2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen canım. İnsanın canının acımasının faydası olmaz. Ama yanlış biliyorsam düzelt lütfen sadece zevk ile değil de spermler de içeriği nedeniyle rahim içi kasılmalara sebep olup hızlandırırmış. Doktorum söylemişti. Bu durumda zevk alıp hele ki orgazm olmak pek mümkün değildir herhalde

Canım sancı vericem demedi orayı sıvazlayacakmış açmayamı çalışacak napacaksa ama benimkinin başı sınırı geçmiştir büyük ihtimalle
Ben onu dinledim doktordan rahim ağzı olgunlaştirmak icin suni sancı için kullanılan ilacı alttan veriyormus fitil gibi. Sivazlama ile olmaz ki o iş.

Ben onu dinledim doktordan rahim ağzı olgunlaştirmak icin suni sancı için kullanılan ilacı alttan veriyormus fitil gibi. Sivazlama ile olmaz ki o iş.
Valla bilmiyorum bebeğime bana bişey olmasında beynim devre dışı stresimde tavan dr hem zor doğurursun dedi hemde bunu yapacak bilmiyorum

Kizlar benim doktor alttan muayene etmedi hic. Gece ben de uyuyamiyorum ustumu aciyorum gobek disarda karnim agriyor.

Valla bilmiyorum bebeğime bana bişey olmasında beynim devre dışı stresimde tavan dr hem zor doğurursun dedi hemde bunu yapacak bilmiyorum
Canım suni sancı filan değil arkadasım yeni dogum yaptı ondan biliyorum arkadasıma iki gün arayla yaptı dr u ilkide normaldi buda normal olsun diye vaktide dolmustu eliyle uyarıyo catı muaynesi gibi düşün

Bu veetin spreyi sikiyosun yikiyosun mu? Yoksa spatulayla yapilanlardan mi? Fayda ediyor mu ya. Ben de goremez oldum asagilari. Aynadan da goremiyorum kararmis tenim. Killarin da lazerden rengi acildi, cok az var ama gene de temiz olsun.

Biri bana şunu desin kafa çapı 10 yada üstü olup normal doğumu öneren dr varmı?
Banu ciftci nin bir videosu var. Orda bebegin kafatasinin dogumaninda esnedigini soyluyor. Hatta animasyonu var. Boyle kafatasi ic ice geciyor gibi olup annenin catisina uyum sagliyor dogduktan sonra duzeliyor ve sertlesiyor. Yani aslinda her bebek annesinin kanalina catisina uygun.

Selam guzeller biz bugün kendi capimizda foto çekimi yaptık, ilk oğlumda da aynı kıyafetle taçla çekmiştim :) yine, yeniden

Eklentiler

• PhotoGrid_1523818913062.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 103
  • PhotoGrid_1523818801809.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 98
  • PhotoGrid_1523818712161.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 91
Canım suni sancı filan değil arkadasım yeni dogum yaptı ondan biliyorum arkadasıma iki gün arayla yaptı dr u ilkide normaldi buda normal olsun diye vaktide dolmustu eliyle uyarıyo catı muaynesi gibi düşün
Herkes bişey diyor kafam çok karışık sağol

canim arkadasin.dedigigibi dogumda bebegin kafasi kanaldan gececek kadar esniyor.bu kadar korkmana gerek yokki.Allah korusun ise yaramazsada aninda mudahele ediyorlar zaten.benim gunum gecmisti dusun bide kordon.dolanmasi.vatdi ve cati kemiyim biraz basikmis doktorun soyledigine gore.ama gayet saglikli.dogdu kizim.kafanda felaket senaryolari kurma lutfen :) hersey cok.guzel olacak.zaten.ultrason olcumleri pek dogru cikmiyor son.aylarda bebek buyudugu icin.dogru olcemiyorlaar

İnş öyledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…