2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
amiiiin. Annemi kimseyle değişmem bende. Ama al benden de o kadar. Bende annem gibi kayinvaldem olsun iatemezdim. Kardeşim evlenince çok merak ediyorum olacakları eyvah ki eyvah
Benim abim evli, annem onların çocuklarına bakıyordu iki aydır, yenge gözlerini kapatıp uyuyor taklidi yapıyormuş

Canim masallah Allah guc versin siz epey yollarda olacakmissiniz kirkiniz cikmadan .
Ben ayni semtte olmama ragmen bayrama gitmem diyorum .

Hakliymissin canim sagolasin aldim gazi gittim geldim. Beni gereksiz yere germisler annemle, esim kullanma diye diye etkilerinde kaldim. Esimin fobisi var sehir disina,tatillere hep ben kullanirim zaten de etkilendm iste. Biraz uzun oturunca bebek vuruyor uzan diyor bana adeta evde de oyle tek sikinti o simdilik.

Annemi de aldim gittim geldim valla bu son olur belki kasik bel sancilarim basladi but haftaya dogururum gibi geliyor Allah bilir tabi de bir daha cikmam heralde yarin kontrolum var bakalim ne dicek doktor.

Canım bırak şimdi sürmeyi eşim 4 aydan beri bana sürdürmedi araba. Her yere kendi geldi götürdü yinede kullandırmadı. Bence riske atma nolur nolmaz. Son zamanlarımızda dikkat etmek lazım
Belki de haklisin ama benim esim kullanamiyor bir kazadan sonra fobisi var. Hastaneye giderken falan mecbur ben kullaniyorm da yanimda oluyordu. Keyfi cikmadm on gundur bugune kadar. Bir arkadasimin suyu gelmis esi evde yok ilk cocugu okulda atlamis arabaya esini aramis yoldayim seni almaya geliyorm dogurcam diye. Esinin is yeri hastane uzerinde, cocugu okuldan anasina birakmis, yolda esini almis hastaneye gitmisler doguma girmis kadin. Cesarete ,soguk kanliliga bak. Ama insan mecbur kalinca oluyor. 18. Haftada plesantadan dolayi aksam kanamam oldu benim basladm aglamaya hastaneye gitcez araba var surecek adam yok apartmani dolasti esim komsularin beyleri yok mac izlemede disarda herkes. Kendimi topladm dortluleri yaktm tek elim kornada cala cala hastaneye gittim mactan trafik pert. Insan mecbur kalinca cesaret geliyor. Gene de Allah o durumda birakmasin

Küçük bebişle daha rahat olur canım emecek uyuyacak...oglum 3 aylıkken 10 saatlik yola gitmiştik hep uyudu bikaç mola yerinde emzirip altını değiştirdim...inan sonraki yıllarda 2 saatlik yolda bile durmadı arabada çıldırttı bizi...otelde de yine emip uyuyacak sen biraz kısıtlanırsın sadece ama yemek derdi yok en azından oğlum her şey dahil otellerinde asla yemek yemiyor...fast food olarak sadece pizza sever otel yemeklerinden hiç hoşlanmıyor kücükken her şey çok daha kolaydı şimdi kendi istek ve beğenileri var gurme oldu başımıza ve havuz su park tarzı sevmiyor denize sıfır ve kumsal olacak...yani alın bebişleri gidin yayılın şemsiyelerin altına ağzı dili yokken

Ben çıkmıyorum nolur nolmaz kendime güvenemiyorum . Bir manyak çıkıyor trafikte illa karşına . Eşinle çık akşamları müsait olursa .
Birak arabayi aksam sokagin basina kadar yuruyelim nolur diye yalvariyorum yok ,esim Istanbul valiliginde memur geliyor 7 de yemek yeriz yatar uyur 10 a kadar kalkar meyve ya da cay icer. 12 de geri yatar. 6 da kalkiyor diye yoruluyormus bir garip iste.

Off benim oglan fenaydi fena.
Dogdugu gun hastaneyi ayaga kaldrmisti tek aglayan bebek oydu sabaha kadar aglamisti
Sonraki aylarda hergece acildeydik.
Sunnet dediler ettirdik cocuk 1 yasina duzelmedi aah ah .
Insallah kizim ona cekmez tek duam bu

Masallah, gozun aydin canim , hangi tahlilleri istedi doktorun benimki bisey istemiyor ya streptokok testi yaptirdin mi pardon sezeryan olacak demissin normalde onemliymis o test

Canim masallah Allah guc versin siz epey yollarda olacakmissiniz kirkiniz cikmadan .
Ben ayni semtte olmama ragmen bayrama gitmem diyorum .
Kızım var 5 yaşında bayram da memlekete gitmezsek bunalıma girer hala teyze falan acayip düşkün iki taraf aileye de okul iş şu bu derken kimse de gelemez anne kardeşim orada doğsa olmaz mı diyor :))

Kizlar kontrolden ciktim bugun 35+3 normalde ama 37 haftalik gorunuyrz makat geliste nst ye girdim hersey yolundaymis haftaya tekrar kontrole cagirdi bende durumlar bole..ha bide sezeryan icin 39. Haftada alinir dedi 38 e girince gun veriyormus gec deil mi

Ay cok tatlisin ya haklisin millet illa soracak bir konu bulur kendilerine cok hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…