- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.901
Bu cotton şallar çok güzel. Onlar bence uygun olur canım hastane için.Ya bende istedgim gb birsry bulamadim henuz
Beyaz yada acikpembe sal istiyorum ama kaymayanindan pamuklu henuz dsari cikip bakamadim.
Ustune toka yaptim zaten kendime sus
Canımm bel ağrısı şeklinde de geliyormuş sancılar.D Deli mavi prenses dün geceden beri deli gibi sancım var benim de. Çok kötüyüm belime ağrı vurup yayılıyor. Doktora gitmedim biliyoruö bişey yapmayacak. Magnezyum içtim. Adet ağrım da var. Hem dr aynı anda geliyor ikisi. Yatıyorum dünden beri daha çok erken gelmesinsana da geçmiş olsun canım inşallah biraz daha beklerler
Canim szin goguslerimizde buyume vs vrmi benim hic yok acaba sut olmadimi tirsmaya basladim .cok sonuklerKızlar ben bu sefer still tea filan almayacagim pekmezli su içince (1br suya1-2 YK pekmezl) nasıl şarıl şarıl süt oldu digerleri bana fayda etmedi günde 3 kez en az geçen arkadaşım doğum yaptı sutu azdı tavsiye istedi söyledim şimdi bana dua ediyor sizle paylasayim dedim
Benimkiler de büyümesi yanlız değilsin canım hatta kahverengi kısım bile genislemedi :)Canim szin goguslerimizde buyume vs vrmi benim hic yok acaba sut olmadimi tirsmaya basladim .cok sonukler
Çok tatlı Can'ımmmm afiyet olsun inş.Selam kizlar bu da benim Ezgicigin cikolatasi nasil olmus Eki Görüntüle 2136719
Ay canım hadi hayırlısı. Valla hiç paniklemedim Yen'i bebişimiz geliyor diye heyecanlandım. Sezaryenı normali fark etmez. Siz iyi olun yeter.Kızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Canim szin goguslerimizde buyume vs vrmi benim hic yok acaba sut olmadimi tirsmaya basladim .cok sonukler
Kızlar benim de öyle belirgin bi büyüme Yok. Ama koltuk altımdan göğsüme doğru kararma var. Hatta kir sandım ben onu en başta. Ovaladım durdum. Meğer normalmişBenimkiler de büyümesi yanlız değilsin canım hatta kahverengi kısım bile genislemedi :)
Benimde çok az dolginluk var ama süt gelmiyor hiç. Sut emzirerek gelir ama hemen gelmeyebilir de önlem amacli mama aldım ben korkma ilk biberon kullanacaksan avent göğüs ucuna benzer onun gibileri veya çay kaşığı, siringayla verirsin bol emzir gelir sütun insallah . İlk süt şeffaf ve az bebegin ihtiyacı o antibiyotik değerinde ve fındık kadar midesi var ilkin bebisin .. günden güne büyüyecek. Bu sut meselesinde inat iyi oluyor :) inat et sağ artar gelir illa ve cooguzel kilo verdiriyor aman ne çok yazdımCanim szin goguslerimizde buyume vs vrmi benim hic yok acaba sut olmadimi tirsmaya basladim .cok sonukler
Çok sağol kuzum eve gelincede buna başlarım hastanede rezene ve humana içerimKızlar ben bu sefer still tea filan almayacagim pekmezli su içince (1br suya1-2 YK pekmezl) nasıl şarıl şarıl süt oldu digerleri bana fayda etmedi günde 3 kez en az geçen arkadaşım doğum yaptı sutu azdı tavsiye istedi söyledim şimdi bana dua ediyor sizle paylasayim dedim
Can'ım pekmezin çeşidi önemli mi süt için?Benimde çok az dolginluk var ama süt gelmiyor hiç. Sut emzirerek gelir ama hemen gelmeyebilir de önlem amacli mama aldım ben korkma ilk biberon kullanacaksan avent göğüs ucuna benzer onun gibileri veya çay kaşığı, siringayla verirsin bol emzir gelir sütun insallah . İlk süt şeffaf ve az bebegin ihtiyacı o antibiyotik değerinde ve fındık kadar midesi var ilkin bebisin .. günden güne büyüyecek. Bu sut meselesinde inat iyi oluyor :) inat et sağ artar gelir illa ve cooguzel kilo verdiriyor aman ne çok yazdım
Cok zor durum valla :) cok özeniyorum esleri in yaninda yapabilen insanlara. Buyuk bir lüksmüş gibi geliyor :)Yalnız olmadığıma seviniyorum :) valla eşimin yanında yapma işi bana çok garip geliyor . Napicam bilmiyorum. Sanırım ilk zamanlar annemle aynı odada yaticam
Ay allah korusunKız dikkat et malum görünmüyor göbüsten..koparmadaha lazım olur
Her seyi hayirlisina birakmak en iyisi :)İlk başta o kadar dert ettim ki normal doğum yapamayacağım diye, sonradan da amaaan dedim neden kendimi üzüyorum, her şeyim hayırlısı, dönmezse de dönmesin sonuçta istediği gibi gelmekte özgür, yeter ki sağlıklı olsun :) buna alıştığım günden beri de sezaryenin olumlu yönlerini telkin ediyorum kendime, yani sanırım o kadar benimsedim ki durumu, döneceğine dair küçücük bir umut bile yok içimde :))
tmm kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum olacağım..Kızlar tek tek alıntı yapamadım, allah razı olsun hepinizden.. inşallah hepimiz sağlıkla alacağız yavrularımızı..UykucuSirine canım bu salı gidecegim ama hareketlerinde azalma falan olursa hemen gideceğim
Alayım dimi canım, ayy daha perdeler yıkanmadıstorları yıkamaya verdik Çarşamba gelicek, elim ayağıma karıştı, nasıl düşünsem bilemiyorum canım. Ben önceki bebeğimi suyu bittiği için kaybettim, aklım gidiyor çok korkuyorum.. doktor aynı şey değil dedi ama ödüm kopuyor buna da bi şey olursa diye
Canım ya ne kadar faydalı bir paylaşım olmuş.cok çok çok teşekkürler.hediye gibi oldu hepimize.
Canım plasenta yaşlanması bende de var tek yaptığı etki erken doğum dedi sen şimdi doğursanda erken doğum olmuyor. Plasenta ayrılması yaşlanmadan olmaz öyle birşey sakın üzülme canını sıkma. Salı gününe ne kaldı şurda dinlen ve bebeğini düşün.Plesanta da Doğum yaklaştıkça yaşlanırmış, benimki biraz fazla yaşlanmış.. Ayy dedim doktor hanım teker teker söyle, gözlerim dolduayrılmasın bu plesenta şimdi durduk yere dedim, yok öyle şey mi olur dedi. Valla ödüm koptu bugün, sağ salim oğlumu alsaydım kucağıma
Senin fit halini kıskanıyorlardır onlar
Kızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Alayım dimi canım, ayy daha perdeler yıkanmadıstorları yıkamaya verdik Çarşamba gelicek, elim ayağıma karıştı, nasıl düşünsem bilemiyorum canım. Ben önceki bebeğimi suyu bittiği için kaybettim, aklım gidiyor çok korkuyorum.. doktor aynı şey değil dedi ama ödüm kopuyor buna da bi şey olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?