- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.381
Ondandir cnm duzenli deilse demekki senin sezeryan mi olcakWalla benim 60 ve 80e çıkmış canım birkaç kezama hep öyle devam etmemiş 40 olmuş falan
Canım dün benimki de pek hareket etmedi, ama ben uyurken başladı bi sağa bir sola.. sırtını falan dönmüştü belki.. bugün de bekle olmazsa öğleden sonra git sağlık ocağına içim rahat etsinGünaydın arkadaşlar
Benim minik hafta başında çok hareketliydi ordan oraya geziyordu içerde videoya falan çektim hep onuama son 2 gündür neredeyse hiç hissetmiyorum hareketlerini yani günde 1 ya da 2 kere falan oynuyor gibi geliyor. Tatlı falan yiyorum ama pek faydası olmadı. Kontrolüm de haftaya cuma ama çok merak ediyorum. Bugün sağlık ocağına gidip kalp atışlarını falan mı dinlesem
Basınç gibi bi ağrı mı ? Yoksa adet sancısı gibi mi?Canim vajinanin ustu alti kemiklerim agriyor o.
Bacak aramda oyle bi agri oluyorki adim atmak istemiyorum.
Geceleri yastikla uyumak iyi geliyor.
Yinede tam gecmiyor
Vajinanın üst kısmı var ya hani düz olan yer, sanki yeni ağda yaptırmışsın da çürümüş gibi agrıyor, kilolarca ağırlık var gibi, yatakta sağa sola dönerken özellikle çok acı Veriyor. Benim üç haftadır önden arkaya da ağrımaya başladı, çatıdan çatala doğru inen agrı diyorum ben buna hattaKızlar bu çatı ağrısı nasıl bişey? Sanırım ben hiç yaşamadım.. bi tarif ediverirseniz çook sevinirim..
Benim hiç ağrımadı artık eminim.. dün doktorda sordu ağrın bişeyin var mı diye. Yok dedim nefes nefese kalıyo musun dedi.. valla hergün 5 km yürüyorum ama iyiyim çok şükür dedim. Helal olsun bu kiloyla mı dedi? Dedim bu ne ki gel sen çık sırtıma taşırım ben :) hiç çatı ağrısı çekmezsem normal doğuramam mı acaba?Vajinanın üst kısmı var ya hani düz olan yer, sanki yeni ağda yaptırmışsın da çürümüş gibi agrıyor, kilolarca ağırlık var gibi, yatakta sağa sola dönerken özellikle çok acı Veriyor. Benim üç haftadır önden arkaya da ağrımaya başladı, çatıdan çatala doğru inen agrı diyorum ben buna hatta
Maşallah canım sana, valla benim doktor yapı meselesi diyor, 15. Haftadan beri agrıyor benim, ben de hergün yürüyorum daha çok yürüsem geçer mi dedim doktora yok dedi, daha çok süt içeyim dedim, alakasız dedi, napayım dedim :) yatarken yastık koy bacak arana dedi, sadece bu mu? Evet geçirmez ama rahatlatır demişti, sonra alıştım bu ağrıya.. normal Doğum ben de çok istiyorum, o kadar çatı agrısı çektim normal doguramayacak mıyım diye de sordumBenim hiç ağrımadı artık eminim.. dün doktorda sordu ağrın bişeyin var mı diye. Yok dedim nefes nefese kalıyo musun dedi.. valla hergün 5 km yürüyorum ama iyiyim çok şükür dedim. Helal olsun bu kiloyla mı dedi? Dedim bu ne ki gel sen çık sırtıma taşırım ben :) hiç çatı ağrısı çekmezsem normal doğuramam mı acaba?
