- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.461
Tülümü camımı annem ben hallederim diyor canım ama banyo fayanslarım kirli bir de duvarlarım da malum kızım küçük bölgesel kirler var. Silemem ben eşim de çok çalışıgor söylesem birini bulalım der. Oyüzden bir abla çağıracağım. Duvar silsin cam silsin koltuklarım falan. Ama herkeste soru işte bana da dert oldu. Ne zaman çağırsamKirlenmez canım yaa kalıriferler yanıyormu yanmıyorsa is olmaz tülleri yıkayabilirsin camlarla aradan çıkar halıları versen 3-4 güne getirirler diğer yapacaklarında varsa hergün birşey anca yapılıyor walla yoruluyor insan ama birini alcaksan temizliğe iki günde bile bitirir yaptıracağın işe bağlı
Canim olsun anne karninda bir gun bile kalsa kardir. Gerci ben de biran once dogaun istiyorum ama :)Canim benim ilk bebisde tersti hemde 20. Haftadan beri hic donmedi haftasida buyuktu simdi bu bebisimde ole haftasi onde hemde sezeryandan sonra cesaret edemem normali..ama 39 a kadarda beklemek uzun geldi bana bi arkadasa da doktoru 39 da alcam demis ama 38 de kanamasi olunca acil alindi sezeryana bende ole olmak istemiyrm acikcasi ilk bebek olsa bekleyim dicem ama zaten sezeryan niye bu kadar bekletiyorlarki
Benim zorunlu sezercik canım :) 4 mayıs diye konuştuk doktorumla. Geçen kontrolde daha gelmez çok yukarda demiştiS
Senin sezeryan mıydı canım normal mi kusura bakma defalarca yazmışsın dır ama karıştırıyorum . 3 hafta mı var
evet cnm bizim buradaki araştırma hastanesinde resmi olarak ücret karşılığında doğumuna istediğin doktor girebiliyor ya da başka alanda bir doktora ücretli muayene olabiliyorsun Allah yardımcınız olsun inş ikinizinde sağlıkla atlatın bu süreci.Yani istedigim bi doktor ucretkarsiligi arastirmada bana bakabilirmi oyle bi imkan varsa yaparim bebegimin hayati soz konusu
çömelmek istiyorum ama bacaklarımın alt kısımları çok acıyor kalkarken yere bir şeyler düştüğünde makine boşaltırken falan bile dayanamıyorum sandalyeye ters oturuyorum, merdiven de çok zor uzun yapamıyorum onu. Perine masajı varmış aslında benim için biraz geç ama 1 ay kalan arkadaşlar yapabilir dooğumda kesi atılmaması için.Canım bu sancı geldiğinde çömelmekte baya işe yarıyomuş yada merdiven çıkmak
Cidden vakit yaklastikca dogsun istiyor insan :))))Canim olsun anne karninda bir gun bile kalsa kardir. Gerci ben de biran once dogaun istiyorum ama :)
Canım Allah yardımcın olsun. Eşini de Allah ıslah etsin inşallah. Bir daha hamile kalma gerçekten bu adamla senin işin var yani, Allah yola getirsinSelam biz dun yatis yaptik nst kotu cikinca acilden serum hava yedik 5 saatlik takibin ardindan saliverildim . Gecenlerde yazmistim kactim diye hastaneden bu sefer kacamadim kucuk bebegim var evde . Arkadas yazmis rabbim kimseye muhtac etmesin diye ben kahroluyorum. Dun doktor esimi cagirdi en sonunda hem eain hem bevek aniden ölebilir dikkatli ol diye butun herseyi anlatti bu haftaya gelmesi ikisininde yasamasi e dedi .yatistan sonra eve geldik uyuya kalmisim bebegime kardesim vakti sagolsun gerizekali es musvetteai ölum riski tasimama ragmen aksam gelmis yemek istiyo bide cekyatim alyonda oyuncak bulmis bunlarin burda ne iai ar diyo . Hayvan hastayim cekyat altini nasil topliyim degilmi. Nezaman bosanicam desem hamile kaliyorum. Intihara az kaldi yani . Herkonuda anlayissiz her konuda. Kimsem de yok . Bunaldim artik . Iyice bunaldim
