2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim cok gecmis olsun. Agri kesici olarak acetaminophen iceren ilaclardan kullanabiliyoruz. Turkiye de hangi markadir bilmiyorum burada Tylenol markasi. Eczanede recetesiz satiliyor burada

İnşallah canım, tek istediğim sağlık , sağlıklı olup yavrumla ilgilenmek

Canim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Canim gunde bir bardak kahveye izin var. Ic bir sey olmaz. Bebegi uyarir hareketli yapabilir. Bebegin kucuk olmasina sebep olabilir. Eger korkuyorum dersen yarim paket ic. Ben iciyorum kahve haftada bir filan. Cayi da demle yanina misafir cagir, kucuk cay bardaklariyla acik ic. Onu da iciyorum Ara Ara. Bebegim onde ciktigindan beri. Bebek hala onde.

Kuvezde 11.gün, sarilik azalmis ama fototerapiye devam ediyorlar. Emzirmek icin uğraşıyorum. Kisa sureli emiyorlar sonra uyuyakaliyorlar. Hala bir cikis tarihimiz yok
Olsun kuzum haberler çok çok iyi maşallah, emmeleri harika. Allah'ın izniyle en kısa zamanda kucağına alacaksın hiç merak etme

Ins canim benim. Hastanede birakip eve gelmek cok koyuyor insana
Tahmin edebiliyorum kuzum, ama iyi olduklarını düşün ve içini rahatlat. Eve geldiklerinde kafanı kasiyacak vaktin olmayacak inşallah tadını çıkar bi biri emcek bi digeri emcek bi biri altına yapcak bi digeri, işin zor olacak Allah izin verirse çok yakın zamanda

Ayy bilmiyorum gerçekten stresteyim sezaryan da olsa netleşse rahatlarım ama alttan uyarısına ben dayanabilir miyim sonrasında çocuk gelirse doğurabilirmiyim onuda bilmiyorum ben hiç bişey bilmiyorum hayırlısı
canim altdan.uyari bana ilk gebeligimde yapilmisdi.40+3ken henuz bebegimin gelmeye niyyeti uokken.cati muayenesinde ne yaptisa doktprum hafif canim acidi pek bisey hissetmedim.ardindan eve geldik 3agustos 2015 idi.biraz uyuyup dinleneyim dedim ogle saatleri idi.1saat sonra inanilmaz sanciyla uyandim.saatte 2kere gelen sancilarla ertrsi gun muauene oldum 3sm aciklik vardi bile.fakat benim acilmam uzun surdu rahim agzim cok sertmis doktor oyle soyledi.3gun sonunda acilma 5sm gecmedigi.icin ve duzensiz sancilarim oldugundan suni sanci verdiler ve 4saatte dogurdum kizimi.soyleyecegim hic korkma.ve dene bence.aynisi bana yapildi cunku.kesinlikle sezaryan.istemedigimden

dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin .darisi basimiza insallah.37+5teyiz.inanilmaz zpr geciyor gunler.gece sabahakadar uyku uyuyamiyorum.dogsun artik diye duadayim hergun

Yaa Allah razı olsun beni aydınlattın şimdi senin gidişat nasıl peki? Bu defa daha kolay olur senin inş..
Benim bebek iri işte kafası 10cm oldu belki geçti bile dr da zor doğurursun dedi ben acaba ısrarda hatamı ettim bebeğime bişey olurmu yada bana korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…