- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.141
Ay bu sancılar bize gelse ya sen zaten sezeryan olcakmışsınKızlar sancı grafiğimde bu şekilde çıktı
Canım yüksek çıkıyomuş gercekten bnmki hep 10/7 11/7 falan çıkıyor hiç 12 olmadı normalim böyle galibaİlk olcturdugumde 14/9 cikti. Nst den sonra bir daha ilcturdum. 13/8 cikti. Aksam sonuclari gostermeye gittigimde bakalim kac cikacak. Benimki 25 li haftalardan beri genelde 14/9 13/8 civari cikiyor.
Evet 400 gr yanılma payı var diyor bi de, doğsalar da rahatlasak hepimiz :))Amiinn canım hepimiz sağsalim kavuşalım inşallah ya kiloya çok da takılma zaten son zamanların birde ultrason ölçümlerinde yanılma payı oluyor hafta ilerledikçe drum hata payının arttığını söylüyor
Olabilir canim. Ama 12 13 yuksek degil. Ben 13 cikti mi seviniyorum normal diyeCanım yüksek çıkıyomuş gercekten bnmki hep 10/7 11/7 falan çıkıyor hiç 12 olmadı normalim böyle galiba
Benim de kv öyle canim. Her doktor kontrolunden sonra arayıp "tarih verdi mı? Senin son adet tarihin neydi? Bence şu tarihte dogacak" deyip duruyorKizlar bu arada beni de kendi akrabalarim sinir ediyo. Ya her hafta arayip dogum ne zaman dogum ne zaman. Hamileligimin basindan beri nisan sonu mayis basi diyorum. Az once aramis teyzem. Tarih vermedi mi hala diyo. Ya normal dogum allah askina ne tarihi vermesini bekliyosun normal dogum senin tarihine mi bakar? Dedim suan icin bebegin gelisinde bi sıkıntı yok normal dogum gorunuyor o yuzden tatih vermedi dedim. Sonraki kontrolunde verir o zaman diyo. Allahim yarabbim.
Gidemedim inşallah erken gelmez oğlumu bırakamam ki kimse yok randevu da yoktu bakalım çok olursa acilden falan girerimBenimde geçen hafta öyle oluyodu gidip bi nst çektir istersen ben bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum sürekli yatmaya çalışıyom haftası erken diye
Olcumlere bende guvenmiyorum cunku kendi doktorum bana 2 kilo dediginde baska doktor 2 gun oncesinde 2450 demisti. Kime guvenicez bilemiyorum kuzum :)Bn bu ölçümlere hiç güvenmiyorum ya bnm çocuk 3 haftadır 3 kilo çıkıyor :) bu hafta 3 kilo ,geçen hafta 3100 gr ,ondan önceki haftada 3 kilo çıktı . Çatı muayenesini sordum suyum iyiyse 39. Hfta yaparz dedi o zamna kadar doğurursam be olcak bilmiyorum :)
Aha unutmuş bile hahskskdld yaaa ben zenderu değilim jxjjckcmcm
Ay aynısını geçen bana görümcem yaptı ne zamn doğum diyor . Ayır zaten muhattap değilim kendisiyle bu insanların aklı niye böyleKizlar bu arada beni de kendi akrabalarim sinir ediyo. Ya her hafta arayip dogum ne zaman dogum ne zaman. Hamileligimin basindan beri nisan sonu mayis basi diyorum. Az once aramis teyzem. Tarih vermedi mi hala diyo. Ya normal dogum allah askina ne tarihi vermesini bekliyosun normal dogum senin tarihine mi bakar? Dedim suan icin bebegin gelisinde bi sıkıntı yok normal dogum gorunuyor o yuzden tatih vermedi dedim. Sonraki kontrolunde verir o zaman diyo. Allahim yarabbim.
Kiz bu ne sen baya baya sancilaniyon doktor bisey demedimiKızlar sancı grafiğimde bu şekilde çıktı
Hayır canım normal dedi bu haftalardaKiz bu ne sen baya baya sancilaniyon doktor bisey demedimi
O sorduydu ama ondan hariç hepimiz değiştirdik bu anı bekliyomusuz atladık hemen
Canım ben de annem geldiginden beri isyanlardayım, beni arayamıyorlar açmıyorum çünkü annemi arıyorlar o da ayrıntılı ayrıntılı herkese her şeyi anlatıyor, yok doktor böyle dedi, yok sancısı şöyle oldu, akşam şunu yedi bunu kustu.. az önce sinir krizi geçirmek üzereydim ki balkona çıktım şarkı söyledim kafamı dağıttım, gelmiş neye kızdın diyor, daha sana bi şey söylemiycem dedim ağzını tut azıcık, sen onların kızları doğurduğunda bu kadar ayrıntıya sahip miydin dedim, dogru diyorsun diyor.. gelse bi türlü gelmese bi türlü.. millet de ne meraklı maşallahKizlar bu arada beni de kendi akrabalarim sinir ediyo. Ya her hafta arayip dogum ne zaman dogum ne zaman. Hamileligimin basindan beri nisan sonu mayis basi diyorum. Az once aramis teyzem. Tarih vermedi mi hala diyo. Ya normal dogum allah askina ne tarihi vermesini bekliyosun normal dogum senin tarihine mi bakar? Dedim suan icin bebegin gelisinde bi sıkıntı yok normal dogum gorunuyor o yuzden tatih vermedi dedim. Sonraki kontrolunde verir o zaman diyo. Allahim yarabbim.
Kokar annesi kokarCanımmm gözün aydın darısı bizim başımıza . Bizim evimizde miss gibi kokar yakında inşallah :)
Benim teyzem de oyle iste. 29 nisanda doguracan diyo sinir ediyo beni.Benim de kv öyle canim. Her doktor kontrolunden sonra arayıp "tarih verdi mı? Senin son adet tarihin neydi? Bence şu tarihte dogacak" deyip duruyor
Bilmiyorum valla biz mi fazla abartiyoruz yoksa gercekten insanlar mi tuhaf? Anlamasi guc.Ay aynısını geçen bana görümcem yaptı ne zamn doğum diyor . Ayır zaten muhattap değilim kendisiyle bu insanların aklı niye böyle
Aynen meraklilar. Benim suan iki tane kuzenim hamile. Hatta ikisiyle de ayni haftalardayiz. Konustugumuz konular sadece eksikler uzerine. Vay efendim dogum ne zaman? Sancilar nasil? Kilosu ne durumda bir kere bile muhabbeti gecmedi aramizda.Canım ben de annem geldiginden beri isyanlardayım, beni arayamıyorlar açmıyorum çünkü annemi arıyorlar o da ayrıntılı ayrıntılı herkese her şeyi anlatıyor, yok doktor böyle dedi, yok sancısı şöyle oldu, akşam şunu yedi bunu kustu.. az önce sinir krizi geçirmek üzereydim ki balkona çıktım şarkı söyledim kafamı dağıttım, gelmiş neye kızdın diyor, daha sana bi şey söylemiycem dedim ağzını tut azıcık, sen onların kızları doğurduğunda bu kadar ayrıntıya sahip miydin dedim, dogru diyorsun diyor.. gelse bi türlü gelmese bi türlü.. millet de ne meraklı maşallah
Cok tsk ederim aksam gideyim bakayim benim prenses nasilmiselifahsen canim aksam eda hanim calisiyor mesai disinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?