- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.921
Az kaldı Sema bende çok sıkıldım bu işten ama zaten birkaç hafta kaldı.yesillikten nefret ettim resmen.dogumdan sonra diyet yapmak zorunda kalmicaz bu çok güzel bence. Benimde sadece karnim var.yanlar bile boş.annemle teyzem erkeğe benziyor diyor.sivri top gibi göbek:)bacak agrisini sordum doktora normalmis.bebeğin kafası tam sağ bacağın üstünde oda siyatik gibi baskı yapıyormuş.agri O yuzdenmis senin devam ediyor mu halaDeğil mi canım ama bebişim de 10 gün geri onlarda bebek büyümez küçük kalır diyince moral olarak biraz çöküntüye uğruyorum. Herşeyi yiyebilmek o kadar istiyorum ki.
Mesela eşim bugün dışarıda yiyelim mı dedi birşey diyemedim çünkü dışarıda esnaf lokantasına gidebilirim en fazla sebze yemeği için yoksa diğer herşey şekeri cikariveriyor
Kızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Bu arada benim doktor sağolsun tenezzül edip cvp bile vermedi! Ama adama doktor bey 2 günde 3 kilo aldım desem arayıp nutuk çekerdi.. valla tükendim artık! Bu arada mesajımı gördü ama cevap vermedi önemli olsa yazardı diye düşündüm üstünde durmadım. Gezdim tozdum bugün çok şükür hiçbişey olmadı..
Kızlar çok tedirginim ya. Bugün babamın mezarına gttik. Evé dönünce tuvaletimı yaptim.bitti diye kalktim sivi gelmeye devam etti.çamaşırım baya bi islandı. Sansima esim asker nöbette bugün. Enustwmle ablam goturdüler sağolsunlar. Kadın ultrasondan baktı şimdilik her şey normal dedi.turnusol kağıdı verdi. Duruma göre hareket etcem bekliyorum.ama yenidoğan Yoğunbakımı yokmuş. Bişey olursa başka hastaneye gtcez.dua edin idrar olsun
Alayım dimi canım, ayy daha perdeler yıkanmadıstorları yıkamaya verdik Çarşamba gelicek, elim ayağıma karıştı, nasıl düşünsem bilemiyorum canım. Ben önceki bebeğimi suyu bittiği için kaybettim, aklım gidiyor çok korkuyorum.. doktor aynı şey değil dedi ama ödüm kopuyor buna da bi şey olursa diye
Anlatım tarzı çok çok hoşuma gitti bende çok memnun kaldım izlerken doğru bilgiler veriyor.Canım ya ne kadar faydalı bir paylaşım olmuş.cok çok çok teşekkürler.hediye gibi oldu hepimize.
Değil mi canım ama bebişim de 10 gün geri onlarda bebek büyümez küçük kalır diyince moral olarak biraz çöküntüye uğruyorum. Herşeyi yiyebilmek o kadar istiyorum ki.
Mesela eşim bugün dışarıda yiyelim mı dedi birşey diyemedim çünkü dışarıda esnaf lokantasına gidebilirim en fazla sebze yemeği için yoksa diğer herşey şekeri cikariveriyor
İnşallah bebeğinin suyu değildir canım benimKızlar çok tedirginim ya. Bugün babamın mezarına gttik. Evé dönünce tuvaletimı yaptim.bitti diye kalktim sivi gelmeye devam etti.çamaşırım baya bi islandı. Sansima esim asker nöbette bugün. Enustwmle ablam goturdüler sağolsunlar. Kadın ultrasondan baktı şimdilik her şey normal dedi.turnusol kağıdı verdi. Duruma göre hareket etcem bekliyorum.ama yenidoğan Yoğunbakımı yokmuş. Bişey olursa başka hastaneye gtcez.dua edin idrar olsun
Canım amin inşallahCanım ya tüp bebek doktorları hemen sezeryan yapalım diyorlar neden bilmem.
