- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.021
Ay geçen gün bizimde yoktu su bütün gün gelmedi susuzluk ne zorHalıları yıkamaya verdim şimdi tam temizliğe baslayacaktim ki elektrik ardından da su kesildi. Zaten dün de 15 saat su yoktu noluyor ya beni bulur zaten böyle şeyler. Bide gece bel, kasik agrisindan uyuyamadm bebek sanki çıkacak gibi ittiriyordu baya canım yandı dogurucam sandım bebek kanala girmişti ilerliyor sanırım ben nisan sonuna bulmam sanirm bu gidişle. yarın doktora gidicem ağrı esigim de yüksektir suni sancida 24 saat gikimi cikarmadm
Dişten çok çekmiş biriyim. Asla devlete gitmem. Bir kez gittim lisedeyken o son oldu. İyi bi dr bulmak gerçekten zor.Canım.bir dişini capada yaptırdık asistanlar yapiyolar hepmve 1 seneye gün veriyorlar çocuk.icerden bı çıktı su gibi terleşmiş canı yanmış ağlıyor buda İstanbul'um tıp merkezinde eski bir dış hekimi var eşimde ona gidiyodu yavrum.gule oynaya gidiyo öylede çıkıp geliyoruz evimize
Katılıyorum sans benim nstde 5₺Ben anlamiyorum nstye nasil bu kadar para alabiliyolar benim 10 TL verdiğim.nstyle bir başkasının 150 verdiği nst nin farkı ne
Aynen öyle çok şükür ki bulduk iyi bir doktorDişten çok çekmiş biriyim. Asla devlete gitmem. Bir kez gittim lisedeyken o son oldu. İyi bi dr bulmak gerçekten zor.
Depend hayat kurtarır
Şaka maka ben doğumdan sonra da çok kullandım herkesin 2 günde azalmış ama benim kanamam çoktu hep. Bir de külot da giymiyorsun ya dikişler de rahattı
Canım ben senin hastaneden birşey anlamadım ya senden çok çok kötü hastalar gördükleri için senin durumun normal geliyor yada yanlış birşeyler var hayırlısıyla sağ Salim bir kurtulsaydınKizlar yok boyle birsey doktor odasina girip cikmam bir oldu resmen doktor hic tinlamadi. Nst yolladi bu doktor ilkbgeldim suan ogle tatiliyiz bebegin kafasi 41+2 cikiyo doktor mavi balina oyunu asistaniyla sohpet ediyo simdi nst sonuc icin ogle tatilbitmesi bekliyorum dedimki ne zaman ameliyat olucan haftada bir gel diyo asistani en gec haftaya yatis yapmamiz lazim diyo simdi kizlar bu nedir ya
Sen doktor mu değiştirdin cnm neden böyle karıştı.Kizlar yok boyle birsey doktor odasina girip cikmam bir oldu resmen doktor hic tinlamadi. Nst yolladi bu doktor ilkbgeldim suan ogle tatiliyiz bebegin kafasi 41+2 cikiyo doktor mavi balina oyunu asistaniyla sohpet ediyo simdi nst sonuc icin ogle tatilbitmesi bekliyorum dedimki ne zaman ameliyat olucan haftada bir gel diyo asistani en gec haftaya yatis yapmamiz lazim diyo simdi kizlar bu nedir ya
Kızlar burda bazı arkadaşlar biliyo eşim annesinin adini koymak istiyordu kızı ma ben kesinlikle istemiyorum şimdi aklıma Ömür ismi geldi kiz için sizce uygun mu
A
hayırlı haberlerle gel canım Allaha emanet
kızlar dun 100 tl verdık nst ye.bırde heemsıre bıraktı gıttı esıme tut dedı o karına tutulan cıhazı.saka gıbı.Katılıyorum sans benim nstde 5₺
Sen doktor mu değiştirdin cnm neden böyle karıştı.
Canım ben senin hastaneden birşey anlamadım ya senden çok çok kötü hastalar gördükleri için senin durumun normal geliyor yada yanlış birşeyler var hayırlısıyla sağ Salim bir kurtulsaydın
Dikkat et canım yorma kendini. Agrilarin varsa hele hic ugrasma temizlikle.Halıları yıkamaya verdim şimdi tam temizliğe baslayacaktim ki elektrik ardından da su kesildi. Zaten dün de 15 saat su yoktu noluyor ya beni bulur zaten böyle şeyler. Bide gece bel, kasik agrisindan uyuyamadm bebek sanki çıkacak gibi ittiriyordu baya canım yandı dogurucam sandım bebek kanala girmişti ilerliyor sanırım ben nisan sonuna bulmam sanirm bu gidişle. yarın doktora gidicem ağrı esigim de yüksektir suni sancida 24 saat gikimi cikarmadm
Canım normalde o cihazı sabitlemek için bantlar oluyor karnına bağlıyorlar tutmaya gerek yok ki.nasıl hastaneymiş o öylekızlar dun 100 tl verdık nst ye.bırde heemsıre bıraktı gıttı esıme tut dedı o karına tutulan cıhazı.saka gıbı.
Allahım yaa 100 tl nedir nst için allah yardımcınız olsun canım bu hastanelerede vicdan versinkızlar dun 100 tl verdık nst ye.bırde heemsıre bıraktı gıttı esıme tut dedı o karına tutulan cıhazı.saka gıbı.
Ya o kadar fazla fiyatlar ki gerçekten şok oluyorum canım ya, benim gittiğim hastane g.antebin en pahalı hastanesi sözde ve nst 17 tl. Son gittiğimde doguma hazırlık için kan aldılar şimdiden hazır bulunsun sonuçlar doğum zamanı lazımmış diye 100tl verdik tahlillere ve ben şok oldum bu ne pahalılık diyekızlar dun 100 tl verdık nst ye.bırde heemsıre bıraktı gıttı esıme tut dedı o karına tutulan cıhazı.saka gıbı.
Valla bunun kararı çok zor ya ama bebek iriyse sezeryan mantıklı değilse akılına bırakmak lazım. Allahtan bnm doktor doğumla ilgili hiç konuşmuyor . Kendisi normal doğumcu biraz gerektiğinde sezeryan yapıyor sadece . Bnde eşime bazen diyorum taşırken iyi hoşta nasıl çıkıcak bu çocuk iki doğum şekli de sıkıntılı bnceBende yalanci sancilardan yorgun dustum artik. Yalancisi boyleyse gercegine nasil dayanicam diyorum simdilerde. Bu zamana kadar asla sezeryan dusunmeyen ben dun aksamdan beri sezeryan secenegini dusunur oldum. Normal doguran arkadaslarim asla normal yapma diyo. Sezeryan yapan bazi arkadaslarim asla sezeryan yapma diyo. Iyi gecenlerde sezeryan yap diyo. Napicami sasirdim. Bana bi akil verin saliya kadar doktora kararimi bildirmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?