- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.221
Benim abim evli, annem onların çocuklarına bakıyordu iki aydır, yenge gözlerini kapatıp uyuyor taklidi yapıyormuşamiiiin. Annemi kimseyle değişmem bende. Ama al benden de o kadar. Bende annem gibi kayinvaldem olsun iatemezdim. Kardeşim evlenince çok merak ediyorum olacaklarıeyvah ki eyvah
Değiştirdi tabii, hatta ilk fitili o ateşledi Nası yapıcam diyeLastMadOnEarth EvBoregi @Dolunay22
D Deli mavi prenses
@Kumsalpoyraz
Kizlar zenderu da ismini degistirmis. Haksiz yere üstüme geldinizkafayi yememisim
Canim masallah Allah guc versin siz epey yollarda olacakmissiniz kirkiniz cikmadan .44 hafta hamile mi kaldı ben şok
Biz ailelerden uzaktayız zamanında doğarsa bayram da 20 günlük olacak 7 saatlik yol gideceğiz temmuz Sonu gibi de Antalya’yı düşünüyoruz yazın kardeşimin düğün var yine yoldayız umarım bir aksilik olmaz
Bende Dr geçen muayenede sordum sanki orada bir kemik var bana batıyor diye ama birşey demedi :/
Evet canım bak yeni ismimin altında yazıyo alışın diye yazdımSimdi sen niltsin demi
Ama bir kisi daha var sanki eski kullanicimi o kimki
Hakliymissin canim sagolasin aldim gazi gittim geldim. Beni gereksiz yere germisler annemle, esim kullanma diye diye etkilerinde kaldim. Esimin fobisi var sehir disina,tatillere hep ben kullanirim zaten de etkilendm iste. Biraz uzun oturunca bebek vuruyor uzan diyor bana adeta evde de oyle tek sikinti o simdilik.ben 35im ama işe arabayla gidip geliyorum,37ye kadar çalışacagım için yine o haftalarda da araba kullanıcam.ne bileyim şöförlüğüne güveniyorsan sıkıntı olmaz neden olsun,biraz daha düşük hız da kullanırsın en fazla..
Annemi de aldim gittim geldim valla bu son olur belki kasik bel sancilarim basladi but haftaya dogururum gibi geliyor Allah bilir tabi de bir daha cikmam heralde yarin kontrolum var bakalim ne dicek doktor.Kuzum aylardır bana araba yasak, doktor da evden yalnız uzaklaşma falan demişti geçen hafta, sen de gitme ya da çok sıkıldıysan araba bari kullanma taksiyle falan git.. uzaklaşmadan eve yakın yürüyüş yap mesela ama haber ver eşine falan evden çıkmadan
Bisure oraya bakip alisiriz .Evet canım bak yeni ismimin altında yazıyo alışın diye yazdım
Belki de haklisin ama benim esim kullanamiyor bir kazadan sonra fobisi var. Hastaneye giderken falan mecbur ben kullaniyorm da yanimda oluyordu. Keyfi cikmadm on gundur bugune kadar. Bir arkadasimin suyu gelmis esi evde yok ilk cocugu okulda atlamis arabaya esini aramis yoldayim seni almaya geliyorm dogurcam diye. Esinin is yeri hastane uzerinde, cocugu okuldan anasina birakmis, yolda esini almis hastaneye gitmisler doguma girmis kadin. Cesarete ,soguk kanliliga bak. Ama insan mecbur kalinca oluyor. 18. Haftada plesantadan dolayi aksam kanamam oldu benim basladm aglamaya hastaneye gitcez araba var surecek adam yok apartmani dolasti esim komsularin beyleri yok mac izlemede disarda herkes. Kendimi topladm dortluleri yaktm tek elim kornada cala cala hastaneye gittim mactan trafik pert. Insan mecbur kalinca cesaret geliyor. Gene de Allah o durumda birakmasinCanım bırak şimdi sürmeyi eşim 4 aydan beri bana sürdürmedi araba. Her yere kendi geldi götürdü yinede kullandırmadı. Bence riske atma nolur nolmaz. Son zamanlarımızda dikkat etmek lazım
Küçük bebişle daha rahat olur canım emecek uyuyacak...oglum 3 aylıkken 10 saatlik yola gitmiştik hep uyudu bikaç mola yerinde emzirip altını değiştirdim...inan sonraki yıllarda 2 saatlik yolda bile durmadı arabada çıldırttı bizi...otelde de yine emip uyuyacak sen biraz kısıtlanırsın sadece ama yemek derdi yok en azından oğlum her şey dahil otellerinde asla yemek yemiyor...fast food olarak sadece pizza sever otel yemeklerinden hiç hoşlanmıyor kücükken her şey çok daha kolaydı şimdi kendi istek ve beğenileri var gurme oldu başımıza ve havuz su park tarzı sevmiyor denize sıfır ve kumsal olacak...yani alın bebişleri gidin yayılın şemsiyelerin altına ağzı dili yokkenBiz yapamayiz sanirim uzaga gidilmez .yakinda birseyler yapsak bari simdiden aklim tatilde...
