- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.161
İrilige takma kafani. O ölçümden ölçüme degisiyor. Benimki hep iki hafta onden gidiyordu simdi haftasiyla uyumlu oldu. Ama iri deseydi de doktor normali denerdim. Korkma bence.Ben bu aralar baya koptum doğum korkusundan leyla geziyorum
Aranızda iri bebeği olupta normal düşüneniniz varmı
Oyle uapiyorum ama yine de sinirlenmememk elde degil. Bazen telefonu kullanmamak istiyorum o derece.minikoglan EvBoregi Kızlar çok da üstünde durmayın napsınlar ilgileniyorlar akıllarınca...okuyor olsak sınavları soracaklar okul bitmişse iş güç kısmetler...evliysen bebek ne zaman...hamileyiz doğum ne zaman karnın şöyle böyle...he he deyip geçin
Canım işte baksana benimkine iri diyor ama 20 sine kadar kendi gelirse normal Doğum, 20 sini geçerse sezeryan dedi. Benimkinin de gelesi kaçtı sanırım, hakkkmızda hayırlısı inşallahBen bu aralar baya koptum doğum korkusundan leyla geziyorum
Valla sinirlerimiz pamuk ipliğine bağlı ya ondan sanırım çok sinirleniyorum.. kaç kilo aldı, çatladı mı, neden krem sürmedi.. Ayy bi bunlar akıllı..minikoglan EvBoregi Kızlar çok da üstünde durmayın napsınlar ilgileniyorlar akıllarınca...okuyor olsak sınavları soracaklar okul bitmişse iş güç kısmetler...evliysen bebek ne zaman...hamileyiz doğum ne zaman karnın şöyle böyle...he he deyip geçin
Yok belki on doktor on hastane hepsi iri ve başı 4 hafta önden gidiyor dedi bende duraklama olmadı çok korkuyorumİrilige takma kafani. O ölçümden ölçüme degisiyor. Benimki hep iki hafta onden gidiyordu simdi haftasiyla uyumlu oldu. Ama iri deseydi de doktor normali denerdim. Korkma bence.
Canım işte baksana benimkine iri diyor ama 20 sine kadar kendi gelirse normal Doğum, 20 sini geçerse sezeryan dedi. Benimkinin de gelesi kaçtı sanırım, hakkkmızda hayırlısı inşallah
Benim haftaya gel uyarıcam sıvazlıycam gelirse gelir dedi çok korkuyorum yaCanım işte baksana benimkine iri diyor ama 20 sine kadar kendi gelirse normal Doğum, 20 sini geçerse sezeryan dedi. Benimkinin de gelesi kaçtı sanırım, hakkkmızda hayırlısı inşallah
Senin kilo baş çevresi felan nasıl?Canım peki doktor suni sancıyla doğumu başlatamıyor mu? Ben bir keresinde benden önce çıkan kadının konuşmasına şahit olmuştum doktor bebek iri olduğu için gününden önce doğumu başlatacak ben sezeryan istemediğim için diyordu. 3500 dü çocuğun kilosu gününü beklerse bayağı sıkıntı olacak o yüzden yarın doğumu başlatacak diye anlatıyordu birine. Öyle bir durum yokmu acaba. Çünkü benim doktorum bana eğer iri giderse ay sonunda doğumu başlatırız dedi sezeryanın konusu bile açılmadı bizde hiç.
Hmm hiç o konuyu konuşmadık, cumartesi yine kontrolüm var belki o zaman söyler.. benim de hiç aklıma gelmedi doğru diyorsun tatlım, daha önce suni sancı almıştım altı saatte ancak açılma olmuştu, çok da acı çekmiştim hadi beni uyutun diye yalvarıyordum, onu bildiği için mi acaba bilmem kiCanım peki doktor suni sancıyla doğumu başlatamıyor mu? Ben bir keresinde benden önce çıkan kadının konuşmasına şahit olmuştum doktor bebek iri olduğu için gününden önce doğumu başlatacak ben sezeryan istemediğim için diyordu. 3500 dü çocuğun kilosu gününü beklerse bayağı sıkıntı olacak o yüzden yarın doğumu başlatacak diye anlatıyordu birine. Öyle bir durum yokmu acaba. Çünkü benim doktorum bana eğer iri giderse ay sonunda doğumu başlatırız dedi sezeryanın konusu bile açılmadı bizde hiç.
