2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Az kaldı Sema bende çok sıkıldım bu işten ama zaten birkaç hafta kaldı.yesillikten nefret ettim resmen.dogumdan sonra diyet yapmak zorunda kalmicaz bu çok güzel bence. Benimde sadece karnim var.yanlar bile boş.annemle teyzem erkeğe benziyor diyor.sivri top gibi göbek:)bacak agrisini sordum doktora normalmis.bebeğin kafası tam sağ bacağın üstünde oda siyatik gibi baskı yapıyormuş.agri O yuzdenmis senin devam ediyor mu hala

Canim delirdin mi 38. Haftadasin. Ayy ne guzel bebegin geliyo sali gunu onu kucaginda hayal ederek mutlu gecir su 3 günü. Ayy cok heycanli. Yaslanma onemli degil bu haftada zaten son hafta 135 gr aldi demistin. Iste zor besleniyo bebek ona neden oluyo ama seninki zaten 3un uzerinde bosverrr. Sezaryende senin icin hayirlisiymis. Mutlu ol yaaaaaa.

Nasil donmez mesajina ya. Cok kizdim doktoruna. Daha oncede sormustum canim ama kaynadi herhalde sen hangi hastaneye gidiyosun

İdrar torbası o kadar baskı altında ki bazen bir iki damla idrar geliyor bitti zannediyorsun ama kalıyor biraz farkedemiyo olabiliyoruz
Böyle bir şey olmuştur telaşlanma

İyi düşün iyi olsun canım benim merak etme hiç bişey olmayacak Allahın izniyle, bu zamana kadar bize arkadaşlık etti kuzularımız inşallah bundan sonrada yanımızda olacaklar

Canım ya ne kadar faydalı bir paylaşım olmuş.cok çok çok teşekkürler.hediye gibi oldu hepimize.
Anlatım tarzı çok çok hoşuma gitti bende çok memnun kaldım izlerken doğru bilgiler veriyor.
Rica ederim canım böyle güzel bilgileri paylasmamiz lazim zaten bunun için buradayız

EvBoregi kuzum yanı bu beklediğimiz son sonuçta bigun dogurcaz.haftanida tamamladin sayılır. Bende suyu bittiği için kaybettim.seni o kadar iyi anliyorumki ama bu başka.bak bu günlere geldik şükür.kucağına alıp koklayinca herşey bitecek .tadını çıkar.dualarim seninle ve Kuzey Utku yla.

Canım yesen ama sonrasında limon suyu içip yürüyüş yapsan faydası olmazmı acaba, benim annemdede şeker var o dayanamıyo yiyiyo sonrada limonsuyu içiyo

İnşallah bebeğinin suyu değildir canım benim

Canım amin inşallah
Benim tüp bebek doktorum sezeryan gerektirmez dedi ama malesef doğuma girmiyor yani adam kendini aşmış dogum la filan uğraşmıyor kalp atışından sonra ilgilenmiyor

Yönlendirdiği doktor vardi onunla anlaşamadık aynı hastanede başka bir doktora gidiyorum o da sezeeyanci yani herkes aynı şeyi diyor onun dışında cooook memnunum doktorumdan

Bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de

Canım ben istanbul sancaktepede bölge hastanesi diye bi hastaneye gidiyorum.. hayatımda gittiğim gerçekten en kötü hastane diyebilirim.. bu arada ben teeee beylikdüzünde oturuyorum.. sırf şu doktor annemin 30 yıllık doktoru ve bizim aile hep ona gitmişti diye gidiyorum.. başka cocuk düşünmüyorum ama oluda kafayı yer bi cocuk daha yaparsam bu adam bana külçe külçe altın bahşetse gitmem herhalde.. beni hayattan soğuttu resmen. Sırf annem arada kalmasın diye ses etmiyorum..