Kardeşimin eşi de tüp bebek. Tuttuğu anfa sezeryan yaparız demişti doktoru. Benim oğlumda gittiğim özel hastane doktorum vardı ona bi randevu almıştım dün ona gittiler. Doktor tüp bebek olabilir ama şu anda sezeryanlik bir durum yok bebişin duruşu normal doğum pozisyonunda. Daha çok erken bunu konuşmak için demiş 23 haftalık hamile.
Hepimiz için hayırlısı sağlıklısı ne ise öyle olsun. Hepimiz bir avazda doğuralım inşallah.
Canım ben istanbul sancaktepede bölge hastanesi diye bi hastaneye gidiyorum.. hayatımda gittiğim gerçekten en kötü hastane diyebilirim.. bu arada ben teeee beylikdüzünde oturuyorum.. sırf şu doktor annemin 30 yıllık doktoru ve bizim aile hep ona gitmişti diye gidiyorum.. başka cocuk düşünmüyorum ama oluda kafayı yer bi cocuk daha yaparsam bu adam bana külçe külçe altın bahşetse gitmem herhalde.. beni hayattan soğuttu resmen. Sırf annem arada kalmasın diye ses etmiyorum..Canim delirdin mi 38. Haftadasin. Ayy ne guzel bebegin geliyo sali gunu onu kucaginda hayal ederek mutlu gecir su 3 günü. Ayy cok heycanli. Yaslanma onemli degil bu haftada zaten son hafta 135 gr aldi demistin. Iste zor besleniyo bebek ona neden oluyo ama seninki zaten 3un uzerinde bosverrr. Sezaryende senin icin hayirlisiymis. Mutlu ol yaaaaaa.
Nasil donmez mesajina ya. Cok kizdim doktoruna. Daha oncede sormustum canim ama kaynadi herhalde sen hangi hastaneye gidiyosun
Ilk gebeligimde dolmustu hatta sut bile gelmistiBenimkiler de büyümesi yanlız değilsin canım hatta kahverengi kısım bile genislemedi :)
Ya benimde gogus ucum oyle kahverengi kisim lekeli gb tovbe ya neler oluyor bizeeÇok tatlı Can'ımmmm afiyet olsun inş.
Ay canım hadi hayırlısı. Valla hiç paniklemedim Yen'i bebişimiz geliyor diye heyecanlandım. Sezaryenı normali fark etmez. Siz iyi olun yeter.
Kızlar benim de öyle belirgin bi büyüme Yok. Ama koltuk altımdan göğsüme doğru kararma var. Hatta kir sandım ben onu en başta. Ovaladım durdum. Meğer normalmişhatta gerdan kısmım bile normalden daha kara şuan
Ya ilk gebeligimde boyle degildi .degisik geldi .Benimde çok az dolginluk var ama süt gelmiyor hiç. Sut emzirerek gelir ama hemen gelmeyebilir de önlem amacli mama aldım ben korkma ilk biberon kullanacaksan avent göğüs ucuna benzer onun gibileri veya çay kaşığı, siringayla verirsin bol emzir gelir sütun insallah . İlk süt şeffaf ve az bebegin ihtiyacı o antibiyotik değerinde ve fındık kadar midesi var ilkin bebisin .. günden güne büyüyecek. Bu sut meselesinde inat iyi oluyor :) inat et sağ artar gelir illa ve cooguzel kilo verdiriyor aman ne çok yazdım
Bakarsin sali gunune kadar kendisi gelmek ister kuzucugunun. 38. Hafta icindesin. Ben de artik dogsa diye dua ediyorum :) bence gecikmesindense 38den sonra dogmasi daha iyi. Hem hangisi hayirlisi ise her zaman o gerceklesiyor. Sıkma canini.Kızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Canim szin goguslerimizde buyume vs vrmi benim hic yok acaba sut olmadimi tirsmaya basladim .cok sonukler
Süt değilde seffaf bir sıvı geliyor canım inşallah sütlerimiz bol olurIlk gebeligimde dolmustu hatta sut bile gelmisti
Ya benimde gogus ucum oyle kahverengi kisim lekeli gb tovbe ya neler oluyor bizeebi kusa benziyecez sonunda
Ya ilk gebeligimde boyle degildi .degisik geldi .
