2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sağol canım evet kremler uyuşturuyo biraz dayanışmaz olmaktan çıkıyo ama yinede kendi işimi kendim göremiyorum, doğuma kadar geçer inşallah

Ooof oof hiç sormayın, benimde hşç hazırlığım yok ve doğumları okudukça sanki her an doğuracakmışım gibi gelmeye başladı, daha alacaklarım var, eşyalar temizlenip hazırlanacak, kıyafetler yıkanıp ütülenecek ki çantalar hazırlanabilsin, ev temizliği yapılacak salonun boyanacak daha ya ay bi panik oldum sanırım, en iyisi düşünmüyeyim bunları

Ayyyy normalmi dogurursun kız :)

Canım bize yazdıkların çok iyi moral veriyo Allah razı olsun

El ve ayak kemiklerim sızlıyor. Dogum belirtisi sayilir mi?

Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor

Sağlıcakla al bebişini kucağına canım..dahada çalışıyordun sen ya..2 saat sonra gelse suyun işten doğuma gidecekmişin....Cennet kokuna kavuşmaya dakikalar kaldı...

şimdiden tatlı uvuzlarını hissetmek..geçen bende elini gördüm..Rabbim mucizesi ne büyük.. az kaldı inşallah hepimize hayırlısıyla doya doya öper koklarız.

Canım doğumumuz aynı gün gözüküyor. Ağrı sızı kasılma sen ne durumdasin

Düşünme bence de daha var bize yaaa
Bazen sağlam sanci vuruyor hemen nefes esgersizi derin derin nefes alıp veriyorum. O arada kızınıda telkin ediyorum. Acele etme daha günün var çıktıktan sonra geri dönüşü yok bu işin. Bak çok ararsın bu günlerini sakın ol kızım benim diye

Eger korkuyorsan ped koyabilirsin ciktiginda. Cantanada bi tane yedek at. Kafan rahat olsun. Sadece yuzde 10 un suyu onceden gelirmis.

Sanirim depresyondasin. Bebek gelmeden once terapiye gitsen iyi olur. Gidemiyorsan da kendi kendini telkin et. Cok disari hava al gez.

Ben de kendi capinda is yapiyorum evde, isten gecen hafta ayrildim evde birikmisleri yetistirmeye alisiyorum. Yanimda yardimci, temizlikci akraba filan yok. Esim biraz yardim eder. Bir o kadar da is cikarir. Ama Ben yavas yavas tin tin yapiyorum. Yapamadigimi birakiyorum. Oyle cook kafana takma kendini bosuna uzme. Baskasindan da fayda bekleme. Herkes kendi derdinde. Takmamaya calis

Bildigim kadariyla but sadece bebegin iteklemesi. Yalanci sanci boyle adet sancisinin bir turu gibi.

Alemsin ne güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün, inşallah acele etmez bu kızlar

G Guvenim sen neden bu kadar bunaltıyorsun ki kendini...hiç dört dörtluk hayatı olan var mı acaba...oglum 6 yaşında ben öyle feci lohusalık geçirdim ki tövbe ettim bi daha çocuk doğurmam diye eşim yüzüme bakmadı bi tek dovmediği kaldı anneme neler yaptı hasetliğinden; ama benim sütüm bile kesilmedi Allah a şükür çok güçlüydüm hep güldüm yedim ictim emzirdim sabrettim...ona derdim ki bu yaptıklarına pişman olacaksın yüzüme bakacak yüzün olmayacak ama inşallah geç kalmazsın...ailem bana destekti ama onları da uzak tutuyordu kiskanclığından onun kimsesi yok benim de kimsem olmasın kolum kanadım kırik olsun...benim tek tesellim yavrumun sağlikli olmasıydı...hepsi gecti gitti de bak gözümü kararttım bi de kızım olacak şimdi inşallah...Anneyiz biz...Allah bize güç kuvvet vermiş daha da verecektir sabret tevekkul et...o yavrularının yüzüne bak 1 tek tırnağını yaratabilir miyiz onlar birer mucize onlar Allah ın bir lütfu...yeter ki sağ salim olalım her şey geçer hepsi düzelir hallolur...geçmez sandığımız ne geçmedi ki...yavrular gözümüzün içine bakıyor o gözlerde yaş olursa onlar da eksik olur yarım olur hep gülmeli gözlerinin içi...sakin ol iyi ol mutlu ol bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca kadın var şu anda...kocası ailesi kocasının ailesi kul kole olsa dünyanin en zengini olsa neye yarar içinde şu can varlığını hissedemiyor neler verirlerdi biliyor musun şu anda bu güzelliği yaşamak için...bilemezsin...Allah yavrularımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

Nisanın sonunda bu iş biter bence bizim grupta bildiğin sahte mayıs grubu olarak kalır .. Bizi okuyan haziran anneleri eyvah eyvah der artık
Allah korusun ya bize çok erken daha
Ya benim de öyle ve şuan öyle bir panik oldum ki dün geceden beri de çok acayip ağırlarım var bugün kontrolüm var gidip herşey yolunda lafını duymak istiyorum daha aldıklarım bile poşetinde çoğu

sofiarya Alkah kolaylık versin canım sağ Salim kucağına al inşallah

Canim gunumuz ayni benimde daha dogru durust biseyim yok hatta bebegimin yatagi bile yok heralde annemin dedigi gibi babynestte buyutecez bu gidisle Bende 3 hafta daha rahatiz sonra kesin hazir olmamiz lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…