- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.401
Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçihamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Ayy canım gerçekten ben de oyleymisim ya eşim kulaklık falan aldı kaç tane o da rahatsız ediyormuş, arada gidip salonda yatıyor benim yüzümden. Napicaz bilmiyorum valla vicdan azabı cekiyorumHahahhaa ayni durumda ben varim ama bura yazmaya cekinmistim. Normal horlasan neyse diyo ama cok tuaf sesler cikariyorsun sivrisinek gibi diyo. Hatta bu gece yer degistirdik biraz daha rahat uyumus ama sabaha dogru beni yine durttugunu hissettim
weryew canım arkadaşların dediği gibi şikayet et bu işte gerçekten bir gariplik var bizim gelinimizde zeynep kamile gidiyor onunda sezeryan olacak plasentası aşağıda diye daha önce yatış yaptılar daha sonra çıktı kontrole gittiğinde ağrım oluyor demiş istersen yatırabilirim demiş dr çok memnun o çok ilgililer diyor sana niye böyle yapıyorlar anlamadım ayrıca özellerde hani doğum riskini göze alamada bile seni muayene etmekten niye kaçınıyorlarki sonuçta ultrasonla bakıp nst çekip seni bilgilendirecekler operasyon yapmayacaklarki allah yardımcın olsun arkadaşım
Can'ım şu mübarek günde Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Su akar yolunu bulur inş.
Canım bu sancı geldiğinde çömelmekte baya işe yarıyomuş yada merdiven çıkmakKilomu doktor yanılma payı artık çok oluyor 3600 falan doğar şimdi doğsa dedi. Kafa çapını ayrıca söylemedi cnm bu kez gelişim 39+3 du o zaman. Akşam çok sancılandim özellikle aşağıdan çıkacak diye korktum öyle batma oldu ama buda gol değil geçti. Eşim çok heveslendi ama uyuyunca geçti
Canım daha erken sakin olun...illa herkesin bir yeri ağrıyacak diye bir şey yok...ben 37.haftada köye gidiyordum 40km çukurlardan araba hopluyordu 25 kusür kilo almıştım o kadar iyiydim o kadar hafiftim ki...gece sancım başlamış anlamadım...son gece bile Allah Allah bu hamileler nasıl donemiyormuş yatakta falan diyordum kuş gibi hafiftim keşke yine öyle olsam...kışlıkları kaldirıyordum yazlıkları çıkarıyordum sandalyenin tepesinde dolap yerleştiriyordum son gün...Köyluler hocam gelme yolda doğuracan diyorlardı...akşama kadar yazlık kışlık her şeyi hallettim 4 gibi anne dedim benim karnım ağrıyor ve düzenli olarak...39+3 te gümbür gumbür geldi oğlum...ben hamilelik hep böyle olacak sandım valla tadını çıkar...hele bi 39 olsun ondan sonra bekleyin...daha böyle ufak tefek ağrı sızıymış sancıymış bunlar bişey değil kiminde oluyor kiminde olmuyor bence belirti bile değil...doktorları da abartılı görüyorum riske atmayalım derken insanı manyak ediyorlar...bence çok ekstrem bir durum yoksa 36 dolmadan Nst olmaz 38 dolmadan da çatı muayenesi olmaz...Bende belirti bile yok hiç ben 40 haftayı geçerim gibi geliyo banaheyecandan ölmeden doğursam :)
Sırt ve bel kaslarımız yeterince güçlü olmadığı için ağırlık merkezinin değişmesinden kaynaklanıyorKızlar ben 20 dk ayakta durum biseylerle uğraşım ağrım sızım oluyor belim cok fena oluyo oturunca falan ama bu bende 1.5 aydır var sizde de böyle oluyor mu?
Ilk hamilelikte son ayda kardesimin sözünde servis yapıyordum n ağrı n bişey millet otur diyodu ikinci hamilelikler zor geçer diyolar onla mi alakalı bilemedim. Yaşımda 29 ve 71 kg cok da dilim sanki ama
Sizinkiler böyle mi
Günaydın hayırlı kandiiller Canım kolay şeyler istemiş afiyetle ye canımKızlar günaydın bu arada kandiliniz mübarek olsun.
Rüyamda yoğurtlu makarna yapıyordum bi dikdörtgen borcama hem de o kadar çok yanibir de biber közlüyordum ufff. Şimdi kalkıp kendime biber közlıcem akşama da makarna yapıcam makarna bir de balkondan düşüyordu can havliyle nasıl sarılıyorum gorseniz makarnaya
Kiyamam ben sana kuzum ya, kanamam var de öyle gir acilden. Ya ne demek almamak nasıl kaderine terkederler seni?
