2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Yani haklı
Ya eşlerinizin yanında bebeği emzirmeyin sizi bi süre sonra anne olarak görür diyorlsr ya o konuda ne düşünüyorsunuz , tutturdu bende kızımla senle beraber yatıcam diye e üçümüz aynı odada olunca ister istemez emerken görecek

Ay bizimki sürekli masaj yapıyor zaten . Gece uyurken bile sırtıma falan masaj yapıyor artık bnm vücutta alıştı masaja rahatkamıyor
belkim iyi gelir dediydim..senin bünye masajada bağışıklık yapmış..benimkinin eli biraz ağırdır masajda korkudan yaptıramıyordum..dün nasılsa hafif yapti

Yook gitmedim ağrı sancı olmayınca bi de bi daha da gelmedi gitmedim valla.. doktora yazdım o da cvp vermedi öyle oturuyorum bebek hareketlernde falan da tuhaflık olmayınca normal herhalde diye düşündüm..
Nisan bir kere gelir zaten 1-2gun içinde doğumun başlayacağını haber verirmiş, telaş etmeyin ama doktora da gidin çünkü bebegi bakteriden falan koruyan nisan olmayınca risk oluyomus cnm. Valla ben strese girdim senden çok ebene sorsana bir cnm yaa telefonu varsa.

Kızlar benim sol koltuk altımdan aşağıya indiğinizde ordaki kaburga kemiğim hala acıyo sanki orda çatlak var ya da kırık var gibi acıyo soğuktan olmuştur dedim ama hiç azalma yok bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü hem alakasız yerde yani ön kaburgada ya da arka kaburgada değil sol yan kaburgada ve de sağa da yatsam acıyo solada yatsam acıyo bu ne olabilir kafayı yicem dahiliyeci hiç tahlil yapmadan göğüs dr na gönderdi o da röntgen çekelim dedi ben kabul etmedim, kas gevşetici yazdı ondada hamileliğin son 3 ayında kullanmayın yazıyodu kullanmadım salı tekrar gidicem ama röntgen çektirmek istemiyorum , off kafayı yicem

Herkesten geliyor mu bu süt .bende bişey yok.dogumu tetikler diye elimi surmuyorum nerdeyse banyo harici.lansinoh ne zaman surullmeli
Yok cnm benim de çok erken geldi zaten nedendir bilemedim. Doğuma yakın sürülmeli diyorlar bir de bebek tüm o kahverengi kısmı emerse sorun olmazmış göğüslerde.

Yok değildir herhalde cnm catlamaz inş merak etme. Bebiş tüm kahverengi kısmı emerse sorun olmazmış.

Iki üç kere yoldan dondum ben:)artik çıkmıyorum korkudan evde bile durmadan tuvaletteyimm.en zoruda bu
Bende daha merdivenden inmeden sıkışıyorum :)
Ben hep gece yürür duş alır yatardım ona aynen devam ediyorum.. zorlamadı beni o yüzden.. doktorda
Şaşırıyo bu kiloyla nasıl yürüyosun o kadar diye..
Valla bravo. Ben çişe dayanamadigimdan uzun yuruyemiyorum.

Normalde ben yaparım strese nedense bi rahatlık geldi bana.. bi gidip sormakta fayda var ama şimdi bi yürüyüşe çıkcam gelir duş alır giderim hepimiz rahatlayalım. Nişansa da hepimiz nasıl bişe olduğunu görürüz en azından. Ama alttan bakmak isterlerse vallahi baktıramam çıkar gelirim herhalde.. zaten ondan korkuma gitme işini erteliyorum..

Yok cnm benim de çok erken geldi zaten nedendir bilemedim. Doğuma yakın sürülmeli diyorlar bir de bebek tüm o kahverengi kısmı emerse sorun olmazmış göğüslerde.
annona çok güzel video paylaşmış.gözden kacirdiyssan bi bak arkadaşım.emzirmeyle ilgili.çok işine yarar.

belkim iyi gelir dediydim..senin bünye masajada bağışıklık yapmış..benimkinin eli biraz ağırdır masajda korkudan yaptıramıyordum..dün nasılsa hafif yapti
Benimki de tam masaj yapma özürlüsü. bir insan bu kadar mı masaj yapamaz. Eskiden yapamazdi. Acaba beni alistirmak mi istemiyor diye düşünürdüm. Hamileligimde kiyamaz yapar dedim. Yine yapamiyor. Yapmaya calisiyor ama yok. Resmen en son sinirlenip ya birak degip cekiyorum kendimi

Bugün t-shopa grdik kardeşimle öyle etrafa bakarken satıcı kız geldi ay kaç ayınız kaldı benm ablamda yeni doğum yaptı o yüzden soruyorum dedi . Böyle hamileleri görünce heran doğurcakmışsınız gibi geliyor korkuyorum bn olsam korkuma evden çıkamazdım dedi bnde ay falan yok atış serbest gelsin diye bekliyoruz heran gelebilir zaten dedim . Ah ahh insan başına gelmeyince bilmiyor gerçekten bizde doğsun diye bu kadar uğraşıyız yürüyoz bu göbekle keşke doğum sandıkları kadar kolay olsa

Doktor fazla ağrı olursa alırım hemen demişti . Şimdi gidersem hemen alır diye korkuyorum .. 1 hafta daha dursa çok iyi olur

Canım ara ara oluyor ve çok can acıtıyor. Ozeldeki doktor sağ yumurtaligindan hamile kalmışsın bebek sağ tarafında dedi. O zaman senin dediğin gibi sağ tarafa baskıdan ağrı çok oluyor birde oturma şeklide çok önemli sanırım.
Canım doğumdan 1 ay sonra tekrar yükleme yapılacak ve ona gore şeker hastası olup olmadığımız belli olacak diye biliyorum bir yerde okumuştum. O yüzden doğum sonrası bir süre daha diyete devam diye düşünmüştüm. Ama dediğin gibi az kaldı canım.

Canım yesen ama sonrasında limon suyu içip yürüyüş yapsan faydası olmazmı acaba, benim annemdede şeker var o dayanamıyo yiyiyo sonrada limonsuyu içiyo

Bilmem denemedim canım gerçi bir ara hep suyuma bikac damla limon damıtıyordum sonra limonda da şeker var dediler bıraktım. Ama biraz kaçırınca hemen evde volta atmaya başlıyorum ki şeker olgununda düşük çıksın. Deneyeceğim eğer dediğin gibiyse bir zararı olmaz sanırım. Çünkü uzun süreli sekerin yüksek olması bebeğe zarar diye biliyorum. Yanlışsam lütfen düzeltin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…