- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.961
Yakınmışız seninle de :) hayırlısı olur inşallah bakalım.. :)Baya yakınmışsınız ne güzel :) bende yenidoğanda oturuyorum ama Pendik’tekine gidiyorum ona da tavsiye üzerine gittim memnun kalınca devam ettim :)
Bir de normalden 1 beden küçük düşün sen onu.. yeminle gece bazen yangın vaarr diye bağırasım geliyo :))Sütyenle yatılırmı ya , sarkar diyemi öyle diyo , ben 32 . Haftada izne ayrılmama en çok sütyen takmayacağım için sevindim
Sütyenlerin askısını söküp kurdela dikcekmişiz.. yani esneme olmamalı göğüsler sarkmamalıymış. Ve hamileyken göğüsler kontrolsüz büyümesin diye sütyen hem normalden küçük hem de gece gündüz üstümüzde olmalıymış.. 9 aydır ciciklerim mengeneye sıkışmış gibi duşa girerken çıkaroyorum resmen şekli bozulmuş sıkışmaktan :) neler çekiyoz düşün işte :))
Ahahahahah ayy çok güldüm yaaSütyenlerin askısını söküp kurdela dikcekmişiz.. yani esneme olmamalı göğüsler sarkmamalıymış. Ve hamileyken göğüsler kontrolsüz büyümesin diye sütyen hem normalden küçük hem de gece gündüz üstümüzde olmalıymış.. 9 aydır ciciklerim mengeneye sıkışmış gibi duşa girerken çıkaroyorum resmen şekli bozulmuş sıkışmaktan :) neler çekiyoz düşün işte :))
Ins canimO zaman sen tecrubelisin telaşlanma gelir hatta hatırlarsan bazen sonuk olur göğüs bebek durmadan emince ama yine de devam eder şarıl şarıl :)
Bir de normalden 1 beden küçük düşün sen onu.. yeminle gece bazen yangın vaarr diye bağırasım geliyo :))
Sütyenlerin askısını söküp kurdela dikcekmişiz.. yani esneme olmamalı göğüsler sarkmamalıymış. Ve hamileyken göğüsler kontrolsüz büyümesin diye sütyen hem normalden küçük hem de gece gündüz üstümüzde olmalıymış.. 9 aydır ciciklerim mengeneye sıkışmış gibi duşa girerken çıkaroyorum resmen şekli bozulmuş sıkışmaktan :) neler çekiyoz düşün işte :))
Jel işi iyiymiş benim ilk kızda sıfır çatlak bunda fena niye öyle oldu anlamadımSütyen silikonlu destekli takmamızı istiyor. Sarkarmışçatlak için de bi jeli var bunu sürün bana dua edeceksiniz felan diyor ama bilmiyorım. Ben sürdüm henüz çatlamadım. İlk gebeliğimde de 30 kiloya rağmen çatlamamıştım
Yaa kilomu kontrol edemiyorum bari ciciklerden laf yemiyim diye ona dikkat ediyorum bende işte.. ama hayırlısıyla bi doğurayım cicikler fora gezcem onlarda bi nefes alsın :)Valla çok terliyorum zaten birde zaten zor nefes alıyorum hayatta kimse taktıramaz bana onu
Canım benim suyun azalması normal üstüne yürüyüşle daha da azalmıştır. Hareketleri olduğu sürece korkma canım yürüyüş de yapmayıp ayakta kalmazsan azalma kesilir. Sezeryan normal hiç düşünme inan hiçbirşey düşündüğümüz gibi olmuyor. Bebiş için hayırlısı meyse öyle oluyor. Keşke biz seçebilsek ama maalesefKızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
:) Yavuz doktorun adı hatırladığım kadarıyla . 15 dk sürdüyse 10 dakika kilo almışsın diyip durdu. Bide harita gibi olmamak için bişey kullanıyo musun diye sordu daha çok uyuz oldum :) sürekli gittiğim Pendik bölge hastanesi oradan çok memnunum .
Evet ismi yavuz.. hala iyi bi adam ama işte bazı konulara takık diye düşünmek istiyorum :) şahsen ben problem etmiyorum o kadar sarkmışım çatlamışım.. sadece sağlıklı bi doğum ve sağlıklı bi bebek düşünmek istiyorum ama sürekli dikkatimi kilo ve vucuduma çekiyo işte.. çok rahatsızım bende bu konuda.
