- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.421
Canım ben de iyice kafama takmaya başladım bebegin kilo işini, 4 kg yu geçer diyordu, son kontrolde bir haftada 135 gr falan almıştı.. toplamda 3340 gr ama artı eksi 400 diyor, doğana kadar 3,5 olsa bari diye moralim bozuldu. Bir de en başından beri iri bebek diye diye moralimi bozdu her seferinde, neye göre konuşuyorlar anlamıyorum
Nasıl iştir bu ya hem riskli hem de almıyorlar Allahım ya hiçç mi vicdan yok bu insanlarda ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN CANIM SU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını inşIste bende buna kiziyorum. Ben onlarada sordum sezeryanmi normalmi yapacaksiniz daha onceden sezeryanliyim diye onlar mecbur sezeryan demisti bebegimin sag ventukulerde beyninde su toplamasi vardi sonradan diger tarafda buyume basladi. kalbinde 3.2 milimetre hipokojen odakmi ne var ayrintilidan beri devam ediyor dogar dogmaz hemen bakilicak kafasi 4 hafta onden gidiyor suanda dogar dogmaz ameliyat olabilir diye kabul etmiyolar beni gecen haftda plasenta kan toplamis damarlanmis heran bebekden ayrilabilir bebek ölur diye yatirdilr bu hafta boyle oldu. Oysa kagitta merdiven cikmak bile yok yazmislar bu hafta bana diyo polikinlikden randevu al kesin yatis olacak ama yer yok diyorum. Ve gunde vermedi ilgilenmedi yani. Aile hekimi konustuk oda elimdeki dosyada bebegin sorunlari oldugu icin baska hastanenin beni kabul edemiceni soyledi. Yani sanirim tek sans acilden birsekilde girmek gozukuyor
Bence çok hoş olmuş canım :)Eki Görüntüle 2136311 kizlar hastanede dagitmaya cikolatamiz geldi haciseriften .
Tadi gayet guzel .ama etiketi biraz soluk gibi .
Sizce
Bizim de kimsemiz yok anneme de 20sinden sonra gel dedim temizlikci alıcaz halıları yıkamaya vericez bebek eşyalarıni hazırliycaz hem beraber yaparız hem zaman geçer sıkılmasın kadın da...benim de 6 yaşında oğlum var kızkardeşim gelecek evde birlikte kalacaklar inşallah...ben vereceği randevudan önce doğacağını sanmıyorum bebeğin inşallah da öyle olur...38+4 e falan denk geliyor...günü belli diye plan yaptım bakalım hayırlısıAyy inşallah ben 25ine kadar durmasını istiyorum bide kimsemiz yok burada annem 18-19 nisan gibi gelebilecek kv sağolsın ne zaman geleyim bile demedi henüz kızımı bırakacak yerimiz yok hastanede onunla zor olur
Nasıl iştir bu ya hem riskli hem de almıyorlar Allahım ya hiçç mi vicdan yok bu insanlarda ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN CANIM SU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını inş
Ay o da bişey mi?ben geçen gece bi gürültüyle uyandım.noluyo diye fırladım.kendi horultummuşKızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçihamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Ben de bu sabah öyle uyandım bebisimAy o da bişey mi?ben geçen gece bi gürültüyle uyandım.noluyo diye fırladım.kendi horultummuş
Ederiz tabi kuzum, Allah şifa versin inşallah tez zamanda. Bu gece en başta onu koycam dualarımaKızlar lösemi hastası bir kardeşim var 15 yaşında ismi Muhammet cuma ve kandil hurmetine dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler .
Allah razı olsun canım benim inşallah kısa zamanda ılık bulunur ve iyileşirEderiz tabi kuzum, Allah şifa versin inşallah tez zamanda. Bu gece en başta onu koycam dualarıma
aaaa sen kimsinKızlar değiştirdim kullanıcı ismimi bakın en korktuğum unutulmak, sakın beni unutmayın
Abovvvv hayırsızlar vefasizlar insafsizlaraaaa sen kimsin
Bende uykuyu çok seviyorum yaa.. ama olsun oğluşumu daha cok sevcem :)Ben bebeği görünce heyecandan bayılırım diyorum ama bakalımen az iki saatte bir emiyorlarmış ya en fazla iki saat uyku demektir bu.. ben de uykuya çok düşkünüm. Dün bizimkilere sütü sağsam versem siz besleseniz geceleri dedim, dediler sen başında nöbet tutarsın ne uykusu, biz sen de o potansiyeli görüyoruz diye çok dalga geçtiler sağlıkla doğsun da canını yidiğim
Denemem miGünaydın canım, benimki de horlamıyor kükrüyor resmen, sağına dönünce biraz daha az horluyor denediniz mi? Yoksa insan cinnet geçirecek gibi oluyor çok haklısın.. ben yatağımdan başka yerde de uyuyamıyorum, kalkıp gideyim desem o da olmuyor
Valla ben de öyleyim suan sadece ayaklarım ellerim yoruyo beni ama yine de yürüyorum işlerimi yapıyorum annem bile şaşırıyo çünkü ben normalde grip olsam lohusa gibi yatak döşek yatarım canım çok tatlıdır.. ameliyatlı dikiş çekimi yaptırdım alt tarafı 2 dikiş attılar ben hiç abartısız 10 gün yattım pipetle beslendim :) herkes bu hamile kalırsa biz ülkeyi terkedelim falan diyodu :) ben anneme anne ben hamileyiz dedim allahım senmbize yardım et dedi :)) nasıl içten demişse artık :) inşallah böyle böyle geçer gider..Canım daha erken sakin olun...illa herkesin bir yeri ağrıyacak diye bir şey yok...ben 37.haftada köye gidiyordum 40km çukurlardan araba hopluyordu 25 kusür kilo almıştım o kadar iyiydim o kadar hafiftim ki...gece sancım başlamış anlamadım...son gece bile Allah Allah bu hamileler nasıl donemiyormuş yatakta falan diyordum kuş gibi hafiftim keşke yine öyle olsam...kışlıkları kaldirıyordum yazlıkları çıkarıyordum sandalyenin tepesinde dolap yerleştiriyordum son gün...Köyluler hocam gelme yolda doğuracan diyorlardı...akşama kadar yazlık kışlık her şeyi hallettim 4 gibi anne dedim benim karnım ağrıyor ve düzenli olarak...39+3 te gümbür gumbür geldi oğlum...ben hamilelik hep böyle olacak sandım valla tadını çıkar...hele bi 39 olsun ondan sonra bekleyin...daha böyle ufak tefek ağrı sızıymış sancıymış bunlar bişey değil kiminde oluyor kiminde olmuyor bence belirti bile değil...doktorları da abartılı görüyorum riske atmayalım derken insanı manyak ediyorlar...bence çok ekstrem bir durum yoksa 36 dolmadan Nst olmaz 38 dolmadan da çatı muayenesi olmaz...
Bende öyle düşünüyordum erken gelmelerine gerek yok demiştim ama şimdi bir stres oldum belim falanda ağrıyınca korkmaya başladım ben nerdeyse bütün işlerimi bitirdim sadece psikolojik olarak rahatlamak adına birilerine ihtiyacım varBizim de kimsemiz yok anneme de 20sinden sonra gel dedim temizlikci alıcaz halıları yıkamaya vericez bebek eşyalarıni hazırliycaz hem beraber yaparız hem zaman geçer sıkılmasın kadın da...benim de 6 yaşında oğlum var kızkardeşim gelecek evde birlikte kalacaklar inşallah...ben vereceği randevudan önce doğacağını sanmıyorum bebeğin inşallah da öyle olur...38+4 e falan denk geliyor...günü belli diye plan yaptım bakalım hayırlısı
Valla yalan olacak ama napalım ilgilenmiyorlar baksana canım. Sen önceden hep kanamam oldu diye gittin ne güzel ilgilendiler. Gidebiliyorsan bu akşam git kanamam var de. Bebek hiç hareket etmiyor falan de.Esim yengelerim oyle soyluyor pazartesi kopar yaygarayi acilde diyo ben oyle rol felan yapamamya ama tek yolda bu gibu gozukuyor. Randevu 27sine sarkti bu gun bakalim ne olacak bu hafta
Ortak havuzu mu yoktu acaba. Şahini biz de çok beğenmiştik ama ortak bişeyi eksik diye elemiştik canım. Adenya çok pahalı sanırım değil miAdenyayla karıstırdım galiba canım şahini aradım ama ortak deniz var dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?