2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benimkiler ben evdeyken hep bağımsız ilan edilmiş haldeler bırak büyümeyi canki daha bi küçüldüler

Ahahahahah ayy çok güldüm yaa

Jel işi iyiymiş benim ilk kızda sıfır çatlak bunda fena niye öyle oldu anlamadım aman kızlar 2 yıl önce göğüsten kitle alırdım sakın o şekilde sütyenleri tercih etmeyin Hacettepe profesöre ameliyat oldum o kesinlikle tavsiye etmiyor göğüsümüz sarkmayacak diye başka problemler çıkmasın bu sefer

Canım benim suyun azalması normal üstüne yürüyüşle daha da azalmıştır. Hareketleri olduğu sürece korkma canım yürüyüş de yapmayıp ayakta kalmazsan azalma kesilir. Sezeryan normal hiç düşünme inan hiçbirşey düşündüğümüz gibi olmuyor. Bebiş için hayırlısı meyse öyle oluyor. Keşke biz seçebilsek ama maalesef

Ay kızlar ne değişik doktorunuz yahuöyle bi kilo alsın ki biber gibi patlasınciciklerinize takması da ayrı komik

sağlıkla gelsin, mutluluk getirsin canım. normali de sezaryeni de seni anne yapacak nasılsa hiç takılma o kısma. cennet kokusu saracak evini salı günü miiss gibi ona hazırla kendini.

Sağol kuzum pzt randevum var zaten belimin ağrısı hafifledi. Hareketleri de baya arttı Gidicem ama bu akşam da olursa. Sen nasıl oldun bel ağrım falan
Benimki hep belden oluyor canım kasılma zaten. İlk doğudma da sancım böyleydi. Bir noktadan başlar yayılırdı bütün belime. Sancı sanırım kanala sokmaya çalışıyor bebişi çünkü kanalda değildi. Sağol kuzum gidicem bu akşam da olursa

Ne oldun kuzum sen de mi kötü oldun? Nazar değdi hepimize, ya da günler yaklaştı diye oluyor.. daha iyi misin? Bu arada nst de sancım 90 lara çıkıyordu ama hiç bişey hissetmiyordum, öyle uzun sürmüyordu.. makine bozuk muydu ki

Alsın tabe onlarada yazzıkkk
Ayy ben de sütyensiz yatamam, böyle sağa sola değdikçe uyanıyorum bu lohusa sütyenleri de bi değişik, çok çirkin nasıl kullanılacak bilmem önden açmalı sütyenlerden mi alsam ki diyorum, benimki de bebek ordan beslenecek sen neyin peşindesin diyor

Kızlar bnce bendede ufaktan sancılar gelmeye başladı . Belimde ve kasıklarımda ağrı var . Ama öyle çok değil rahatsız etmiyor . Bnce bebek kanala inmeye çalışıyor. Bi de çok yoruluyorum artık ya yürümk bile çok zor geliyor ayaklarımda iyice şişti hiç halim yok hayırlısıyla bi doğursak . Bu halsizlik ağırlık üstüme yapışıp kalcak diye korkuyorum

millet hasta kaprisi ceker sizde doktor kaprisi cekiyosunuz hamile hamile masallah size. Yalniz 3 kisi denk gelmis cok ilginc :).benimde randevum sali. Bakalim neler dicek cok heycanli degilmi kizlar son haftalar. Doktora gidip yarin doguma denilen cok kisi taniyorum. Randevuya giderken hazirlikli olun :) olalim

Hepimizin az kaldı. Battı balık yan gider bende aynı durumdayım. hepimiz doğumdan sonra diyet dayanışmasına girişelim bence.

Ben sutyen takmicam dogduktan sonra emzirme atleti aldim ustu sutyen gibi gogus altinda buzgusu var. Kalan kismida atlet gibi iniyo. Bildiğiniz emzirme aatleti ama ust kismi cok iyi derli toplu tutuyo. Zaten yaz olucak. Atletsiz duramam sutyen ustune atlet uatune bilmemne hic gelemem. Sadece emzirme sutyeni alta sort yeter yaz icin. Evlerde durulmuyo sicaktan zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…