Evet ya yakin yerler olursa nekadar iyi olur.
Oda dogru uyurmu uyumazmi yol severmi aglarmi aklimda deli sorular
Aynen yakin yerler ferahlatir aslinda .
Kizlar benim oglumda astim var doktor deniz oneriyor.heryil birseyler yapiyorduk onun icin .
Bu yil nasil olacak bilmiyorum zaten ben pek giremem denize bebise talim olurum da .
Hem ferahlamak icin hem oglus icin dusunup duruyorum simdiden
Birak arabayi aksam sokagin basina kadar yuruyelim nolur diye yalvariyorum yok ,esim Istanbul valiliginde memur geliyor 7 de yemek yeriz yatar uyur 10 a kadar kalkar meyve ya da cay icer. 12 de geri yatar. 6 da kalkiyor diye yoruluyormus bir garip iste.Ben çıkmıyorum nolur nolmaz kendime güvenemiyorum . Bir manyak çıkıyor trafikte illa karşına . Eşinle çık akşamları müsait olursa .
Küçük bebişle daha rahat olur canım emecek uyuyacak...oglum 3 aylıkken 10 saatlik yola gitmiştik hep uyudu bikaç mola yerinde emzirip altını değiştirdim...inan sonraki yıllarda 2 saatlik yolda bile durmadı arabada çıldırttı bizi...otelde de yine emip uyuyacak sen biraz kısıtlanırsın sadece ama yemek derdi yok en azından oğlum her şey dahil otellerinde asla yemek yemiyor...fast food olarak sadece pizza sever otel yemeklerinden hiç hoşlanmıyor kücükken her şey çok daha kolaydı şimdi kendi istek ve beğenileri var gurme oldu başımıza ve havuz su park tarzı sevmiyor denize sıfır ve kumsal olacak...yani alın bebişleri gidin yayılın şemsiyelerin altına ağzı dili yokken
Masallah, gozun aydin canim , hangi tahlilleri istedi doktorun benimki bisey istemiyor ya streptokok testi yaptirdin mi pardon sezeryan olacak demissin normalde onemliymis o testKontrolden geldik kızlar nstde sürekli var olan ama düşük bir sancı çıktı hemşire sancısız anın yok dedi hissetmiyorum dedim bunları hissetmezsin zaten rahim ağzı açıklığın 4-5cm olunca sancılar ahh off dedirtir dedi drumda baktı 36+6da normal dedi 3245gr olmuşuz herşey yolunda suyun falsn iyi dedi 25 nisana sezeryan günü verdi kan tahlillerimi verdim haftaya cuma anestezi dru görecek bizden haberler böyle
Allah allah bende niye cikmiyo su sanci ya ciksada dogursam bir an once :)Hayır canım normal dedi bu haftalarda
Sağol canım hemogram eliza kan grubu kanın pıhtılaşma zamanı tahlilleri istediMasallah, gozun aydin canim , hangi tahlilleri istedi doktorun benimki bisey istemiyor ya streptokok testi yaptirdin mi pardon sezeryan olacak demissin normalde onemliymis o test
Kızım var 5 yaşında bayram da memlekete gitmezsek bunalıma girer hala teyze falan acayip düşkün iki taraf aileye de okul iş şu bu derken kimse de gelemez anne kardeşim orada doğsa olmaz mı diyor :))Canim masallah Allah guc versin siz epey yollarda olacakmissiniz kirkiniz cikmadan .
Ben ayni semtte olmama ragmen bayrama gitmem diyorum .
Ay cok tatlisin ya@minikoglanEvBoregi Kızlar çok da üstünde durmayın napsınlar ilgileniyorlar akıllarınca...okuyor olsak sınavları soracaklar okul bitmişse iş güç kısmetler...evliysen bebek ne zaman...hamileyiz doğum ne zaman karnın şöyle böyle...he he deyip geçin
Olabilir tabiki Allah bilir canımYa kızlar benim nstde sancı görüldü ya ee beni eve gönderdi 25inede gün verdi daha doğum olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?