- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.081
Kuzum aylardır bana araba yasak, doktor da evden yalnız uzaklaşma falan demişti geçen hafta, sen de gitme ya da çok sıkıldıysan araba bari kullanma taksiyle falan git.. uzaklaşmadan eve yakın yürüyüş yap mesela ama haber ver eşine falan evden çıkmadanElektrik yok su yok dedim ya darlandm ben arabada 10 gundur kapida yatiyor toz icinde kalmis seytan durttu beni gene. Bir avm ye kadar gitsem nolur 12 km eve mesafe 15 dk suruyor. 37. Haftayi doldurdum bugun.Benim haftamda olanlar arac kullaniyor musunuz, disari cikiyor musunuz uzaga? Esimle annem gitme biyere diyor da sata gore 40 i doldurursak 20 gun evde mi durcam ben
Canım okadar cok şey anlattiki. Grafikteki eğriler hangi durumlarda riski işaret ediyor sezeryana hangi durumlarda alınıyor. Benim sana aktarabileceğim bebek kalp atışları 120 ile 160 arasında ise sorun yok ve sabit bir değerde olmaması bebegin iyi olduğunu gösteriyor yani kalp atim grafiği nekadar dalgaliysa okadar iyi. Kasılma ve kalp atışı uyumundan falanda bahsetti ama onları buradan anlatamayacağım çünkü kağıt üzerinden anlattıYa canım ben bu nst den hiçbişey anlamadım.netten de baktım ama karışık geldi.anlatabilecegin bişeyse anlatsana
Canım ben ekran resmini aldım, bu adımları izlersen değiştirebilirsin, kullanıcı ayarlarından değiştiriyorsunKızlar kullanıcı adı nasıl değiştiriliyor? Aradım bulamadım yerini. Adımı değiştirmek istiyorum da :)
Ne güzel canım bol bOl uyusun dinlensin ciğerleri dünyaya hazır olsun en güzeli gününde doğması sıkma canınıKızlar benim bebiş doğmaktan vazgeçti sanırım, ne kasılma ne sancı ne adet agrısı ne akıntı, öyle hiç Doğum belirtisi kalmadı, ya da ben hissetmiyorum..
Bmde doğsun istiyorum artık yaa ama doğmaya niyeti yok galiba ne sancı var ne kasılma . Doğum yaklaşınca enerji gelirmiş benim bütün enerjim çekilmiş gibi salondan mutfağa gidesim yokKızlar benim bebiş doğmaktan vazgeçti sanırım, ne kasılma ne sancı ne adet agrısı ne akıntı, öyle hiç Doğum belirtisi kalmadı, ya da ben hissetmiyorum..
Evet kuzum, telaş yaptırdı annesine sakinleşti sonra da :)) hala da çok aşagıda hissediyorum ama ne zaman hazır olurlarsa o zaman gelsinler, sağlıklarından başka ne isteriz kiNe güzel canım bol bOl uyusun dinlensin ciğerleri dünyaya hazır olsun en güzeli gününde doğması sıkma canını
Ayy o enerji bende de yok ama sürekli uzansam ya da otursam kötürüm oluyorum resmenBmde doğsun istiyorum artık yaa ama doğmaya niyeti yok galiba ne sancı var ne kasılma . Doğum yaklaşınca enerji gelirmiş benim bütün enerjim çekilmiş gibi salondan mutfağa gidesim yok
Aynen canim ben de memnunum odaları falan gormedim ama internetten baktığım kadariyla odalar da gayet konforlu. Gerçekten şok oluyorum başka hastaneleri duydukça. Doğum öncesi kan testi için verdiğim 100 tl'ye çok şaşırmıştım ama gayet uygunmuş yani, nst falan ne kadar pahalı oralardaCanım Konukoğlu harika ben 1 yıldır Bursa dayım burda o ayarda bir hastane yok iddia ediyorum lüks takılanlar da bildiğin soyguncu...ben Kilis teyken bi daha çocuk doğurmadığıma pişman oluyorum ama savaş vardı sıkıntı vardı eşimle sorunlarımız vardı kısmet olmadı...elimin altında ne güzel bi imkan varmış bilememişim...
Elektrik yok su yok dedim ya darlandm ben arabada 10 gundur kapida yatiyor toz icinde kalmis seytan durttu beni gene. Bir avm ye kadar gitsem nolur 12 km eve mesafe 15 dk suruyor. 37. Haftayi doldurdum bugun.Benim haftamda olanlar arac kullaniyor musunuz, disari cikiyor musunuz uzaga? Esimle annem gitme biyere diyor da sata gore 40 i doldurursak 20 gun evde mi durcam ben
Amin inşallah :) geceler haram zaten bana uyuyamıyorum bi türlü . Benim adamı kaç gündür sıkıştırıyorum bu akşam işimiz var diye ana akşama bnde pil bitiyorAyy o enerji bende de yok ama sürekli uzansam ya da otursam kötürüm oluyorum resmennormalde asla katlanamayacagımız şeylere katlanıyoruz, allah yardımcımız olsun, benim son günler pek fena geçiyor
Dalan roxy aldım ben.daha doğalmış diğerlerine göre.Bebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Ben çıkmıyorum nolur nolmaz kendime güvenemiyorum . Bir manyak çıkıyor trafikte illa karşına . Eşinle çık akşamları müsait olursa .Elektrik yok su yok dedim ya darlandm ben arabada 10 gundur kapida yatiyor toz icinde kalmis seytan durttu beni gene. Bir avm ye kadar gitsem nolur 12 km eve mesafe 15 dk suruyor. 37. Haftayi doldurdum bugun.Benim haftamda olanlar arac kullaniyor musunuz, disari cikiyor musunuz uzaga? Esimle annem gitme biyere diyor da sata gore 40 i doldurursak 20 gun evde mi durcam ben
Kızlar kullanıcı adı nasıl değiştiriliyor? Aradım bulamadım yerini. Adımı değiştirmek istiyorum da :)
Canım ben ekran resmini aldım, bu adımları izlersen değiştirebilirsin, kullanıcı ayarlarından değiştiriyorsun
Ben de kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ama sonra siz beni tanimazsiniz diye korkuyorum
Degistiriyom o zaman bakın unutmayın beni heeeeValla profil fotosunu değiştirmedim birşey olmaz tanırız ben değiştirdim gitti sende değiştir gitsin
Benim adamdan yana hiç umudum yok zaten, söylemiyorum bile, ki benim kemiklerim de müsaade etmez sanırım bu işeAmin inşallah :) geceler haram zaten bana uyuyamıyorum bi türlü . Benim adamı kaç gündür sıkıştırıyorum bu akşam işimiz var diye ana akşama bnde pil bitiyorhurma da işe yaramıyor ne yapsak ki bu çömelme hareketine mi başlasam . Seninki yine kanalda bnmki üşengeçliğine gelmiyor oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?