Can'ım ne bileyim bayat falan olur o açıdan dedim.A a neden ki ben balik cok severim.
Yönetime.basvuruyosun sanirim.canim
Canım ben ekran resmini aldım, bu adımları izlersen değiştirebilirsin, kullanıcı ayarlarından değiştiriyorsun
Hallettim kızlar çok teşekkürlerCanım ben denedim oldukullanıcı adımda ismim vardı iyi oldu değiştirdim bende.
Korkma canım hayırlısı olsun, korkarsan stres de etkiler.. eşimin arkadaşının eşi 41.haftada gelmemiş bebek hala.. kızcağız aylardır yoga pilates yürüyüş ne varsa yaptı, her fotosunun yanında pilates topu vardı..olmayınca olmuyor demek ki.. Oct diye birşey çekeceklermiş bugün nedir bilmiyorum ama ona göre sezeryana alacaklarmışBenim haftaya gel uyarıcam sıvazlıycam gelirse gelir dedi çok korkuyorum ya
Kız sen kimsin o zaman :)) şimdi tanımakta zorlanmayalım. E ile başlıyordu dimi ismin :))Canım ben denedim oldukullanıcı adımda ismim vardı iyi oldu değiştirdim bende.
Senin kilo baş çevresi felan nasıl?
Hmm hiç o konuyu konuşmadık, cumartesi yine kontrolüm var belki o zaman söyler.. benim de hiç aklıma gelmedi doğru diyorsun tatlım, daha önce suni sancı almıştım altı saatte ancak açılma olmuştu, çok da acı çekmiştim hadi beni uyutun diye yalvarıyordum, onu bildiği için mi acaba bilmem ki
Kız sen kimsin o zaman :)) şimdi tanımakta zorlanmayalım. E ile başlıyordu dimi ismin :))
Ben bu aralar baya koptum doğum korkusundan leyla geziyorum
Doğru diyorsun kuzum, belki anca söyleyecektir ama bahsi bile geçmedi çok ilginç şimdi düşünüyorum da mantıklı olan o zaten, gidince sorayım bakalım ne diyecekCanım acı çeksen de sezeryandan daha iyidir sanırım. Ben çok aksi bir süre olmadığı sürece düşünmüyorum sezeryan ki eğer iri olursa sancım falan olmazsa başlatın derim doğumu. Benim ablamın da suyu geldi sancısı gelmedi suni sancıyla doğumu başlattılar normal doğurdu hemen sezeryan demek yerine bu seçenek düşünülebilir.
Doğru diyorsun kuzum, belki anca söyleyecektir ama bahsi bile geçmedi çok ilginç şimdi düşünüyorum da mantıklı olan o zaten, gidince sorayım bakalım ne diyecek
Canım bebeğin alt açma bezleri var ya tek kullanımlık onlardan alıp serersin koltuğa bişey olmaz. Ped kullanırsın ya da şu dependlerden.Şu su olayı gerçekten çok düşündürüyor beni . Suyum gelse taksi çağırcaz mecbur arabamız yoknasıl bncem o su gelirken en çok düşündüğüm şeylerden biri o :)
Sezeryandı canım yok rahatsız etmedi zaten kapalı oluyor ilk günler bandajlıydı yanlış hatırlamıyorsun hastaneden çıkana kadar. Benimki öyleydi yani
weryew Ultrasonda plasentaya bakmadı mı canım ya. Belki nstden sonra bakacaktır. Ay nefret ediyorum böyle doktorlardan. Ya müdürü bahşhekimi yok mu git konuş böyle böyle de. Kimsr sorumluluk almak mı istemiyor nedir bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?