2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum dün geceden beri çok fenayım şimdi yine başladı. Kesin kanala girmeye çalışıyor çok da hareketsiz yine. Bakalım sabah nst ye gidelim diyor eşim.
Senin sancıların süper kuzucum hiç üzülme bak demekki gelme zamanı gelmiş. Bu saatten sonra sezeryan bile olsan gelme zamanı diye düşün. Benim suyum gelene kadar hiç 90 sancı görmemiştim

Az önce ona baktım ağzının üstüne yapıştırasım geldi arkadakide anasımı ne uyuz uyuz gülüyodu

Aaaa hani 11 e kadar oluyodu? Benim en son 9,8 di bu hafta alttan çocuğu dürtecek gelsin diye ama zor doğurursun dedi ben napayım yaaaa sezaryandan da çok korkuyorum ay ben hepsinden korkuyorum
Riske atmak istemiyorum dedi, aslında doktorum normal dogum yanlısı ama demek ki gerçekten korktuğu bir durum var. Dürtmekten falan hiç bahsetmedi öyle olur mu ki, riskli olmasın öyle canım

Ay benim de öyleydi ama en son on gün önce ebe parmaklarını sonuna kadar sokunca demekki öyle kolay birşey olmuyormuş dedim ay ne yapayım çocuk normal gelsin diye ne yapcami şaşırdım.

Valla bende çok uğraştım emekledim falan filan ama dönmedi. Yoruldum artık ve canımda acıdı. Rabbim neylerse güzel eyler

Yaa gidin bence canım nst ye, içiniz rahat olur en azından.. sen vücudunu tanıyorsun, deneyimlisin de.. ılık duş falan alsan da iyi gelir belki ama çok rahatsız ediyorsa gidin bence hastaneye..
ahh teyzesi benim kuzum, senin kuzun, hepimizin kuzusu sağlık içinde olsun da bizim çektiklerimizin önemi yok.. zamanı geldiyse buyursun paşa ama ayaklarını çok gıdıklayıp öcümü alıcam ondan

Birazdan hastaneye gitcemm dua edin bi problem olmasın yaa.. daha 36. Haftaya yeni gircek minnaktır herhalde bi sıkıntı olmaz dimi?
35 ten sonra problem olmaz dedi benim doktor bugün ama beklesin biraz daha yaramaz ne acelesi var.. hadi hayırlı haberlerle gel canım, bizi merakta bırakma

Aaa ben görsellere bakmayı akıl edemedim şimdi baktım benden de aynen böyle geldi.. bu kadar yoğun değildi ama valla böyleydi anaammm acaba doğurcam mı ki ben..
Ahahaha dogurcan kız git doktora gözünü seveyim beni afakanlar bastı burada.

Ay kuzum pek ağrım var belimde kasıklarımda, kasılmaya alıştım zaten o hep oluyo bebiş çok az hareket ediyor bugun. Hayırlısı ile inş yakındır
Kasıkların inceden inceye çekiştiriyor mu? Yoksa sürekli bir ağrı mı? Benim bi kaç saat önce kasıklarıma bıçak batması gibi olmaya başladı.. Ayy evdekiler de trene bakar gibi yüzüme bakıyorlar, sinir geldi çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…