. Dogana kadar en fazla 3600 olsa catin 3600 e uygunmu diye bakalim dedi bakti. Sonra bana 3400 olur en fazla bebek bence normal dogumu deneyebilirsin diyo. Hani bana demiyoki ruya catin musait yaparsin yada musait degil yapamazsin. Bilmiyorum kafam cok karisti hele bu sabahki sanci gozumu dondurdu resmen uyustum bi anlik
yanı cok haklsınız arkadaslar ama doktorum cok ıyı mecbur gıdıyorum.zaten bıkaç hafta kaldı.bıtane kemerle bagladıda bırde esıme tut dedı ayrıca bısey.bende anlamadım hayatımda ılk defa bugunlere geldım.sonuclar ıyı cıktı cok sukur ama yınede bu kadar fıyat farkları olmamalı elbettekı.
Kuz gülümseme deyince bi gülesim geldi benim doktorum Leyla gibi hep . Acayip yoğun bi kadın ve sürekli gülüyor hayır nasıl gülüyor anlamıyorum bazen gidiyo iki doğum birden yapıyor geliyor koridorda yürürken bile gülüyorAynen canım az önce video paylaşmış onu izledim, altına yazdıkları bile insanın içini ferahlatıyor. Istanbulda olsam kesinlikle giderdim. O kadar harika ki. Hamile kalmadan once takip ediyordum ve her doktoru öyle sanıyordummegersem çoğu doktordan bi tebessüm görmek bile lüksmüş
Canım dün akşam ben de 2 saat boyunca adet ağrısı çektim ve bebek kendini aşağıya çok ittirdi. 5 dkda bir tuvalete gidip 2 damla çiş yaptım.Kızlar kasilmalarda adet ağrısı çeken bi benmiyim? Ben geçsin diye bekliyordum 2 saat sürdüğü oluyordu. Doktorum bekleme gel dedi.agri hissetmek doğumun yakın oldugana isaretmis. 36+3 um erken yaaa
BEn de adet ağrısı gibi çekiyorum ama birkaç dakika sürüp geçiyor. Dr normal ama 1 saatte 4-5 defa tekrarlarsa gel dediKızlar kasilmalarda adet ağrısı çeken bi benmiyim? Ben geçsin diye bekliyordum 2 saat sürdüğü oluyordu. Doktorum bekleme gel dedi.agri hissetmek doğumun yakın oldugana isaretmis. 36+3 um erken yaaa
Dalin sıvı deterjan Dalan roxy toz deterjan aldimBebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Canım ben sabun tozu olanlardan alacaktım yakınlarda bulamadım e bebek e de gidememistim o sira. Arielin sıvı bebek deterjanini aldımBebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Ahh canım 5 yıl neler çektirdi bi bilsen ahh ahh anlatsam yuh dersin bu hale getirenekadar öldüm öldüm dirildim ama şükür kazandım ben onun madfiyatında değilim düşünmesi çok mutlu ediyor
Roxy dalan aldım canımBebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Ay benim ilk doktorum da öyleydiKuz gülümseme deyince bi gülesim geldi benim doktorum Leyla gibi hep . Acayip yoğun bi kadın ve sürekli gülüyor hayır nasıl gülüyor anlamıyorum bazen gidiyo iki doğum birden yapıyor geliyor koridorda yürürken bile gülüyor
Canım hastaneden hastaneye değişiyor demekki ben nst ye para alanları anlamıyorum bende özeldeyim ücretsiz giriyorum ve hemşire başımdan ayrılmıyor. Çok fahiş fiyatlar gerçekten para verilecek bir durum değil o nst yi çekmek zorunda sonuçta son günler hergün gireceksin hergün 100 liramı vereceksin çok saçmaaa[/QUOTE
hergun gırılcekse vardır bır kolaylıgı herhalde dıye dusunuyorum.ınsalla yanı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?