- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.001
Sütyenlerin askısını söküp kurdela dikcekmişiz.. yani esneme olmamalı göğüsler sarkmamalıymış. Ve hamileyken göğüsler kontrolsüz büyümesin diye sütyen hem normalden küçük hem de gece gündüz üstümüzde olmalıymış.. 9 aydır ciciklerim mengeneye sıkışmış gibi duşa girerken çıkaroyorum resmen şekli bozulmuş sıkışmaktan :) neler çekiyoz düşün işte :))
Ben de atleti fazla aldım canım, badi gibi olanlardan aldım daha çok, evin içinde öyle gezeyim diye ama dışarı çıkarken ne giycez, kat kat giyinicez mecbur, bari güzel şeyler giyelim :)
Sizin doktor da tam tırlakBenimkiler büyümedi zaten, bekarken kullandıklarımı kullanıyorum sadece arkasına eklerden aldım.. ben bu don konusunda çok rahatsızım, aldığım her don iki hafta sonra sıkıyo, lastikleri kaşındırıyor, 3xl aldım bugün.. umarım son don alışım olur
Emzirme atleti sartmi normal atlet olmaz mi peki?ben almadimda lcw da ıki tanesi 90 tl idi.h&m de olabilir .bende almadım daha uygun fiyatlı bi marka biliyorsanız cok sevinirim.dependle o kaldı eksiğim.birde bebek bezi.prima premium care ali cam.kaç numara alayım. Bir mi iki mi sizce
Stok yapmamakla en iyisini yapmışsın bebeklerin sağı solu belli olmuyor.birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor.primayla baslayalimda beğenmesek başka arayışlara gireriz.bende emzirme atleti diye ısrarcı değilim normal atlet olursaCanım "giycem" diye bi site var almak istersen oraya bakabilirsin. Ben ordan aldim sutyenleri ama atlet almadim almicam da.
Bebek bezi de ben 1 paket prima premium care aldım 1 numara 72li mı 68li mı öyle bisey. Stok yapmadım belki olmaz diye
Ay benim de öyleydi ama en son on gün önce ebe parmaklarını sonuna kadar sokunca demekki öyle kolay birşey olmuyormuş dedim ay ne yapayım çocuk normal gelsin diye ne yapcami şaşırdım.İyi cesaret etmişsiniz. Bizim ödümüz patlıyo bişey olcak diye.
Ben yalnızca atlet giyemem heralde canım evde başkaları da olacak, memisler baş kaldırır benimkiler biraz öyleStok yapmamakla en iyisini yapmışsın bebeklerin sağı solu belli olmuyor.birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor.primayla baslayalimda beğenmesek başka arayışlara gireriz.bende emzirme atleti diye ısrarcı değilim normal atlet olursa
Hem atlet hem suttyen iki sutyenn giymiş gibi olur.ee lohusalarinda çok terledigini düşününce işin içinden çıkamadım.
Ay benim kocaman oldu kahverengi kismi da çok geniş ve 2 aydır ara ara süt geliyor bugunlerde hergun geliyor koyu sari. İnş bebişlerin sütü bol olsun. Hurma faydalı belki de süte.Çok tatlı Can'ımmmm afiyet olsun inş.
Ay canım hadi hayırlısı. Valla hiç paniklemedim Yen'i bebişimiz geliyor diye heyecanlandım. Sezaryenı normali fark etmez. Siz iyi olun yeter.
Kızlar benim de öyle belirgin bi büyüme Yok. Ama koltuk altımdan göğsüme doğru kararma var. Hatta kir sandım ben onu en başta. Ovaladım durdum. Meğer normalmişhatta gerdan kısmım bile normalden daha kara şuan
Ben akşam 10-11 gibi çıkıyorum su içmeyi 8 gibi kesiyorum.. geliyo ama tuta tuta yürüyorum valla..Kizlar allah askina gunde 4-5 km yuruyenler nasil yuruyorsunuz :) benim evden çıkmadan çişim geliyor :)
Çok tatlı Can'ımmmm afiyet olsun inş
Tesekkur ederim canim
Kız sen doktora gittin mi aklım kaldı sende.Ben akşam 10-11 gibi çıkıyorum su içmeyi 8 gibi kesiyorum.. geliyo ama tuta tuta yürüyorum valla..
Almadım canım yüksek belli giyemem ki ben, onlar poşet gibi yukarı kadar çıkıyor, hamile pantolonlarını bile cogu kez aşagı doğru sıyırarak kullandımBen bi ara pantolon konusunda oyleydim 2 3 pantolon aliyodum anaa 3 hafta sonra olmuyo en sonunda 7 aylikken 3xl aldim. 2 beden buyuktu ama cok rahatti. Hala o pantolonu giyiyorum :). Hamile kilodu almadin mi onlar cok rahat. 12 tlydi tanesi.
Benim hiç süt gelmemişti ama geçen banyo da uçları sarı pıtır pıtır olmuştu, suyla yumuşatıp aldım onları, şimdi de kızarmışAy benim kocaman oldu kahverengi kismi da çok geniş ve 2 aydır ara ara süt geliyor bugunlerde hergun geliyor koyu sari. İnş bebişlerin sütü bol olsun. Hurma faydalı belki de süte.
Yook gitmedim ağrı sancı olmayınca bi de bi daha da gelmedi gitmedim valla.. doktora yazdım o da cvp vermedi öyle oturuyorum bebek hareketlernde falan da tuhaflık olmayınca normal herhalde diye düşündüm..Kız sen doktora gittin mi aklım kaldı sende.
Herkesten geliyor mu bu süt .bende bişey yok.dogumu tetikler diye elimi surmuyorum nerdeyse banyo harici.lansinoh ne zaman surullmeliAy benim kocaman oldu kahverengi kismi da çok geniş ve 2 aydır ara ara süt geliyor bugunlerde hergun geliyor koyu sari. İnş bebişlerin sütü bol olsun. Hurma faydalı belki de süte.
Ay ben hem su icmeden duramiyorum. Hem de o saate enerjim falan kalmiyor.Ben akşam 10-11 gibi çıkıyorum su içmeyi 8 gibi kesiyorum.. geliyo ama tuta tuta yürüyorum valla..
Iki üç kere yoldan dondum ben:)artik çıkmıyorum korkudan evde bile durmadan tuvaletteyimm.en zoruda buKizlar allah askina gunde 4-5 km yuruyenler nasil yuruyorsunuz :) benim evden çıkmadan çişim geliyor :)
Ay bizimki sürekli masaj yapıyor zaten . Gece uyurken bile sırtıma falan masaj yapıyorKıyamadı bak yinede canım ya
canım ayaklarına masaj yaptırasana eşine aşağı yukarı hareketlerle..benimkiler çok fenaydı kaç gündür..dün sağolsun yaptı hemen farketti anında bugünde çok çok daha iyi
Ben hep gece yürür duş alır yatardım ona aynen devam ediyorum.. zorlamadı beni o yüzden.. doktordaAy ben hem su icmeden duramiyorum. Hem de o saate enerjim falan kalmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?