2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya bende istedgim gb birsry bulamadim henuz
Beyaz yada acikpembe sal istiyorum ama kaymayanindan pamuklu henuz dsari cikip bakamadim.
Ustune toka yaptim zaten kendime sus
Bu cotton şallar çok güzel. Onlar bence uygun olur canım hastane için.

Canımm bel ağrısı şeklinde de geliyormuş sancılar.
Bi arkadaşımın beli ağrıyınca dr unu aramış. Dr ü bel ağrısı sandığın sancı olabilir hemen gel demiş. 2 saat şonra doğurmuş arkadaşım o yüzden temkinli olmak lazım

Canim szin goguslerimizde buyume vs vrmi benim hic yok acaba sut olmadimi tirsmaya basladim .cok sonukler

Selam kizlar bu da benim Ezgicigin cikolatasi nasil olmus Eki Görüntüle 2136719
Çok tatlı Can'ımmmm afiyet olsun inş.

Ay canım hadi hayırlısı. Valla hiç paniklemedim Yen'i bebişimiz geliyor diye heyecanlandım. Sezaryenı normali fark etmez. Siz iyi olun yeter.

Canim szin goguslerimizde buyume vs vrmi benim hic yok acaba sut olmadimi tirsmaya basladim .cok sonukler

Benimkiler de büyümesi yanlız değilsin canım hatta kahverengi kısım bile genislemedi :)
Kızlar benim de öyle belirgin bi büyüme Yok. Ama koltuk altımdan göğsüme doğru kararma var. Hatta kir sandım ben onu en başta. Ovaladım durdum. Meğer normalmiş hatta gerdan kısmım bile normalden daha kara şuan

Benimde çok az dolginluk var ama süt gelmiyor hiç. Sut emzirerek gelir ama hemen gelmeyebilir de önlem amacli mama aldım ben korkma ilk biberon kullanacaksan avent göğüs ucuna benzer onun gibileri veya çay kaşığı, siringayla verirsin bol emzir gelir sütun insallah . İlk süt şeffaf ve az bebegin ihtiyacı o antibiyotik değerinde ve fındık kadar midesi var ilkin bebisin .. günden güne büyüyecek. Bu sut meselesinde inat iyi oluyor :) inat et sağ artar gelir illa ve cooguzel kilo verdiriyor aman ne çok yazdım

Çok sağol kuzum eve gelincede buna başlarım hastanede rezene ve humana içerim

Bu arada benim doktor sağolsun tenezzül edip cvp bile vermedi! Ama adama doktor bey 2 günde 3 kilo aldım desem arayıp nutuk çekerdi.. valla tükendim artık! Bu arada mesajımı gördü ama cevap vermedi önemli olsa yazardı diye düşündüm üstünde durmadım. Gezdim tozdum bugün çok şükür hiçbişey olmadı..

Can'ım pekmezin çeşidi önemli mi süt için?

Yalnız olmadığıma seviniyorum :) valla eşimin yanında yapma işi bana çok garip geliyor . Napicam bilmiyorum. Sanırım ilk zamanlar annemle aynı odada yaticam
Cok zor durum valla :) cok özeniyorum esleri in yaninda yapabilen insanlara. Buyuk bir lüksmüş gibi geliyor :)

Kız dikkat et malum görünmüyor göbüsten..koparmadaha lazım olur
Ay allah korusun
Her seyi hayirlisina birakmak en iyisi :)

Canım üzülme sakın hayırlısı böyleymiş demekki sen perdeleri evin işini düşünme garanti olarak git al çantanı yanına. Sakın kötü düşünme kötü bir durum olsa doktorun zaten müdahale ederdi. Sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil.

Canım plasenta yaşlanması bende de var tek yaptığı etki erken doğum dedi sen şimdi doğursanda erken doğum olmuyor. Plasenta ayrılması yaşlanmadan olmaz öyle birşey sakın üzülme canını sıkma. Salı gününe ne kaldı şurda dinlen ve bebeğini düşün.

Senin fit halini kıskanıyorlardır onlar

Değil mi canım ama bebişim de 10 gün geri onlarda bebek büyümez küçük kalır diyince moral olarak biraz çöküntüye uğruyorum. Herşeyi yiyebilmek o kadar istiyorum ki.
Mesela eşim bugün dışarıda yiyelim mı dedi birşey diyemedim çünkü dışarıda esnaf lokantasına gidebilirim en fazla sebze yemeği için yoksa diğer herşey şekeri cikariveriyor

Hayırlısı böyleymiş demekki canım sıkma canını, bende normal istiyordum ama dr iri bebek dediğinden buyana tırstım birde öbür topikte normal yapıp kesi dışında yırtığı olanlar oldu o kadar yırtık dikiş vs olduktan sonra çokta snlamı kalmıyor normal doğumun...
Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin, İnşallah hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşalım

Kızlar çok tedirginim ya. Bugün babamın mezarına gttik. Evé dönünce tuvaletimı yaptim.bitti diye kalktim sivi gelmeye devam etti.çamaşırım baya bi islandı. Sansima esim asker nöbette bugün. Enustwmle ablam goturdüler sağolsunlar. Kadın ultrasondan baktı şimdilik her şey normal dedi.turnusol kağıdı verdi. Duruma göre hareket etcem bekliyorum.ama yenidoğan Yoğunbakımı yokmuş. Bişey olursa başka hastaneye gtcez.dua edin idrar olsun

Sakin ok canım.Bu zamana kadar getirdi bebeğini Allah.Bi şey olmaz kocaman oldu o.Salıya var biraz zaman suyundan ötürü strese girersen suyu daha da azalır.Stres direk suyunu etkiliyor demişti benim doktorum.
kafanın rahat olmasını istiyorsan en azından Salı’ya kadar bir ya da 2 defa yine kontrol ettir kendini
Hiç olmadı sağlık ocağına gider kalp atışlarını dinlersin.Stres yapmaman lazım
Allah yardımcın olsun.Korkma

EvBoregi Canım benim senin ve bebiş için hakkında hayırlısı olsun. Normal yada sezeryan hiç farketmez sağlıkla kucagimiza alalım da. Evham yapma canım şu anda yaşamaları için herşeyleri tam sen 38 haftaya ulaştın zaten sezeryan için bu haftayı bekliyor doktorlar geçmiş geçmişte kaldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…