2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hic bisey olmaz canım merak etme. Beni ne kediler ısırdı ayrıca tetanoz aşısi yaptirmadin mi

Kedilerden bulasan hastaliklar var. Gebelikte onemli olan toxoplazma ama o sanirim kedi diskisinda var. Ama ben bilemem diskisindami neresinde. Yerinde olsam bi doktora ulasir mutlaka fikir alirdim

Can'ım bişey olamamıştır ama sen yine de ihmal etme. En başlarda kedilerden bulaşan hastalıklar hakkında çok konuşulmuştu. Onun bi testi vardı hatta. Yarın sor doktoruna mutlaka

Ay doğuranlar olmuşşş aman allahım maşallah maşallaahh @duygusuuuuu canım ne güzel 40dk da mı doğurdun maşallahhh yahuuu M Mustu 34 kuzum sana da hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaklamışsın yavruyu Bu arada sıklıkla konuşulmuş dikkatimi çekti son dönem cinsel ilişkinin normal doğumu kolaylaştırması için kampa girenler olmuş,girmeye çalışıp canı acıyanlar falan. Kuzucuklar naçizane bir bilgi paylaşmak isterim ki cinsel ilişki de bulunmanız Önemli değil önemli olan uyarılmanız ve orgazm olmanız yani çanınız acıya acıya yapmayın o işi, penisin vajinaya girmiş olmasının hiçbir esprisi yok.. bir tatlı Öneri normal doğumu hızlandıran bir durum var ki meme uyarımı, eğer cinsel uyarılmaya memeden başlarsak hem moda gireceğimiz için ilişki kolay olur hem de meme uyarımı hipofizden oksitosin hormonu salgılatır o da rahmin kasılıp gevşemesine sebep olur, çok ta güzel Doğum başlatır eşlerinize söyleyin memelere özen göstersinler, memişler önemli ayrıca Bebiş kilosu 4000e yanaşan annecikler normal Doğum konusunda ısrarcı olmasınlar, normal Doğum bebek açısından onyüzbinmilyon tane risk içeriyor zaten, inat edip riskleri katlanmanın anlamı YÖK,yazık kaç ay karnımızda taşıyoruz ne hayallerle kucağımıza alacağımız anı düşlüyoruz,normal doğurunca süper anne olunmuyor o bir fedakarlık göstergesi değil, büyütüyorken yapacaksınız zaten fedakarlıkların enbüyüğünü,milletin dediğini çok kafaya takmayın hepimiz patır oatır sağlıkla doğuralım inşallahh,amin

Canim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.

Canim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Ya ne olacak kiz biz her gun iciyoruz Türk kahvesi, topikte herkes içiyor yani. Doktorum da bana günde 2 defa sorun olmaz çok canım isterse 3.yu de iç demişti valla

Çok canın istiyorsa iç istersen yarım fincan iç sorun olmaz ondan bende aylarca nescafe için yandım tutuştum en sonunda içtim bir tane . Aklında kalması daha kötü valla ben içince yeniden doğmuş gibi hissettim :)

Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun acil şifalar dilerim.. neden öyle oldu ki, üşüttün falan mı? Yel girdi diyorlar ya bazen, öyle bir şey mi ki?

Sağol canım valla bende anlamadım 1 haftadır var bugün iyice dayanılmaz hale geldi , doğumunda yaklaştığını hissediyorum nst de sancıda çıktı inşallah sezeryana sağlıklı girer sağlıklı çıkarım bebeğimle rahat rahat kendim ilgilenirim

Hay allah ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. inşallah geçer kuzum, allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, kendi işimi yapamamaktan ben de çok korkuyorum.. içini ferah tut canım, inşallah bebeğinle kendin ilgileneceksin

Sağol canım...
Ben de genelde jilet kullanıyordum ama artık mümkün olmuyor gobişten

Sprey köpük işe yarıyor.hatta koltuk altı bacak sık gitsin.veet olan iyi ama...

Ay rahim ağzını olgunlaştiriyolarmis doğum başlasın diye yani suni sanciyi alttan veriyor daha iyiymiş doktorun iyi valla.

Alttan uyarı konusunu ben ilk defa senden duydum canım, benim doktorum bahsetmedi bile o ihtimalden biliyorsun, araştır güzelce.. emin olmadığın bir şey yaptırma
Uyarı derken çatı muayenesi gibi ama biraz uğraşacak açmaya çalışır gibi canım yanarsa bırakmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…