2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım 610 gr gerçekten fazla ama sen başka dr ada gittin diye hatırlıyorum. Hem ileri haftan biraz gerilemiş uyumlu olmuştu sanki. Üzme kendini darlanma boşuna. Çünkü bebeklerimiz yediklerimizden daha çok depo vitaminlerimizden besleniyor. Tahlillerinde degerlerin iyi ise ne guzel. Bizde şeker yüzünden dengeli vitamin ve protein ağırlıklı beslendik. Peki ben ne yapayım bebiş hep geri hep geri. Pazartesi zeynep kamil diyabetik gebe takibe gittim 3 kere ölçüm aldı.. hep küçük çıkıyor diye. En son 10 gün geri cıktı. Onu baz aldı 1900 gr li bisi dedi. Hala 2 kg olamadık gitti. Sağlık olsunda büyüturuz. Hem herşeyden yeyip içip 2.5 kg altı doğuran var. Uzme kendink bu uzuntu daha cok bebegi etkiler.

Dogurmak istiyorum artik gercekten artik cok bunaldım. Ne yapmam lazim kizlar artik 38. Haftanin icindeyim erken dogum sayilmaz. 40 i gecer diye cok korkuyorum dogumum.

İyi geceler gece kuşları
Ne Zor ya evde herkes uyuyor ben yook
Baş ağrısı da cabası
Oğlum da uyanık
Doğunca da böyle olursa yandım denektir.
Bugün doktordaydım
Usgde her şey yolunda
Nst de sancı çıkmadı
5tüp kan aldılar
Bir dizi tahlil yapıldı.Son haftam diye
Son 6 artık
Geri sayım başladı
Oğlum 2.800gram Şuan
Şu 6 günde 3000 olmaz sanırım
Ama buna da şükür
2.500ün altında değil
Her şeyim hazır
Ev temizliğine start verilecek yarından itibaren.Halı perde cam en önemlileri
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet bi kere devlet hastanesine gitmiştim detaylı ultrasona da başka yere gitmiştim...geri dendigine bile inanmamalı belki de canım baksana bu kadar fark olabilir mi...acaba kafanın büyük küçük olması mı etkiliyor bunların verdiği ortalama ağırlığı...ilk izne ayrıldığımda 500gr almış gibiydim o da gitmiş geri mide yanmasından ne yesem bin pişman oluyorum hele akşamları yemeğu 6-7 de yiyip sonra midemi tamamen boş bırakmalıyım son haftalar alınır kilo diyorlar bizde tam tersi oldu kusmalarım geçince hızlı bi 4-5 kilo aldım sonra da gram gram...randevuyu da vaktinde almadım valla 20 gün sonra demisti anca 25-26 güne buldum napayım...nasılsa acil bir durumumuz da yok çok şükür...hastaneden doktordan memnunmuş öyle yazmış o arkadaş 2 hafta falan olmuş doğum yapalı...düşünsene mesela 3500gr diyor 2890 gr falan...çok fazla fark yani inanamadım...oğlumda bişey anlamamışım ben 1 doğurana kadar 99 doğurcam galiba

Selam kizlar bayadir yazamadim ama hepmokudum mesjlari cok sukur.son haftalara geldik ve agirlastik son dr. Kontrolumde doktorum 40 kadar bekliyelim demisti ama ben beklemek istemiyorum ilk dogumum sezeryan bunda acaba normal olurmu diye kafamda tasarlarken dr.um yapabilirsin istersen ama cocuk makat gelisi cok zor doner diye sezeryana karar vermisti hafta ici kontrolum var insalh 39da almayi kabul eder malum geride minnak birnkizm daha var oda ele bakimli yetemiyorum artik rabbim hepimize kolayliklar versin buarada mirac kandilinizi kutluyorum .

Maalesef bir eğitim ve araştırma hastanesi mağduru da benim gun vermiyor ve normal doğum başlasın bakalım diyorlar orali değiller,ilki Sezeryan ama diyorum iriyse normal doğum başlamaai risk ama takan yok beni onlar yuzundyü istemeyerek özel hastanede bilmediğim bir yerde Sezeryan olacağım ne diyelim bilmiyorum devletin politikası tamam da zorunlu Sezeryan olacak at gözlüklü insanlar işte

Komşum da riskli gebeydi Ankara da ufak yer değil yani hiç senin yaşadığın sorunları yaşamadı zaten o servise bakan Dr sayısı belli hepsini tanıyordu artık Allah kolaylık versin
Bir tane progestan yapti.. iki tane ciger ignesi vurdulsr birer gun arayla.. bir de serum yedim
Arkadaşım 35 haftada doğum yaptı hiç bu kadar önlem almadılar senin Dr son ana kadar dursun istiyor demek ki

