2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sırt ve bel kaslarımız yeterince güçlü olmadığı için ağırlık merkezinin değişmesinden kaynaklanıyor
Aa ben uzun süre reformer pilatese gitmiştim acaba ondan mı ağrımıyo benim belim falan hamile kalmadan önce yazlığa giderken bıraktım gelince de hamile olduğumu öğrendim gidesim gelmedi riske atmıyım diye..

Bende şuan senin gibiyim gece rahattım ama sabahtan beri belim ağrıyor ve canım yanıyor

Ortak deniz var canım havuz yok ama cok güzel yeşil alanı filan var aquapark yapmıslar bizim büyük icin istedik daha cok bide bayanlara var plaj onu istedim ben cok

Canım ben de çok mutsuzum, önceden bi kalkar evi bi temizlerdim üstüne de markete giderdim alışveriş yapar gelir yemek ve tatlı yapar eşimle de akşam dışarı çıkardım. Şu an yeşil fasulye yapcam yikadim temizledim yoruldum geldim yattım, evi geçen haftasonu eşim temizledi şu an yine mok götürüyor affedersin,süpürgesi elime alınca 5 dakika supursem bitiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin. Cok zor bi durummuş çok zor

Selgeye ilk kez gidicez eylülde. Adine temmuzda gittik. Otel mükemmel yemekleri havuzu denizi falan. Ama hava mahvetti canım bizi aşırı sıcak alanya o zamanlarda
Eki Görüntüle 2136311 kizlar hastanede dagitmaya cikolatamiz geldi haciseriften .
Tadi gayet guzel .ama etiketi biraz soluk gibi .
Sizce
Ben beğendim güzel duruyor bence.
Basınç gibi bi ağrı mı ? Yoksa adet sancısı gibi mi?
Canım afedersin orana bişey sokulmuş da öyle yürüyormuşsun gibi. Bu arada benim ilk hamilelikte hiç olmadı bunun hızlı doğumla alakası yok bence. 7 cm e kadar çok hızlı açılmam oldu kordon olmasa kesin doğardı bebiş demişti doktor. Bunda çok ağrım var o bölgede ama bebek gayet yukarda. Bir de şunu farkettim o gün paso uzandıysam çok ağrıyor yürüyüş hareket halindeysem hiç ağrımıyor.
Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçi hamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Geçer canım ilk hamileliğimde çok fena horluyordum geçt sonra

Canım sıcak oldugu icin mi diyosun agustos sonu gidicez bizde kısmetse

Ay inşallah canım, Eşim diğer odada yatayim dedi ilk dediğinde kiyameti kopardim gece yarısı ağla ağla eşime bi cemkirdim sorma. Adam ne yapsın sabah ise gitcek akşama kadar ders anlatacak. Sonradan düşündüm özür diledim git yat dedim gitmedi canıma susamadim ben diyo. Ama artik son günlerde o da dayanamadı uykusuzluga, gidip oturma odasında yattı. Bu defa da ben nasıl alistiysam yalnız uyuyamiyorum sabaha kadar gözlerim tavanda. Allah'ım ne olur geçici olsun diye dua ediyorum her gece

Canım cok sıkıldı dediklerine yani bu kadar sorumsuz dr larla uğraşıyoruz işin ucunda da bebegimiz var ! Canım ya senin yerinde olsam devamlı giderdim artık hastaneye illa gün verecekler senin durumun acil her seferinde seninde farklı Dr mu oluyor kontrol eden

Hortlamak mı şuan nezleyim boğazlarım bomba inanın nefesimi kıçımdan alıyorum hortlamak değil benimki borozon öttürmek ... Adam cağuz halimi görüyo da ses etmiyo
Geçmiş olsun canım senin kontrol yine pzt mi

Kızlar lösemi hastası bir kardeşim var 15 yaşında ismi Muhammet cuma ve kandil hurmetine dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler .
Canım çok üzüldüm rabbim şafi ismiyle en sevdiği kulu hatrına şifa versin kardeşimize. Ne zaman belli oldu acaba hastalığı sorsam sakıncasınvar mı
Ortak deniz var canım havuz yok ama cok güzel yeşil alanı filan var aquapark yapmıslar bizim büyük icin istedik daha cok bide bayanlara var plaj onu istedim ben cok
Ben de bakayım canım ozaman tekrardan. Havuz güzel olmuyor zaten deniz daha güzel

Canım benim eşim de çok horlar. Önce onun uyumasını bekliyordum sonra ben uyuyordum pek sorun yaşamıyorduk. Eşin uyanıyorsa sese haklı ya çekilir dert değil inan kendimden biliyorum. Adamcağız gitsin yatsın zaten bebek doğunca yatamayacak

Canım daha çok çok yeni 1 ay ancak ateslenmis götürmüşler öyle çıkmış ortaya 15 yaşında lise 1 re gidiyo şuan bahçelievler medicalparkta kemoterapi alıyor 30 kişiden ilik alınmış inşallah biri uyarda kısa sürede iyileşir

Ay kızlar 36+2 yim herkes temizlik halı vs halletti bir tembel ben kaldım ya. Haftaya çağırsam mı diyorum ama kirlenecek 3 hafta var doğumuma
Kirlenmez canım yaa kalıriferler yanıyormu yanmıyorsa is olmaz tülleri yıkayabilirsin camlarla aradan çıkar halıları versen 3-4 güne getirirler diğer yapacaklarında varsa hergün birşey anca yapılıyor walla yoruluyor insan ama birini alcaksan temizliğe iki günde bile bitirir yaptıracağın işe bağlı

O
Yok canım bu defa çarşamba günü hayırlısıyla günümüzü verecek doktor İnş artık fazla bekletmez gerçekten korkuyorum bu dikişlerden

Ayy canım gerçekten ben de oyleymisim ya eşim kulaklık falan aldı kaç tane o da rahatsız ediyormuş, arada gidip salonda yatıyor benim yüzümden. Napicaz bilmiyorum valla vicdan azabı cekiyorum

Kulaklik iyi fikir bende soyleyim ona Bende ona kiyamiyorum ama elimizde olan bisey degilki valla inanamiyorum horladigima ne diyecegimi de bilmiyorum. Kuzum oda sakasina takiliyor gecen babama diyorki baba kizin ayni sana cekmis haberin olsun. Babamda oylemiii diyor benimkide evet masallah bi horluyor ayni sennn diyor

S
Ay kızlar 36+2 yim herkes temizlik halı vs halletti bir tembel ben kaldım ya. Haftaya çağırsam mı diyorum ama kirlenecek 3 hafta var doğumuma
Senin sezeryan mıydı canım normal mi kusura bakma defalarca yazmışsın dır ama karıştırıyorum . 3 hafta mı var

Rabbim elşafi ismi hürmetine şifa versin güzel ismi hürmetine merhamet etsin inş ... Bu mübarek günde bütün hastalara şifa versin Rabbim yavruları bağışlasın analarına ..

İnşallah canım benim yaşı büyük ya bulunur inşallah daha çabuk toparlar. Rabbim iyileşmesini nasip etsin inşallah en kısa sürede

O

Yok canım bu defa çarşamba günü hayırlısıyla günümüzü verecek doktor İnş artık fazla bekletmez gerçekten korkuyorum bu dikişlerden
İnşallah canım nazlı kızımız üzmedi annesini biraz daha sabretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…