2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Şoyleki daha acik konusayim millet denize oraya buraya giderken biz ya bizz......
8yil sonra ne zor geliyor yaa
Valla canım ben ağustos eylül gibi gidebiliriz diye düşünüyorum.sonuçta 3-4 aylık olacak bebişler.tatil yapmadan duramam ben :)

Kizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Şoyleki daha acik konusayim millet denize oraya buraya giderken biz ya bizz......
Her sene memlekete gidiyoduk oğlum vardı o zaman sadece 7 saat yolu zor bitiriyoduk şimdi hiç gözüm.kesmiyo onyoku 2 çocukla yakın yerlere gideriz artık denize Silivri'de falan günü birlik :)

Tam tersi cnm benmki de çok basit olarak görüyor. Eşimin ailesi ne kadar panikse benim ailemde bir o kadar rahat. Ortası yok mu bunların diye eşimle sürekli konuşuruz
Aynen canım keşke ortası olsa diycem, sagolsunlar yine de allah eksikliklerini göstermesin Ama benim annem kayınvalidem olaydı kesin küser görüşmezdim

Biz düşündük tatlım ama bebegin huyuna suyuna göre karar verelim dedik, çok zor bi bebek olursa zor tabi.. burnumuzdan gelir..

Benim eşim bebek küçük olacak diye istemiyor canım bu yaz kaldı bir daha ki yaz gideceğiz. Aslında ben giderim göze alıyorum o kısmı ama eşim hayatta olmaz diyor. Benim ilk bebeğim belki ben göze alsam da zorlanırım bilemedim. Ama bu yaz kaldı malesef. Bursa'dayım ben günü birlik bir yerlere kaçarsam kaçarım o kadar :/

Ayy aynen oyle canim ben tam anlatamadim ama dedigin gibi ayni igne batar gibi demek yalniz degilmisim cok sasirdim leke falan var mi diye kontrol ettm ama temizdi neyse hazirlansin bakim doguma bi sikinti olmasnda
Hatta geçen hafta daha fenaydı, şimdiler de hazırlandı sanırım ki azaldı sanki, bazen bebegin bir hareketiyle çok sert bi çekilme oluyor ama anlık yani.. akıntı falan yoksa normal normal

Aynen canım keşke ortası olsa diycem, sagolsunlar yine de allah eksikliklerini göstermesin Ama benim annem kayınvalidem olaydı kesin küser görüşmezdim
amiiiin. Annemi kimseyle değişmem bende. Ama al benden de o kadar. Bende annem gibi kayinvaldem olsun iatemezdim. Kardeşim evlenince çok merak ediyorum olacakları eyvah ki eyvah

Yok belki on doktor on hastane hepsi iri ve başı 4 hafta önden gidiyor dedi bende duraklama olmadı çok korkuyorum
Canim sıkma canini yine de hic belli olmaz.
Can'ım ne bileyim bayat falan olur o açıdan dedim.

Hallettim kızlar çok teşekkürler
Yaptim yedik valla. Guzel de oldu bayat degildi
Ha ona bakarsan ben de her hafta alamiyorum. Bir randevunu gerceklestirmeden tekrar randevu vermiyor. Randevuna gittikten sonra yeniden randevu almak istediginde de en arken iki hafta sonraya sira veriyorz ama benim sansim ev cok yakin. O yuzden randevusuz sabah erken saatte de gitsem ayni doktora gidebiliyorum.
Valla hamilelik oncesi hic tansiyon olcturmedim desem yeridir. O yuzden bilmiyorum ama yukseliyor hamilelikte.

Valla canım ben ağustos eylül gibi gidebiliriz diye düşünüyorum.sonuçta 3-4 aylık olacak bebişler.tatil yapmadan duramam ben :)
Biz yapamayiz sanirim uzaga gidilmez .yakinda birseyler yapsak bari simdiden aklim tatilde...
Her sene memlekete gidiyoduk oğlum vardı o zaman sadece 7 saat yolu zor bitiriyoduk şimdi hiç gözüm.kesmiyo onyoku 2 çocukla yakın yerlere gideriz artık denize Silivri'de falan günü birlik :)
Evet ya yakin yerler olursa nekadar iyi olur.
Biz düşündük tatlım ama bebegin huyuna suyuna göre karar verelim dedik, çok zor bi bebek olursa zor tabi.. burnumuzdan gelir..
Oda dogru uyurmu uyumazmi yol severmi aglarmi aklimda deli sorular
Aynen yakin yerler ferahlatir aslinda .

Kizlar benim oglumda astim var doktor deniz oneriyor.heryil birseyler yapiyorduk onun icin .
Bu yil nasil olacak bilmiyorum zaten ben pek giremem denize bebise talim olurum da .
Hem ferahlamak icin hem oglus icin dusunup duruyorum simdiden

Kizlar vajinamin icinden boyle bise cekiliyo gibi bi aci hissettim canim cok yandi ne olabilir acaba kontrol ettm akinti falan bisi yok ama sanki icerden bise cikicak gibi tuhaf bise oldu anlatamiyorum da basina gelen var mi?

Kızlar o durum bende de var. Buraya da sormuştum hatta. Hatta bişey çıkacak gibi oluyor Zaten. Böyle ıkınsam fırt diye çıkacak gibi
Tabi bu süreçte iğne batması vs de çok.
Doktora sordum normal dedi

44 hafta hamile mi kaldı ben şok

Biz ailelerden uzaktayız zamanında doğarsa bayram da 20 günlük olacak 7 saatlik yol gideceğiz temmuz Sonu gibi de Antalya’yı düşünüyoruz yazın kardeşimin düğün var yine yoldayız umarım bir aksilik olmaz

Ayy aynen oyle canim ben tam anlatamadim ama dedigin gibi ayni igne batar gibi demek yalniz degilmisim cok sasirdim leke falan var mi diye kontrol ettm ama temizdi neyse hazirlansin bakim doguma bi sikinti olmasnda
Bende Dr geçen muayenede sordum sanki orada bir kemik var bana batıyor diye ama birşey demedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…