- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.401
Nasil bir doktormuş iyi niyet göremedim ben olsam bırakırım kızlar
Ben 30 derecelik hızlı proğrama atmıştım, nasılsa ütülüyoruz sonra mikrobu ölüyor, bence yıkarken sıcak olmasına gerek yok kuzum, kirli değiller ki tozlular sadeceKızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derece de yikamaliyim sizce?
Hic bisey olmaz canım merak etme. Beni ne kediler ısırdıAy kizlar annemin beslediği bir sokak kedisi var az once balkonda yatiyormus soyle ayagimla seveyim dedim o da tirnak atti bana Hemen ayagimi cektim ama corabi cikarip baktim bir damladan az kan akti hemen yikadim kolonya doktum
Tabi tedirginim ne yapsam Doktora da ulasamadim pazar diye heralde
Canım ben çoğunu 40 derecede yıkadım. Bazıları 30.Kızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derece de yikamaliyim sizce?
Can'ım bişey olamamıştır ama sen yine de ihmal etme. En başlarda kedilerden bulaşan hastalıklar hakkında çok konuşulmuştu. Onun bi testi vardı hatta. Yarın sor doktoruna mutlakaAy kizlar annemin beslediği bir sokak kedisi var az once balkonda yatiyormus soyle ayagimla seveyim dedim o da tirnak atti bana Hemen ayagimi cektim ama corabi cikarip baktim bir damladan az kan akti hemen yikadim kolonya doktum
Tabi tedirginim ne yapsam Doktora da ulasamadim pazar diye heralde
İiiççç nolcak kiCanim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Ya ne olacak kiz biz her gun iciyoruz Türk kahvesi, topikte herkes içiyor yani. Doktorum da bana günde 2 defa sorun olmaz çok canım isterse 3.yu de iç demişti vallaCanim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Canim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Bence de iç ne olacak ki, madem canın istemişCanim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
İç canım ya niye bu kadar sikiyosun kendiniCanim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsunacil şifalar dilerim.. neden öyle oldu ki, üşüttün falan mı? Yel girdi diyorlar ya bazen, öyle bir şey mi ki?
Hay allah ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. inşallah geçer kuzum, allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, kendi işimi yapamamaktan ben de çok korkuyorum.. içini ferah tut canım, inşallah bebeğinle kendin ilgileneceksinSağol canım valla bende anlamadım 1 haftadır var bugün iyice dayanılmaz hale geldi , doğumunda yaklaştığını hissediyorum nst de sancıda çıktı inşallah sezeryana sağlıklı girer sağlıklı çıkarım bebeğimle rahat rahat kendim ilgilenirim
Kolay gelsin canım bileyi merak ediyorum hani genital bölgeye hiç ağda kullanmadım dedin ya bu köpük veya kremler işe yarıyormu temizlikte malum sert oluyorlar ya o yüzden soruyorum ben jiletle alıyorumda denesemmi diyorum
Ay rahim ağzını olgunlaştiriyolarmis doğum başlasın diye yani suni sanciyi alttan veriyor daha iyiymiş doktorun iyi valla.O bişey değil içime sen normal doğuracan diye doğdu biran:) ben kendimi parçaladım resmen normal doğurayım diye dr zor ama gel ben onu alttan uyarıcam gelirse gelir gelmezse sezaryan dedi ama kafası çok büyük benim hayırlısına bıraktım
Uyarı derken çatı muayenesi gibi ama biraz uğraşacak açmaya çalışır gibi canım yanarsa bırakmam zatenAlttan uyarı konusunu ben ilk defa senden duydum canım, benim doktorum bahsetmedi bile o ihtimalden biliyorsun, araştır güzelce.. emin olmadığın bir şey yaptırma
Yürümeyi geçtim, yatmak kalkmak, yatarken dönmek ne zor yahu.. kötürümler gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?