- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.201
Valla canım ben ağustos eylül gibi gidebiliriz diye düşünüyorum.sonuçta 3-4 aylık olacak bebişler.tatil yapmadan duramam ben :)Kizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Şoyleki daha acik konusayim millet denize oraya buraya giderken biz ya bizz......
8yil sonra ne zor geliyor yaa
Şuan 3200 de kafa çapı 9,8 işte çatı muayenesi uyarma hepsi haftaya duruma göre karar verecek sanırım
Yok tahmin ettim Zaten fotodan. Bugün değişim günü bikaç kişi isim değişmiş oldu :)
Her sene memlekete gidiyoduk oğlum vardı o zaman sadece 7 saat yolu zor bitiriyoduk şimdi hiç gözüm.kesmiyo onyoku 2 çocukla yakın yerlere gideriz artık denize Silivri'de falan günü birlik :)Kizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Şoyleki daha acik konusayim millet denize oraya buraya giderken biz ya bizz......
Aynen canım keşke ortası olsa diycem, sagolsunlar yine de allah eksikliklerini göstermesinTam tersi cnm benmki de çok basit olarak görüyor. Eşimin ailesi ne kadar panikse benim ailemde bir o kadar rahat. Ortası yok mu bunların diye eşimle sürekli konuşuruz
Biz düşündük tatlım ama bebegin huyuna suyuna göre karar verelim dedik, çok zor bi bebek olursa zor tabi.. burnumuzdan gelir..Kizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Kizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Hatta geçen hafta daha fenaydı, şimdiler de hazırlandı sanırım ki azaldı sanki, bazen bebegin bir hareketiyle çok sert bi çekilme oluyor ama anlık yani.. akıntı falan yoksa normal normalAyy aynen oyle canim ben tam anlatamadim ama dedigin gibi ayni igne batar gibi demek yalniz degilmisim cok sasirdim leke falan var mi diye kontrol ettm ama temizdi neyse hazirlansin bakim doguma bi sikinti olmasnda
Anacım sen de ne zor isim seçtin öyleBen de kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ama sonra siz beni tanimazsiniz diye korkuyorum
Vallahi yA hepiniz beni bekliyormuşsunuzO sorduydu ama ondan hariç hepimiz değiştirdik bu anı bekliyomusuz atladık hemen
amiiiin. Annemi kimseyle değişmem bende. Ama al benden de o kadar. Bende annem gibi kayinvaldem olsun iatemezdim. Kardeşim evlenince çok merak ediyorum olacaklarıAynen canım keşke ortası olsa diycem, sagolsunlar yine de allah eksikliklerini göstermesinAma benim annem kayınvalidem olaydı kesin küser görüşmezdim
Canim sıkma canini yine de hic belli olmaz.Yok belki on doktor on hastane hepsi iri ve başı 4 hafta önden gidiyor dedi bende duraklama olmadı çok korkuyorum
Yaptim yedik valla. Guzel de oldu bayat degildiCan'ım ne bileyim bayat falan olur o açıdan dedim.
Hallettim kızlar çok teşekkürler
Ha ona bakarsan ben de her hafta alamiyorum. Bir randevunu gerceklestirmeden tekrar randevu vermiyor. Randevuna gittikten sonra yeniden randevu almak istediginde de en arken iki hafta sonraya sira veriyorz ama benim sansim ev cok yakin. O yuzden randevusuz sabah erken saatte de gitsem ayni doktora gidebiliyorum.Ben hastaneden cikar cikmaz takip ediyorum eve gelmeden malesef olmuyo iki haftadabir belki zar zor ayarlarsn ama haftada bir artik bide esim hergun getiremiyorki benim sevdim doktor hep kisir almis bunaldum hepden
Bide hastane cok yogun hemen doluyor
Valla hamilelik oncesi hic tansiyon olcturmedim desem yeridir. O yuzden bilmiyorum ama yukseliyor hamilelikte.Cok sasrdim bilmiyordum sancili eve yollayip ileri tarihe verdiklerini
Ay bende yarim saattir bu kim sanki tanidik diorum yaa
Niye tansiyonun yukseliyor canim .daha once varmiydi benmi okumadim acaba
Sana gelecekler diyemi soruyolar canim .
