- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.281
Walla canım galiba dediğin gibi biz fark etmiyoruz benimki baya hareketli şu an da hıçkırıyor en azından hareketleri rahatlatıyor beniCanim bende takipteyim seni bilgim yok hic
Sancimiz oluyo demkki biz farketmiyomuyuz acaba
Galiba sancı o 60 lara filan gitmesi değil mi normalde 20-30 arası sancı olunca 50 üstü muydiBöyle canım
Canım ben denedim oldukullanıcı adımda ismim vardı iyi oldu değiştirdim bende.
Ben de kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ama sonra siz beni tanimazsiniz diye korkuyorum
Degistiriyom o zaman bakın unutmayın beni heeee
Hay Allah im ya.. 1 saattir geçmişi okuyorum...Bu kızlar varmıydı bizim topikte bunlar nerden çıkmişCan'ım ne bileyim bayat falan olur o açıdan dedim.
Hallettim kızlar çok teşekkürler
Ay sen kimsin nikinin altına yaz ..2626 olan beyazkedi galiba ..oysa en kolayı bu yine..Hakikaten ya hepimiz bekliyomuşuz
Aynen hareketleri takipteyim .Walla canım galiba dediğin gibi biz fark etmiyoruz benimki baya hareketli şu an da hıçkırıyor en azından hareketleri rahatlatıyor beni
Ay cnm bugün çok yürüdüm duş aldım merdiven çıktım hurma yedim uğraşıyorum belimde ağrı var ama yorgunluk mu değil mi bilemiyorum kısmet artık ben de normal olsun istiyorum ama nasip. Sağlıkla gelsin yeter.tgb34 canm meraba durumlarin nasil bizim durumlar cok benziyorda bende su an 36+4 um ama o nerdeyse 39 2 hafta3 gun fln onde kilosuda kafasida onde doktor da belli bi kiloya kadar beklicez sonra sezeryan diyo kendi gelmesni o kdr istyrmki ama sanirim olmcak
Walla bilmiyorumki canım dr normal bu haftalarda dedi ama hemşire 25 nisanı beklemez aceleci bu dediGaliba sancı o 60 lara filan gitmesi değil mi normalde 20-30 arası sancı olunca 50 üstü muydi
Canım nst sonucun nasıl senin kaçta çıkıyor sancılarAy cnm bugün çok yürüdüm duş aldım merdiven çıktım hurma yedim uğraşıyorum belimde ağrı var ama yorgunluk mu değil mi bilemiyorum kısmet artık ben de normal olsun istiyorum ama nasip. Sağlıkla gelsin yeter.
Cabum geri gonderdiyse korkma bir sey olmaz. Keske ben gorsen artik soyle sancilari. En ufak bir tik yok benim ciZgideYa kızlar benim nstde sancı görüldü ya ee beni eve gönderdi 25inede gün verdi daha doğum olmaz demi
Ayni fikirdeyim :)Allah allah bende niye cikmiyo su sanci ya ciksada dogursam bir an once :)
Neden sezeryan oluyorsun canim zorunlu bir durum mu? Bence gec degil. Bu arada haberin var mi bilmiyorum ama 6. Poliklinikte renkli ultrason var haberin olsun. Gunduz eda hanim 6. Poliklinikteydi ilk defa renkli bakıldı. Ama bebegim yuzunu dönmediKizlar kontrolden ciktim bugun 35+3 normalde ama 37 haftalik gorunuyrz makat geliste nst ye girdim hersey yolundaymis haftaya tekrar kontrole cagirdi bende durumlar bole..ha bide sezeryan icin 39. Haftada alinir dedi 38 e girince gun veriyormus gec deil mi
Ben de yaptim valla cok da guzel oldu. Cok pratik oldu artik ben alip yaparimB
En pişirdim canım 4 5 defa sıkıntı olmadı güzeldi
Amin canim, ben de sancilar basladi diye bir tirstim hayirlisiyla bi kucaklasaydik yavrularimizi.peri masali ailelerle başka şehirlerde olmak o kadar zor ki inan ben bazen yılda kaç kere valiz hazırlıyorum sayamıyorum Allahtan ikimiz aynı şehirliyiz yoksa yanmıştık :)) ilk kızımda da öyleydik 2 aylık değildi 10 saatlik yol yaptık mecburen
Fonetik bende su fazlalı var oturduğum semtte bazı yollar kötü Dr sordum engel değil kullanabilirsin dedi hemen hemen hergün çıkıyorum çocuğu okuldan almaya falan sadece uzun yolculuğa izin vermedi ama senin haftan daha ilerde yine de dikkatli olmakta fayda var Allah kaza bela vermesin
doğumdan önce beyin fırtınası yaptırıyoruz size canım hehehehHay Allah im ya.. 1 saattir geçmişi okuyorum...Bu kızlar varmıydı bizim topikte bunlar nerden çıkmişvardıda ben mi farketmedim taki eski zenderu nun ismimi nasıl değiştiririm mesajını görene kadar...çünkü değişiklikten önceki yazılan mesajların nikide değişmiş....ŞUAN HEPİNİZİ BİRBİRİNE KARIŞTIRMIŞ DURUMDAYIM KAFAM BÖYLE NICKLERİNİZ ALTINDAKİLER SİLMEYİN ORDAN BAKIYORUM....OFFF OFFF BİR BU EKSİKTİ O BUMUYDU ŞU BUMUYDU HİÇ OLMAZSA BİRER HAFTA ARAYLA YAPSAYDINIZ TOPTAN
Ay sen kimsin nikinin altına yaz ..2626 olan beyazkedi galiba ..oysa en kolayı bu yine..
