2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızım var 5 yaşında bayram da memlekete gitmezsek bunalıma girer hala teyze falan acayip düşkün iki taraf aileye de okul iş şu bu derken kimse de gelemez anne kardeşim orada doğsa olmaz mı diyor :))
En guzeli sehir disinda gidilebilecek yer olmasida guzel aslinda hava degisikligi olur hem.
Ay canim cokmu tembel dusunmusum yaa
Ayni semttekikere gitmemeye calisiyorum kendimden suphe ettim simdi
Ama benim esimdede is yok zaten tencere yuvarlanmis kapagini bulmus
Oda hemen dedi bayramlasmaya gitmeyiz diye

Biizm burasi cok yogun hastane ayrica benim evim uzak iki otobus gidiyorsn ayrica kizim var oyle birakip gitme imkanda yok kizimda benl perisan oluyo esimin iside var surekli gelemez her gun olmaz yani isim zor 2 haftadan once yer yok
Ya inan aklımdan hiç çıkmıyorsun sen bebekte de sıkıntı var demiştin onlara bakılmadı mı canım iyi bir perinatologa gitsen yarın sonradan pişman olmaktansa en azından sorularına cevap bulursun

Evet canım tam 44 hafta hamile kaldı inatla doğurmadı. En sonunda sezeryan oldu çocuk içerde şişmişti 2 gün sonra 1 kilo indi çocuğun kilosu.
Ne cesaret ya illa normal doğuracam diye öldürecekmiş çocuğu bazı şeyleri abartmamak lazım

Gidin kız boşver gezin ne olcak alıstır çocuğu da eglenmenize bakın

peri masali ailelerle başka şehirlerde olmak o kadar zor ki inan ben bazen yılda kaç kere valiz hazırlıyorum sayamıyorum Allahtan ikimiz aynı şehirliyiz yoksa yanmıştık :)) ilk kızımda da öyleydik 2 aylık değildi 10 saatlik yol yaptık mecburen
Fonetik bende su fazlalı var oturduğum semtte bazı yollar kötü Dr sordum engel değil kullanabilirsin dedi hemen hemen hergün çıkıyorum çocuğu okuldan almaya falan sadece uzun yolculuğa izin vermedi ama senin haftan daha ilerde yine de dikkatli olmakta fayda var Allah kaza bela vermesin

Ya canım vardır bir bildikleri. Senin nst iyi çıkıyot kesin ondan yolluyorlar bence. Nst yüksek sancı çıksa bırakmazlar yani bırakmamalılar. İyi bir doktora denk gelirsin inşallah
Ya kızlar benim nstde sancı görüldü ya ee beni eve gönderdi 25inede gün verdi daha doğum olmaz demi
Canım o sancılara bakma. Yüksek olan kısımların dağ gibi olması gerekiyor. Yani seninki anlık yükselip düşmüş ya. Doğum sancısında biraz yüksek seyredip öyle düşüyor. Anlatabildim mi hani iğne gibi değil de parmak ucu gibi oval olacak ve uzun sürecek

Kızlar ben de fikrimi belirteyim. İlk bebişi olanlar bu yıl gezdiniz gezdiniz. Sonraki 2 yıl daha zor olacak. Bizim burnumuzdam geldi. İlk yılımızda 40 günlükken mevlüt çıkışı, 3 saatlik yere gittik 3 gün kaldık. Ne güzeldi hep uyudu sadece gazı tutunca zor oldu. O yıl köye gittik armutluya gittik sürekli gezdik emzir gazını çıkar arabasında uyurdu zaten. Ama sonraki iki sene aman allahım diyorum

Ay çok sağol toist yaa çok açıklayıcı oldun vallahi aile hekimindeki hemşireye sordum nst okumayı bilmiyormuş bide gebe takibi yapıyor yahu çok sağol içimi rahatlattın

Ay çok sağol toist yaa çok açıklayıcı oldun vallahi aile hekimindeki hemşireye sordum nst okumayı bilmiyormuş bide gebe takibi yapıyor yahu çok sağol içimi rahatlattın
Ne demek canım. Bu mesela doğum nst si canım. Böyle olması gerekiyormuş. Sen sıkma canını, onlr sancı görse hemen alır sezeryana zaten. Malum zorunlu ya bizimki. 39 a kadar sancı çıkmasa da sonra kendi sancısıyla suyuyla doğsa ne iyi olur değil mi ya. En azından kendi istediği vakit doğdu deriz.

Eklentiler

• 491C9E95-4F03-4E5F-829C-084614192892.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 92
Oda zordur tabi .
Bizde gidecek yer arayip diyoruz bi akrabamiz baska sehirde olsa gitcek sebep olurdu diye

Hemşire bir arkadaşında tek başına nstye bakarsak evet sancın var ama dr ultrasonla birlikte değerlendirirken rahim uzunluğuna suyuna bebeğin durumuna göre değerlendirmiştir riske atmaz yani dedi

Aynen bizde tecrubeledik .
Ah ne zordu ozaman esimde ilgisizdi.
Allahim ne zordu.
Ishali kusmasi .
Ama akillandimmi hayir yine param olsa yine giderim
peri masali o daha başına gelecekleri bilmiyor şimdi iyi günleri bu günler. çok pis laf sokarım sadece zamanını bekliyorum intikamım aci olacak
Yani iste unutmuyoruz keske unutsak

Hemşire bir arkadaşında tek başına nstye bakarsak evet sancın var ama dr ultrasonla birlikte değerlendirirken rahim uzunluğuna suyuna bebeğin durumuna göre değerlendirmiştir riske atmaz yani dedi
Doğrudur canım bebeğin baş gelişli mi. Kısı süreli ya belki kanala girmeye çalışıyordur. Sanırım kanaldayken aralıklı sancı çıkıyor

Aynen bizde tecrubeledik .
Ah ne zordu ozaman esimde ilgisizdi.
Allahim ne zordu.
Ishali kusmasi .
Ama akillandimmi hayir yine param olsa yine giderim

Yani iste unutmuyoruz keske unutsak
Hahaha valla biz de yine gidicez yazın hiç akıllanmadık hem de iki çocukla yürek yedik :)))
Geçen yaz felaketti bizim canım. 2 yaşındaydı hiç oturmuyordu sürekli gidiyordu koştur peşinden. Ee eskisi gibi uyumuyor da. Emzirdiğim zaman rahattım acıkınca hop çıkar ver. Ama geçen yıl yok yoğurdu yok kahvaltısı yok ara öğünü meyvesi. Allahım

B
Kizlar bimden dondurulmus balik alip pisirdiniz mi hic? Esim aksama balik istedi. Balikci da uzak biraz hic gidesim yok oraya kadar daha hastane randevum da var. Bimden aliyim diyorum ya daha once de hic yapmadim. Nasil olur acaba?
En pişirdim canım 4 5 defa sıkıntı olmadı güzeldi

Ben de kendimde o sogukkanliligi goruyorum ama dogum baslayinca ne olur bilmem zaten araba surmeyi bilmiyorum. Arabamizda yok alt tarafi hastaneye yurumeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…