Ay kızlar ne değişik doktorunuz yahuSütyenlerin askısını söküp kurdela dikcekmişiz.. yani esneme olmamalı göğüsler sarkmamalıymış. Ve hamileyken göğüsler kontrolsüz büyümesin diye sütyen hem normalden küçük hem de gece gündüz üstümüzde olmalıymış.. 9 aydır ciciklerim mengeneye sıkışmış gibi duşa girerken çıkaroyorum resmen şekli bozulmuş sıkışmaktan :) neler çekiyoz düşün işte :))
Almasın kızz yazık yine de kıyamam kimse kilo almasınn valla vermek çok zor :)Ay kızlar ne değişik doktorunuz yahuöyle bi kilo alsın ki biber gibi patlasın ciciklerinize takması da ayrı komik
sağlıkla gelsin, mutluluk getirsin canım. normali de sezaryeni de seni anne yapacak nasılsa hiç takılma o kısma. cennet kokusu saracak evini salı günü miiss gibi ona hazırla kendini.Ayy arkadaşlar ağlattınız benihepinizi hiç görmediğim halde o kadar çok seviyorum ki, iyi ki varsınız.. Moral verdiniz, destek oldunuz, allah razı olsun hepinizden. Hem doğru diyorsunuz, çok şükür bugüne kadar geldik, en kötü salı günü kucaklarız kuzeyimizi hem erken gelen bebişlerimiz bile gayet sağlıklı bizim topiğimiz sağlıklı bebekler topiği olacak inşallah, herkes yavrusuna sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütecek
Sağol kuzum pzt randevum var zaten belimin ağrısı hafifledi. Hareketleri de baya arttı Gidicem ama bu akşam da olursa. Sen nasıl oldun bel ağrım falanKuzum sanada geçmiş olsun acile gidip nstye gir istersen evet dr birşey yapmayacak belki ama en azından sancı görülürse ne boyutta olduğunu bilirsin belirsizlik daha kötü inşallah az daha dururlar lütfen git hastaneye ihmsl etme ben dün drumu nstye gideyimmi diye aradığımda gemen git bana sormana bile gerek yok beklenirmi dedi
Benimki hep belden oluyor canım kasılma zaten. İlk doğudma da sancım böyleydi. Bir noktadan başlar yayılırdı bütün belime. Sancı sanırım kanala sokmaya çalışıyor bebişi çünkü kanalda değildi. Sağol kuzum gidicem bu akşam da olursaBu cotton şallar çok güzel. Onlar bence uygun olur canım hastane için.
Canımm bel ağrısı şeklinde de geliyormuş sancılar.
Bi arkadaşımın beli ağrıyınca dr unu aramış. Dr ü bel ağrısı sandığın sancı olabilir hemen gel demiş. 2 saat şonra doğurmuş arkadaşımo yüzden temkinli olmak lazım
Ne oldun kuzum sen de mi kötü oldun? Nazar değdi hepimize, ya da günler yaklaştı diye oluyor.. daha iyi misin? Bu arada nst de sancım 90 lara çıkıyordu ama hiç bişey hissetmiyordum, öyle uzun sürmüyordu.. makine bozuk muydu kiSağol kuzum pzt randevum var zaten belimin ağrısı hafifledi. Hareketleri de baya arttı Gidicem ama bu akşam da olursa. Sen nasıl oldun bel ağrım falan
Benimki hep belden oluyor canım kasılma zaten. İlk doğudma da sancım böyleydi. Bir noktadan başlar yayılırdı bütün belime. Sancı sanırım kanala sokmaya çalışıyor bebişi çünkü kanalda değildi. Sağol kuzum gidicem bu akşam da olursa
Yaa kilomu kontrol edemiyorum bari ciciklerden laf yemiyim diye ona dikkat ediyorum bende işte.. ama hayırlısıyla bi doğurayım cicikler fora gezcem onlarda bi nefes alsın :)
Ayy ben de sütyensiz yatamam, böyle sağa sola değdikçe uyanıyorumAlsın tabe onlarada yazzıkkk
Bende 100 oldum galibason günler diyede iyice saldım ne yürüyüş yapıyorum nede yediğime dikkat ediyorum , çok özeniyorum nohut yutmuş solucan gibi olanlara Allahım banada irade ver bende onlar gibi olayım çok saldım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?