- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.241
Yapisti bile canim, sen bizim icin biricik zenderusunKız bunlar benden duydu heveslendi
İyi ki sormuşum yoksa o isimler yapışıp kalacaktı üstümüze.
Yapisti bile canim, sen bizim icin biricik zenderusun
O sorduydu ama ondan hariç hepimiz değiştirdik bu anı bekliyomusuz atladık hemen
Canm ben dolmusla bile biyerlere gidiyrm gelyrm surekli disari cikyrm cok hareketliyimCanım bırak şimdi sürmeyi eşim 4 aydan beri bana sürdürmedi araba. Her yere kendi geldi götürdü yinede kullandırmadı. Bence riske atma nolur nolmaz. Son zamanlarımızda dikkat etmek lazım
Canim sıkma canini yine de hic belli olmaz.
Yaptim yedik valla. Guzel de oldu bayat degildi
Ha ona bakarsan ben de her hafta alamiyorum. Bir randevunu gerceklestirmeden tekrar randevu vermiyor. Randevuna gittikten sonra yeniden randevu almak istediginde de en arken iki hafta sonraya sira veriyorz ama benim sansim ev cok yakin. O yuzden randevusuz sabah erken saatte de gitsem ayni doktora gidebiliyorum.
Valla hamilelik oncesi hic tansiyon olcturmedim desem yeridir. O yuzden bilmiyorum ama yukseliyor hamilelikte.
Rahat hissettigin surece araba kullanmiya izin var. Benim bebek otururken ve ayaktayken rahat. Yattigimda basliyor tekmelemeye.Hakliymissin canim sagolasin aldim gazi gittim geldim. Beni gereksiz yere germisler annemle, esim kullanma diye diye etkilerinde kaldim. Esimin fobisi var sehir disina,tatillere hep ben kullanirim zaten de etkilendm iste. Biraz uzun oturunca bebek vuruyor uzan diyor bana adeta evde de oyle tek sikinti o simdilik.
Valla arac kullanmada bende sakınca grmuyorum kontrollere kendim gidiyorum, kucuigum gezmek istiyor hayvanat bahçesine gitmek istiyor kalkıp gözleme açıp ayran yapıp gidip orda gezip yiyoz, arabayla gidiyoz mecbur. Bugün eşim çarşıda beni al dedi işten gelince kendisini eve ben getirdim bilmem bana normal aktivite gibi geliyor. Acil bişey olsa kenara çekeriz zatenBelki de haklisin ama benim esim kullanamiyor bir kazadan sonra fobisi var. Hastaneye giderken falan mecbur ben kullaniyorm da yanimda oluyordu. Keyfi cikmadm on gundur bugune kadar. Bir arkadasimin suyu gelmis esi evde yok ilk cocugu okulda atlamis arabaya esini aramis yoldayim seni almaya geliyorm dogurcam diye. Esinin is yeri hastane uzerinde, cocugu okuldan anasina birakmis, yolda esini almis hastaneye gitmisler doguma girmis kadin. Cesarete ,soguk kanliliga bak. Ama insan mecbur kalinca oluyor. 18. Haftada plesantadan dolayi aksam kanamam oldu benim basladm aglamaya hastaneye gitcez araba var surecek adam yok apartmani dolasti esim komsularin beyleri yok mac izlemede disarda herkes. Kendimi topladm dortluleri yaktm tek elim kornada cala cala hastaneye gittim mactan trafik pert. Insan mecbur kalinca cesaret geliyor. Gene de Allah o durumda birakmasin
Kendi de bi anlam verememistir belki ama sık duyulan bisey demek ki cogumuzda bu sikayet var ben bugun doktordan geldkten sonra yasadim bunu yoksa sorardm44 hafta hamile mi kaldı ben şok
Biz ailelerden uzaktayız zamanında doğarsa bayram da 20 günlük olacak 7 saatlik yol gideceğiz temmuz Sonu gibi de Antalya’yı düşünüyoruz yazın kardeşimin düğün var yine yoldayız umarım bir aksilik olmaz
Bende Dr geçen muayenede sordum sanki orada bir kemik var bana batıyor diye ama birşey demedi :/
Nts sonucunu foto atsan olur mu tatlimYa kızlar benim nstde sancı görüldü ya ee beni eve gönderdi 25inede gün verdi daha doğum olmaz demi
Iyi madem sevindim normal olmasina canmKızlar o durum bende de var. Buraya da sormuştum hatta. Hatta bişey çıkacak gibi oluyor Zaten. Böyle ıkınsam fırt diye çıkacak gibi
Tabi bu süreçte iğne batması vs de çok.