Bu şey gibi dugunun olur gelinligi ayarlarken sana yardimci olmasi gereken kisi ahlanip vahlanir ben ne giycem diye ona benzettim
Oluyo canim bana durus seklimlede geciyor anlamadim neden oldugunu
Ben zenderu değilim haLastMadOnEarth EvBoregi Dolunay22
Kizlar zenderu da ismini degistirmis. Haksiz yere üstüme geldinizkafayi yememisim
Biz yapamayiz sanirim uzaga gidilmez .yakinda birseyler yapsak bari simdiden aklim tatilde...Valla canım ben ağustos eylül gibi gidebiliriz diye düşünüyorum.sonuçta 3-4 aylık olacak bebişler.tatil yapmadan duramam ben :)
Evet ya yakin yerler olursa nekadar iyi olur.Her sene memlekete gidiyoduk oğlum vardı o zaman sadece 7 saat yolu zor bitiriyoduk şimdi hiç gözüm.kesmiyo onyoku 2 çocukla yakın yerlere gideriz artık denize Silivri'de falan günü birlik :)
Oda dogru uyurmu uyumazmi yol severmi aglarmi aklimda deli sorularBiz düşündük tatlım ama bebegin huyuna suyuna göre karar verelim dedik, çok zor bi bebek olursa zor tabi.. burnumuzdan gelir..
Aynen yakin yerler ferahlatir aslinda .Benim eşim bebek küçük olacak diye istemiyor canım bu yaz kaldı bir daha ki yaz gideceğiz. Aslında ben giderim göze alıyorum o kısmı ama eşim hayatta olmaz diyor. Benim ilk bebeğim belki ben göze alsam da zorlanırım bilemedim. Ama bu yaz kaldı malesef. Bursa'dayım ben günü birlik bir yerlere kaçarsam kaçarım o kadar :/
Kizlar vajinamin icinden boyle bise cekiliyo gibi bi aci hissettim canim cok yandi ne olabilir acaba kontrol ettm akinti falan bisi yok ama sanki icerden bise cikicak gibi tuhaf bise oldu anlatamiyorum da basina gelen var mi?
Kızlar o durum bende de var. Buraya da sormuştum hatta. Hatta bişey çıkacak gibi oluyor Zaten. Böyle ıkınsam fırt diye çıkacak gibiBenim de çok oluyor canım, için için sızlıyor gibi.. hatta burda da sormuştum ama pek basına gelen yoktu. Bazen de sanki içinde bir avuç iğne var da sağa sola batıyor gibi oluyor. Enfeksiyon ya da mantar sandım, doktor çok normal vücut Doğuma hazırlanıyor dedi. İdrar tahlilim ve muayene de enfeksiyon ya da mahtar çıkmadı zaten
Kız bunlar benden duydu heveslendiLastMadOnEarth EvBoregi Dolunay22
Kizlar zenderu da ismini degistirmis. Haksiz yere üstüme geldinizkafayi yememisim
Simdi sen niltsin demiBen zenderu değilim ha
Yok artik karistirmamBen zenderu değilim ha
44 hafta hamile mi kaldı ben şokCanım hiç korkma sakin kal eninde sonunda olacak diye düşün. Ne kadar kendini rahat bırakırsan o kadar rahat bir doğumun olur benim hiç heyecanım yok korkumda yok sabah kendime diyordum acaba bende mi bir şeyler var ruhsuz muyum diye. İllaki de normal olacak diye kendini baskılama bende normal doğumu çok istiyorum hani bir aksilik olmadığı sürece normal yapacağım ama gidişat ne gösterir bilemeyiz. Bak benim kuzenim illada normal diye diye 44 haftada sezeryan doğurdu çok inatlaştı doktorlarla boşuna 4 hafta bekledi durdu. Sen sadece dua et hayırlısı ne ise o olsun.
Biz ailelerden uzaktayız zamanında doğarsa bayram da 20 günlük olacak 7 saatlik yol gideceğiz temmuz Sonu gibi de Antalya’yı düşünüyoruz yazın kardeşimin düğün var yine yoldayız umarım bir aksilik olmazKizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Bende Dr geçen muayenede sordum sanki orada bir kemik var bana batıyor diye ama birşey demedi :/Ayy aynen oyle canim ben tam anlatamadim ama dedigin gibi ayni igne batar gibi demek yalniz degilmisim cok sasirdim leke falan var mi diye kontrol ettm ama temizdi neyse hazirlansin bakim doguma bi sikinti olmasnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?