2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence sancin cok deil ki dun bende nst ye baglandim en fazla ÷40 sanci cikti doktor gayet iyi nst dedi haftaya gitcem tekrar
Off yaa benim nstyi bir ebe ve bir hemşire arkadaşıma gösterdim sancın var her an bekle dediler drum gayet rahat haftaya cumaya kontrole gel dedi anlamadım bu işi içim hiç rahat değil drumada güveniyorum aslında ama yinede tedirgin oldum

Canım acaba özelin acilinden girsen sancim var ağrım var diye, sevketmezler mı ki? Ya birinin ilgilenmesi lazım sana da yazık bebeğe de Allah korusun ya bisey olsa

Bizde pazartesi felan acilden girmeyi dusunuyoruz ama acil kabul edermi kanama su felan ne bilim agrim sancimda beni polikinlik eve gonderiyorsa bilemedim. Aile hekimi ile gorustuk elimdeki dosya ile ozel ve devletler beni kabul etmeyebilirmis bebek sorun var diye. Saolsun yengemde baska arastirmaya gitti benim icin orasida burda takiplibdegil sorun varsa hic bi doktor kabul etmez demis. Yani ne olacak bende bilmiyorum onumuzdeki hafta. Ya hersey ust uste geliyo esimin sogortasi 2 ay yatirmamislar insallah dogumda ve ya bebegimde sorun olursa bide o problem cekmeyiz. Bu nasil bi aydi hersey cok kotu gidiyor hersey ust uste geliyor. Herseyde bi hayir vardir. Bide kaynanam hic birsey anlamiyo yatirmadar seni diye boyle yapiyorsn diyo diyorum jaftaya randevu yok kendi kendimjmj ameliyat edim kadinin dunya umrumda degil algilari yok resmen ve hepden piskolojim bozuldu. Aksam erkenddn yattim esime kimse cekemem artik dedim kaynanam yaninda kafa bitti beynen cok yorgun dustum

Doktor ultrasondan bebeğin konumunu rahim ağzına uzaklığını vs gördüğü için oyle diyordur yoksa çağırırdı bence rahat ol

Canım kordon ayrılmasında nst ye güven olmuyormuş. Yani nstden anlaşılmıyormuş. Ultrasonda iyi Mi gördü acaba bebeği

Diyorumya beni incelemediki bu hafta gittimde yatmam kalkmam bir oldu. Bu kadar muhanem hisa hic surmemisti. Hatta kadina gecen hafta bu nedenle yattimida soyledim yani. Agrilarimida dedim ozel bolgem cok agriyo bebek asa basti yirtilma gibi birsey oluyo yurumem bile acayip artik. Kadin normal diyo normalmi dogurtacaklar beni kendileri sezeryan olucami soyledi zaten. Haftaya yatis deyio gun vermemek yer yok dememe ragmen ilgilenmemek sastim kaldim ben

Inan cok degisik bendd ilki sezeryen olmasina rahmen ikinciye normal dogum zorladiklarini ogrendim ama ben doktora sordum bebek sorun oldugu icin sezeryan demisti. Ama simdi yaptiklari normal dogum itmek oluyo randevu yer yok gun vermiyor baska hastanede bebek sorun oldugu icin kabul etmiyor. Nst sancilarimda var ceken hemsirlerde yuksek ciktini soyledi. Bende goruyorum zaten ayrica agrilarimda var yine boyle bi durumda geri kaldim gore geri kanama su bebek hareket azalma kaliyo oysa bana verdikleri kagita agri sanci bile olsa hemen gelin yaziyordu. Doktor var doktor var bunu bi hayirlisiyla atlatsak ya

Allah kimseyede yasatmasin son hafta ve elinden birsey gelmemesi cok agir birsey ne olacani bilememek acilden gidicem ama bakalim ne olur pazartesi oyle dusunuyoruz artik kanamami dicem birsey olacak

Doktor ultrasondan bebeğin konumunu rahim ağzına uzaklığını vs gördüğü için oyle diyordur yoksa çağırırdı bence rahat ol
İnşallah öyledir canım gün verirkende iyice hesapladı 20 dakikadan fazla ultrasonla baktı dediğin gibi olabilir hiç erkene çekelim falan demedi tarihi

Can'ım şu mübarek günde Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Su akar yolunu bulur inş.