Doktora sordum normal dedi
Tesekkur ederim canimHatta geçen hafta daha fenaydı, şimdiler de hazırlandı sanırım ki azaldı sanki, bazen bebegin bir hareketiyle çok sert bi çekilme oluyor ama anlık yani.. akıntı falan yoksa normal normal
Evet canım tam 44 hafta hamile kaldı inatla doğurmadı. En sonunda sezeryan oldu çocuk içerde şişmişti 2 gün sonra 1 kilo indi çocuğun kilosu.44 hafta hamile mi kaldı ben şok
Böyle canımNts sonucunu foto atsan olur mu tatlim
Belki de haklisin ama benim esim kullanamiyor bir kazadan sonra fobisi var. Hastaneye giderken falan mecbur ben kullaniyorm da yanimda oluyordu. Keyfi cikmadm on gundur bugune kadar. Bir arkadasimin suyu gelmis esi evde yok ilk cocugu okulda atlamis arabaya esini aramis yoldayim seni almaya geliyorm dogurcam diye. Esinin is yeri hastane uzerinde, cocugu okuldan anasina birakmis, yolda esini almis hastaneye gitmisler doguma girmis kadin. Cesarete ,soguk kanliliga bak. Ama insan mecbur kalinca oluyor. 18. Haftada plesantadan dolayi aksam kanamam oldu benim basladm aglamaya hastaneye gitcez araba var surecek adam yok apartmani dolasti esim komsularin beyleri yok mac izlemede disarda herkes. Kendimi topladm dortluleri yaktm tek elim kornada cala cala hastaneye gittim mactan trafik pert. Insan mecbur kalinca cesaret geliyor. Gene de Allah o durumda birakmasin
Canım biz yazın 2 defa gideriz tatile. 1i bayramda diğeri yıllık izinde, 2 şehire birden gidiyoruz biri 12 saat uzakliktaki yazligimiza diğeri de 12 saat uzaklıkta eşimin ailesine. Yani deliler gibi yollardayiz. Şimdiden alistiriyorum kendimi, bi kadın görmüştüm 3 bebeğiyle dünyayı dolaniyordu. Yaparım ben de diyorumKizlar hic yazi dusunuyormusunuz .Yazin bebekli olcaz bir yerlere gidebilecekmisiniz tatil gb.
Şoyleki daha acik konusayim millet denize oraya buraya giderken biz ya bizz......
8yil sonra ne zor geliyor yaa
Bebisim anlamı "yeryüzündeki son deli" aslında kolayAnacım sen de ne zor isim seçtin öyleetiketlemek istesek zor yapıcaz yani
Yazdıgını geç gördüm ama umarım gitmişsindir doktpra. Çok sıklaşmış ağrıların. Dr ne der, ya ben gidene kadar geçerse va diye düşünme. Git mutlaka doktora. Boşuna gidip gelmen, acil bir durum veya sıkıntı yaşamandan iyidir. İhmal etme benceBenim 10 dakika da bir bazen 7_8 e düşüyor . Yarim saat oldu başlayalı 6 kez sancılandım 1 dakika filan sürüyor bide. Gidicem de gidene kadar sancim geçmişte olabilir diye bekliyorum genelde.
Canm ben dolmusla bile biyerlere gidiyrm gelyrm surekli disari cikyrm cok hareketliyim
Canım yapabildiğin kadar yatmaya çalış en azından bide mağnezyum ilacını iç kasılmaları önlemek içinG
Gidemedim inşallah erken gelmez oğlumu bırakamam ki kimse yok randevu da yoktu bakalım çok olursa acilden falan girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?