- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.181
Canim bende egitim arastirmaya gidiyorum kayseride. Ama hep kendi doktoruma gidiyorum :/ polikilinigi her gittigimde degisiyor ama doktorum ayni kaliyor. Acaba randevunu mu gec aliyorsun o guzden mi ayni doktora yer bulamiyorsun? Benim gecen hafta gitmem lazimdi ama kendi doktoruma randevu alamadim diye gitmedim bugun gidecem.
Ben dalan roxy aldim ama memnun kalmadim. Kokusu mis gibi, yumusacik da yapti sıkıntı yok. Ama camasirlarini yikayali bir ay oldu daha mis gibi kokuyor camasirlar. Yani bu kadar kalici kokusunun olmasindan hic ama hic hoslanmadim.
Ben olsam ozele devam ederdim sanirim .tehlikeye atmak istemezdim.hayırlı sabahlar kızlar :) kaç gün oldu gelemedim, okumaya baslıycam hemen kim neler yasamıs diye. izne ayrıldım bu arada, ne rahatlıkmıs yaa evde olmak, hazırlıklarım bitmişti zaten çalılırken halletmiştim, temizlkle ugrastım dün, arındım resmen :) bende gelişmeler şöyle: hatırlarsanız doktorum suyumun azaldıgını 36. haftada alacagını, 37yi görürsek sanslı oldugumuzu söylemişti. bende epey bi endise yapmıstım haliyle, üzülmüştüm. neyse bu gittiğim doktor özeldi, en basından beri bu bayanla devam etmiştik. her hafta görmek istediğni söyledi, konttroller için yakın bir hastaneye de gidebilirsin demişti cünkü doktor bana 1,5 saat kadar uzaklıkta. bende bu hafta devlet hastanesine gittim. bu doktorda evet suyun az ama şu hafta alınmalı diye bi tarih vermek doğru olmaz dedi. sezaryen istediğimi söyledim kesinlikle yanasmadı, devlette de nasıl olacak normal ondan endise ediyorum. yasadıgım yer küçük ve güvenmiyorum açıkcası. diğer özeldeki doktora ön yargılı bakmıstım sırf sezaren içinmi erken doğum yaptrmak istiyor diye ama belki ön görüsü doğrudur,yani ancak dayanır belki suyum o haftaya kadar. şimdi ise devletmi yoksa özelmi olsun diye çok çok kararsızım. eşim en basından beri özele gittik onunla tamamlayalım aynı doktorla yani diyor. ne yapsam fikri olan var mı?
Bazilari benzedigini soyluyor aslinda oglum cok daha farkliydi dogdugunda cok daha tatlis biseydi kuzum benimBu 3 boyutlu resimle bebek aynı oluyomu acaba doğunca çok merak ediyorum benim bebiş aynı ben şuan ama dudakları çok tatlı bakıp bakıp nekadar benziyor diyorum çok tatlı ya maşallah.... İçim pır pır ediyo bakınca kızıma
Esin canina mi susamis sana soyledigi laflari 50 yil boyunca senden duyabilir bu nasil bi cesaretAy kızlar dün kocam birşey söyledi övdümü yerdi mi anlamadımdün düşümü aldım bornozla oturuyordum eşime karnımın hic bukadar büyüyeceğini düşünmemiştim,resmen davul gibiyim,çıplak olunca nekadar büyüdüğünü daha net görüyorum dedim.oda doğursa artik eski seksi haline geri dön dedi.tabi ben kötü kötü bakınca bu karınla hiç seksi gelmiyorsun ne yapayım dedi
Teşekkür ederim kuzum aklıma getirdiğin için, aslında normal doğumcu bizim hastane ama bilmem neden söylemedi, bakalım cumartesi belli olur artıkSor canım bence de ben burda çok kişiden duydum çünkü bu zamana olmazsa sezeryan diye uğraşmak istemiyorlar mı acaba bilemedim. Ama bence bütün seçenekleri değerlendirip ona göre olmuyorsa sezeryan olmalı. Baktık olmuyo cidden oluru yok illada diretmeye gerek yok ama seçenek varken niye olursa olur olmazsa böyle diye kısıtlanalımki.