Allah kimseyede yasatmasin son hafta ve elinden birsey gelmemesi cok agir birsey ne olacani bilememek acilden gidicem ama bakalim ne olur pazartesi oyle dusunuyoruz artik kanamami dicem birsey olacak
Randevusuz gidemiyor musun...hastaların bir kısmı randevulu bir kısmı sıra alıp giren oluyor sabah erkenden gidip sıra alsan bence girebilirsin...hani taa kaç hafta önce alıyorlardı senin bebegi ameliyat falan olacaktı Assos la aynı yere gitmiyor musunuz onun günü falan belli galiba...bir yerlerde yanlışlık var canım bu şekilde olmaz

Kiyamam ben sana kuzum ya, kanamam var de öyle gir acilden. Ya ne demek almamak nasıl kaderine terkederler seni?
Bak git bi özel hastaneye eğer seni almazlarsa 184 ü ara hem araştırma hastanesini hem özel hastaneyi şikayet et. Sonra da bimer var oraya da şikayet et. Ben sana yardımcı olurum durumunu açık bir şekilde yazar gonderirsin bimer e.

İnşallah öyledir canım gün verirkende iyice hesapladı 20 dakikadan fazla ultrasonla baktı dediğin gibi olabilir hiç erkene çekelim falan demedi tarihi
Valla benimki de gayet cool kendim de öyleyim kadım 20 gün sonra görüşelim dedi ben randevu almayı unutmuşum 26 gün olmuş olacak haftaya perşembe alabildim daha hiç NST ye girmedim bence de bişeyim yok...oğlumda daha bu haftalar 40km yol gidip köy okulunda calışıyordum zıngır zıngır patika yollarda çukurlarda sallanarak...öyle hemencecik doğurulmuyor yani zamanı var...bekliycez

Belki başka bir dr gitsen aynı yerde sansinj denesen. Ben hepsini denedim olmadı ama gerçi. Yazık bize ya niyeki Sezeryan olacak diye yapmak istemeyip başından atıyorlar Allah korusun bize bebeğe bişey olsa normal doğum basladigi için kim hesap verecek kimse! Yapacak bisey de yok hani off .. senin niye riskliydi

Kızlar günaydın bu arada kandiliniz mübarek olsun.

Rüyamda yoğurtlu makarna yapıyordum bi dikdörtgen borcama hem de o kadar çok yani bir de biber közlüyordum ufff. Şimdi kalkıp kendime biber közlıcem akşama da makarna yapıcam makarna bir de balkondan düşüyordu can havliyle nasıl sarılıyorum gorseniz makarnaya

Ayy inşallah ben 25ine kadar durmasını istiyorum bide kimsemiz yok burada annem 18-19 nisan gibi gelebilecek kv sağolsın ne zaman geleyim bile demedi henüz kızımı bırakacak yerimiz yok hastanede onunla zor olur

Kizlar bu ay internetten randevu alamamistim. Hastanede calisan bi tanidigimda hastaymis oda alamadi benim yerime sira. Sabah erken gidiyim beklerim dedim ama ben vardigimda dolmus bile siralar. Cok canim sıkıldı bos bosuna okadar yol gittim geldim

weryew canım arkadaşların dediği gibi şikayet et bu işte gerçekten bir gariplik var bizim gelinimizde zeynep kamile gidiyor onunda sezeryan olacak plasentası aşağıda diye daha önce yatış yaptılar daha sonra çıktı kontrole gittiğinde ağrım oluyor demiş istersen yatırabilirim demiş dr çok memnun o çok ilgililer diyor sana niye böyle yapıyorlar anlamadım ayrıca özellerde hani doğum riskini göze alamada bile seni muayene etmekten niye kaçınıyorlarki sonuçta ultrasonla bakıp nst çekip seni bilgilendirecekler operasyon yapmayacaklarki allah yardımcın olsun arkadaşım

Can'ım Meryem sanırım Zeynep kamil e gidiyor. Oranın işleyişi biraz farklı. Randevusuz almaz. İnsanlar çok önceden alıyor randevusunu. Yani bi ara Zeynep kamil e gidiyordu değişmediyse.
Ohhh afiyet olsun. Benim de Can'ım uzunca zamandır közlenmiş patlıcan istiyor 3 kez yaptım. Aslında zamanı da değil ama yazdan kalma da Yok. Şimdi olsun yine yerim

Ayy bende çookk severim yoğurtlu makarnayı ama eşim hiçbir yemeği yoğurtlu yemez düşün mantıyı bileee yoğurdunu ayrı alır olsada yesem şimdi akşama bende yapayım bari ANNONA nın verdiği revani tarifini yapmışmıydın sen eşim revaniye bayılır ben kaç tane tarif denedim istediğim gibi olmadı bu tarif hangi büyüklükte tepsiye iyi oluyor acaba

Canım yapmadım o gün dışarda waffle yedik sonra unuttum yapayım iyi hatırlattın, borcama yaparım ben heralde öyle yap sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…