2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ilk gebeligimde dolmustu hatta sut bile gelmisti

Ya benimde gogus ucum oyle kahverengi kisim lekeli gb tovbe ya neler oluyor bizeebi kusa benziyecez sonunda

Ya ilk gebeligimde boyle degildi .degisik geldi .
Bakalim bu nasil olacak.
O zaman sen tecrubelisin telaşlanma gelir hatta hatırlarsan bazen sonuk olur göğüs bebek durmadan emince ama yine de devam eder şarıl şarıl :)

Eğer kilodan vurduysa kesin benimkidir :)

:) Yavuz doktorun adı hatırladığım kadarıyla . 15 dk sürdüyse 10 dakika kilo almışsın diyip durdu. Bide harita gibi olmamak için bişey kullanıyo musun diye sordu daha çok uyuz oldum :) sürekli gittiğim Pendik bölge hastanesi oradan çok memnunum .

Evet ismi yavuz.. hala iyi bi adam ama işte bazı konulara takık diye düşünmek istiyorum :) şahsen ben problem etmiyorum o kadar sarkmışım çatlamışım.. sadece sağlıklı bi doğum ve sağlıklı bi bebek düşünmek istiyorum ama sürekli dikkatimi kilo ve vucuduma çekiyo işte.. çok rahatsızım bende bu konuda.

Nasıl doktor o öyle ya

Benim doktorum da yavuz bey canım :) kilo takıntısı çatlak takıntısı ve sütyen takıntısı var. Ama inanılmaz iyi bir doktordur. Sülalecek ona gideriz :)

Benim doktorum da yavuz bey canım :) kilo takıntısı çatlak takıntısı ve sütyen takıntısı var. Ama inanılmaz iyi bir doktordur. Sülalecek ona gideriz :)

Evet evet siz söyleyince hatırladım kazağımın üzerinden sütyenin sapını gösterip sütyensiz yatmıyorsun gece dimi diye sordu birde :) belki normal zaman da gitsem rahatsız etmezdi söyledikleri ama gece gitmiştim çok ağrım vardı o telaşla sinirlerim bozuldu :)

Sütyene nasıl takıyor çatlağa ne tavsiye ediyor merak ettim
Sütyenlerin askısını söküp kurdela dikcekmişiz.. yani esneme olmamalı göğüsler sarkmamalıymış. Ve hamileyken göğüsler kontrolsüz büyümesin diye sütyen hem normalden küçük hem de gece gündüz üstümüzde olmalıymış.. 9 aydır ciciklerim mengeneye sıkışmış gibi duşa girerken çıkaroyorum resmen şekli bozulmuş sıkışmaktan :) neler çekiyoz düşün işte :))

Olsun canım bozma moralini ztn ayın yirmisine az kalmıştı yirmisinden sonrada sezeryan diyodun. Belki çok rahat bi sezeryan atlatırsın yeterki sağlıklı olsun minnak :)

Tarzı değişik canım :) ağzına geleni pat diye söyler. Ben de o hastaneyi sevmiyorum. Ama yavuz beyin tecrübesi için gidiyorum. Evim de 2 sokak arkasında:)

Ben normalde de sutyensiz yatmam ama kurdele.isi iyi değilmiş ya bunalirim azıcık esneme payı olmalı :)

Yaa neden boyle bisey yaptın. Valla ben doktorum biraz soguk diye 30. Haftada degistirdim. Isinde cok iyiydi sirf suratsizdi cok konusmuyodu senle mi ugrascam dedim. Ayrica hastaneye yakinlik o kdr onemli ki. Hem son haftalara yaklastin sende evine yakin bi hastaneden iyi bi doktordan randevu alip bikerede farkli bi gozden yorum alsana dogum oncesi.

Sütyene nasıl takıyor çatlağa ne tavsiye ediyor merak ettim
Sütyen silikonlu destekli takmamızı istiyor. Sarkarmış çatlak için de bi jeli var bunu sürün bana dua edeceksiniz felan diyor ama bilmiyorım. Ben sürdüm henüz çatlamadım. İlk gebeliğimde de 30 kiloya rağmen çatlamamıştım

Tarzı değişik canım :) ağzına geleni pat diye söyler. Ben de o hastaneyi sevmiyorum. Ama yavuz beyin tecrübesi için gidiyorum. Evim de 2 sokak arkasında:)

Baya yakınmışsınız ne güzel :) bende yenidoğanda oturuyorum ama Pendik’tekine gidiyorum ona da tavsiye üzerine gittim memnun kalınca devam ettim :)

Ben şimdi bu cuma anneme geçicem o yakın hastaneye orda beklicem doğumu.. o yüzden böyle yaptım yoksa hep böyle gidip gelmek zorunda kalsam seçmezdim.. adama kızıyorum ama bende problemliyim çok paniğim doktordan korkarım falan.. O yüzden hazır buna alışıyoken başka doktora gidemem zor benim için..

Sütyenle yatılırmı ya , sarkar diyemi öyle diyo , ben 32 . Haftada izne ayrılmama en çok sütyen takmayacağım için sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…