2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Biizm burasi cok yogun hastane ayrica benim evim uzak iki otobus gidiyorsn ayrica kizim var oyle birakip gitme imkanda yok kizimda benl perisan oluyo esimin iside var surekli gelemez her gun olmaz yani isim zor 2 haftadan once yer yok

Rahat hissettigin surece araba kullanmiya izin var. Benim bebek otururken ve ayaktayken rahat. Yattigimda basliyor tekmelemeye.

Valla arac kullanmada bende sakınca grmuyorum kontrollere kendim gidiyorum, kucuigum gezmek istiyor hayvanat bahçesine gitmek istiyor kalkıp gözleme açıp ayran yapıp gidip orda gezip yiyoz, arabayla gidiyoz mecbur. Bugün eşim çarşıda beni al dedi işten gelince kendisini eve ben getirdim bilmem bana normal aktivite gibi geliyor. Acil bişey olsa kenara çekeriz zaten

@geminiwoman canm meraba durumlarin nasil bizim durumlar cok benziyorda bende su an 36+4 um ama o nerdeyse 39 2 hafta3 gun fln onde kilosuda kafasida onde doktor da belli bi kiloya kadar beklicez sonra sezeryan diyo kendi gelmesni o kdr istyrmki ama sanirim olmcak

Kendi de bi anlam verememistir belki ama sık duyulan bisey demek ki cogumuzda bu sikayet var ben bugun doktordan geldkten sonra yasadim bunu yoksa sorardm

Ay canım yaa cidden zor, eşinin öyle olması seni zaten mecbur bırakıyor. Benim eşim kadınları çok sıkıştırıyorlar hamile olduğunu bilemezler nolur nolmaz diye kullandırmadı. 4 ay kullandım ama sonrasında sıkıntı yaptı. Aslında dikkatli olduğun sürece kullanılır sonuçta mecbur kalınca bak kullanmışsın. Duamızı yapalım rabbim korur bir şekilde. Arkadaşın çok sakinmiş maşallah ben kesin ambulans çağırırdım o an arabayı kullanmayı bırak çocuğu bile unuturdum.

Kizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Şoyleki daha acik konusayim millet denize oraya buraya giderken biz ya bizz......
8yil sonra ne zor geliyor yaa
Canım biz yazın 2 defa gideriz tatile. 1i bayramda diğeri yıllık izinde, 2 şehire birden gidiyoruz biri 12 saat uzakliktaki yazligimiza diğeri de 12 saat uzaklıkta eşimin ailesine. Yani deliler gibi yollardayiz. Şimdiden alistiriyorum kendimi, bi kadın görmüştüm 3 bebeğiyle dünyayı dolaniyordu. Yaparım ben de diyorum

Anacım sen de ne zor isim seçtin öyle etiketlemek istesek zor yapıcaz yani
Bebisim anlamı "yeryüzündeki son deli" aslında kolay

Benim 10 dakika da bir bazen 7_8 e düşüyor . Yarim saat oldu başlayalı 6 kez sancılandım 1 dakika filan sürüyor bide. Gidicem de gidene kadar sancim geçmişte olabilir diye bekliyorum genelde.
Yazdıgını geç gördüm ama umarım gitmişsindir doktpra. Çok sıklaşmış ağrıların. Dr ne der, ya ben gidene kadar geçerse va diye düşünme. Git mutlaka doktora. Boşuna gidip gelmen, acil bir durum veya sıkıntı yaşamandan iyidir. İhmal etme bence

Canm ben dolmusla bile biyerlere gidiyrm gelyrm surekli disari cikyrm cok hareketliyim

Ay canım bir kere otobüse bindim sadece 5 dk da bir aradı beni naptın nasıl oldun diye. Mecbur kaldım bindim diye çıldırdı dönüşte hemen kendisi aldı. Geçen 3 duraklık yere kuaföre gidecektim babasına demiş işten babası geldi aldı götürdü getirdi :)

weryew canım bi özel hastaneye gitsen, kabul etmiyor mu hastaneler? Ya ben çok merak ettim seni. Ne insafsizlar, senin durumun kritik neden ilgilenmiyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…