2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay geçen gün bizimde yoktu su bütün gün gelmedi susuzluk ne zor

Dişten çok çekmiş biriyim. Asla devlete gitmem. Bir kez gittim lisedeyken o son oldu. İyi bi dr bulmak gerçekten zor.

Depend hayat kurtarır
Şaka maka ben doğumdan sonra da çok kullandım herkesin 2 günde azalmış ama benim kanamam çoktu hep. Bir de külot da giymiyorsun ya dikişler de rahattı

Sezeryanmıydı normalmiydi seninki, depend aldım ben ama sezeryan dikişlerini acıtırmı acaba diye düşünüyorum

Kizlar yok boyle birsey doktor odasina girip cikmam bir oldu resmen doktor hic tinlamadi. Nst yolladi bu doktor ilkbgeldim suan ogle tatiliyiz bebegin kafasi 41+2 cikiyo doktor mavi balina oyunu asistaniyla sohpet ediyo simdi nst sonuc icin ogle tatilbitmesi bekliyorum dedimki ne zaman ameliyat olucan haftada bir gel diyo asistani en gec haftaya yatis yapmamiz lazim diyo simdi kizlar bu nedir ya

Dodine ben Sezeryan oldum kilosu fazla ve tersti Sezeryanle zor çıkarttı Dr sancı başlamış ben farkında değildim keşke dedim normal olsaydı şimdiki normal doğum pozisyonda ama mümkün değil artık .. pişman olursun bak bir hafta yatalak ağrılı yerinden dogrulurken bagira cagirasin sezeryanle. normal doğum gibi olamaz

Canım ben senin hastaneden birşey anlamadım ya senden çok çok kötü hastalar gördükleri için senin durumun normal geliyor yada yanlış birşeyler var hayırlısıyla sağ Salim bir kurtulsaydın

Sen doktor mu değiştirdin cnm neden böyle karıştı.

Kızlar burda bazı arkadaşlar biliyo eşim annesinin adini koymak istiyordu kızı ma ben kesinlikle istemiyorum şimdi aklıma Ömür ismi geldi kiz için sizce uygun mu

Hayatım da sadece bir tane Ömür tanıdım. Oda en yakın arkadaşım. Dünyada ondan iyi niyetli ondan daha naif bir insan tanımadım.ayrica çokta güzel kadındır benim arkadaşım. Severim yani ömür ismini

A
hayırlı haberlerle gel canım Allaha emanet

Bu sabah mutis agriyla uyandim nst bi tanesi 90 bi 80 60 ve sonra dusuk felan sanci ama doktor ilgisiz bakmadi desem yeri asalarim cok agriyo diyorum normall diyo gayet rahat daha kagida agri sanci kanma olunca nie gelin yazmislar hey Allahim ya

Sen doktor mu değiştirdin cnm neden böyle karıştı.

Doktor mevbur degisiyo ayni doktor farkli bolum bakiyo arastirma hastanesinde ayni doktor muhane olmak mumkun degil. Haftaya gel dediler bina zor yer buldum. Doktorlar infertite tup bebek sezeryan sonrasi normal dogum sezeryan sonrasi degerlendirmr felanda filan derken 2 hafta buluyo ama benim haftada bir gelmem gerekiyo

Canım ben senin hastaneden birşey anlamadım ya senden çok çok kötü hastalar gördükleri için senin durumun normal geliyor yada yanlış birşeyler var hayırlısıyla sağ Salim bir kurtulsaydın

Arastirma hastanesindeyim baska hic bir hastane kanul etmiyor bunlarindabher gunu farkli alan oluyo obyuzden ayni doktor randevubalmak cok cok zor inan bende birsey anlamadim

Dikkat et canım yorma kendini. Agrilarin varsa hele hic ugrasma temizlikle.
Bu elektrik su kesilmesi o kadar can sıkıcı ki. Eski evimde gider gelmezdi 2 gün, tuvalete bile avmye gittigimzi bilirim çok şükür bu evde yedek depo ve jeneratör var.

Ya benimki de alttan ittiriyor acaba kanala girmeye mı çalışıyor ki. 2 gündür çok fena bi şekilde itiyor ve 2 damla çiş yapıyorum gidip gidip

kızlar dun 100 tl verdık nst ye.bırde heemsıre bıraktı gıttı esıme tut dedı o karına tutulan cıhazı.saka gıbı.
Ya o kadar fazla fiyatlar ki gerçekten şok oluyorum canım ya, benim gittiğim hastane g.antebin en pahalı hastanesi sözde ve nst 17 tl. Son gittiğimde doguma hazırlık için kan aldılar şimdiden hazır bulunsun sonuçlar doğum zamanı lazımmış diye 100tl verdik tahlillere ve ben şok oldum bu ne pahalılık diye
Allah sizin yardımcınız olsun valla.bir de para verip kendiniz tutuyorsunuz sacmaliga bak insan bari bant yapistirir yazık adama 20 dk öyle duruyo. Başka yerde çektir canım sen de nst yi sonra doktoruna götür

Valla bunun kararı çok zor ya ama bebek iriyse sezeryan mantıklı değilse akılına bırakmak lazım. Allahtan bnm doktor doğumla ilgili hiç konuşmuyor . Kendisi normal doğumcu biraz gerektiğinde sezeryan yapıyor sadece . Bnde eşime bazen diyorum taşırken iyi hoşta nasıl çıkıcak bu çocuk iki doğum şekli de sıkıntılı bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…