- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.281
Ayy n güzel gözün aydın darısı başımıza bizlerde hayırlısı ike sağlıcakla alalim evlatlarimizi ins.Gunaydin guzel annelerim.. Oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun..
Cuma gunu kontrolumuz vardi nst de sanci falan cikmadi ara ara kasilmalarim oluyordu zaten onun disinda hic biseyim yoktu. Cuma gecesi belime inanilmaz bir agri girdi 5 dk sureyle duzenli olarak esim masaj yapti rahatladim uyuyup kaldim hastaneye gitmedim yalanci sancidir diye.. Dün de kasilmalarim vardi normaldir diye hic endiselenmedim. Evimi temizledim camasirlarimi yikadim dinlendim yemegimi yiyip dusa girip uzun uzun rahatlattim kendimi. Bir guzel makyajimi yaptim giyindim kusandim hem yuruyus amacli hem de sikildigim icin kayinvalideme gittimbir guzel caylari borekli goturdum sonra esim geldi alisveris yapip evimize geldik derken apartmanin merdiveninde daha birinci basamaga adimimi atar atmaz pat diye ses duydum kukustan ve butun suyum bosaldi yukari bile cikmadan hemen hastaneye gittik. Dogumhaneye aldilar direkt ebe acilma kontrolu yapti ve sok gecirdi resmen senin acilman tam ve bebegin saclarini goruyorum su an dedi Hemen esyalrimiz geldi 19.30 da dogumhaneye girdik 20.13 de oglusumu kucagima aldim cok sukur. Tek sorun doktorumun telefonlari acmamasi ve dogumumu baska doktorun yaptirmasi oldu ama hayirlisi buymus... Oglusum kucucuk teyzeleri 2.600 gram 49 cm dogdu. Emiştik çok şükür ve şu an yani basimda melek gibi uyuyor... İc dis dikislerim var ama kuzumu goruncee butun acilarim dindi. Allahim hepinizi sag salim kurtarsin Bizim hikayemiz de boyle sanki ruyada gibiyim inanamiyorum hala karnimda tekmeler atan minigim dunyanin en guzel varligiymis meger kokusu mis gibi bin sükür...
Insallah canım Rabbim şifa versin hayırlısı ile evladinla dönersin evine sağlıcaklaAynen canim bi sekil yapcaz insallah hersey yolunda gider. Bu sefer Allah buyuk insallah oglumun sorunlari hepimizi yaniltir kucam dolu donerim eve hepimizin kolay dogumu olur insallah
bol bol olsunda agrın dinsin n diyelimKizceler, çatı agrisindan ne kadar çok çektiğimi daha önce defalarca anlatmıştım size. Yatakta dönerken ağlıyorum resmen. Yatinca kalkamiyorum vs.
Afedersiniz dün fanfiniden sonra () çatı ağrım yok oldu ve eşim bile şok ama şu an tekrar gelmiş fanfini ne faydalı şey kıymetini bilelim
Canım gözün aydın güle güle büyüt kızınıTeşekkür ederim hepinize. Cok şükür ıyiyiz. Darısı size inşallah. 36+5 3580gr 50 cm doğdu prensesim.
Gunaydin guzel annelerim.. Oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun..
Cuma gunu kontrolumuz vardi nst de sanci falan cikmadi ara ara kasilmalarim oluyordu zaten onun disinda hic biseyim yoktu. Cuma gecesi belime inanilmaz bir agri girdi 5 dk sureyle duzenli olarak esim masaj yapti rahatladim uyuyup kaldim hastaneye gitmedim yalanci sancidir diye.. Dün de kasilmalarim vardi normaldir diye hic endiselenmedim. Evimi temizledim camasirlarimi yikadim dinlendim yemegimi yiyip dusa girip uzun uzun rahatlattim kendimi. Bir guzel makyajimi yaptim giyindim kusandim hem yuruyus amacli hem de sikildigim icin kayinvalideme gittimbir guzel caylari borekli goturdum sonra esim geldi alisveris yapip evimize geldik derken apartmanin merdiveninde daha birinci basamaga adimimi atar atmaz pat diye ses duydum kukustan ve butun suyum bosaldi yukari bile cikmadan hemen hastaneye gittik. Dogumhaneye aldilar direkt ebe acilma kontrolu yapti ve sok gecirdi resmen senin acilman tam ve bebegin saclarini goruyorum su an dedi Hemen esyalrimiz geldi 19.30 da dogumhaneye girdik 20.13 de oglusumu kucagima aldim cok sukur. Tek sorun doktorumun telefonlari acmamasi ve dogumumu baska doktorun yaptirmasi oldu ama hayirlisi buymus... Oglusum kucucuk teyzeleri 2.600 gram 49 cm dogdu. Emiştik çok şükür ve şu an yani basimda melek gibi uyuyor... İc dis dikislerim var ama kuzumu goruncee butun acilarim dindi. Allahim hepinizi sag salim kurtarsin Bizim hikayemiz de boyle sanki ruyada gibiyim inanamiyorum hala karnimda tekmeler atan minigim dunyanin en guzel varligiymis meger kokusu mis gibi bin sükür...
