- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.941
O zaman sen tecrubelisin telaşlanma gelir hatta hatırlarsan bazen sonuk olur göğüs bebek durmadan emince ama yine de devam eder şarıl şarıl :)Ilk gebeligimde dolmustu hatta sut bile gelmisti
Ya benimde gogus ucum oyle kahverengi kisim lekeli gb tovbe ya neler oluyor bizeebi kusa benziyecez sonunda
Ya ilk gebeligimde boyle degildi .degisik geldi .
Bakalim bu nasil olacak.
Eğer kilodan vurduysa kesin benimkidir :)
Evet ismi yavuz.. hala iyi bi adam ama işte bazı konulara takık diye düşünmek istiyorum :) şahsen ben problem etmiyorum o kadar sarkmışım çatlamışım.. sadece sağlıklı bi doğum ve sağlıklı bi bebek düşünmek istiyorum ama sürekli dikkatimi kilo ve vucuduma çekiyo işte.. çok rahatsızım bende bu konuda.:) Yavuz doktorun adı hatırladığım kadarıyla . 15 dk sürdüyse 10 dakika kilo almışsın diyip durdu. Bide harita gibi olmamak için bişey kullanıyo musun diye sordu daha çok uyuz oldum :) sürekli gittiğim Pendik bölge hastanesi oradan çok memnunum .
Nasıl doktor o öyle ya:) Yavuz doktorun adı hatırladığım kadarıyla . 15 dk sürdüyse 10 dakika kilo almışsın diyip durdu. Bide harita gibi olmamak için bişey kullanıyo musun diye sordu daha çok uyuz oldum :) sürekli gittiğim Pendik bölge hastanesi oradan çok memnunum .
Benim doktorum da yavuz bey canım :) kilo takıntısı çatlak takıntısı ve sütyen takıntısı var. Ama inanılmaz iyi bir doktordur. Sülalecek ona gideriz :):) Yavuz doktorun adı hatırladığım kadarıyla . 15 dk sürdüyse 10 dakika kilo almışsın diyip durdu. Bide harita gibi olmamak için bişey kullanıyo musun diye sordu daha çok uyuz oldum :) sürekli gittiğim Pendik bölge hastanesi oradan çok memnunum .
Benim doktorum da yavuz bey canım :) kilo takıntısı çatlak takıntısı ve sütyen takıntısı var. Ama inanılmaz iyi bir doktordur. Sülalecek ona gideriz :)
Sütyene nasıl takıyor çatlağa ne tavsiye ediyor merak ettimBenim doktorum da yavuz bey canım :) kilo takıntısı çatlak takıntısı ve sütyen takıntısı var. Ama inanılmaz iyi bir doktordur. Sülalecek ona gideriz :)
Sütyenlerin askısını söküp kurdela dikcekmişiz.. yani esneme olmamalı göğüsler sarkmamalıymış. Ve hamileyken göğüsler kontrolsüz büyümesin diye sütyen hem normalden küçük hem de gece gündüz üstümüzde olmalıymış.. 9 aydır ciciklerim mengeneye sıkışmış gibi duşa girerken çıkaroyorum resmen şekli bozulmuş sıkışmaktan :) neler çekiyoz düşün işte :))Sütyene nasıl takıyor çatlağa ne tavsiye ediyor merak ettim
Olsun canım bozma moralini ztn ayın yirmisine az kalmıştı yirmisinden sonrada sezeryan diyodun. Belki çok rahat bi sezeryan atlatırsın yeterki sağlıklı olsun minnak :)Kızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Tarzı değişik canım :) ağzına geleni pat diye söyler. Ben de o hastaneyi sevmiyorum. Ama yavuz beyin tecrübesi için gidiyorum. Evim de 2 sokak arkasında:)Evet evet siz söyleyince hatırladım kazağımın üzerinden sütyenin sapını gösterip sütyensiz yatmıyorsun gece dimi diye sordu birde :) belki normal zaman da gitsem rahatsız etmezdi söyledikleri ama gece gitmiştim çok ağrım vardı o telaşla sinirlerim bozuldu :)
