2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Meme benim memem sarkarsa sarksin deyiver

Ben de atleti fazla aldım canım, badi gibi olanlardan aldım daha çok, evin içinde öyle gezeyim diye ama dışarı çıkarken ne giycez, kat kat giyinicez mecbur, bari güzel şeyler giyelim :)

Disari cikmayi hic dusunmedim :). Disari cikarkende eski sutyenlerimden takarim yaaa

Ben bi ara pantolon konusunda oyleydim 2 3 pantolon aliyodum anaa 3 hafta sonra olmuyo en sonunda 7 aylikken 3xl aldim. 2 beden buyuktu ama cok rahatti. Hala o pantolonu giyiyorum :). Hamile kilodu almadin mi onlar cok rahat. 12 tlydi tanesi.

Ay ben orta boy depend almistim dar gibi fln diyodumya. Denedim bacaklari bildiginiz olmadi yaa toto kismida olmadi. Hastane cantasina bile yerlestirmistim smdi tekrar alicam orta boylar kaldi. Ben 36 tlye nbb den nbb marka aldim emzirme sutyenini cok guzel.

Stok yapmamakla en iyisini yapmışsın bebeklerin sağı solu belli olmuyor.birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor.primayla baslayalimda beğenmesek başka arayışlara gireriz.bende emzirme atleti diye ısrarcı değilim normal atlet olursa
Hem atlet hem suttyen iki sutyenn giymiş gibi olur.ee lohusalarinda çok terledigini düşününce işin içinden çıkamadım.

İyi cesaret etmişsiniz. Bizim ödümüz patlıyo bişey olcak diye.
Ay benim de öyleydi ama en son on gün önce ebe parmaklarını sonuna kadar sokunca demekki öyle kolay birşey olmuyormuş dedim ay ne yapayım çocuk normal gelsin diye ne yapcami şaşırdım.

Ben yalnızca atlet giyemem heralde canım evde başkaları da olacak, memisler baş kaldırır benimkiler biraz öyle o yüzden sadece sütyen kullanırım diye almadim,.bol bol tişört değiştiririm artik terlersem

Ay benim kocaman oldu kahverengi kismi da çok geniş ve 2 aydır ara ara süt geliyor bugunlerde hergun geliyor koyu sari. İnş bebişlerin sütü bol olsun. Hurma faydalı belki de süte.

Ben bi ara pantolon konusunda oyleydim 2 3 pantolon aliyodum anaa 3 hafta sonra olmuyo en sonunda 7 aylikken 3xl aldim. 2 beden buyuktu ama cok rahatti. Hala o pantolonu giyiyorum :). Hamile kilodu almadin mi onlar cok rahat. 12 tlydi tanesi.
Almadım canım yüksek belli giyemem ki ben, onlar poşet gibi yukarı kadar çıkıyor, hamile pantolonlarını bile cogu kez aşagı doğru sıyırarak kullandım

Ay benim kocaman oldu kahverengi kismi da çok geniş ve 2 aydır ara ara süt geliyor bugunlerde hergun geliyor koyu sari. İnş bebişlerin sütü bol olsun. Hurma faydalı belki de süte.
Benim hiç süt gelmemişti ama geçen banyo da uçları sarı pıtır pıtır olmuştu, suyla yumuşatıp aldım onları, şimdi de kızarmış memenin çatlaması bu mu ki, lansinoh sürüyorum bir haftadır

Herkesten geliyor mu bu süt .bende bişey yok.dogumu tetikler diye elimi surmuyorum nerdeyse banyo harici.lansinoh ne zaman surullmeli

Ay bizimki sürekli masaj yapıyor zaten . Gece uyurken bile sırtıma falan masaj yapıyor artık bnm vücutta alıştı masaja rahatkamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…