2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar sancm var serum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Canım inşallah istediğin gibi olur biraz daha durur yavrusunu aama.artik.dogsada sorun olmaz kuzum

Doktor fazla ağrı olursa alırım hemen demişti . Şimdi gidersem hemen alır diye korkuyorum .. 1 hafta daha dursa çok iyi olur
Anlıyorum seni ne kadar dursa karşıt tabi canım ağrı kesici.falan ictinmi peki uzat ayaklarını dinlen artık iş yapma lütfen

Kızlar sancm var serum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Canım Allah gönlüne göre versin inşallah ama dogsa da sorun olmaz artik bence stres yapma inşallah en hayırlı zamanda gelir kuzun

Canım stres yapma.büyüdü artık gelse de sıkıntı olmaz.açılman da yokmuş bak.serumla durur sancın merak etme.

Nisan baktım ben netten akinti içinde pembe kan gibi vardı hoş değil ama sende bak istersen cnm.

ahsenitakvim34 canım inşallah suyun değildir.
Bu arada ebe bana bebeğin suyumu yoksa idrar mı arada kalıyorsanız tutmaya çalışın idrarınızı tutabilirsiniz ama suyunuz gelmişse tutamazsınız demişti.

A
Allah yardım etsin canım Rabbim hayırlısını nasip etsin sancın varmı peki nts de çıkıyomu 36+5 hiç kötü değil inanki rahat ol kiloda iyise stres yapma Rabbim sana bağışlasın yavrunu İnşallah

Anlıyorum seni ne kadar dursa karşıt tabi canım ağrı kesici.falan ictinmi peki uzat ayaklarını dinlen artık iş yapma lütfen
Ahh canım Ahh keşke elimi 1 tane tutanım olsa oğluşlarımda yok bu hafta sonu sıkıldı çocuklar diye yengeye gittiler... Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın şükür Rabbime o varken yalnız değiliz ama kul aciz arkanda diğer çocuklar varken mecbur çocuklar mahrum olmasın diye herşey düşünüyorum .. Ah annelik baba olsam hiç düşünmezdim

Üstüne bişi örtelim dicem de sıcakta o da olmaz, bilmiyorum ki.. beni şu an ne gibi görüyor bilmem ama karısı gibi görmediği kesin

Tabiki öyle kuzum.ama en azından temizlik işlerini bı boşver bulduğum her vakti yatmak.icin değerlendir az kaldı zaten agrilarimiz dinecek mis kokuları kucaklayinca

Geçmiş olsun canım benim, neden öyle oldu ki acaba ( dua edelim biraz daha annesiyle kalsın minnoş.. baba da sezeryan dedi bu arada doktor, kafası 10 cmi geçmiş dedi

Canım bu hamileligimde sutyen takıyorum ama emzirme sutyeni. Yoksa bu zaman kadar dışarı cikmadigim sürece sutyen takmazdım burak onunla uyumayı. Zaten 75 'in içini dolduramıyorlar nasıl sarksinlar

Kızlar çok alakasız ama atvde kim beş yüz bin ister var ve bi kiz var yarışmacı. Resmen kizin konusmasina davranislarina deli oldum sinirden kasilmalarım arttı ya delircem delirceeeeeeeemmm Allah'ım ağzına kürekle vurasim var

Bana yükleme öncesi son uc ayi mi gösteren test yaptılar bişey çıkmadı.hala risk varmı bu durumda.çok üzülüyorum.bıktım ya.düşsün yakamizdan şu şeker muhabbeti.

Geçmiş olsun canım benim, neden öyle oldu ki acaba ( dua edelim biraz daha annesiyle kalsın minnoş.. baba da sezeryan dedi bu arada doktor, kafası 10 cmi geçmiş dedi
Aaaa hani 11 e kadar oluyodu? Benim en son 9,8 di bu hafta alttan çocuğu dürtecek gelsin diye ama zor doğurursun dedi ben napayım yaaaa sezaryandan da çok korkuyorum ay ben hepsinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…