- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.241
Hep sola yatıyoruz ya belki kaburga ezilmesi olmuştur. Göğüs olsa göğsün ağrımaz mıydı acaba
Geçmiş olsun canım ikinci bebişler hep aceleci ya. 38 e gireceksin 10 dk da gelen sancın kaç çıkıyor nst de.
Sağol kuzucum bir duş alıcam sonra geçmezse giderim. Bebek hareketlense korkmam da böyle hareketsiz olunca korkuyorum. İnşallah yavrum inşallah
36 bitiyor şekerim senin. 35+ larda 36. Haftada oluyorsun zaten. 36+ lara başlayacaksın. Yani 37 ye giriyorsun :) ben şuan 36+3 üm. 37 deyim yani
Zormus . Cok zor bi zamanda yasiyomususuz. Annem öldukten sonra anladimki hayatta annen varsa yasiyosundur annen gittiyse senin hayatin bitmistir. Kimsesiz dimdizlak kalmissindir. Basini dizine koyacak kimseyi bulamamak evde bosluga anne diye bagirip kimseye sesini duyuramamak cok kotu. Ama yinede her seferinde icimden kocaman anne site bagiriyorum ferahliyorum en azindan. Annenizin kiymetini bilin. Bakin kimsem yok candan yana. Beni duaunecek yazik cani yamiyomu diyecek dusunce elimden tutup kaldiricak basimi oksiycak kimsem yok. Anneniz varsa sizde varsiniz yoksa yavas yavas kahroluyosunuzdur. Bu boyle. Hele bide ne esten ne kaynanadan ne babadan sansiniz yoksa ben gibi vay halinize.
Hayırlı uğurlu olsun anneli babalı güzel günlerdi büyüsün darısı sıradakilere Benden biraz daha uzak olsunKızlar doğum yaptım ben.
Hayirli olsun canim. Darisi basimiza.Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
ben de çok aradım bu hamileliğimde annemi resmen annesizlik kimsesizlik. Kızımda kemoterapi görüyordu ama elinden ne gelirse yardım ediyordu. Şimdi sağlam insanlar naz niyaz ağız kıvırmalar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinZormus . Cok zor bi zamanda yasiyomususuz. Annem öldukten sonra anladimki hayatta annen varsa yasiyosundur annen gittiyse senin hayatin bitmistir. Kimsesiz dimdizlak kalmissindir. Basini dizine koyacak kimseyi bulamamak evde bosluga anne diye bagirip kimseye sesini duyuramamak cok kotu. Ama yinede her seferinde icimden kocaman anne site bagiriyorum ferahliyorum en azindan. Annenizin kiymetini bilin. Bakin kimsem yok candan yana. Beni duaunecek yazik cani yamiyomu diyecek dusunce elimden tutup kaldiricak basimi oksiycak kimsem yok. Anneniz varsa sizde varsiniz yoksa yavas yavas kahroluyosunuzdur. Bu boyle. Hele bide ne esten ne kaynanadan ne babadan sansiniz yoksa ben gibi vay halinize.
ben de çok aradım bu hamileliğimde annemi resmen annesizlik kimsesizlik. Kızımda kemoterapi görüyordu ama elinden ne gelirse yardım ediyordu. Şimdi sağlam insanlar naz niyaz ağız kıvırmalar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinZormus . Cok zor bi zamanda yasiyomususuz. Annem öldukten sonra anladimki hayatta annen varsa yasiyosundur annen gittiyse senin hayatin bitmistir. Kimsesiz dimdizlak kalmissindir. Basini dizine koyacak kimseyi bulamamak evde bosluga anne diye bagirip kimseye sesini duyuramamak cok kotu. Ama yinede her seferinde icimden kocaman anne site bagiriyorum ferahliyorum en azindan. Annenizin kiymetini bilin. Bakin kimsem yok candan yana. Beni duaunecek yazik cani yamiyomu diyecek dusunce elimden tutup kaldiricak basimi oksiycak kimsem yok. Anneniz varsa sizde varsiniz yoksa yavas yavas kahroluyosunuzdur. Bu boyle. Hele bide ne esten ne kaynanadan ne babadan sansiniz yoksa ben gibi vay halinize.
Allah kimseyi annesinden babasından ayırmasın zor gerçekten annelerinize allah rahmetiyle muamele etsinben de çok aradım bu hamileliğimde annemi resmen annesizlik kimsesizlik. Kızımda kemoterapi görüyordu ama elinden ne gelirse yardım ediyordu. Şimdi sağlam insanlar naz niyaz ağız kıvırmalar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Olumsuz düşünmemeye çalış hayırlı olan vakitte gelsin inşallahYarın dr randevum var gelişimi durduysa alırız demişti. Karnım hiç büyümedi küçüldü sanki. Kendimi bir tesselli ediyorum bişey olmaz kızımda minnacık doğdu diye bir taraftan üzülüyorum. Annelik delilik
Amin inşOlumsuz düşünmemeye çalış hayırlı olan vakitte gelsin inşallah
Gnd herkese.gelisimi yavaşlama bebekleriniz arada daha kolay ve güzel büyüdüğünü söylüyor dr lar.icini ferah tut.rabbim en hayırlısı neyse o şekilde nasip etsin hepimizeYarın dr randevum var gelişimi durduysa alırız demişti. Karnım hiç büyümedi küçüldü sanki. Kendimi bir tesselli ediyorum bişey olmaz kızımda minnacık doğdu diye bir taraftan üzülüyorum. Annelik delilik
Canım vallaha o an anlamiyor insan.bebek büyüdükçe baskı yapıyor idrar torbasına.şükür bişey çıkmadı.ne yalan söyliyim baya bi korktumahsenitakvim34 canım inşallah suyun değildir.
Bu arada ebe bana bebeğin suyumu yoksa idrar mı arada kalıyorsanız tutmaya çalışın idrarınızı tutabilirsiniz ama suyunuz gelmişse tutamazsınız demişti.
bizde geriden geliyoz morslini bozma hareketleri nasılYarın dr randevum var gelişimi durduysa alırız demişti. Karnım hiç büyümedi küçüldü sanki. Kendimi bir tesselli ediyorum bişey olmaz kızımda minnacık doğdu diye bir taraftan üzülüyorum. Annelik delilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?