- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.361
Uzun kare borcamin varda güzel oluyo ama.yuvarlak tepside de olur ince istersen geniş tepsiye kalın istersen küçük.tepsiyeAyy bende çookk severim yoğurtlu makarnayı ama eşim hiçbir yemeği yoğurtlu yemez düşün mantıyı bileee yoğurdunu ayrı alır olsada yesem şimdi akşama bende yapayım bariANNONA nın verdiği revani tarifini yapmışmıydın sen eşim revaniye bayılır ben kaç tane tarif denedim istediğim gibi olmadı bu tarif hangi büyüklükte tepsiye iyi oluyor acaba
Benim anladim kadariyla sancilarin duzenli ve yuksek cikmasi sorun..yuksek cikip duzenli deilse belki o yuzdende bisey demiyor olabilirler senin kacti ki sancinOff yaa benim nstyi bir ebe ve bir hemşire arkadaşıma gösterdim sancın var her an bekle dediler drum gayet rahat haftaya cumaya kontrole gel dedi anlamadım bu işi içim hiç rahat değil drumada güveniyorum aslında ama yinede tedirgin oldum
Ay alamadim ya. Hic gitmedigim bi doktro vardi simdi hic cekemem dedim yeni doktoruCanim benim ilk dogum sezeryanda o yuzden buda sezeryan olcak bebisimde ters zaten..ay banada denk gelse 6. Polikilinik ama aksam gidiyrm denk gelir mi bilmem..sende haftaya 6. Poliklinikte kim varsa ona al sirayi
Canım ben de iyice kafama takmaya başladım bebegin kilo işini, 4 kg yu geçer diyordu, son kontrolde bir haftada 135 gr falan almıştı.. toplamda 3340 gr ama artı eksi 400 diyor, doğana kadar 3,5 olsa bari diye moralim bozuldu. Bir de en başından beri iri bebek diye diye moralimi bozdu her seferinde, neye göre konuşuyorlar anlamıyorumEvet bi kere devlet hastanesine gitmiştim detaylı ultrasona da başka yere gitmiştim...geri dendigine bile inanmamalı belki de canım baksana bu kadar fark olabilir mi...acaba kafanın büyük küçük olması mı etkiliyor bunların verdiği ortalama ağırlığı...ilk izne ayrıldığımda 500gr almış gibiydim o da gitmiş geri mide yanmasından ne yesem bin pişman oluyorum hele akşamları yemeğu 6-7 de yiyip sonra midemi tamamen boş bırakmalıyım son haftalar alınır kilo diyorlar bizde tam tersi oldu kusmalarım geçince hızlı bi 4-5 kilo aldım sonra da gram gram...randevuyu da vaktinde almadım valla 20 gün sonra demisti anca 25-26 güne buldum napayım...nasılsa acil bir durumumuz da yok çok şükür...hastaneden doktordan memnunmuş öyle yazmış o arkadaş 2 hafta falan olmuş doğum yapalı...düşünsene mesela 3500gr diyor 2890 gr falan...çok fazla fark yani inanamadım...oğlumda bişey anlamamışım ben 1 doğurana kadar 99 doğurcam galiba
Günaydın canım, benimki de horlamıyor kükrüyor resmen, sağına dönünce biraz daha az horluyor denediniz mi? Yoksa insan cinnet geçirecek gibi oluyor çok haklısın.. ben yatağımdan başka yerde de uyuyamıyorum, kalkıp gideyim desem o da olmuyorGünaydın kızlar.
Zaten yatamıyorum çatı ağrısındaüstüne bi de eşimin horultuları
İlk kez çıldırma boyutuna geldim. Ne yapsam fayda etmedi susmadı. Bikaç sn sonra başladı hırrr horrrr purrr
Yastık basacaktım nerdeyse
Kabus gibiydi bu gece.
