2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gel gel sancı sancıyı çeker kolay doğururuz belki

Canım epiduralse spinalde yapıyor benim gittiğim hastane deum epidural daha konforlu senin için diyor zaten ikisi arasında 100₺ fiyat farkı var epidural olcak sanırım benimki bebeğim erkek
Sezeryan olacağı kesinleşince anlatırlar sanırım dimi şöyle olur böyle olur diye? Bu arada benimki de erkek 36+4 te 3340 gr falandı ama doktor hanım kilosu ileride yine falan dedi, bak seninkiyle yakın kiloları ama sana normal kilosu demiş, bu doktorlar ağız birliği yapsalar keşke bizim de kafamız karışmasa...

Canım ben bugün 36+6 yım 3245 gr çıktı fazla falan demedi iki hafta önce 2600 grdı nerdeyse hergün muz yedim hatta çok iyi bakmışsın dedi

Kizlar kontrolden geliyorum. İlk deffa oglumun kafasini renkli gordum heyecanliyim heyecanima verin karisikliklari yuzunu donmedi ama donseydi guzel bir resmi olacakti. Bu arada ilk kez renkli ultrasona girdim egitim arastirmalari kucumsememek lazimmis demek ki olabiliyormus boyle seyler cok sukur kafasi asagida. Kilosuna 3200 dedi. Her sey yolunda cok sukur. Nst tabiki sancisiz cikti. Zaten ne zaman sancilancam bilmiyorum tansiyonum yuksekti. Aksam sonuclari gostermeye gittigimde tekrar olcturecem yine yuksek cikarsa bu kez kendim yatis isteyecem takip icin.

Gözün aydın canım tansiyonun kaç çıktı benim 12/7 çıktı bana göre yüksek ama dr normal dedi

Canım ben bugün 36+6 yım 3245 gr çıktı fazla falan demedi iki hafta önce 2600 grdı nerdeyse hergün muz yedim hatta çok iyi bakmışsın dedi
Maşallah canım, Rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin, ben de yiyeyim azcık daha tombul olsun bari Bana bebek iri diyor sürekli, halbuki bir haftada 135 gr almış ki bu bana çok az geldi, az almamış mı dedim zaten bebek iri farketmez falan dedi

Amiinn canım hepimiz sağsalim kavuşalım inşallah ya kiloya çok da takılma zaten son zamanların birde ultrason ölçümlerinde yanılma payı oluyor hafta ilerledikçe drum hata payının arttığını söylüyor

Odadaki tekli koltuk açılınca yatak oluyordu mesela burda doğum yapacağım hastanede refakatçiye yatılacak yer yok 2200 Tl ve bu en ucuz hastane..

Gözün aydın canım tansiyonun kaç çıktı benim 12/7 çıktı bana göre yüksek ama dr normal dedi
İlk olcturdugumde 14/9 cikti. Nst den sonra bir daha ilcturdum. 13/8 cikti. Aksam sonuclari gostermeye gittigimde bakalim kac cikacak. Benimki 25 li haftalardan beri genelde 14/9 13/8 civari cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…