2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yani tamam anlarım.lukstur pahalıdır ama şu nst cihazı aynı yani çok acayip ya

Luks bi yani da yok biliyor musunuz.. Standart bir hastane, odalari da gayet standart. Tek ozel hissettiren yani doktorlari ve muayene cikisinda odemeyi hizlica yapiyor olmaniz; siraya girmiyorsunuz ve sigortadan yanit bekleyip vakit kaybetmiyorsunuz. Bunun disinda hic bir artisini gormedim. Doktorun süper! referans ile bu hastaneye geldim ama 2.ye asla! Adim atsak para kesecekler yakinda

Bi de işi minikoglan karıştırdı ben niltsim beni unutmayın dedim 10 saniye sonra bana "üye adını altına zenderu yaz" diyo işler çok karıştı ama bak ipucu yazdık size
Her bacım o alttakiler dursun bari azcık gözümüz alışsın...nasıl değiştiriliyor sorusu olmasa hala bakıyordum bunlar kim diyesonra dank etti..neyse alışırız insan evladı nelere alışmıyor ki

Kızlar zeytinyağını pamuğa döküp bir hafta pedime koymayı düşünüyorum duydunuzmu hiç?

Canim.kimi insan sancisini hissetmiyo ve acilmasi cogaliyo sende bilemezsin diye drun onlem aliyodur sanci cokmu azmi diye ama 150.cok fazla devlet hastanesinde bedava isttesigin kadar cektr
Bu arada acilma vs varmi hic kontrol ettimi?

Hayir acilmaya hic bakmadilar. Sadece sancin var diyip ayni gunde iki kere nst ye soktular ve 3saate yakin kaldim toplamda. bugün tekrar gittim, her sey yolunda cikti. İgneler mimise yaradi yoksa bebegime telkinlerim mi bilemiyorum..
Haftaya tekrar gel dedi....

Evet en az değiştiren benim

Ay ne karıştırmışım ortalığı
Valla hepsi o özentiler yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…