2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam biz dun yatis yaptik nst kotu cikinca acilden serum hava yedik 5 saatlik takibin ardindan saliverildim . Gecenlerde yazmistim kactim diye hastaneden bu sefer kacamadim kucuk bebegim var evde . Arkadas yazmis rabbim kimseye muhtac etmesin diye ben kahroluyorum. Dun doktor esimi cagirdi en sonunda hem eain hem bevek aniden ölebilir dikkatli ol diye butun herseyi anlatti bu haftaya gelmesi ikisininde yasamasi e dedi .yatistan sonra eve geldik uyuya kalmisim bebegime kardesim vakti sagolsun gerizekali es musvetteai ölum riski tasimama ragmen aksam gelmis yemek istiyo bide cekyatim alyonda oyuncak bulmis bunlarin burda ne iai ar diyo . Hayvan hastayim cekyat altini nasil topliyim degilmi. Nezaman bosanicam desem hamile kaliyorum. Intihara az kaldi yani . Herkonuda anlayissiz her konuda. Kimsem de yok . Bunaldim artik . Iyice bunaldim

Tülümü camımı annem ben hallederim diyor canım ama banyo fayanslarım kirli bir de duvarlarım da malum kızım küçük bölgesel kirler var. Silemem ben eşim de çok çalışıgor söylesem birini bulalım der. Oyüzden bir abla çağıracağım. Duvar silsin cam silsin koltuklarım falan. Ama herkeste soru işte bana da dert oldu. Ne zaman çağırsam

Canim olsun anne karninda bir gun bile kalsa kardir. Gerci ben de biran once dogaun istiyorum ama :)

Yani istedigim bi doktor ucretkarsiligi arastirmada bana bakabilirmi oyle bi imkan varsa yaparim bebegimin hayati soz konusu
evet cnm bizim buradaki araştırma hastanesinde resmi olarak ücret karşılığında doğumuna istediğin doktor girebiliyor ya da başka alanda bir doktora ücretli muayene olabiliyorsun Allah yardımcınız olsun inş ikinizinde sağlıkla atlatın bu süreci.

Canım bu sancı geldiğinde çömelmekte baya işe yarıyomuş yada merdiven çıkmak
çömelmek istiyorum ama bacaklarımın alt kısımları çok acıyor kalkarken yere bir şeyler düştüğünde makine boşaltırken falan bile dayanamıyorum sandalyeye ters oturuyorum, merdiven de çok zor uzun yapamıyorum onu. Perine masajı varmış aslında benim için biraz geç ama 1 ay kalan arkadaşlar yapabilir dooğumda kesi atılmaması için.

Canım Allah yardımcın olsun. Eşini de Allah ıslah etsin inşallah. Bir daha hamile kalma gerçekten bu adamla senin işin var yani, Allah yola getirsin

Hamile kalman yada çocugun olması boşanmana engel değil. Hiçbir yuva yıkılsın istemem ama ben boşanırdım. Daha fazla bir şey bilmeme gerek yok üstelik. Bu anlattıkların yeterli

Hadi beraber gidelim :)

Ay kızlar 36+2 yim herkes temizlik halı vs halletti bir tembel ben kaldım ya. Haftaya çağırsam mı diyorum ama kirlenecek 3 hafta var doğumuma

Bende annemle bi iki bişey yaptım canım ama hf cuma gelicek kadın halledicem artık o gelmeden halılarıda vericem gelincede yaymam doguma yakın yayarım sonra gene bi üstünden yapılır halılar yokken kolay olur hem bende hf pers gidicem 8 mayıs dersek benimde 3 hf var

Haftaya çağır canım eve yardımcı alıncada peşinde dolaşıyorsun yoruluyorsun çok erteleme sende dinlenirsin ilerleyen günlerde zaten büyük temizlikten sonra yine silip süpürülüyor çok kirlenmez yani evin

Hangi tarih düşündünüz siz canım biz okulun açıldığı hafta gidelim ucuz oluyor diye düşündük

Kızlar haklısınız haftaya çağırayım bir hafta halılar gelmez aynen veririm kadın da rahat rahat halısız temizlesiz. Bir hafta sonra da sersen kalıyor bir hafta zaten. Tamam haftaya ayarlıyorum ozaman inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…