2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçi hamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya

Hahahhaa ayni durumda ben varim ama bura yazmaya cekinmistim. Normal horlasan neyse diyo ama cok tuaf sesler cikariyorsun sivrisinek gibi diyo. Hatta bu gece yer degistirdik biraz daha rahat uyumus ama sabaha dogru beni yine durttugunu hissettim

Hahahhaa ayni durumda ben varim ama bura yazmaya cekinmistim. Normal horlasan neyse diyo ama cok tuaf sesler cikariyorsun sivrisinek gibi diyo. Hatta bu gece yer degistirdik biraz daha rahat uyumus ama sabaha dogru beni yine durttugunu hissettim
Ayy canım gerçekten ben de oyleymisim ya eşim kulaklık falan aldı kaç tane o da rahatsız ediyormuş, arada gidip salonda yatıyor benim yüzümden. Napicaz bilmiyorum valla vicdan azabı cekiyorum

Zeynep kamilde sadece bi doktoru cok sevdim gercekden cok ilgili ama ona yer alamiyorum malesef. Bende gecen hafta yattim bu doktora agrim oldunu soyledim nstdede cikti ama ilgilenilmedi benle bu seferki doktora bagli oldugunu dusunuyorum. Hemsirelerde yuksek ciktini soyledi. Yani gun vermemesi cok anlamsiz zaten haftada bir gel diyo oysaki bebegin kafasi bdp 38+4 hc 41+2 ac 37+2 felan cikiyo asistan bile haftaya en hec yatis olmasi gerek dedi

Kızlar ben 20 dk ayakta durum biseylerle uğraşım ağrım sızım oluyor belim cok fena oluyo oturunca falan ama bu bende 1.5 aydır var sizde de böyle oluyor mu?
Ilk hamilelikte son ayda kardesimin sözünde servis yapıyordum n ağrı n bişey millet otur diyodu ikinci hamilelikler zor geçer diyolar onla mi alakalı bilemedim. Yaşımda 29 ve 71 kg cok da dilim sanki ama
Sizinkiler böyle mi

Canım bu sancı geldiğinde çömelmekte baya işe yarıyomuş yada merdiven çıkmak

Bende belirti bile yok hiç ben 40 haftayı geçerim gibi geliyo bana heyecandan ölmeden doğursam :)
Canım daha erken sakin olun...illa herkesin bir yeri ağrıyacak diye bir şey yok...ben 37.haftada köye gidiyordum 40km çukurlardan araba hopluyordu 25 kusür kilo almıştım o kadar iyiydim o kadar hafiftim ki...gece sancım başlamış anlamadım...son gece bile Allah Allah bu hamileler nasıl donemiyormuş yatakta falan diyordum kuş gibi hafiftim keşke yine öyle olsam...kışlıkları kaldirıyordum yazlıkları çıkarıyordum sandalyenin tepesinde dolap yerleştiriyordum son gün...Köyluler hocam gelme yolda doğuracan diyorlardı...akşama kadar yazlık kışlık her şeyi hallettim 4 gibi anne dedim benim karnım ağrıyor ve düzenli olarak...39+3 te gümbür gumbür geldi oğlum...ben hamilelik hep böyle olacak sandım valla tadını çıkar...hele bi 39 olsun ondan sonra bekleyin...daha böyle ufak tefek ağrı sızıymış sancıymış bunlar bişey değil kiminde oluyor kiminde olmuyor bence belirti bile değil...doktorları da abartılı görüyorum riske atmayalım derken insanı manyak ediyorlar...bence çok ekstrem bir durum yoksa 36 dolmadan Nst olmaz 38 dolmadan da çatı muayenesi olmaz...

Sırt ve bel kaslarımız yeterince güçlü olmadığı için ağırlık merkezinin değişmesinden kaynaklanıyor

Günaydın hayırlı kandiiller Canım kolay şeyler istemiş afiyetle ye canım

Evet kardesim dun biimer yazacakdi. belkide yazmistir cunku dun biraz erken yattim. Olan biten beni yordu. O yuzden kardesim pazartesi acile gidelim ben orayi aya kaldirirm diyo ama korkuyorumda sert davranirsak onlarin davranisi nasil olur. ilgisi zaten bebegim icin birsey olacak. Ama agrim var kanama var gibi birsey yapacam mecbur gibi geliyo bana. baska hastaneye gidememenin sıkıntisi beni bogdu hepden biz cunki pek cok yere gittik baska hastanelerede dedin gibi orda dogum yapmicam ama bilgi ver dimi parayi bosuna verdik resmen. doktor ameliyata sekreter yeme gitti dusun. bida gittimdede yemedim firca kalmadi ozelde doktorun kimse ona git niye buraya geliyorsn felan diye karnima bakti ama kilo bile demedi en basitinden. yakindakki devlet hastanesi bebegin belki yetistiremeyiz burasi yetersiz ne yap et arastirmada dogur dedi. Elinden gelenni yapmissin sadece orda dogurman lazim dedi duzenli kontrollerede geldim burda nasil gun vermiyor anlamadim.

Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçi hamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Aynı şey bendede var canım. Hamileligimin başından beri burnumdan nefes alamıyorum ağzım açık kalincada horluyorymne yaptıysam çare bulamadım. İnşallah doğumdan sonra geçer yoksa ayyy düşünemiyorum bile

Git bencede icin rahat eder
Bişey yoktur bizi merak ettiriyo kuzular

Arada benim minik de günü sakin geçiriyor. Geçen gün dayanamadım acile gittim hareketsiz diye, herşey gayet normal çıktı. Şu gelip geçen sancılardan onlar da etkilendikleri için bazen dinlenebiliyorlarmış.
Bu arada diğer kızlardan alıntı yapamadım ama büyük şehirde yaşamadıgım için resmen şükrediyorum şu anda. Nedir o öyle hastanelerdeki ilgisizlik. Ben Hatay/İskenderun’da yaşıyorum. Burada kadın doğum ve çocuk hastanemiz ayrı, acilimiz ayrı. Hastanede toplam 8 doğum uzmanı var ve takipler çok iyi ki her doktor nerdeyse her gün 100’den fazla hastaya bakıyor. Buna rağmen her sorumuza cevap alıyoruz samimiyetle. Özel hastaneler ise oradaki fiyatlarla kıyaslanamaz bile. Ben özelde de muayene oluyorum her ay ve sadece 70 TL veriyorum. Kan tahlilleri, idrar tahlilleri ve nst de buna dahil. 4 boyutlu usg ye giriyorum. Yani demem o ki büyük şehir herşeyiyle insana yük. Okudukça kızlar için üzüldüm valla

Iste bende buna kiziyorum. Ben onlarada sordum sezeryanmi normalmi yapacaksiniz daha onceden sezeryanliyim diye onlar mecbur sezeryan demisti bebegimin sag ventukulerde beyninde su toplamasi vardi sonradan diger tarafda buyume basladi. kalbinde 3.2 milimetre hipokojen odakmi ne var ayrintilidan beri devam ediyor dogar dogmaz hemen bakilicak kafasi 4 hafta onden gidiyor suanda dogar dogmaz ameliyat olabilir diye kabul etmiyolar beni gecen haftda plasenta kan toplamis damarlanmis heran bebekden ayrilabilir bebek ölur diye yatirdilr bu hafta boyle oldu. Oysa kagitta merdiven cikmak bile yok yazmislar bu hafta bana diyo polikinlikden randevu al kesin yatis olacak ama yer yok diyorum. Ve gunde vermedi ilgilenmedi yani. Aile hekimi konustuk oda elimdeki dosyada bebegin sorunlari oldugu icin baska hastanenin beni kabul edemiceni soyledi. Yani sanirim tek sans acilden birsekilde girmek gozukuyor

Oğlumdaki doktorum 33 yıllık doktordu güvendim sezaryen oldum bu çocuk 4 kilo doğar dedi ve oyle oldu çatı dar zor geçer istersen zorla ama vakum falan gerekebilir dedi ben de doğuramadım diye içimde büyüttüm ama kadın gerçekten çok bilgili tecrübeliydi...benim oğlum bazı ultrasonlarda yaklaşık 3-4 hafta ileride görunüyormuş hic bilmedim hep de güle oynaya gittim...valla bu doktorlara bişey olmuş ya çok panikler üzerlerinde baskı var şaşırmışlar napacaklarını...sadece Allah a emanet canım...büyüktü küçuktü diye kafamızı yormaya değmezmiş

Cnm imkanın varsa iyi bir doktor seç araştırmada belli bir ücret karşılığında doktorun oluyorlar doğumda ya da ücretli muayeneye girebilirsin. Böyle olmaz.

Yani istedigim bi doktor ucretkarsiligi arastirmada bana bakabilirmi oyle bi imkan varsa yaparim bebegimin hayati soz konusu

Canım benimki de iri.ama normal doğum çok istiyorum.40 ı beklerse 4 ü geçer doğuramam diye korkuyorum.bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…