2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Uzun kare borcamin varda güzel oluyo ama.yuvarlak tepside de olur ince istersen geniş tepsiye kalın istersen küçük.tepsiye

Benim anladim kadariyla sancilarin duzenli ve yuksek cikmasi sorun..yuksek cikip duzenli deilse belki o yuzdende bisey demiyor olabilirler senin kacti ki sancin

Canim benim ilk dogum sezeryanda o yuzden buda sezeryan olcak bebisimde ters zaten..ay banada denk gelse 6. Polikilinik ama aksam gidiyrm denk gelir mi bilmem..sende haftaya 6. Poliklinikte kim varsa ona al sirayi
Ay alamadim ya. Hic gitmedigim bi doktro vardi simdi hic cekemem dedim yeni doktoru sabrediyim allah izin verirse canli kanlı gorecem yakin zamanda. Bebegin döner daha ama ilki sezeryan oldugu icin yine yapmazlar heralde normal :/

Canım ben de iyice kafama takmaya başladım bebegin kilo işini, 4 kg yu geçer diyordu, son kontrolde bir haftada 135 gr falan almıştı.. toplamda 3340 gr ama artı eksi 400 diyor, doğana kadar 3,5 olsa bari diye moralim bozuldu. Bir de en başından beri iri bebek diye diye moralimi bozdu her seferinde, neye göre konuşuyorlar anlamıyorum

Günaydın canım, benimki de horlamıyor kükrüyor resmen, sağına dönünce biraz daha az horluyor denediniz mi? Yoksa insan cinnet geçirecek gibi oluyor çok haklısın.. ben yatağımdan başka yerde de uyuyamıyorum, kalkıp gideyim desem o da olmuyor

Günaydın arkadaşlar

Benim minik hafta başında çok hareketliydi ordan oraya geziyordu içerde videoya falan çektim hep onu ama son 2 gündür neredeyse hiç hissetmiyorum hareketlerini yani günde 1 ya da 2 kere falan oynuyor gibi geliyor. Tatlı falan yiyorum ama pek faydası olmadı. Kontrolüm de haftaya cuma ama çok merak ediyorum. Bugün sağlık ocağına gidip kalp atışlarını falan mı dinlesem

Ay alamadim ya. Hic gitmedigim bi doktro vardi simdi hic cekemem dedim yeni doktoru sabrediyim allah izin verirse canli kanlı gorecem yakin zamanda. Bebegin döner daha ama ilki sezeryan oldugu icin yine yapmazlar heralde normal :/
Canim benim ilk bebisde tersti hemde 20. Haftadan beri hic donmedi haftasida buyuktu simdi bu bebisimde ole haftasi onde hemde sezeryandan sonra cesaret edemem normali..ama 39 a kadarda beklemek uzun geldi bana bi arkadasa da doktoru 39 da alcam demis ama 38 de kanamasi olunca acil alindi sezeryana bende ole olmak istemiyrm acikcasi ilk bebek olsa bekleyim dicem ama zaten sezeryan niye bu kadar bekletiyorlarki

tgb34 amin canm insallah saglikla gelirler benm bi ara nst cikan sancm son nst de cikmadi bile..kilosunu ogrenebildn mi peki ? Bide kafa capi kac haftalik gorunuyodu
Kilomu doktor yanılma payı artık çok oluyor 3600 falan doğar şimdi doğsa dedi. Kafa çapını ayrıca söylemedi cnm bu kez gelişim 39+3 du o zaman. Akşam çok sancılandim özellikle aşağıdan çıkacak diye korktum öyle batma oldu ama buda gol değil geçti. Eşim çok heveslendi ama uyuyunca geçti

Cnm imkanın varsa iyi bir doktor seç araştırmada belli bir ücret karşılığında doktorun oluyorlar doğumda ya da ücretli muayeneye girebilirsin. Böyle olmaz.

Kızlarrrr son bir iki gündür göbeğim göğüslerimden baya uzaklaştı aşağı doğru yol aldıresmen bebeğin ağırlığı kasıklarımda, hatta tam şeyimin üstü acayip ağrıyor.. Sık sık bıçak saplanması gibi acı giriyor vajinama. Eşimin 86 yaşındaki babaannesi gibi yürüyorum

Selge de karar kıldık canım ama adinde indirimde şuanda
Selge ve adini hic denemedik memnunmusunuz .
Sah inn e cok gittik ama temmuz agustos ayiydi mahfolduk
Dogurmak istiyorum artik gercekten artik cok bunaldım. Ne yapmam lazim kizlar artik 38. Haftanin icindeyim erken dogum sayilmaz. 40 i gecer diye cok korkuyorum dogumum.
40 i bulmasida kotu canim ya yada bna oyle geliyor.
Sabret bskalim. Canim belki dusundugun gb olmaz
o makarna yenecek .
Dun bende ruyamda elime cam geliyordu birsuru ruya goruyordum.oglum bi uyandrdi bni ki tableti kirmis ama cami aynen ruyamdaki gb dagilmis .
Aynisini yasadim resmen .

Kızlar bu çatı ağrısı nasıl bişey? Sanırım ben hiç yaşamadım.. bi tarif ediverirseniz çook sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…