Selam biz dun yatis yaptik nst kotu cikinca acilden serum hava yedik 5 saatlik takibin ardindan saliverildim . Gecenlerde yazmistim kactim diye hastaneden bu sefer kacamadim kucuk bebegim var evde . Arkadas yazmis rabbim kimseye muhtac etmesin diye ben kahroluyorum. Dun doktor esimi cagirdi en sonunda hem eain hem bevek aniden ölebilir dikkatli ol diye butun herseyi anlatti bu haftaya gelmesi ikisininde yasamasi e dedi .yatistan sonra eve geldik uyuya kalmisim bebegime kardesim vakti sagolsun gerizekali es musvetteai ölum riski tasimama ragmen aksam gelmis yemek istiyo bide cekyatim alyonda oyuncak bulmis bunlarin burda ne iai ar diyo . Hayvan hastayim cekyat altini nasil topliyim degilmi. Nezaman bosanicam desem hamile kaliyorum. Intihara az kaldi yani . Herkonuda anlayissiz her konuda. Kimsem de yok . Bunaldim artik . Iyice bunaldim
Geçmiş olsun canım senin kontrol yine pzt mi
Canım çok üzüldüm rabbim şafi ismiyle en sevdiği kulu hatrına şifa versin kardeşimize. Ne zaman belli oldu acaba hastalığı sorsam sakıncasınvar mı
Ben de bakayım canım ozaman tekrardan. Havuz güzel olmuyor zaten deniz daha güzel
Ay kızlar 36+2 yim herkes temizlik halı vs halletti bir tembel ben kaldım ya. Haftaya çağırsam mı diyorum ama kirlenecek 3 hafta var doğumuma
Haftaya çağır canım eve yardımcı alıncada peşinde dolaşıyorsun yoruluyorsun çok erteleme sende dinlenirsin ilerleyen günlerde zaten büyük temizlikten sonra yine silip süpürülüyor çok kirlenmez yani evinTülümü camımı annem ben hallederim diyor canım ama banyo fayanslarım kirli bir de duvarlarım da malum kızım küçük bölgesel kirler var. Silemem ben eşim de çok çalışıgor söylesem birini bulalım der. Oyüzden bir abla çağıracağım. Duvar silsin cam silsin koltuklarım falan. Ama herkeste soru işte bana da dert oldu. Ne zaman çağırsam
Ayyyyy sen benim bitanemsin yaaaatoist canımın içiii seni seviyorum
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip hepinize hayırlı doğumlar
Hangi tarih düşündünüz siz canım biz okulun açıldığı hafta gidelim ucuz oluyor diye düşündükHadi beraber gidelim :)
Bende annemle bi iki bişey yaptım canım ama hf cuma gelicek kadın halledicem artık o gelmeden halılarıda vericem gelincede yaymam doguma yakın yayarım sonra gene bi üstünden yapılır halılar yokken kolay olur hem bende hf pers gidicem 8 mayıs dersek benimde 3 hf var
Kızlar haklısınız haftaya çağırayım bir hafta halılar gelmez aynen veririm kadın da rahat rahat halısız temizlesiz. Bir hafta sonra da sersen kalıyor bir hafta zaten. Tamam haftaya ayarlıyorum ozaman inşallahHaftaya çağır canım eve yardımcı alıncada peşinde dolaşıyorsun yoruluyorsun çok erteleme sende dinlenirsin ilerleyen günlerde zaten büyük temizlikten sonra yine silip süpürülüyor çok kirlenmez yani evin
Kp yok zaten kvdemde o aradı sabah beniKızlar kandil için kv ve kp aradınız mı hadi bakemben kp aramadım daha hiç içimden gelmiyo uffff
Oh misssKp yok zaten kvdemde o aradı sabah beni
Yaa biz diyoruz sana hatuunnD Deli mavi prensesftmkya Hahah kızlar aradım iyiki aramışım, kadın 2 hafta full doluyum diyor ya . Sağolsun hamileyim deyince cumayı boşaltırım dedi haftaya cuma anca gelecek. Kalacak 2 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?