2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kontrolden geldik kızlar nstde sürekli var olan ama düşük bir sancı çıktı hemşire sancısız anın yok dedi hissetmiyorum dedim bunları hissetmezsin zaten rahim ağzı açıklığın 4-5cm olunca sancılar ahh off dedirtir dedi drumda baktı 36+6da normal dedi 3245gr olmuşuz herşey yolunda suyun falsn iyi dedi 25 nisana sezeryan günü verdi kan tahlillerimi verdim haftaya cuma anestezi dru görecek bizden haberler böyle

Gözün aydın canım kontrolün iyi geçmiş, bebişin de maşallahı var.. herkesin tarihi yavaş yavaş belli oluyor, çok heyecanlı Kan idrar ben de vermiştim sonuçlar da sorun yok dediler ama anestezi doktorundan kimse bahsetmedi niye ki

Belli bi tarih olması da çok güzel aslında keşke banada dese şu tarihe kadar gelmezse sezeryan diye

Ee benden ne kan ne idrar tahlili istemediler . Anestez doktoruyla görüşüldüğünü de ilk kez duyuyorum uff küstüm ben ya evde doğurcam

Canım benim sezeryan olacağı için anestezi drunun onay vermesi lazım hemde anestezi şeklini konuşuyosun falan

Ee benden ne kan ne idrar tahlili istemediler . Anestez doktoruyla görüşüldüğünü de ilk kez duyuyorum uff küstüm ben ya evde doğurcam
Kuzum senin doğum şeklin belli değilki henüz benim kesin sezeryan olduğu için anestezi drunun tahlil sonuçlarımı görmesi gerekiyor daha önce geçirdiğim operasyon varmı herhangibir alerjim varmı bunları sorup ona göre onaylıyor

Hepsi de başka başka şeyler yapıyor, ben anlamıyorum. Bana kafası 11 cm i geçerse normal doğmaz dedi, arkadaşa 10 cm demişlerdi mesela.. bizim kafa 9.8 di en son.. ben de sizin evde doğurabilir miyim bizim evdekiler çok telaşlılar da

Canım benim sezeryan olacağı için anestezi drunun onay vermesi lazım hemde anestezi şeklini konuşuyosun falan
Demek ki benimki kesinleşince görüşeceğim, gerçi iki kere aynı hastanede anestezi aldım ama yine de görüşmek lazım.. spinal mi epidural mi nasıl oluyor sezeryanda, sen nasıl istedin canım? Senin bebiş erkek miydi?

Peki acil sezeryana alırlarsa ne oluyor o zamn

Canım epiduralse spinalde yapıyor benim gittiğim hastane deum epidural daha konforlu senin için diyor zaten ikisi arasında 100₺ fiyat farkı var epidural olcak sanırım benimki bebeğim erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…