Ben normalde de sutyensiz yatmam ama kurdele.isi iyi değilmiş ya bunalirim azıcık esneme payı olmalı :)Sütyenlerin askısını söküp kurdela dikcekmişiz.. yani esneme olmamalı göğüsler sarkmamalıymış. Ve hamileyken göğüsler kontrolsüz büyümesin diye sütyen hem normalden küçük hem de gece gündüz üstümüzde olmalıymış.. 9 aydır ciciklerim mengeneye sıkışmış gibi duşa girerken çıkaroyorum resmen şekli bozulmuş sıkışmaktan :) neler çekiyoz düşün işte :))
Yaa neden boyle bisey yaptın. Valla ben doktorum biraz soguk diye 30. Haftada degistirdim. Isinde cok iyiydi sirf suratsizdi cok konusmuyodu senle mi ugrascam dedim. Ayrica hastaneye yakinlik o kdr onemli ki. Hem son haftalara yaklastin sende evine yakin bi hastaneden iyi bi doktordan randevu alip bikerede farkli bi gozden yorum alsana dogum oncesi.Canım ben istanbul sancaktepede bölge hastanesi diye bi hastaneye gidiyorum.. hayatımda gittiğim gerçekten en kötü hastane diyebilirim.. bu arada ben teeee beylikdüzünde oturuyorum.. sırf şu doktor annemin 30 yıllık doktoru ve bizim aile hep ona gitmişti diye gidiyorum.. başka cocuk düşünmüyorum ama oluda kafayı yer bi cocuk daha yaparsam bu adam bana külçe külçe altın bahşetse gitmem herhalde.. beni hayattan soğuttu resmen. Sırf annem arada kalmasın diye ses etmiyorum..
Artık bende diyorum valla ağzıma geleni :) ben doğurunca gel kız hastaneye tanışırız :) benim ev malum çook uzakTarzı değişik canım :) ağzına geleni pat diye söyler. Ben de o hastaneyi sevmiyorum. Ama yavuz beyin tecrübesi için gidiyorum. Evim de 2 sokak arkasında:)
Sütyen silikonlu destekli takmamızı istiyor. SarkarmışSütyene nasıl takıyor çatlağa ne tavsiye ediyor merak ettim
Benim doktorum da yavuz bey canım :) kilo takıntısı çatlak takıntısı ve sütyen takıntısı var. Ama inanılmaz iyi bir doktordur. Sülalecek ona gideriz :)
Tarzı değişik canım :) ağzına geleni pat diye söyler. Ben de o hastaneyi sevmiyorum. Ama yavuz beyin tecrübesi için gidiyorum. Evim de 2 sokak arkasında:)
Valla neden olmasın gelirim. Ev yakın yürüyerek 2 dkika :)Artık bende diyorum valla ağzıma geleni :) ben doğurunca gel kız hastaneye tanışırız :) benim ev malum çook uzak
Memikler sarkmasın diye canımDiğer ikisini anladımda sütyen takıntısı ne
Ben şimdi bu cuma anneme geçicem o yakın hastaneye orda beklicem doğumu.. o yüzden böyle yaptım yoksa hep böyle gidip gelmek zorunda kalsam seçmezdim.. adama kızıyorum ama bende problemliyim çok paniğim doktordan korkarım falan.. O yüzden hazır buna alışıyoken başka doktora gidemem zor benim için..Yaa neden boyle bisey yaptın. Valla ben doktorum biraz soguk diye 30. Haftada degistirdim. Isinde cok iyiydi sirf suratsizdi cok konusmuyodu senle mi ugrascam dedim. Ayrica hastaneye yakinlik o kdr onemli ki. Hem son haftalara yaklastin sende evine yakin bi hastaneden iyi bi doktordan randevu alip bikerede farkli bi gozden yorum alsana dogum oncesi.
Evet evet siz söyleyince hatırladım kazağımın üzerinden sütyenin sapını gösterip sütyensiz yatmıyorsun gece dimi diye sordu birde :) belki normal zaman da gitsem rahatsız etmezdi söyledikleri ama gece gitmiştim çok ağrım vardı o telaşla sinirlerim bozuldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?