Adenyayla karıstırdım galiba canım şahini aradım ama ortak deniz var dedilerŞahinde ortak deniz yok ama adinde var canım. Geçen yaz gitmiştik. Ortak havuz ortak deniz var adinde
Canim benim ilk bebisde tersti hemde 20. Haftadan beri hic donmedi haftasida buyuktu simdi bu bebisimde ole haftasi onde hemde sezeryandan sonra cesaret edemem normali..ama 39 a kadarda beklemek uzun geldi bana bi arkadasa da doktoru 39 da alcam demis ama 38 de kanamasi olunca acil alindi sezeryana bende ole olmak istemiyrm acikcasi ilk bebek olsa bekleyim dicem ama zaten sezeryan niye bu kadar bekletiyorlarkiAy alamadim ya. Hic gitmedigim bi doktro vardi simdi hic cekemem dedim yeni doktorusabrediyim allah izin verirse canli kanlı gorecem yakin zamanda. Bebegin döner daha ama ilki sezeryan oldugu icin yine yapmazlar heralde normal :/
Kilomu doktor yanılma payı artık çok oluyor 3600 falan doğar şimdi doğsa dedi. Kafa çapını ayrıca söylemedi cnm bu kez gelişim 39+3 du o zaman. Akşam çok sancılandim özellikle aşağıdan çıkacak diye korktum öyle batma oldu ama buda gol değil geçti. Eşim çok heveslendi ama uyuyunca geçtitgb34 amin canm insallah saglikla gelirler benm bi ara nst cikan sancm son nst de cikmadi bile..kilosunu ogrenebildn mi peki ? Bide kafa capi kac haftalik gorunuyodu
Geçen hafta 15 dk 3 sancı çıktı 50-75-60 doğum yakın dedi ama bu hafta 30-40-50 çıktıCanım nst sonucun nasıl senin kaçta çıkıyor sancılar
Walla benim 60 ve 80e çıkmış canım birkaç kezBenim anladim kadariyla sancilarin duzenli ve yuksek cikmasi sorun..yuksek cikip duzenli deilse belki o yuzdende bisey demiyor olabilirler senin kacti ki sancin
Cnm imkanın varsa iyi bir doktor seç araştırmada belli bir ücret karşılığında doktorun oluyorlar doğumda ya da ücretli muayeneye girebilirsin. Böyle olmaz.Doktor mevbur degisiyo ayni doktor farkli bolum bakiyo arastirma hastanesinde ayni doktor muhane olmak mumkun degil. Haftaya gel dediler bina zor yer buldum. Doktorlar infertite tup bebek sezeryan sonrasi normal dogum sezeryan sonrasi degerlendirmr felanda filan derken 2 hafta buluyo ama benim haftada bir gelmem gerekiyo
Sağol canim doktorumla konuştum dinlenemedin için dedi o da dinlenmeye çalış dedi ama zor birazCanım yapabildiğin kadar yatmaya çalış en azından bide mağnezyum ilacını iç kasılmaları önlemek için
Benimkide 50-60-80 çıkmış sonra 40lara falan inmişGeçen hafta 15 dk 3 sancı çıktı 50-75-60 doğum yakın dedi ama bu hafta 30-40-50 çıktı
Var canım borcamda yapayım sağolUzun kare borcamin varda güzel oluyo ama.yuvarlak tepside de olur ince istersen geniş tepsiye kalın istersen küçük.tepsiye
Selge ve adini hic denemedik memnunmusunuz .Selge de karar kıldık canım ama adinde indirimde şuanda
40 i bulmasida kotu canim ya yada bna oyle geliyor.Dogurmak istiyorum artikgercekten artik cok bunaldım. Ne yapmam lazim kizlar artik 38. Haftanin icindeyim erken dogum sayilmaz. 40 i gecer diye cok korkuyorum dogumum.
Kızlar günaydın bu arada kandiliniz mübarek olsun.
Rüyamda yoğurtlu makarna yapıyordum bi dikdörtgen borcama hem de o kadar çok yanibir de biber közlüyordum ufff. Şimdi kalkıp kendime biber közlıcem akşama da makarna yapıcam makarna bir de balkondan düşüyordu can havliyle nasıl sarılıyorum gorseniz makarnaya
Canim vajinanin ustu alti kemiklerim agriyor o.Kızlar bu çatı ağrısı nasıl bişey? Sanırım ben hiç yaşamadım.. bi tarif ediverirseniz çook sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?