2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ben hastaneden cikar cikmaz takip ediyorum eve gelmeden malesef olmuyo iki haftadabir belki zar zor ayarlarsn ama haftada bir artik bide esim hergun getiremiyorki benim sevdim doktor hep kisir almis bunaldum hepden
Bide hastane cok yogun hemen doluyor

Ben olsam ozele devam ederdim sanirim .tehlikeye atmak istemezdim.

Bazilari benzedigini soyluyor aslinda oglum cok daha farkliydi dogdugunda cok daha tatlis biseydi kuzum benim
Esin canina mi susamis sana soyledigi laflari 50 yil boyunca senden duyabilir bu nasil bi cesaret
Benimkide epey sikayetci gibi ama agzini acamiyor biliyor gunlerce aglayacagimi.herseyin farkindayim tabi uzulmemeye calisiyorum gecicek diyorum onada kendimede

Teşekkür ederim kuzum aklıma getirdiğin için, aslında normal doğumcu bizim hastane ama bilmem neden söylemedi, bakalım cumartesi belli olur artık

Canım 3290 da gayet iyi bi kilo bence. Yüzde 10 yanılma payı olabiliyo. Bir de tersini düşün ya fazla çıkarsa. Yani 3900 demiş 4600 çıkıyo mesela. Arkadaşım 3100 dediler 4000 çıktı. Yani tam ölçemiyor cihaz zaten. Ortalama bi değer söylüyor. Sen diyetine devam et. Diyetimizde her şey var dengeli besleniyoruz dert etme.

Bende annemde bugün geliyor. Erkenden çağırdın beni diye söylene söylene bakalım 8 de inecek

Kizlar vajinamin icinden boyle bise cekiliyo gibi bi aci hissettim canim cok yandi ne olabilir acaba kontrol ettm akinti falan bisi yok ama sanki icerden bise cikicak gibi tuhaf bise oldu anlatamiyorum da basina gelen var mi?

Aynen. Bak benim annem hiç soruyormu 9. Ayında olduğumu bile bilmiyor galiba. Ne güzel ilgileniyorlar erkek çocukları 9 ay 10 günü tamamlıyor diyor eeee 9. Ayimdayum ama

Yok ben inatlaşmıyorum sadece normal istiyorum ama aşşırııı tırsıyorum bebekte iri olunca hepten tırstım

Canim az kalmis seninde artik karar versin isme esini skstr .
Bide onlarin yspilma sureleride oluyor.
Kızlar burda bazı arkadaşlar biliyo eşim annesinin adini koymak istiyordu kızı ma ben kesinlikle istemiyorum şimdi aklıma Ömür ismi geldi kiz için sizce uygun mu
Cok guzel bnce canim
Dogurmadan halletseydik islerimizi .Rabbim guc versin kolaylik versin insallah
Allah sabir versin sana ya sor devamli onlara canim devlettekilere hep sormsk gerekiyor
Bebeklerin için hangi deterjanı aldınız arkadaşlar ?
Hacisakir bebekler icin olanindan 8 yasi daki oglum alerji oldu.alerjisi yuksek diye sanirim cunku herkes memnun.
Simdi dalan roxy e gectik.
Ayni sorular benimde aklimda .
Dogurur dogurmaz ayaklanmak tek derdim.
Rabbim kolaylik versin

Yok ben inatlaşmıyorum sadece normal istiyorum ama aşşırııı tırsıyorum bebekte iri olunca hepten tırstım

Canım tırsma sakın şuanda ne kadar bebeğin ölçüleri yanılma paylarını da düşün. Doktorunla erkenden doğumu başlatma konusunda konuş sende sor bakalım ne diyecek suni sancıyla başlatsak diye. Çatı muayenesi yaptırdınmı.

Sağol canim inşallah koyabilirim

Kizlar vajinamin icinden boyle bise cekiliyo gibi bi aci hissettim canim cok yandi ne olabilir acaba kontrol ettm akinti falan bisi yok ama sanki icerden bise cikicak gibi tuhaf bise oldu anlatamiyorum da basina gelen var mi?
Benim de çok oluyor canım, için için sızlıyor gibi.. hatta burda da sormuştum ama pek basına gelen yoktu. Bazen de sanki içinde bir avuç iğne var da sağa sola batıyor gibi oluyor. Enfeksiyon ya da mantar sandım, doktor çok normal vücut Doğuma hazırlanıyor dedi. İdrar tahlilim ve muayene de enfeksiyon ya da mahtar çıkmadı zaten

Bende annemde bugün geliyor. Erkenden çağırdın beni diye söylene söylene bakalım 8 de inecek
Gözün aydın diyelim şimdiden, sagolsunlar allah eksikliklerini göstermesin ama ne kadar abartıyorlar her şeyi senin annemi bilmem de benimki hiç susmuyor

Cok sasrdim bilmiyordum sancili eve yollayip ileri tarihe verdiklerini
Kızlar değiştirdim kullanıcı ismimi bakın en korktuğum unutulmak, sakın beni unutmayın
Ay bende yarim saattir bu kim sanki tanidik diorum yaa

Niye tansiyonun yukseliyor canim .daha once varmiydi benmi okumadim acaba
Sana gelecekler diyemi soruyolar canim .
Bu şey gibi dugunun olur gelinligi ayarlarken sana yardimci olmasi gereken kisi ahlanip vahlanir ben ne giycem diye ona benzettim
Oluyo canim bana durus seklimlede geciyor anlamadim neden oldugunu

Gözün aydın diyelim şimdiden, sagolsunlar allah eksikliklerini göstermesin ama ne kadar abartıyorlar her şeyi senin annemi bilmem de benimki hiç susmuyor
Tam tersi cnm benmki de çok basit olarak görüyor. Eşimin ailesi ne kadar panikse benim ailemde bir o kadar rahat. Ortası yok mu bunların diye eşimle sürekli konuşuruz

Kizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Şoyleki daha acik konusayim millet denize oraya buraya giderken biz ya bizz......
8yil sonra ne zor geliyor yaa

Şuan 3200 de kafa çapı 9,8 işte çatı muayenesi uyarma hepsi haftaya duruma göre karar verecek sanırım

Ayy aynen oyle canim ben tam anlatamadim ama dedigin gibi ayni igne batar gibi demek yalniz degilmisim cok sasirdim leke falan var mi diye kontrol ettm ama temizdi neyse hazirlansin bakim doguma bi sikinti olmasnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…