weryew canım bi özel hastaneye gitsen, kabul etmiyor mu hastaneler? Ya ben çok merak ettim seni. Ne insafsizlar, senin durumun kritik neden ilgilenmiyorlar ya
Ya inan aklımdan hiç çıkmıyorsun sen bebekte de sıkıntı var demiştin onlara bakılmadı mı canım iyi bir perinatologa gitsen yarın sonradan pişman olmaktansa en azından sorularına cevap bulursun
Ne cesaret ya illa normal doğuracam diye öldürecekmiş çocuğu bazı şeyleri abartmamak lazım
Ya canım vardır bir bildikleri. Senin nst iyi çıkıyot kesin ondan yolluyorlar bence. Nst yüksek sancı çıksa bırakmazlar yani bırakmamalılar. İyi bir doktora denk gelirsin inşallah
Canım o sancılara bakma. Yüksek olan kısımların dağ gibi olması gerekiyor. Yani seninki anlık yükselip düşmüş ya. Doğum sancısında biraz yüksek seyredip öyle düşüyor. Anlatabildim mi hani iğne gibi değil de parmak ucu gibi oval olacak ve uzun sürecek
weryew canım araştırma hastanesinde sıkıntı gerçekten çok fazla her gittiğinde başka doktor denk gelir birde gerçekten okadar sıkıntı görmüşlerki herşey basit geliyor onlara bencede... Sen normal doktoramı gidiyorsun ben yüksek riskli gebelik bölümüne gidiyorum perinatolog bakıyo sürekli aynı doktor bakıyo artık .. Hatta çarşamba kendisi poliklinikte yokmuş servise çağırdı .. Rahatlıkları can sıkıyor gerçekten benimde 31 haftalıktan beri ha şimdi ha haftaya dediler şimdi dikişlerim zonkluyo daha dur daha dur bişey yok diyo anlamıyorum tabi bende ... Kilosu düşük çıktı dedim arada özele gittim dedim ben o adama bi not yazayım ver okusun dedi neyi zayıfmış bunun dedi ben perinatologum bu işi bizim bölümden iyisi bilemez sen bize güven dedi... Bildiğin ben ortada sıçan oldum tabi hayırlısıyla İnş yavrularımızı sağ sağlim alalım bu günleri gülerek anlatalım canım ya çok gerildik ama napalım nasip ten öte köy yok Allah büyük
Kafamda sorulardoğumdan önce beyin fırtınası yaptırıyoruz size canım heheheh
Hahaha valla biz de yine gidicez yazın hiç akıllanmadıkhem de iki çocukla yürek yedik :)))
Geçen yaz felaketti bizim canım. 2 yaşındaydı hiç oturmuyordu sürekli gidiyordu koştur peşinden. Ee eskisi gibi uyumuyor da. Emzirdiğim zaman rahattım acıkınca hop çıkar ver. Ama geçen yıl yok yoğurdu yok kahvaltısı yok ara öğünü meyvesi. Allahım
Canım acaba özelin acilinden girsen sancim var ağrım var diye, sevketmezler mı ki? Ya birinin ilgilenmesi lazım sana da yazık bebeğe de Allah korusun ya bisey olsaÒzel hastane kabul etmiyo malesef evlet hastanesi yeterrsiziz diyo arastirma dogur diyo onlarda beni bu gun baya sasirtti ne bilim agrim var sancim var ameliyat olmam lazim gun bile vermiyo haftaya yer yok hani nasil yapicam hic bilmiyorum. Oysaki agri sanci hemen acil diyordu bu nedir simdi
Bi de işiKafamda sorularEğer nilts emsalus sa o zaman zenderu kimdi..yok zenderu nilts ise emsalus onun halasımiydi , yok be ne halası kardeşimiydi.acaba teyzesi miydi ki. Emsalus nilts in teyzesi olursa zenderu kimin nesi oluyordu..Beyazkediiiiii diye biri daha vardı oda kuzenlerimi
Canım kordon ayrılmasında nst ye güven olmuyormuş. Yani nstden anlaşılmıyormuş. Ultrasonda iyi Mi gördü acaba bebeği3
Ama nst nasil cikicak daha normal dogummu baslamali 80 90 65 gibi cikiyo sancilar ama ben zaten ameliyatliyim yune ameliyatolucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?