Bakalim bu nasil olacak.
Sen de sagol kuzum, hem de bebekleri yıkamadıkları için ilk kirli hali hastanenin takımında kalırsonra temiz temiz aldıklarımızı giydiririz
Canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın sezaryen olsa dahi üzülme 10-12 saat sancı çekip birde üstüne sezaryen olanlar var gittiğimiz hastane normal doğumu destekliyor Dr öyle o zaman demekki hayırlı olan bu Dr dinlen dediyse aman şu işi bu işi halleşeyim deme sağlığınız hepsinden önemli hayırlı herşey güzel olacak inşallahKızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Ah ben size ne diyeyim asmayın ya çamaşır falan bırakın mok götürsün evinizi Canından kıymetli mi ne hallerle geldin bu haftalara aman dikkat et canım oğulların büyük ver onlar assınKızlar ben hiç iyi değilim yaa korkuyorum biraz eğilip kalktım çamaşırlarla uğraştım dikişlerim koptu sanki korkuyorum ağrım devam ederse acile gidicem heralde
Canım ben istanbul sancaktepede bölge hastanesi diye bi hastaneye gidiyorum.. hayatımda gittiğim gerçekten en kötü hastane diyebilirim.. bu arada ben teeee beylikdüzünde oturuyorum.. sırf şu doktor annemin 30 yıllık doktoru ve bizim aile hep ona gitmişti diye gidiyorum.. başka cocuk düşünmüyorum ama oluda kafayı yer bi cocuk daha yaparsam bu adam bana külçe külçe altın bahşetse gitmem herhalde.. beni hayattan soğuttu resmen. Sırf annem arada kalmasın diye ses etmiyorum..
Insallah degildir canim .bak bakalim .Kızlar çok tedirginim ya. Bugün babamın mezarına gttik. Evé dönünce tuvaletimı yaptim.bitti diye kalktim sivi gelmeye devam etti.çamaşırım baya bi islandı. Sansima esim asker nöbette bugün. Enustwmle ablam goturdüler sağolsunlar. Kadın ultrasondan baktı şimdilik her şey normal dedi.turnusol kağıdı verdi. Duruma göre hareket etcem bekliyorum.ama yenidoğan Yoğunbakımı yokmuş. Bişey olursa başka hastaneye gtcez.dua edin idrar olsun
Amin canim ins .Ayy arkadaşlar ağlattınız benihepinizi hiç görmediğim halde o kadar çok seviyorum ki, iyi ki varsınız.. Moral verdiniz, destek oldunuz, allah razı olsun hepinizden. Hem doğru diyorsunuz, çok şükür bugüne kadar geldik, en kötü salı günü kucaklarız kuzeyimizi hem erken gelen bebişlerimiz bile gayet sağlıklı bizim topiğimiz sağlıklı bebekler topiği olacak inşallah, herkes yavrusuna sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütecek
Hayirlisi olsun hakkimizda yaaKızlar bi ben sezeyana ıyi gözle bakıyorum galiba:)hemde tamamen uyutulana.etrafımda çok örnek gördüm gayet te iyi geçti hemencecik toparlandilar.şimdi dikisler anesteziler herşey daha profesyonelce zaten bebek maksimum 10 dakikayla çıkıyor pesindende anne.oh mis gibi
Ayilmak falan zor diyolarya valla beyin öyle bir guc ki kendimizi ayilip hemen ayağa kalkicam diye sartlarsak oyle de olacaktır.tabi herkesin gönlüne göre olsun.kim nasıl isterse oyle kucağına almak nasip olsun evladını.sezaryen yada normal.
Insallah canimSüt değilde seffaf bir sıvı geliyor canım inşallah sütlerimiz bol olur
Eğer kilodan vurduysa kesin benimkidir :)Ya ben de geçen ay gece kötü oldum Sancaktepe bölge yakın diye ona gittim adam beni iki dakika da sinir krizine soktu resmen herşeyi eleştiriyor adam acaba sizin doktorunuzla aynı kişi mi ? Durup durup kilo almışsın diyip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?