Canim benim ilk dogum sezeryanda o yuzden buda sezeryan olcak bebisimde ters zaten..ay banada denk gelse 6. Polikilinik ama aksam gidiyrm denk gelir mi bilmem..sende haftaya 6. Poliklinikte kim varsa ona al sirayi

Bir tane progestan yapti.. iki tane ciger ignesi vurdulsr birer gun arayla.. bir de serum yedim

Bana da gereksiz geldi ama doktor sancin var hemen iğne yazıyorum deyince eli kolu baglaniyor insanın.. bugun utibariyle 36.hafta oldum bile,cok erken degil ki

Bebek 2hafta önden gidiyor, kafa capi büyük diye. Onun dışındaki degerlerin hepsi haftasına uygun. Kucuk değil yani.

Bir de yerinde hiç durmayan kıpır kıpır olan beni uykudan uyandıran oglum cok sakin, tek tük duyuyorum hareketlerini,offf

offf amma konusmussunuz yarisina kadar anca okuyabildim hayirli cumalar hayirli kandiller insallh.. 4 den beri uyanigim annem bizde ona sahur hazırladım ... namaz kuran derken uyuyamadim hala ... soyle bir yuzustu yatip gerilesim var bazi kizlar ismini degistirmis hayirli olsun.. ben 10 senedir ayni nick kullaniyorum sanirim aliskanlik oldu. umarim kisa zdmanda alışırız yeni nicklerinize.. sonra ... evde temizlik hala bitmedi dun halilar geldi tum ev bitmeden sarmiycam iff artik hersey cok yorucu geliyor... oglumu okuja annem götürüyor oglumda anne sen benj götür diyip gozumun icine bakıyor cok uzuluyorum.. hayirlisi ije sagligimiza kavussaydik ... haydin herkese hayirli gunler... sezeryandi normaldi birakin siz ve bebeginiz iyi olsun yeter... ben spinsl sezeryan oldum oglumda 3. gun marketteydim ne agrim ne sizim oldu.. inanin hersey moralle iyi dusunun.. oouyorum herkezi..

canim ciger gelistirici igne olduysan cocuk pek hareket etmiyo benim sanirim 2 gun etmedi uzulmustum cok ve ates basmisti cok kotu yan etkileri var ama napalim katlanicaz kuzular icin...

Annemi de aldim gittim geldim valla bu son olur belki kasik bel sancilarim basladi but haftaya dogururum gibi geliyor Allah bilir tabi de bir daha cikmam heralde yarin kontrolum var bakalim ne dicek doktor.

Kizlar ben iki hafta once hastaneye giderken arabayi çarptım. O korku bana yetti,simdi elimi
bile surmuyorum. Bence siz de taksi/otobüs tercih edin. Riske atmayin kendinizi lutfen

Ya kızlar benim nstde sancı görüldü ya ee beni eve gönderdi 25inede gün verdi daha doğum olmaz demi

Beni de sancin var diye igneye seruma bogdukar. Akabinde tekrar nst y soktuklar, sancilar normale döndüğünde eve gonderdiler. Ertesi gun gelmem şartıyla.. benim ilk nst neticem de ekteki gibiydi (sancin var dediklerinde) bence anormal bir görüntü de yok

canim ciger gelistirici igne olduysan cocuk pek hareket etmiyo benim sanirim 2 gun etmedi uzulmustum cok ve ates basmisti cok kotu yan etkileri var ama napalim katlanicaz kuzular icin...

Teşekkür ederim bilgi için.. içim içimi yiyordu dünden beri. Dışardan müdahale edilmesine içim hiç sinmiyor bu haftada doğsa bile kendini kurtardı bebis diye düşünüyordum ama pasa pasa yedim iğneleri

Ben de müdehale etmelerine çok şaşırdım canım, doktorum geçen hafta yani daha 35ken bana şimdi bile dogsa artik birşey olmaz bundan sonra rahatız demişti. Yani başıma seninki gibi bisey gelse müdehale etmeyecek. Ayrıca geçenlerde arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı hiç bi sorun olmadı çok şükür, hayırlısı olsun ama insanı deli ediyor bu doktorlar ya

Bence sancin cok deil ki dun bende nst ye baglandim en fazla ÷40 sanci cikti doktor gayet iyi nst dedi haftaya gitcem tekrar

Ahahah sabah sabah tek gözüm kapalı okurken kahkaha attım valla

Günaydın kızlar.
Zaten yatamıyorum çatı ağrısında üstüne bi de eşimin horultuları
İlk kez çıldırma boyutuna geldim. Ne yapsam fayda etmedi susmadı. Bikaç sn sonra başladı hırrr horrrr purrr
Yastık basacaktım nerdeyse
Kabus gibiydi bu gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…