Canım 3290 da gayet iyi bi kilo bence. Yüzde 10 yanılma payı olabiliyo. Bir de tersini düşün ya fazla çıkarsa. Yani 3900 demiş 4600 çıkıyo mesela. Arkadaşım 3100 dediler 4000 çıktı. Yani tam ölçemiyor cihaz zaten. Ortalama bi değer söylüyor. Sen diyetine devam et. Diyetimizde her şey var dengeli besleniyoruz dert etme.Bu arada kızlar telefondaki gebelik uygulamasında forumda takılırken bir arkadaşla yazıştım bikaç hafta önce benim hastanede benim doktoruma sezaryen olmuş...Doktor 3900gr demiş bebek 3290gr doğmuş yaa inanabiliyor musunuz farka bakın devlet hastanesi de değil ultrasonu aynı zamanda renkli 4 boyutlu gösteriyor...şeker var...e bebek önden gidiyor illa diyet yürüyüş diye bu kadın ne zamandır yedi bitirdi beni...ben napıcam böyle az büyüdüyse iyi beslenmediyeAl işte önden gidiyor önden gidiyor al sana
Teşekkür ederim kuzum aklıma getirdiğin için, aslında normal doğumcu bizim hastane ama bilmem neden söylemedi, bakalım cumartesi belli olur artık
Bende annemde bugün geliyor. Erkenden çağırdın beni diye söylene söylene bakalım 8 de inecekCanım ben de annem geldiginden beri isyanlardayım, beni arayamıyorlar açmıyorum çünkü annemi arıyorlar o da ayrıntılı ayrıntılı herkese her şeyi anlatıyor, yok doktor böyle dedi, yok sancısı şöyle oldu, akşam şunu yedi bunu kustu.. az önce sinir krizi geçirmek üzereydim ki balkona çıktım şarkı söyledim kafamı dağıttım, gelmiş neye kızdın diyor, daha sana bi şey söylemiycem dedim ağzını tut azıcık, sen onların kızları doğurduğunda bu kadar ayrıntıya sahip miydin dedim, dogru diyorsun diyor.. gelse bi türlü gelmese bi türlü.. millet de ne meraklı maşallah
Aynen. Bak benim annem hiç soruyormu 9. Ayında olduğumu bile bilmiyor galiba. Ne güzel ilgileniyorlar@minikoglanEvBoregi Kızlar çok da üstünde durmayın napsınlar ilgileniyorlar akıllarınca...okuyor olsak sınavları soracaklar okul bitmişse iş güç kısmetler...evliysen bebek ne zaman...hamileyiz doğum ne zaman karnın şöyle böyle...he he deyip geçin
Yok ben inatlaşmıyorum sadece normal istiyorum ama aşşırııı tırsıyorum bebekte iri olunca hepten tırstımCanım hiç korkma sakin kal eninde sonunda olacak diye düşün. Ne kadar kendini rahat bırakırsan o kadar rahat bir doğumun olur benim hiç heyecanım yok korkumda yok sabah kendime diyordum acaba bende mi bir şeyler var ruhsuz muyum diye. İllaki de normal olacak diye kendini baskılama bende normal doğumu çok istiyorum hani bir aksilik olmadığı sürece normal yapacağım ama gidişat ne gösterir bilemeyiz. Bak benim kuzenim illada normal diye diye 44 haftada sezeryan doğurdu çok inatlaştı doktorlarla boşuna 4 hafta bekledi durdu. Sen sadece dua et hayırlısı ne ise o olsun.
