2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım dün benimki de pek hareket etmedi, ama ben uyurken başladı bi sağa bir sola.. sırtını falan dönmüştü belki.. bugün de bekle olmazsa öğleden sonra git sağlık ocağına içim rahat etsin

Kızlar bu çatı ağrısı nasıl bişey? Sanırım ben hiç yaşamadım.. bi tarif ediverirseniz çook sevinirim..
Vajinanın üst kısmı var ya hani düz olan yer, sanki yeni ağda yaptırmışsın da çürümüş gibi agrıyor, kilolarca ağırlık var gibi, yatakta sağa sola dönerken özellikle çok acı Veriyor. Benim üç haftadır önden arkaya da ağrımaya başladı, çatıdan çatala doğru inen agrı diyorum ben buna hatta

Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçi hamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya

Benim hiç ağrımadı artık eminim.. dün doktorda sordu ağrın bişeyin var mı diye. Yok dedim nefes nefese kalıyo musun dedi.. valla hergün 5 km yürüyorum ama iyiyim çok şükür dedim. Helal olsun bu kiloyla mı dedi? Dedim bu ne ki gel sen çık sırtıma taşırım ben :) hiç çatı ağrısı çekmezsem normal doğuramam mı acaba?

Maşallah canım sana, valla benim doktor yapı meselesi diyor, 15. Haftadan beri agrıyor benim, ben de hergün yürüyorum daha çok yürüsem geçer mi dedim doktora yok dedi, daha çok süt içeyim dedim, alakasız dedi, napayım dedim :) yatarken yastık koy bacak arana dedi, sadece bu mu? Evet geçirmez ama rahatlatır demişti, sonra alıştım bu ağrıya.. normal Doğum ben de çok istiyorum, o kadar çatı agrısı çektim normal doguramayacak mıyım diye de sordum onu bilemeyiz dediği an beni düşün agrı ile Doğum çeşidinin ilgisi yokmuş, çok agrı çeken normal doguramayabilir, hiç ağrı çekmeyen normal doğurabilir miş

Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçi hamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Ben de horluyorum canım bazen, şu burun bantlarından takıyorum daha rahat uyuyorum. Hamilelik hormonlarından sinüsler mi genişliyormuş ne, hem de ağzım kapalı iken horluyorum tuhaf tuhaf

Hepsi kısmet o zaman yaa. Kendimi dinlemeyi bırakayım bari. Oram ağrımıyo buram ağrımıyo diye diye kendime ağrı sokuyorum. Tek şikayetim ellerim çok uyuşuyo ona alıştım şimdi bi de ayaklarım şişmeye başladı o kadar da olur hayırlısıyla doğuralım da hepimiz artık bebişlerimizi konuşalım...

Ben de horluyorum canım bazen, şu burun bantlarından takıyorum daha rahat uyuyorum. Hamilelik hormonlarından sinüsler mi genişliyormuş ne, hem de ağzım kapalı iken horluyorum tuhaf tuhaf
Aynen ağzım kapaliyken horluyorum eşim ağzını aç diyo acikken de horluyorum burun bandı denedim o da işe yaramadı doğumdan sonra düzelir inşallah yoksa yandık

Nasip canım, allah hayırlısını versin hepimiz için. Ben de sabırsızlanıyorum ama benimkinin gelesi kaçtı sanırım iki haftaya dökülmeye başlarız hepimiz, az kaldı dinleme sen de kendini akıllım

Bende belirti bile yok hiç ben 40 haftayı geçerim gibi geliyo bana heyecandan ölmeden doğursam :)

Bende belirti bile yok hiç ben 40 haftayı geçerim gibi geliyo bana heyecandan ölmeden doğursam :)
Ben bebeği görünce heyecandan bayılırım diyorum ama bakalım en az iki saatte bir emiyorlarmış ya en fazla iki saat uyku demektir bu.. ben de uykuya çok düşkünüm. Dün bizimkilere sütü sağsam versem siz besleseniz geceleri dedim, dediler sen başında nöbet tutarsın ne uykusu, biz sen de o potansiyeli görüyoruz diye çok dalga geçtiler sağlıkla doğsun da canını yidiğim

Assos la ayni yere gitmiyoruz yasadimiz yerler farkli evet bi yerlerde yanlis var. Nasil olacak bilmiyorum sabah erken ben iki kere gittim arastirma daha once kabul edip bakmadilar 7de hastanedeydim sabah ama kabul edilmedim 2 kerede sansimi denedim. Olmadi. Ama assos ozele gidiyo diye biliyorum ben burdaki ozeller beni kabul etmedi mesela onunki sonradan cikti benimki ayrintilida belli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…