2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bilemedimki canım ya kaburgam kırılmış sanki sağa dönükte yatsam acıyo sola dönükte yatsam acıyo

Çok haklısın canım bazen şımarıklık ediyoruz Allah onları başımızdan eksik etmesin hamilelik psikolojisiyle ince düşünmelerini bekliyoruz ama onlarında insan olduğunu unutuyoruz. Rabbim sana hayırlı evlatlar versin onlarda bul anne sevgisini inşallah, anneciğine de gani gani rahmet eylesin

ben de çok aradım bu hamileliğimde annemi resmen annesizlik kimsesizlik. Kızımda kemoterapi görüyordu ama elinden ne gelirse yardım ediyordu. Şimdi sağlam insanlar naz niyaz ağız kıvırmalar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

ben de çok aradım bu hamileliğimde annemi resmen annesizlik kimsesizlik. Kızımda kemoterapi görüyordu ama elinden ne gelirse yardım ediyordu. Şimdi sağlam insanlar naz niyaz ağız kıvırmalar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Allah kimseyi annesinden babasından ayırmasın zor gerçekten annelerinize allah rahmetiyle muamele etsin

Gnd herkese.gelisimi yavaşlama bebekleriniz arada daha kolay ve güzel büyüdüğünü söylüyor dr lar.icini ferah tut.rabbim en hayırlısı neyse o şekilde nasip etsin hepimize

Canım vallaha o an anlamiyor insan.bebek büyüdükçe baskı yapıyor idrar torbasına.şükür bişey çıkmadı.ne yalan söyliyim baya bi korktum

Gunaydin guzel annelerim.. Oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun..
Cuma gunu kontrolumuz vardi nst de sanci falan cikmadi ara ara kasilmalarim oluyordu zaten onun disinda hic biseyim yoktu. Cuma gecesi belime inanilmaz bir agri girdi 5 dk sureyle duzenli olarak esim masaj yapti rahatladim uyuyup kaldim hastaneye gitmedim yalanci sancidir diye.. Dün de kasilmalarim vardi normaldir diye hic endiselenmedim. Evimi temizledim camasirlarimi yikadim dinlendim yemegimi yiyip dusa girip uzun uzun rahatlattim kendimi. Bir guzel makyajimi yaptim giyindim kusandim hem yuruyus amacli hem de sikildigim icin kayinvalideme gittim bir guzel caylari borekli goturdum sonra esim geldi alisveris yapip evimize geldik derken apartmanin merdiveninde daha birinci basamaga adimimi atar atmaz pat diye ses duydum kukustan ve butun suyum bosaldi yukari bile cikmadan hemen hastaneye gittik. Dogumhaneye aldilar direkt ebe acilma kontrolu yapti ve sok gecirdi resmen senin acilman tam ve bebegin saclarini goruyorum su an dedi Hemen esyalrimiz geldi 19.30 da dogumhaneye girdik 20.13 de oglusumu kucagima aldim cok sukur. Tek sorun doktorumun telefonlari acmamasi ve dogumumu baska doktorun yaptirmasi oldu ama hayirlisi buymus... Oglusum kucucuk teyzeleri 2.600 gram 49 cm dogdu. Emiştik çok şükür ve şu an yani basimda melek gibi uyuyor... İc dis dikislerim var ama kuzumu goruncee butun acilarim dindi. Allahim hepinizi sag salim kurtarsin Bizim hikayemiz de boyle sanki ruyada gibiyim inanamiyorum hala karnimda tekmeler atan minigim dunyanin en guzel varligiymis meger kokusu mis gibi bin sükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…