2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gözün aydın canım 25 nisandada bizim doğum tarihimiz verildi tabi o tarihi beklerse paşam dün sancım çıktı cumaya kontrolüm var bakalım ne diyecek

Ne güzel ne güzel canım valla 9 gün kalmış yerinde olmak isterdim benim daha 20 gün var :)))

Sonradan okudum yazdığını canım olsun doktorlar daha iyi biliyor ya doğuramaz diyorsa zOrlamanın manası yok

Bizde öyle dedik. :) Hem zaten artık işkence haline geldi ( Allah affetsin ) yirmi günde geçer yaa. Yani şöyle düşün. On gün kalmasına on günün var kocaman sekiz ayı geride bıraktık yirmigün hiçbişey

Gözün aydın canım 25 nisandada bizim doğum tarihimiz verildi tabi o tarihi beklerse paşam dün sancım çıktı cumaya kontrolüm var bakalım ne diyecek

Hayırlısı canım. Tabii biz planlıyoruz ama ne isticek prens ve prensesler onu bilemiyoruz. Dinlen bolca. Son günlerin keyfine varmalı

Bunu beb sorum bu arastirma hastanesine boyle birsey mumkunse yapalim ama ben burda huc boyle birsey duymamistim.
Sor cnm yrd.doc. ayrı ücret, prof doç ayrı ücret falan oluyor. Arkadaşım 700 TL'ye profa yaptırdı doğumunu.

Bizdede sezeryan cogunlukta galiba ilk bebislerden dolayi :))
Evet bizde ikinci bebişe hamile olan çok. İlk bebişler de hep tombiş tombiş bakalım nasıl gelecekler :)

Ay evet ya öyle 280 den 20 gün kldı diye düşünce bir heyecan yapıyorum valla. Şurda hayatımın değişmesine kaldı 20 gün :)))

selamlar güzel anneler, bu sabah kayınbabam beyin kanaması geçirmiş eşim acil ankaraya gitti, moralimiz çok kötü. benim de bugün kontrolüm vardı bebeğim 10 gün ilerde çıktı, şu an 3200 gr görünüyor. şekerden dolayı ve daha önce başımdan bir miyom ameliyatı geçtiği için de doktorum 4-5 mayıs gibi sezaryenle alırız dedi. eşim de yanımda olmayınca ben kendimi iyice garip gibi hissettim, oturdum ağlıyorum. 4 mayısa çok az kaldı gibi geliyor, bebek dönmüş ve normal doğum başlar diye de korkuyorum. diğer yandan kayınbabamın durumu ciddi, doktorlar pek iyi konuşmamış. dua edin sağlıkla atlatalım şu günleri

Canım şu mübarek günde Allah şifa versin çok geçmiş olsun.

Daha çok var 20 gün var, stres yapma ağlama bak kasilmalarini sancini tetiklemesin. Dur bakalım Allah büyük. Eşine destek ol, kendine dikkat et

Rabbim şifa versin bu gecenin hürmetine inşallah bütün şifa bekleyenlere

Allah acil şifa versin canım inşallah atlatır kayınbaban. Eşin için de zor bir durum ama zManla daha iyi olacaktır. Sen hiç stres yapma daha çok var bebişinin gününe. Sezeryam gününe bile daha çok var. Kendini bebeğini rahatlatmaya çalış annen varsa yanına çağır. Doğumum olur siye strese girme çünkü gününe daha çok var

Valla bizimde isim yok ama ben aldim cikolata bebek resmi var ustunde napim adi da yazmayiversin benim kizim olsaydi Umay koyardim belki fikir olur size. Anlami da guzel ozturkce hem de

Bende 60 kiloyum canım bende bugün alıcam düşünüyordum nasıl bilicem diye.. Bedenleri mi oluyor onların numaraları mı
Orta büyük boy olarak geçiyor ama belki doğumdan sonra rahat olur orta boy bel çevresi ölçüsüne göre oluyormuş büyükte sızıntı yapabilir

Bizdede sezeryan cogunlukta galiba ilk bebislerden dolayi :))
Ssvd deneyecek bir tek benim sanırım grupta bakalım nasıl olacak

Alalh şifa versin senin de yardımcın olsun yanında birileri var mı ?

Aynı çikolata dan kendim yapıcam tadı çok güzel sütlü çikolata ama hacı Şerif değil ünlü bi markanın etiketi yapıştırınca atarım sana
At canim bende etiket ariyorum ustune belki baska birsey yapistririm
Güzel olmuş canım tatlis tatlis yiyin ins.
Kac tane yaptırdın n kadar tuttu sormasi ayıp
Saol canim 70 tanesi 74 tuttu canim tadida guzel.
Icinde kus lokumu ve helva hediye vardi :)
Bence çok hoş olmuş canım :)
Tesekkur ederim canim
Kızlar lösemi hastası bir kardeşim var 15 yaşında ismi Muhammet cuma ve kandil hurmetine dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler .
Canim duamda insallah Rabbim sifa versin insallah kardesine

Hangi doktora gidiyosun nerde deniyceksin ssvd acaba

Allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…