- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.441
Benim de 3 4 gündür inanılmaz zor gerçekten. İlk bebekte hiç böyle değildimdogum yapan arkadaslar gozunuz aydin .darisi basimiza insallah.37+5teyiz.inanilmaz zpr geciyor gunler.gece sabahakadar uyku uyuyamiyorum.dogsun artik diye duadayim hergun
Aynen canım. İnsanın canının acımasının faydası olmaz. Ama yanlış biliyorsam düzelt lütfen sadece zevk ile değil de spermler de içeriği nedeniyle rahim içi kasılmalara sebep olup hızlandırırmış. Doktorum söylemişti. Bu durumda zevk alıp hele ki orgazm olmak pek mümkün değildir herhaldeAy doğuranlar olmuşşş aman allahım maşallah maşallaahh @duygusuuuuu canım ne güzel 40dk da mı doğurdun maşallahhh yahuuu@Mustu 34 kuzum sana da hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaklamışsın yavruyu Bu arada sıklıkla konuşulmuş dikkatimi çekti son dönem cinsel ilişkinin normal doğumu kolaylaştırması için kampa girenler olmuş,girmeye çalışıp canı acıyanlar falan. Kuzucuklar naçizane bir bilgi paylaşmak isterim ki cinsel ilişki de bulunmanız Önemli değil önemli olan uyarılmanız ve orgazm olmanız yani çanınız acıya acıya yapmayın o işi, penisin vajinaya girmiş olmasının hiçbir esprisi yok.. bir tatlı Öneri normal doğumu hızlandıran bir durum var ki meme uyarımı, eğer cinsel uyarılmaya memeden başlarsak hem moda gireceğimiz için ilişki kolay olur hem de meme uyarımı hipofizden oksitosin hormonu salgılatır o da rahmin kasılıp gevşemesine sebep olur, çok ta güzel Doğum başlatır eşlerinize söyleyin memelere özen göstersinler, memişler önemli ayrıca Bebiş kilosu 4000e yanaşan annecikler normal Doğum konusunda ısrarcı olmasınlar, normal Doğum bebek açısından onyüzbinmilyon tane risk içeriyor zaten, inat edip riskleri katlanmanın anlamı YÖK,yazık kaç ay karnımızda taşıyoruz ne hayallerle kucağımıza alacağımız anı düşlüyoruz,normal doğurunca süper anne olunmuyor o bir fedakarlık göstergesi değil, büyütüyorken yapacaksınız zaten fedakarlıkların enbüyüğünü,milletin dediğini çok kafaya takmayın hepimiz patır oatır sağlıkla doğuralım inşallahh,amin
Sağol canım...
Ben de genelde jilet kullanıyordum ama artık mümkün olmuyor gobişten
Sprey köpük işe yarıyor.hatta koltuk altı bacak sık gitsin.veet olan iyi ama...
Belin nasıl oldu canımBenim de 3 4 gündür inanılmaz zor gerçekten. İlk bebekte hiç böyle değildim
Ben onu dinledim doktordan rahim ağzı olgunlaştirmak icin suni sancı için kullanılan ilacı alttan veriyormus fitil gibi. Sivazlama ile olmaz ki o iş.Canım sancı vericem demedi orayı sıvazlayacakmış açmayamı çalışacak napacaksa ama benimkinin başı sınırı geçmiştir büyük ihtimalle
Valla bilmiyorum bebeğime bana bişey olmasında beynim devre dışı stresimde tavan dr hem zor doğurursun dedi hemde bunu yapacak bilmiyorumBen onu dinledim doktordan rahim ağzı olgunlaştirmak icin suni sancı için kullanılan ilacı alttan veriyormus fitil gibi. Sivazlama ile olmaz ki o iş.
30 da yikadim canim benKızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derece de yikamaliyim sizce?
AnladimBenim kendi doktorum o değil zaten :)
Gece rahatsızlanınca orası yakın diye gitmiştim bir kez gördüm adamı onda da sinir oldum zaten :)
Hem se 2 taneBen okuyamadım tüm msjları dün geceden bu yana bebiş geldimi
Canım suni sancı filan değil arkadasım yeni dogum yaptı ondan biliyorum arkadasıma iki gün arayla yaptı dr u ilkide normaldi buda normal olsun diye vaktide dolmustu eliyle uyarıyo catı muaynesi gibi düşünValla bilmiyorum bebeğime bana bişey olmasında beynim devre dışı stresimde tavan dr hem zor doğurursun dedi hemde bunu yapacak bilmiyorum
Banu ciftci nin bir videosu var. Orda bebegin kafatasinin dogumaninda esnedigini soyluyor. Hatta animasyonu var. Boyle kafatasi ic ice geciyor gibi olup annenin catisina uyum sagliyor dogduktan sonra duzeliyor ve sertlesiyor. Yani aslinda her bebek annesinin kanalina catisina uygun.Biri bana şunu desin kafa çapı 10 yada üstü olup normal doğumu öneren dr varmı?
Hem se 2 tane
Herkes bişey diyor kafam çok karışık sağolCanım suni sancı filan değil arkadasım yeni dogum yaptı ondan biliyorum arkadasıma iki gün arayla yaptı dr u ilkide normaldi buda normal olsun diye vaktide dolmustu eliyle uyarıyo catı muaynesi gibi düşün
canim arkadasin.dedigigibi dogumda bebegin kafasi kanaldan gececek kadar esniyor.bu kadar korkmana gerek yokki.Allah korusun ise yaramazsada aninda mudahele ediyorlar zaten.benim gunum gecmisti dusun bide kordon.dolanmasi.vatdi ve cati kemiyim biraz basikmis doktorun soyledigine gore.ama gayet saglikli.dogdu kizim.kafanda felaket senaryolari kurma lutfen :) hersey cok.guzel olacak.zaten.ultrason olcumleri pek dogru cikmiyor son.aylarda bebek buyudugu icin.dogru olcemiyorlaarYaa Allah razı olsun beni aydınlattın şimdi senin gidişat nasıl peki? Bu defa daha kolay olur senin inş..
Benim bebek iri işte kafası 10cm oldu belki geçti bile dr da zor doğurursun dedi ben acaba ısrarda hatamı ettim bebeğime bişey olurmu yada bana korkuyorum
İnş öyledir canımBanu ciftci nin bir videosu var. Orda bebegin kafatasinin dogumaninda esnedigini soyluyor. Hatta animasyonu var. Boyle kafatasi ic ice geciyor gibi olup annenin catisina uyum sagliyor dogduktan sonra duzeliyor ve sertlesiyor. Yani aslinda her bebek annesinin kanalina catisina uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?