Ben de horluyorum canım bazen, şu burun bantlarından takıyorum daha rahat uyuyorum. Hamilelik hormonlarından sinüsler mi genişliyormuş ne, hem de ağzım kapalı iken horluyorum tuhaf tuhafKızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçihamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Hepsi kısmet o zaman yaa. Kendimi dinlemeyi bırakayım bari. Oram ağrımıyo buram ağrımıyo diye diye kendime ağrı sokuyorum. Tek şikayetim ellerim çok uyuşuyo ona alıştım şimdi bi de ayaklarım şişmeye başladı o kadar da olur hayırlısıyla doğuralım da hepimiz artık bebişlerimizi konuşalım...Maşallah canım sana, valla benim doktor yapı meselesi diyor, 15. Haftadan beri agrıyor benim, ben de hergün yürüyorum daha çok yürüsem geçer mi dedim doktora yok dedi, daha çok süt içeyim dedim, alakasız dedi, napayım dedim :) yatarken yastık koy bacak arana dedi, sadece bu mu? Evet geçirmez ama rahatlatır demişti, sonra alıştım bu ağrıya.. normal Doğum ben de çok istiyorum, o kadar çatı agrısı çektim normal doguramayacak mıyım diye de sordumonu bilemeyiz dediği an beni düşün agrı ile Doğum çeşidinin ilgisi yokmuş, çok agrı çeken normal doguramayabilir, hiç ağrı çekmeyen normal doğurabilir miş
Aynen ağzım kapaliyken horluyorum eşim ağzını aç diyo acikken de horluyorumBen de horluyorum canım bazen, şu burun bantlarından takıyorum daha rahat uyuyorum. Hamilelik hormonlarından sinüsler mi genişliyormuş ne, hem de ağzım kapalı iken horluyorum tuhaf tuhaf
Nasip canım, allah hayırlısını versin hepimiz için. Ben de sabırsızlanıyorum ama benimkinin gelesi kaçtı sanırımHepsi kısmet o zaman yaa. Kendimi dinlemeyi bırakayım bari. Oram ağrımıyo buram ağrımıyo diye diye kendime ağrı sokuyorum. Tek şikayetim ellerim çok uyuşuyo ona alıştım şimdi bi de ayaklarım şişmeye başladı o kadar da olur hayırlısıyla doğuralım da hepimiz artık bebişlerimizi konuşalım...
Geçer kuzum geçerAynen ağzım kapaliyken horluyorum eşim ağzını aç diyo acikken de horluyorumburun bandı denedim o da işe yaramadı doğumdan sonra düzelir inşallah yoksa yandık
Bende belirti bile yok hiç ben 40 haftayı geçerim gibi geliyo banaNasip canım, allah hayırlısını versin hepimiz için. Ben de sabırsızlanıyorum ama benimkinin gelesi kaçtı sanırımiki haftaya dökülmeye başlarız hepimiz, az kaldı dinleme sen de kendini akıllım
Aynı çikolata dan kendim yapıcam tadı çok güzel sütlü çikolata ama hacı Şerif değil ünlü bi markanın etiketi yapıştırınca atarım sanaEki Görüntüle 2136311 kizlar hastanede dagitmaya cikolatamiz geldi haciseriften .
Tadi gayet guzel .ama etiketi biraz soluk gibi .
Sizce
Sezeryan olcak canım kısmetseOndandir cnm duzenli deilse demekki senin sezeryan mi olcak
Ben bebeği görünce heyecandan bayılırım diyorum ama bakalımBende belirti bile yok hiç ben 40 haftayı geçerim gibi geliyo banaheyecandan ölmeden doğursam :)
Hayırlı kandiller canımHayirli kandiller hanimlar.. ♡
Randevusuz gidemiyor musun...hastaların bir kısmı randevulu bir kısmı sıra alıp giren oluyor sabah erkenden gidip sıra alsan bence girebilirsin...hani taa kaç hafta önce alıyorlardı senin bebegi ameliyat falan olacaktıAssos la aynı yere gitmiyor musunuz onun günü falan belli galiba...bir yerlerde yanlışlık var canım bu şekilde olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?