Bak git bi özel hastaneye eğer seni almazlarsa 184 ü ara hem araştırma hastanesini hem özel hastaneyi şikayet et. Sonra da bimer var oraya da şikayet et. Ben sana yardımcı olurum durumunu açık bir şekilde yazar gonderirsin bimer e.
Aynı şey bendede var canım. Hamileligimin başından beri burnumdan nefes alamıyorum ağzım açık kalincada horluyorymKızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçihamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Git bencede icin rahat ederGünaydın arkadaşlar
Benim minik hafta başında çok hareketliydi ordan oraya geziyordu içerde videoya falan çektim hep onuama son 2 gündür neredeyse hiç hissetmiyorum hareketlerini yani günde 1 ya da 2 kere falan oynuyor gibi geliyor. Tatlı falan yiyorum ama pek faydası olmadı. Kontrolüm de haftaya cuma ama çok merak ediyorum. Bugün sağlık ocağına gidip kalp atışlarını falan mı dinlesem
Güzel olmuş canım tatlis tatlis yiyin ins.Eki Görüntüle 2136311 kizlar hastanede dagitmaya cikolatamiz geldi haciseriften .
Tadi gayet guzel .ama etiketi biraz soluk gibi .
Sizce
Günaydın arkadaşlar
Benim minik hafta başında çok hareketliydi ordan oraya geziyordu içerde videoya falan çektim hep onuama son 2 gündür neredeyse hiç hissetmiyorum hareketlerini yani günde 1 ya da 2 kere falan oynuyor gibi geliyor. Tatlı falan yiyorum ama pek faydası olmadı. Kontrolüm de haftaya cuma ama çok merak ediyorum. Bugün sağlık ocağına gidip kalp atışlarını falan mı dinlesem
Bu kız beni mahvetti yaa bi doğsunda hayırlısı ile yiyip bitircem kuzumu.Sırt ve bel kaslarımız yeterince güçlü olmadığı için ağırlık merkezinin değişmesinden kaynaklanıyor
Belki başka bir dr gitsen aynı yerde sansinj denesen. Ben hepsini denedim olmadı ama gerçi. Yazık bize ya niyeki Sezeryan olacak diye yapmak istemeyip başından atıyorlar Allah korusun bize bebeğe bişey olsa normal doğum basladigi için kim hesap verecek kimse! Yapacak bisey de yok hani off .. senin niye riskliydi
Oğlumdaki doktorum 33 yıllık doktordu güvendim sezaryen oldum bu çocuk 4 kilo doğar dedi ve oyle oldu çatı dar zor geçer istersen zorla ama vakum falan gerekebilir dedi ben de doğuramadım diye içimde büyüttüm ama kadın gerçekten çok bilgili tecrübeliydi...benim oğlum bazı ultrasonlarda yaklaşık 3-4 hafta ileride görunüyormuş hic bilmedim hep de güle oynaya gittim...valla bu doktorlara bişey olmuş ya çok panikler üzerlerinde baskı var şaşırmışlar napacaklarını...sadece Allah a emanet canım...büyüktü küçuktü diye kafamızı yormaya değmezmişCanım ben de iyice kafama takmaya başladım bebegin kilo işini, 4 kg yu geçer diyordu, son kontrolde bir haftada 135 gr falan almıştı.. toplamda 3340 gr ama artı eksi 400 diyor, doğana kadar 3,5 olsa bari diye moralim bozuldu. Bir de en başından beri iri bebek diye diye moralimi bozdu her seferinde, neye göre konuşuyorlar anlamıyorum
Cnm imkanın varsa iyi bir doktor seç araştırmada belli bir ücret karşılığında doktorun oluyorlar doğumda ya da ücretli muayeneye girebilirsin. Böyle olmaz.
Canım benimki de iri.ama normal doğum çok istiyorum.40 ı beklerse 4 ü geçer doğuramam diye korkuyorum.bakalım hayırlısı..Canım ben de iyice kafama takmaya başladım bebegin kilo işini, 4 kg yu geçer diyordu, son kontrolde bir haftada 135 gr falan almıştı.. toplamda 3340 gr ama artı eksi 400 diyor, doğana kadar 3,5 olsa bari diye moralim bozuldu. Bir de en başından beri iri bebek diye diye moralimi bozdu her seferinde, neye göre konuşuyorlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?