Canim az kalmis seninde artik karar versin isme esini skstr .Kızlar ben bu nakışlı bebek tulumlarından yaptırmak istiyorum ama hala bebişin 2. İsmi yok . Ahhh bu kocamın rahatlığı ne çikolata etiketi, ne kıyafet isim yazılacak hiçbişeyi yaptıramıom
İnstagramda kombinbebek diye bir sayfa buldum orda fiyatlar daha uygun yaptırmak isteyen baksın tulum takım 40-50 tl arası
Cok guzel bnce canimKızlar burda bazı arkadaşlar biliyo eşim annesinin adini koymak istiyordu kızı ma ben kesinlikle istemiyorum şimdi aklıma Ömür ismi geldi kiz için sizce uygun mu
Dogurmadan halletseydik islerimizi .Rabbim guc versin kolaylik versin insallahHalıları yıkamaya verdim şimdi tam temizliğe baslayacaktim ki elektrik ardından da su kesildi. Zaten dün de 15 saat su yoktu noluyor ya beni bulur zaten böyle şeyler. Bide gece bel, kasik agrisindan uyuyamadm bebek sanki çıkacak gibi ittiriyordu baya canım yandı dogurucam sandım bebek kanala girmişti ilerliyor sanırım ben nisan sonuna bulmam sanirm bu gidişle. yarın doktora gidicem ağrı esigim de yüksektir suni sancida 24 saat gikimi cikarmadm
Allah sabir versin sana ya sor devamli onlara canim devlettekilere hep sormsk gerekiyorKizlar yok boyle birsey doktor odasina girip cikmam bir oldu resmen doktor hic tinlamadi. Nst yolladi bu doktor ilkbgeldim suan ogle tatiliyiz bebegin kafasi 41+2 cikiyo doktor mavi balina oyunu asistaniyla sohpet ediyo simdi nst sonuc icin ogle tatilbitmesi bekliyorum dedimki ne zaman ameliyat olucan haftada bir gel diyo asistani en gec haftaya yatis yapmamiz lazim diyo simdi kizlar bu nedir ya
Hacisakir bebekler icin olanindan 8 yasi daki oglum alerji oldu.alerjisi yuksek diye sanirim cunku herkes memnun.Bebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Ayni sorular benimde aklimda .Elektrik yok su yok dedim ya darlandm ben arabada 10 gundur kapida yatiyor toz icinde kalmis seytan durttu beni gene. Bir avm ye kadar gitsem nolur 12 km eve mesafe 15 dk suruyor. 37. Haftayi doldurdum bugun.Benim haftamda olanlar arac kullaniyor musunuz, disari cikiyor musunuz uzaga? Esimle annem gitme biyere diyor da sata gore 40 i doldurursak 20 gun evde mi durcam ben
Yok ben inatlaşmıyorum sadece normal istiyorum ama aşşırııı tırsıyorum bebekte iri olunca hepten tırstım
Sağol canim inşallah koyabilirimCanim az kalmis seninde artik karar versin isme esini skstr .
Bide onlarin yspilma sureleride oluyor.
Cok guzel bnce canim
Dogurmadan halletseydik islerimizi .Rabbim guc versin kolaylik versin insallah
Allah sabir versin sana ya sor devamli onlara canim devlettekilere hep sormsk gerekiyor
Hacisakir bebekler icin olanindan 8 yasi daki oglum alerji oldu.alerjisi yuksek diye sanirim cunku herkes memnun.
Simdi dalan roxy e gectik.
Ayni sorular benimde aklimda .
Dogurur dogurmaz ayaklanmak tek derdim.
Rabbim kolaylik versin
Benim de çok oluyor canım, için için sızlıyor gibi.. hatta burda da sormuştum ama pek basına gelen yoktu. Bazen de sanki içinde bir avuç iğne var da sağa sola batıyor gibi oluyor. Enfeksiyon ya da mantar sandım, doktor çok normal vücut Doğuma hazırlanıyor dedi. İdrar tahlilim ve muayene de enfeksiyon ya da mahtar çıkmadı zatenKizlar vajinamin icinden boyle bise cekiliyo gibi bi aci hissettim canim cok yandi ne olabilir acaba kontrol ettm akinti falan bisi yok ama sanki icerden bise cikicak gibi tuhaf bise oldu anlatamiyorum da basina gelen var mi?
