2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Aynen canim bi sekil yapcaz insallah hersey yolunda gider. Bu sefer Allah buyuk insallah oglumun sorunlari hepimizi yaniltir kucam dolu donerim eve hepimizin kolay dogumu olur insallah

Anladm canm Allahn izniyle saglikla kavusursun belki basit bi problemdir dogunca halledilir inan dogmadan bilemeyiz inancini kaybetme hakkinida sonuna kdar ara Rabbm yardmcmz olsun

Inancim rabbime somsuz sadece biliyorum bazi seyleri bebegim dogar dogmaz mudale olacani yanima veremicekleri ihtimalin yuksek oldugunu hersey yolunda gider insallah

masallah canım gözllerim dolu dolu okudum gözün aydın kokla miniği yerimizeallah anneli babalı buyutsun

En iyisini dusunmusunuz bencede. Senin durumunda bende aynısını yapardım sanırım. Aynen ben normal istiyorum hastane eve 10 dk var yok. Doktorum da tavsiye etti. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. İsme karar verdiniz mi

Günaydın ne güzel bir Doğum hikayesi darısı sırasıyla herkese tekrar hayırlı olsun annesi bizim yerimize de kokla

Ne kadar güzel bir doğum hikayesi maşallah. Çok güzel . Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. Herkese de böyle doğum nasip etsin

Gozun aydin Allah anali babali buyutsun dogumun kolay gecmis ne guzel yavrunla musmutlu up uzun omurleruniz olsun insallah

Canimm Allah anali babali büyütsün,.hayirli uğurlu olsun ne kadar güzel anlatmissin ya aglicam şimdi..darısı başımıza insallahhhh

Kizceler, çatı agrisindan ne kadar çok çektiğimi daha önce defalarca anlatmıştım size. Yatakta dönerken ağlıyorum resmen. Yatinca kalkamiyorum vs.

Afedersiniz dün fanfiniden sonra ( ) çatı ağrım yok oldu ve eşim bile şok ama şu an tekrar gelmiş fanfini ne faydalı şey kıymetini bilelim

Ayy yok ben bu saatten sonra almiyim kalmış surda 2 haftam onuda asker arkadaşı gibi geçirelim bisiycik olmaz ))

Maşallah maşallah bu ne güzel bir doğum hikayesi böyle...Allah sağlıklı hayırlı uzun ömurler nasip etsin...

Gözün aydın Allah analı babalı saglikla büyümeyi nasip etsin. Nasıl güzel bir doğum olmuş. İnşallah bizde böyle fırt diye doguriveririz.

Hayırlısı ile sagsaglim gelsin kuzun ins canım hiç kötüyü düşünme sana öyle geliyodur. Insallah guzel haberlerini yazarsın doktordan gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…