2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benimkide gecen hafta perinatologda 3300 kilo cikti bu hafta normal polikinlikde 3237 kilo cikti. Onu bende sordum mesela gecen haftaya gore kilo almamis bide vermismi gibisinden banada 400 gram oynar sa yukari dedi doktorlarin naptida belli degil resmen ya

Nasıl iştir bu ya hem riskli hem de almıyorlar Allahım ya hiçç mi vicdan yok bu insanlarda ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN CANIM SU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını inş

Ayy inşallah ben 25ine kadar durmasını istiyorum bide kimsemiz yok burada annem 18-19 nisan gibi gelebilecek kv sağolsın ne zaman geleyim bile demedi henüz kızımı bırakacak yerimiz yok hastanede onunla zor olur
Bizim de kimsemiz yok anneme de 20sinden sonra gel dedim temizlikci alıcaz halıları yıkamaya vericez bebek eşyalarıni hazırliycaz hem beraber yaparız hem zaman geçer sıkılmasın kadın da...benim de 6 yaşında oğlum var kızkardeşim gelecek evde birlikte kalacaklar inşallah...ben vereceği randevudan önce doğacağını sanmıyorum bebeğin inşallah da öyle olur...38+4 e falan denk geliyor...günü belli diye plan yaptım bakalım hayırlısı

Insallah hepimiz bi sekilde kurtaririz..insallah kucamda bebegimle eve geliriz insallah ameliyata gerek kalmaz ama basi felan cok yuksek ameliyat olmasida

Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçi hamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Ay o da bişey mi?ben geçen gece bi gürültüyle uyandım.noluyo diye fırladım.kendi horultummuş

Bende uykuyu çok seviyorum yaa.. ama olsun oğluşumu daha cok sevcem :)

Denemem mi normalde Zaten sağa sola dön derim çeviririm. Ama bu gece o da fayda etmedi. Yan dönse bile horladı. Hem de değişik stiller geliştirmiş bu defa Ben de ha uykuya geçicem ha geçicem diye sabah ettim yatmadım başka yere. Rahat da edemiyorum Zaten tutuluyor her yanım. Artık gün aydınlandığında horlarken nasıl oflayıp pufladıysam uyandı ne oldu diyor elinin körü oldu diyesim geldi de adamın da suçu yok ki ne oldu dedi 2 dk sonra yine hor hor

Valla ben de öyleyim suan sadece ayaklarım ellerim yoruyo beni ama yine de yürüyorum işlerimi yapıyorum annem bile şaşırıyo çünkü ben normalde grip olsam lohusa gibi yatak döşek yatarım canım çok tatlıdır.. ameliyatlı dikiş çekimi yaptırdım alt tarafı 2 dikiş attılar ben hiç abartısız 10 gün yattım pipetle beslendim :) herkes bu hamile kalırsa biz ülkeyi terkedelim falan diyodu :) ben anneme anne ben hamileyiz dedim allahım senmbize yardım et dedi :)) nasıl içten demişse artık :) inşallah böyle böyle geçer gider..

Gece çok acayip bel ağrısıyla uyandım kızlar.şiddetli adet ağrısı gibiydi.dedim sabaha doğuracağım bu gidişle ama uyumuşum sonra.şimdi de hafiften ağrıyor kasılmalar da var ama düzenli değil.ay yaklaştı mı acaba doğum çok heyecanlıyım

Bende öyle düşünüyordum erken gelmelerine gerek yok demiştim ama şimdi bir stres oldum belim falanda ağrıyınca korkmaya başladım ben nerdeyse bütün işlerimi bitirdim sadece psikolojik olarak rahatlamak adına birilerine ihtiyacım var

canım çok sıkkın. başka insanlara muhtaç olmak, küçük çocuğumla istediğim gibi ilgilenememek. vs. eşim de üstüne üstlük çok yoğun çalışıyor. ona da bir şey diyemiyorum. geçiçi bir durum ve beterin beteri var. ama Allah beni kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin. kontrolün elimden çıkması canımı çok sıkıyor

Esim yengelerim oyle soyluyor pazartesi kopar yaygarayi acilde diyo ben oyle rol felan yapamamya ama tek yolda bu gibu gozukuyor. Randevu 27sine sarkti bu gun bakalim ne olacak bu hafta
Valla yalan olacak ama napalım ilgilenmiyorlar baksana canım. Sen önceden hep kanamam oldu diye gittin ne güzel ilgilendiler. Gidebiliyorsan bu akşam git kanamam var de. Bebek hiç hareket etmiyor falan de.

Adenyayla karıstırdım galiba canım şahini aradım ama ortak deniz var dediler
Ortak havuzu mu yoktu acaba. Şahini biz de çok beğenmiştik ama ortak bişeyi eksik diye elemiştik canım. Adenya çok pahalı sanırım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…