Gözün aydın diyelim şimdiden, sagolsunlar allah eksikliklerini göstermesin ama ne kadar abartıyorlar her şeyiBende annemde bugün geliyor. Erkenden çağırdın beni diye söylene söylene bakalım 8 de inecek
Cok sasrdim bilmiyordum sancili eve yollayip ileri tarihe verdikleriniKontrolden geldik kızlar nstde sürekli var olan ama düşük bir sancı çıktı hemşire sancısız anın yok dedi hissetmiyorum dedim bunları hissetmezsin zaten rahim ağzı açıklığın 4-5cm olunca sancılar ahh off dedirtir dedi drumda baktı 36+6da normal dedi 3245gr olmuşuz herşey yolunda suyun falsn iyi dedi 25 nisana sezeryan günü verdi kan tahlillerimi verdim haftaya cuma anestezi dru görecek bizden haberler böyle
Ay bende yarim saattir bu kim sanki tanidik diorum yaaKızlar değiştirdim kullanıcı ismimi bakın en korktuğum unutulmak, sakın beni unutmayın
Niye tansiyonun yukseliyor canim .daha once varmiydi benmi okumadim acabaKizlar kontrolden geliyorum. İlk deffa oglumun kafasini renkli gordum heyecanliyim heyecanima verin karisikliklariyuzunu donmedi ama donseydi guzel bir resmi olacakti. Bu arada ilk kez renkli ultrasona girdim egitim arastirmalari kucumsememek lazimmis demek ki olabiliyormus boyle seyler cok sukur kafasi asagida. Kilosuna 3200 dedi. Her sey yolunda cok sukur. Nst tabiki sancisiz cikti. Zaten ne zaman sancilancam bilmiyorum tansiyonum yuksekti. Aksam sonuclari gostermeye gittigimde tekrar olcturecem yine yuksek cikarsa bu kez kendim yatis isteyecem takip icin.
Sana gelecekler diyemi soruyolar canim .Kizlar bu arada beni de kendi akrabalarim sinir ediyo. Ya her hafta arayip dogum ne zaman dogum ne zaman. Hamileligimin basindan beri nisan sonu mayis basi diyorum. Az once aramis teyzem. Tarih vermedi mi hala diyo. Ya normal dogum allah askina ne tarihi vermesini bekliyosun normal dogum senin tarihine mi bakar? Dedim suan icin bebegin gelisinde bi sıkıntı yok normal dogum gorunuyor o yuzden tatih vermedi dedim. Sonraki kontrolunde verir o zaman diyo. Allahim yarabbim.
Oluyo canim bana durus seklimlede geciyor anlamadim neden oldugunuKizlar vajinamin icinden boyle bise cekiliyo gibi bi aci hissettim canim cok yandi ne olabilir acaba kontrol ettm akinti falan bisi yok ama sanki icerden bise cikicak gibi tuhaf bise oldu anlatamiyorum da basina gelen var mi?
Tam tersi cnm benmki de çok basit olarak görüyor. Eşimin ailesi ne kadar panikse benim ailemde bir o kadar rahat. Ortası yok mu bunların diye eşimle sürekli konuşuruzGözün aydın diyelim şimdiden, sagolsunlar allah eksikliklerini göstermesin ama ne kadar abartıyorlar her şeyisenin annemi bilmem de benimki hiç susmuyor
Şuan 3200 de kafa çapı 9,8 işte çatı muayenesi uyarma hepsi haftaya duruma göre karar verecek sanırımCanım tırsma sakın şuanda ne kadar bebeğin ölçüleri yanılma paylarını da düşün. Doktorunla erkenden doğumu başlatma konusunda konuş sende sor bakalım ne diyecek suni sancıyla başlatsak diye. Çatı muayenesi yaptırdınmı.
Ayy aynen oyle canim ben tam anlatamadim ama dedigin gibi ayni igne batar gibi demek yalniz degilmisim cok sasirdim leke falan var mi diye kontrol ettm ama temizdi neyse hazirlansin bakim doguma bi sikinti olmasndaBenim de çok oluyor canım, için için sızlıyor gibi.. hatta burda da sormuştum ama pek basına gelen yoktu. Bazen de sanki içinde bir avuç iğne var da sağa sola batıyor gibi oluyor. Enfeksiyon ya da mantar sandım, doktor çok normal vücut Doğuma hazırlanıyor dedi. İdrar tahlilim ve muayene de enfeksiyon ya da mahtar çıkmadı zaten
Yok tahmin ettim Zaten fotodan. Bugün değişim günü bikaç kişi isim değişmiş oldu :)Emsalus canım benProfil fotosunun altında yazdım bir süre durur orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?