- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.021
Ayy ben de sütyensiz yatamam, böyle sağa sola değdikçe uyanıyorumbu lohusa sütyenleri de bi değişik, çok çirkin nasıl kullanılacak bilmem önden açmalı sütyenlerden mi alsam ki diyorum, benimki de bebek ordan beslenecek sen neyin peşindesin diyor
belkim iyi gelir dediydim..senin bünye masajada bağışıklık yapmış..benimkinin eli biraz ağırdır masajda korkudan yaptıramıyordum..dün nasılsa hafif yaptiAy bizimki sürekli masaj yapıyor zaten . Gece uyurken bile sırtıma falan masaj yapıyorartık bnm vücutta alıştı masaja rahatkamıyor
Hepimizin az kaldı. Battı balık yan gider bende aynı durumdayım.hepimiz doğumdan sonra diyet dayanışmasına girişelim bence.
Nisan bir kere gelir zaten 1-2gun içinde doğumun başlayacağını haber verirmiş, telaş etmeyin ama doktora da gidin çünkü bebegi bakteriden falan koruyan nisan olmayınca risk oluyomus cnm. Valla ben strese girdim senden çok ebene sorsana bir cnm yaa telefonu varsa.Yook gitmedim ağrı sancı olmayınca bi de bi daha da gelmedi gitmedim valla.. doktora yazdım o da cvp vermedi öyle oturuyorum bebek hareketlernde falan da tuhaflık olmayınca normal herhalde diye düşündüm..
Yok cnm benim de çok erken geldi zaten nedendir bilemedim. Doğuma yakın sürülmeli diyorlar bir de bebek tüm o kahverengi kısmı emerse sorun olmazmış göğüslerde.Herkesten geliyor mu bu süt .bende bişey yok.dogumu tetikler diye elimi surmuyorum nerdeyse banyo harici.lansinoh ne zaman surullmeli
NBB nin hamile kulodu muthis rahat xl aldm ben 7,5 lira hemdeDenedim kız onu da denedim, A101 denedim, denemediğim kalmadızaten benim lastik yerlerim de çatlamış, ordan da genişlemişim ne biçim bir bünyeyse
Yok değildir herhalde cnm catlamaz inş merak etme. Bebiş tüm kahverengi kısmı emerse sorun olmazmış.Benim hiç süt gelmemişti ama geçen banyo da uçları sarı pıtır pıtır olmuştu, suyla yumuşatıp aldım onları, şimdi de kızarmışmemenin çatlaması bu mu ki, lansinoh sürüyorum bir haftadır
Bende daha merdivenden inmeden sıkışıyorum :)Iki üç kere yoldan dondum ben:)artik çıkmıyorum korkudan evde bile durmadan tuvaletteyimm.en zoruda bu
Valla bravo. Ben çişe dayanamadigimdan uzun yuruyemiyorum.Ben hep gece yürür duş alır yatardım ona aynen devam ediyorum.. zorlamadı beni o yüzden.. doktorda
Şaşırıyo bu kiloyla nasıl yürüyosun o kadar diye..
Normalde ben yaparım strese nedense bi rahatlık geldi bana.. bi gidip sormakta fayda var ama şimdi bi yürüyüşe çıkcam gelir duş alır giderim hepimiz rahatlayalım. Nişansa da hepimiz nasıl bişe olduğunu görürüz en azından. Ama alttan bakmak isterlerse vallahi baktıramam çıkar gelirim herhalde.. zaten ondan korkuma gitme işini erteliyorum..Nisan bir kere gelir zaten 1-2gun içinde doğumun başlayacağını haber verirmiş, telaş etmeyin ama doktora da gidin çünkü bebegi bakteriden falan koruyan nisan olmayınca risk oluyomus cnm. Valla ben strese girdim senden çok ebene sorsana bir cnm yaa telefonu varsa.
annona çok güzel video paylaşmış.gözden kacirdiyssan bi bak arkadaşım.emzirmeyle ilgili.çok işine yarar.Yok cnm benim de çok erken geldi zaten nedendir bilemedim. Doğuma yakın sürülmeli diyorlar bir de bebek tüm o kahverengi kısmı emerse sorun olmazmış göğüslerde.
Benimki de tam masaj yapma özürlüsü. bir insan bu kadar mı masaj yapamaz. Eskiden yapamazdi. Acaba beni alistirmak mi istemiyor diye düşünürdüm. Hamileligimde kiyamaz yapar dedim. Yine yapamiyor. Yapmaya calisiyor ama yok. Resmen en son sinirlenip ya birak degip cekiyorum kendimibelkim iyi gelir dediydim..senin bünye masajada bağışıklık yapmış..benimkinin eli biraz ağırdır masajda korkudan yaptıramıyordum..dün nasılsa hafif yapti
Doktor fazla ağrı olursa alırım hemen demişti . Şimdi gidersem hemen alır diye korkuyorum .. 1 hafta daha dursa çok iyi olurCanım 1 buçuk.ay önce benim arkadaşımın dikisleri patladı acil.sezeryana alındı ilk.dogumunun üstünden 6 yıl geçmişti halbuki ama öyle ağrıyla.anlamadi sarıl sarıl kanama başlamış acil gitti ve anında aldılar bebeği korkma bence bişey olmamıştır dikislerine ama içim.rahat etsin diyorsan tabiki git doktora
Az kaldı Sema bende çok sıkıldım bu işten ama zaten birkaç hafta kaldı.yesillikten nefret ettim resmen.dogumdan sonra diyet yapmak zorunda kalmicaz bu çok güzel bence. Benimde sadece karnim var.yanlar bile boş.annemle teyzem erkeğe benziyor diyor.sivri top gibi göbek:)bacak agrisini sordum doktora normalmis.bebeğin kafası tam sağ bacağın üstünde oda siyatik gibi baskı yapıyormuş.agri O yuzdenmis senin devam ediyor mu hala
Canım yesen ama sonrasında limon suyu içip yürüyüş yapsan faydası olmazmı acaba, benim annemdede şeker var o dayanamıyo yiyiyo sonrada limonsuyu içiyo
Benimkide çok.hickiriyor canım bu aralarBugun bebegim 4. Kez hickiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?