Ayy arkadaşlar ağlattınız beni hepinizi hiç görmediğim halde o kadar çok seviyorum ki, iyi ki varsınız.. Moral verdiniz, destek oldunuz, allah razı olsun hepinizden. Hem doğru diyorsunuz, çok şükür bugüne kadar geldik, en kötü salı günü kucaklarız kuzeyimizi hem erken gelen bebişlerimiz bile gayet sağlıklı bizim topiğimiz sağlıklı bebekler topiği olacak inşallah, herkes yavrusuna sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütecek

Benimkiler de büyümesi yanlız değilsin canım hatta kahverengi kısım bile genislemedi :)
Ilk gebeligimde dolmustu hatta sut bile gelmisti
Ya benimde gogus ucum oyle kahverengi kisim lekeli gb tovbe ya neler oluyor bizeebi kusa benziyecez sonunda
Ya ilk gebeligimde boyle degildi .degisik geldi .
Bakalim bu nasil olacak.

Bakarsin sali gunune kadar kendisi gelmek ister kuzucugunun. 38. Hafta icindesin. Ben de artik dogsa diye dua ediyorum :) bence gecikmesindense 38den sonra dogmasi daha iyi. Hem hangisi hayirlisi ise her zaman o gerceklesiyor. Sıkma canini.
Canim szin goguslerimizde buyume vs vrmi benim hic yok acaba sut olmadimi tirsmaya basladim .cok sonukler

Kızlar bi ben sezeyana ıyi gözle bakıyorum galiba:)hemde tamamen uyutulana.etrafımda çok örnek gördüm gayet te iyi geçti hemencecik toparlandilar.şimdi dikisler anesteziler herşey daha profesyonelce zaten bebek maksimum 10 dakikayla çıkıyor pesindende anne.oh mis gibi
Ayilmak falan zor diyolarya valla beyin öyle bir guc ki kendimizi ayilip hemen ayağa kalkicam diye sartlarsak oyle de olacaktır.tabi herkesin gönlüne göre olsun.kim nasıl isterse oyle kucağına almak nasip olsun evladını.sezaryen yada normal.

Ilk gebeligimde dolmustu hatta sut bile gelmisti

Ya benimde gogus ucum oyle kahverengi kisim lekeli gb tovbe ya neler oluyor bizeebi kusa benziyecez sonunda

Ya ilk gebeligimde boyle degildi .degisik geldi .
Bakalim bu nasil olacak.
Süt değilde seffaf bir sıvı geliyor canım inşallah sütlerimiz bol olur

Z Zynp0606 biri bu canım diğerini ütülemedim henuz

Sen de sagol kuzum, hem de bebekleri yıkamadıkları için ilk kirli hali hastanenin takımında kalır sonra temiz temiz aldıklarımızı giydiririz

Canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın sezaryen olsa dahi üzülme 10-12 saat sancı çekip birde üstüne sezaryen olanlar var gittiğimiz hastane normal doğumu destekliyor Dr öyle o zaman demekki hayırlı olan bu Dr dinlen dediyse aman şu işi bu işi halleşeyim deme sağlığınız hepsinden önemli hayırlı herşey güzel olacak inşallah
Kızlar ben hiç iyi değilim yaa korkuyorum biraz eğilip kalktım çamaşırlarla uğraştım dikişlerim koptu sanki korkuyorum ağrım devam ederse acile gidicem heralde
Ah ben size ne diyeyim asmayın ya çamaşır falan bırakın mok götürsün evinizi Canından kıymetli mi ne hallerle geldin bu haftalara aman dikkat et canım oğulların büyük ver onlar assın

Ya ben de geçen ay gece kötü oldum Sancaktepe bölge yakın diye ona gittim adam beni iki dakika da sinir krizine soktu resmen herşeyi eleştiriyor adam acaba sizin doktorunuzla aynı kişi mi ? Durup durup kilo almışsın diyip durdu

Insallah degildir canim .bak bakalim .
Son ayda akinti cok olurmus zaten
Amin canim ins .
Boyle seyler yazma hazir haldeyim aglamaya zaten

Hayirlisi olsun hakkimizda yaa
Süt değilde seffaf bir sıvı geliyor canım inşallah sütlerimiz bol olur
Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…