2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İlk olcturdugumde 14/9 cikti. Nst den sonra bir daha ilcturdum. 13/8 cikti. Aksam sonuclari gostermeye gittigimde bakalim kac cikacak. Benimki 25 li haftalardan beri genelde 14/9 13/8 civari cikiyor.
Canım yüksek çıkıyomuş gercekten bnmki hep 10/7 11/7 falan çıkıyor hiç 12 olmadı normalim böyle galiba

Evet 400 gr yanılma payı var diyor bi de, doğsalar da rahatlasak hepimiz :))

Kizlar bu arada beni de kendi akrabalarim sinir ediyo. Ya her hafta arayip dogum ne zaman dogum ne zaman. Hamileligimin basindan beri nisan sonu mayis basi diyorum. Az once aramis teyzem. Tarih vermedi mi hala diyo. Ya normal dogum allah askina ne tarihi vermesini bekliyosun normal dogum senin tarihine mi bakar? Dedim suan icin bebegin gelisinde bi sıkıntı yok normal dogum gorunuyor o yuzden tatih vermedi dedim. Sonraki kontrolunde verir o zaman diyo. Allahim yarabbim.

Benim de kv öyle canim. Her doktor kontrolunden sonra arayıp "tarih verdi mı? Senin son adet tarihin neydi? Bence şu tarihte dogacak" deyip duruyor

G
Benimde geçen hafta öyle oluyodu gidip bi nst çektir istersen ben bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum sürekli yatmaya çalışıyom haftası erken diye
Gidemedim inşallah erken gelmez oğlumu bırakamam ki kimse yok randevu da yoktu bakalım çok olursa acilden falan girerim

Olcumlere bende guvenmiyorum cunku kendi doktorum bana 2 kilo dediginde baska doktor 2 gun oncesinde 2450 demisti. Kime guvenicez bilemiyorum kuzum :)

Ay aynısını geçen bana görümcem yaptı ne zamn doğum diyor . Ayır zaten muhattap değilim kendisiyle bu insanların aklı niye böyle

Canım ben de annem geldiginden beri isyanlardayım, beni arayamıyorlar açmıyorum çünkü annemi arıyorlar o da ayrıntılı ayrıntılı herkese her şeyi anlatıyor, yok doktor böyle dedi, yok sancısı şöyle oldu, akşam şunu yedi bunu kustu.. az önce sinir krizi geçirmek üzereydim ki balkona çıktım şarkı söyledim kafamı dağıttım, gelmiş neye kızdın diyor, daha sana bi şey söylemiycem dedim ağzını tut azıcık, sen onların kızları doğurduğunda bu kadar ayrıntıya sahip miydin dedim, dogru diyorsun diyor.. gelse bi türlü gelmese bi türlü.. millet de ne meraklı maşallah

Benim de kv öyle canim. Her doktor kontrolunden sonra arayıp "tarih verdi mı? Senin son adet tarihin neydi? Bence şu tarihte dogacak" deyip duruyor
Benim teyzem de oyle iste. 29 nisanda doguracan diyo sinir ediyo beni.
Ay aynısını geçen bana görümcem yaptı ne zamn doğum diyor . Ayır zaten muhattap değilim kendisiyle bu insanların aklı niye böyle
Bilmiyorum valla biz mi fazla abartiyoruz yoksa gercekten insanlar mi tuhaf? Anlamasi guc.
Aynen meraklilar. Benim suan iki tane kuzenim hamile. Hatta ikisiyle de ayni haftalardayiz. Konustugumuz konular sadece eksikler uzerine. Vay efendim dogum ne zaman? Sancilar nasil? Kilosu ne durumda bir kere bile muhabbeti gecmedi aramizda.

Ben bu aralar baya koptum doğum korkusundan leyla geziyorum
Aranızda iri bebeği olupta normal düşüneniniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…