2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy n güzel gözün aydın darısı başımıza bizlerde hayırlısı ike sağlıcakla alalim evlatlarimizi ins.
Evlat çok başka bişeymis bu zamanlari ayrı sana anne demesi sonra sarılıp öpmesi senden bişey isticek onda onlarca olsa da kiyamayip onun gulumsemesi icin yine yine yine alman çok özel

Aynen canim bi sekil yapcaz insallah hersey yolunda gider. Bu sefer Allah buyuk insallah oglumun sorunlari hepimizi yaniltir kucam dolu donerim eve hepimizin kolay dogumu olur insallah
Insallah canım Rabbim şifa versin hayırlısı ile evladinla dönersin evine sağlıcakla

bol bol olsunda agrın dinsin n diyelim

Allah analı babalı büyütsün canım sağ sağlim gelmiş ya çok şükür onun şimdi kokusu yeter mis gibiiii. Çok güzel olmuş doğumun darısı bizlere inşallahh.

O zamankoşarak lcw ye kaplı atlet almaya.deneyim başka bişey ya ne güzel anlatmissin cnm

Biz yalnız kalınca kaçacak delik arıyorum hiç işim olmaz umarım yatırımlar sana yol su elektrik olarak döner )

Maşallah darısı bana en son gittiğim de çok az almıştı bu sefer çok merak ediyorum

maşallahhikayeni gözlerim dolu dolu okudum..Rabbim sağlıkl sıhhat versin sizlere..Rabbim kolay doğumlar bizede nasip etsin inşallah

Guguuu Maşallah canım ne güzel bir doğum hikayesi. Bir avazda doğurmuşsun sanki. Inan iç dış dikiş birşey değil hemen iyileşiyor. Ayyy çok heyecan yaptım. Boyle güzel ve rahat doğum hepimizin başına inşallah. Bebeğinle sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum canım
Nazar değmesin size maşallah

Cok tesekkur ediyorum canim benim gercekten bebisimi kucagima alinca ne agrim kaliyo ne sizim o kadar guzel bir duyguymus ki kelimeler yetersiz kaliyo..insallah sizlerde kolayca bebislerinize kavusursunuz dilediginiz istediginiz ve hayirli olan dogumlarla

Guguuu ve M Mustu 34 ikinize de hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz. darısı sağlıkla bizlerin başına olsun. düşündükçe heyecanlanıyor insan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak, onların kokusunu içimize çekmek, emzirmek, öpmek herhalde dünyanın en güzel duygusudur... oooy içim bir fena oldu valla

Aa canim masallah goxunaydin.
Allah anali babali buyutsun.

Fanfini geciriyomumus .
Yok ya ben cesaret edemem sanirim .oyle bise yokmus gb takiliyorum buara

Baş ağrısı tansiyon vs yok.sadece ayaklarım şişti.son 5 gündür.sol ayağım çok hafif derecede biraz sağa göre daha sis.söylediklerinden anladigima göre normal yani.çok tsk ederim yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…