- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.621
Yok ben birinciden bahsediyorum bu daha gelmesin hiç hazır değiliz...6 yaşında oglum varSizin de mi erken geldi? Saglikla buyusun. Herkeste farkli oluyor sanirim sezeryan sonrasi. Benim arkadasim da hicbir sorun olmadi ne agri ne sizi.
canım çok geçmiş olsun. nerden çıktı ki bu ağrı şimdi. şu doktorlar da en ihtiyacımız olduğunda ne işe yararlar anlamak mümkün değil. inşallah bir an evvel geçer, kas gevşeticiler işe yarar canım
Ooof oof hiç sormayın, benimde hşç hazırlığım yok ve doğumları okudukça sanki her an doğuracakmışım gibi gelmeye başladı, daha alacaklarım var, eşyalar temizlenip hazırlanacak, kıyafetler yıkanıp ütülenecek ki çantalar hazırlanabilsin, ev temizliği yapılacak salonun boyanacak daha ya ay bi panik oldum sanırım, en iyisi düşünmüyeyim bunlarıO zaman al beni vur sana. Valla ne rahatlık bu bizdeki anlamadım. Gerçi oğlumda bu ayda alışverişe gitmiş eksiklerini almıştım bu ata kadar Kızımdaya, se geçen hafta pazartesi alışveriş yapıp tamamladım diye dusunuyorum. Hepsine toplu bakmadım daha.
Oglum da erken gelmesi hiç aklıma gelmemişti. Kızım da ise kızlar aceleci olur 1 kaç gün önce gelir diye düşünüyorum. Yanı 15 - 19 mayıs arası. Siparişi de verdiğine göre cekileyim aradan fazlalık yapmayayım
Ayyyy normalmi dogurursun kız :)Kızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, valla ne sancım vardı ne ağrım sabah 7de yattığım yerde pırt yaparken ıslandı azıcık iç çamaşırım dedim herhalde idrarımı kaçırdım zaten 1 saate işe gitmek içim kalkacaktım uykumu bölmedim yarım saat döndüm durdum yatakta hafif kasılmalarım oldu ama hersaman olan şeyler,dedim çişim çok geldi herhalde gidiyim de yapayım mesanem dolunca hep öyle kasılma yapıyordu çünkü. Ayağa kalktığım gibi bütün iç çamaşırım sırılsıklam oldu şok geçirdim eşimin yanına gittim suyum geldi diye adam sersem sersem bakıyor suratıma derken parkeler falan sırılsıklam oldu hala da geliyor suyum doktor da gelmedi offff beklemekten kalbim yerinden çıkacak :)
Canım bize yazdıkların çok iyi moral veriyo Allah razı olsunCanım benim çok teşekkür ederim Allahım hayal ettiğim gibi bir doğum nasip etti çok şükür. Çok dualar ettim hiç beklemediğim anda oldu yalancı sancı diye düşünürken meğer açılmalarım oluyormuşHiç korkma herşey olup bitiveriyo Allah yardım ediyo sonra diyosun ki cennetten bana çok güzel bir melek geldi ve ben o meleğin annesi miyim gerçekten Her an her yaşanan herşey o kadar kıymetliymiş ki doğana kadar tekmeler attı kuzum şimdi kucağımda bacaklarını oynattıkça geçirdiğimiz bütün günlerimizi hatırlıyorum.. Çok az kaldı sende diğer güzel annişlerimizde yakında bu mutluluğu yaşayacaksınız Allahın izniyle
Yok ben birinciden bahsediyorum bu daha gelmesin hiç hazır değiliz...6 yaşında oglum var
beklemedeyim
El ve ayak kemiklerim sızlıyor. Dogum belirtisi sayilir mi?
Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Sağlıcakla al bebişini kucağına canımKızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, valla ne sancım vardı ne ağrım sabah 7de yattığım yerde pırt yaparken ıslandı azıcık iç çamaşırım dedim herhalde idrarımı kaçırdım zaten 1 saate işe gitmek içim kalkacaktım uykumu bölmedim yarım saat döndüm durdum yatakta hafif kasılmalarım oldu ama hersaman olan şeyler,dedim çişim çok geldi herhalde gidiyim de yapayım mesanem dolunca hep öyle kasılma yapıyordu çünkü. Ayağa kalktığım gibi bütün iç çamaşırım sırılsıklam oldu şok geçirdim eşimin yanına gittim suyum geldi diye adam sersem sersem bakıyor suratıma derken parkeler falan sırılsıklam oldu hala da geliyor suyum doktor da gelmedi offff beklemekten kalbim yerinden çıkacak :)
şimdiden tatlı uvuzlarını hissetmek..geçen bende elini gördüm..Rabbim mucizesi ne büyük.. az kaldı inşallah hepimize hayırlısıyla doya doya öper koklarız.ay geçen gece benimkide sağ kaburgamin altından uzattı ayaklarını eşime gel ayaklarına bak dedim.eşim bakarken karnımın altına hafifçe vurdu yavrucagazim hemen çekti ayaklarını.eşim başladı gülmeye doğunca ben ne oynarım böyle diyo.şimdi oğlum rahatsız ediyorsa söyle hemen diyoyazık yavrucağazima
Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Ooof oof hiç sormayın, benimde hşç hazırlığım yok ve doğumları okudukça sanki her an doğuracakmışım gibi gelmeye başladı, daha alacaklarım var, eşyalar temizlenip hazırlanacak, kıyafetler yıkanıp ütülenecek ki çantalar hazırlanabilsin, ev temizliği yapılacak salonun boyanacak daha ya ay bi panik oldum sanırım, en iyisi düşünmüyeyim bunları
Ay hepiniz ne tatlisiniz. Herkes ic demis iciyorum iciyorum ictimmmmm :)). Dogum yaklastikca benim beyin hafiften yanmaya basladi. Son 31 im. Bakalm. Kizlar suyu gelenler. Bu su bosalma olayi nasi bisey disari cikarken ilk defa korktum ya gelirse diye. Bi bardak mi iki bardak mi ne kdr geliyo bu su. Illaki herkeste farklidir ama ortalama soruyorum
Sanirim depresyondasin. Bebek gelmeden once terapiye gitsen iyi olur. Gidemiyorsan da kendi kendini telkin et. Cok disari hava al gez.Bit insan nekadar sanssiz olabilir se okadar sansizim okadar yani. Daha bebege bugun aliaveris yaptim 3 5 bisey aldim makinenin durmasini bekliyorum asiyimda sabaha canta yapiyim. Yarin bide nst kotu alicam derse hem bebek hem ben ciplak kalicaz . Yaaa sizin ruh haliniz ne guzel ben niye bukadar cikmazda hiasediyorum kendimi anlamiyorum.
Bildigim kadariyla but sadece bebegin iteklemesi. Yalanci sanci boyle adet sancisinin bir turu gibi.Banada sanki bebeğin bi yeriymis gibi geliyor. Daha dogrusu ben öyle saniyordum ama arkadaşlar yalanci kasılma diyorlar. Benim bütün karnim semsert oluyor ama dediğin gibi bebegin mesela poposu yuvarlak bi şekilde çıkıyor. Bildiğin tepecik oluyor. Hatta ayakları hep sağ tarafımda. Ayaklarıda daha belirgin oluyor. Valla bi şeyler oluyor ama sanci mi bebek mi anlamadım... Ama şu gerçek ki çok acıtıyor canımı.
Düşünme bence de daha var bize yaaa
Bazen sağlam sanci vuruyor hemen nefes esgersizi derin derin nefes alıp veriyorum. O arada kızınıda telkin ediyorum. Acele etme daha günün var çıktıktan sonra geri dönüşü yok bu işin. Bak çok ararsın bu günlerini sakın ol kızım benimdiye
Allah korusun ya bize çok erken dahaNisanın sonunda bu iş biter bence bizim grupta bildiğin sahte mayıs grubu olarak kalır .. Bizi okuyan haziran anneleri eyvah eyvah der artık
Ya benim de öyle ve şuan öyle bir panik oldum ki dün geceden beri de çok acayip ağırlarım var bugün kontrolüm var gidip herşey yolunda lafını duymak istiyorum daha aldıklarım bile poşetinde çoğuHastane çantam hazır değil bebek eşyalarını yıkamadım park yatak dürülü bükülü duruyor açıp kurmadık...haftaya falan başlarım diye düşünüyorum...erken olma ihtimalini hiç aklima bile getirmiyordum ama baksana patır kütür geliyor bu bebeler
Darısı başınıza canım benim bu bebişlerin burada çok işleri var o yüzden acele ediyolar :) Bütün bebişlere sağlık versin Allah yardımcıları olsun..
Kızlar ya bu erken doğumlar beni etkiledi sanırım dr sürekli riskin var diyip duruyor şuan elim ayağım titriyor saçma bir şekilde ve ağrım var hiçbir hazırlığım Yok Alalh ım lütfen sırayla gelsin bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?