O zamankoşarak lcw ye kaplı atlet almaya.deneyim başka bişey ya ne güzel anlatmissin cnmLcwdan kaplı atlet aldım canım tanesi 24.90 dı. Sütyene gerek kalmıyor ama memeyi toparlıyor da. Yazın hem sütyen hem atlet çok sıkar.
Bir de kızlar 2 yıl emzirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim. Sütyen çok önemli. Sıkan sütyen süt üretimini azaltır. Memiş rahat olacakki içi sütle dolabilsin. Ayrıca sütyen sıkar süt düğümlenmesi olur. Yani süt damarları tıkanır ve mastit diye beter bir ateşli hastalığa yakalnırsınız. Doğumun ilk zamanları en dikkat etmeniz gereken konu. Memiş dolar ama damarlar tıkalı olduğu için bebiş ememez. Bebek sürekli açtır ağlar. Üstüne damarlarda biriken süt enfeksiyona neden olur. Çok ağrılı sıtmalı ateşli bir hastalıktır. Antibiyotiksiz geçmez.
Demem o ki memeleri rahat bırakın. :)))
Biz yalnız kalınca kaçacak delik arıyorum hiç işim olmaz umarım yatırımlar sana yol su elektrik olarak dönerKizceler, çatı agrisindan ne kadar çok çektiğimi daha önce defalarca anlatmıştım size. Yatakta dönerken ağlıyorum resmen. Yatinca kalkamiyorum vs.
Afedersiniz dün fanfiniden sonra () çatı ağrım yok oldu ve eşim bile şok ama şu an tekrar gelmiş fanfini ne faydalı şey kıymetini bilelim
Maşallah darısı bana en son gittiğim de çok az almıştı bu sefer çok merak ediyorumDün kontrol vardı kızım 10 günde 500 gr almis ve 4 cm uzamış doktor simdilik 9 mayıs ama erken de olabilir dedi nerseyse 3 hafta ilerden gidiyor dedi.
Nefes darlığı cok cekiyorum ama olsun hayırlı zamanda sağlıkla gelsin ins elifim
Kızlar doğum yaptım ben.
Teşekkür ederim hepinize. Cok şükür ıyiyiz. Darısı size inşallah. 36+5 3580gr 50 cm doğdu prensesim.
maşallahGunaydin guzel annelerim.. Oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun..
Maşallahh ikinize de çook sevindim sağlıklı olmanızaa.Teşekkür ederim hepinize. Cok şükür ıyiyiz. Darısı size inşallah. 36+5 3580gr 50 cm doğdu prensesim.
Cok tesekkur ediyorum canim benim gercekten bebisimi kucagima alinca ne agrim kaliyo ne sizim o kadar guzel bir duyguymus ki kelimeler yetersiz kaliyo..insallah sizlerde kolayca bebislerinize kavusursunuz dilediginiz istediginiz ve hayirli olan dogumlarlaGuguuu Maşallah canım ne güzel bir doğum hikayesi. Bir avazda doğurmuşsun sanki. Inan iç dış dikiş birşey değil hemen iyileşiyor. Ayyy çok heyecan yaptım. Boyle güzel ve rahat doğum hepimizin başına inşallah. Bebeğinle sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum canım
Nazar değmesin sizemaşallah
Aaa gözün aydın canım Allah bağışlasınKızlar doğum yaptım ben.
Ömürlü olsun kuzum, gözünüz aydınTeşekkür ederim hepinize. Cok şükür ıyiyiz. Darısı size inşallah. 36+5 3580gr 50 cm doğdu prensesim.
Aa canim masallah goxunaydin.Gunaydin guzel annelerim.. Oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun..
Fanfini geciriyomumus .Kizceler, çatı agrisindan ne kadar çok çektiğimi daha önce defalarca anlatmıştım size. Yatakta dönerken ağlıyorum resmen. Yatinca kalkamiyorum vs.
Baş ağrısı tansiyon vs yok.sadece ayaklarım şişti.son 5 gündür.sol ayağım çok hafif derecede biraz sağa göre daha sis.söylediklerinden anladigima göre normal yani.çok tsk ederim yardımın için.Canim ben iki aydir sisim. Sikayet etmek istemiyorum dogurunca gececek.
Onemli olan sisligin tek tarafta olmamasi. Bas agrisi, yuksek tansiyon, gorme bulanikligi olmamasi. Tansiyonunu mutlaka olcun. Eger diger semptomplari gosterirsen ve ozellikle tansiyonun kucuk 11 , buyuk 14 u gecerse acile gidiyorsun. Preklampsia olabilir. Yok tansiyon dusukse sadece sismissin. Bu arada sisligi azaltmak icin mutlaka daha cok su icmek gerekiyor. Tuzu da azalttim Ben and.bi is yaramiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?