2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben denedim oldu kullanıcı adımda ismim vardı iyi oldu değiştirdim bende.

Ben de kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ama sonra siz beni tanimazsiniz diye korkuyorum

Degistiriyom o zaman bakın unutmayın beni heeee

Can'ım ne bileyim bayat falan olur o açıdan dedim.

Hallettim kızlar çok teşekkürler
Hay Allah im ya.. 1 saattir geçmişi okuyorum...Bu kızlar varmıydı bizim topikte bunlar nerden çıkmişvardıda ben mi farketmedimtaki eski zenderu nun ismimi nasıl değiştiririm mesajını görene kadar...çünkü değişiklikten önceki yazılan mesajların nikide değişmiş....ŞUAN HEPİNİZİ BİRBİRİNE KARIŞTIRMIŞ DURUMDAYIM KAFAM BÖYLENICKLERİNİZ ALTINDAKİLER SİLMEYİN ORDAN BAKIYORUM....OFFF OFFF BİR BU EKSİKTİO BUMUYDU ŞU BUMUYDUHİÇ OLMAZSA BİRER HAFTA ARAYLA YAPSAYDINIZTOPTAN
Hakikaten ya hepimiz bekliyomuşuz
Ay sen kimsin nikinin altına yaz ..2626 olan beyazkedi galiba ..oysa en kolayı bu yine..

Ay cnm bugün çok yürüdüm duş aldım merdiven çıktım hurma yedim uğraşıyorum belimde ağrı var ama yorgunluk mu değil mi bilemiyorum kısmet artık ben de normal olsun istiyorum ama nasip. Sağlıkla gelsin yeter.

weryew canım araştırma hastanesinde sıkıntı gerçekten çok fazla her gittiğinde başka doktor denk gelir birde gerçekten okadar sıkıntı görmüşlerki herşey basit geliyor onlara bencede... Sen normal doktoramı gidiyorsun ben yüksek riskli gebelik bölümüne gidiyorum perinatolog bakıyo sürekli aynı doktor bakıyo artık .. Hatta çarşamba kendisi poliklinikte yokmuş servise çağırdı .. Rahatlıkları can sıkıyor gerçekten benimde 31 haftalıktan beri ha şimdi ha haftaya dediler şimdi dikişlerim zonkluyo daha dur daha dur bişey yok diyo anlamıyorum tabi bende ... Kilosu düşük çıktı dedim arada özele gittim dedim ben o adama bi not yazayım ver okusun dedi neyi zayıfmış bunun dedi ben perinatologum bu işi bizim bölümden iyisi bilemez sen bize güven dedi... Bildiğin ben ortada sıçan oldum tabi hayırlısıyla İnş yavrularımızı sağ sağlim alalım bu günleri gülerek anlatalım canım ya çok gerildik ama napalım nasip ten öte köy yok Allah büyük

Ya kızlar benim nstde sancı görüldü ya ee beni eve gönderdi 25inede gün verdi daha doğum olmaz demi
Cabum geri gonderdiyse korkma bir sey olmaz. Keske ben gorsen artik soyle sancilari. En ufak bir tik yok benim ciZgide
Allah allah bende niye cikmiyo su sanci ya ciksada dogursam bir an once :)
Ayni fikirdeyim :)
Neden sezeryan oluyorsun canim zorunlu bir durum mu? Bence gec degil. Bu arada haberin var mi bilmiyorum ama 6. Poliklinikte renkli ultrason var haberin olsun. Gunduz eda hanim 6. Poliklinikteydi ilk defa renkli bakıldı. Ama bebegim yuzunu dönmedi
B

En pişirdim canım 4 5 defa sıkıntı olmadı güzeldi
Ben de yaptim valla cok da guzel oldu. Cok pratik oldu artik ben alip yaparim

Amin canim, ben de sancilar basladi diye bir tirstim hayirlisiyla bi kucaklasaydik yavrularimizi.

doğumdan önce beyin fırtınası yaptırıyoruz size canım heheheh

weryew canım bi özel hastaneye gitsen, kabul etmiyor mu hastaneler? Ya ben çok merak ettim seni. Ne insafsizlar, senin durumun kritik neden ilgilenmiyorlar ya

Òzel hastane kabul etmiyo malesef evlet hastanesi yeterrsiziz diyo arastirma dogur diyo onlarda beni bu gun baya sasirtti ne bilim agrim var sancim var ameliyat olmam lazim gun bile vermiyo haftaya yer yok hani nasil yapicam hic bilmiyorum. Oysaki agri sanci hemen acil diyordu bu nedir simdi

Zaten onun icin bu hastaneye mevbur kaldim sorun oldugu icin basi 41 hafta 2 gun cikiyor oysa 37 hafta 2 gunlugum. Gecen hafta riskliydim yatirildim bu zaten bakmadi yatmam kalkmam bir oldu. Hani o kadar dosyami gosterim dedim bakmadi hatta yattimi soyledim bosuna mi yattim dedim ama yokya sastim kaldimben bu gun

3

Ama nst nasil cikicak daha normal dogummu baslamali 80 90 65 gibi cikiyo sancilar ama ben zaten ameliyatliyim yune ameliyatolucam

Beni zaten perimatolog cagirdi ama haftaya yer yok deyince normal gebeye al onlar seni bana atar dedi. bu gun kadin bakmadiki mavi balina diye bi oyun var onu tartisiyor asistaniyla. bi ara sastim kaldim sonra dedim ben ameliyat icin gun almicakmiyim. diyo haftada bir gel nasil diyorum cok agrimda var hatta asistani bile en gec haftaya alinmasi lazim dedi.doktor nst sonra gel dedi geldim. Doktor yok gelmedi asistani haftaya kesin yatis al randevu gel diyo dedim yokkki randevu oda diyo bi sekilde al ama insan gun verir dimi ac gel der mesela baktiki ben hala soruyorum baska hasta aldi. 182 aradim 26dan once yer yok diyo kendim surekli mhrs bakiyorum yok yer yani yandik hepden

doğumdan önce beyin fırtınası yaptırıyoruz size canım heheheh
Kafamda sorularEğer nilts emsalus sa o zaman zenderu kimdi..yok zenderu nilts ise emsalus onun halasımiydi , yok be ne halası kardeşimiydi.acaba teyzesi miydi ki. Emsalus nilts in teyzesi olursa zenderu kimin nesi oluyordu..Beyazkediiiiii diye biri daha vardı oda kuzenlerimi

Ay canım nereye gitcektiniz sormustum ama unuttum

Canım acaba özelin acilinden girsen sancim var ağrım var diye, sevketmezler mı ki? Ya birinin ilgilenmesi lazım sana da yazık bebeğe de Allah korusun ya bisey olsa

Bi de işi minikoglan karıştırdı ben niltsim beni unutmayın dedim 10 saniye sonra bana "üye adını altına zenderu yaz" diyo işler çok karıştı ama bak ipucu yazdık size

3

Ama nst nasil cikicak daha normal dogummu baslamali 80 90 65 gibi cikiyo sancilar ama ben zaten ameliyatliyim yune ameliyatolucam
Canım kordon ayrılmasında nst ye güven olmuyormuş. Yani nstden anlaşılmıyormuş. Ultrasonda iyi Mi gördü acaba bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…