2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar cevrenizde hamileliginize ozenen ve bebek istemeye baslayan arkadaslariniz yada yakinlariniz varmi.
Ben evlendigimde de boyle oldu simdi hamileligimdede oluyor.
Virus gb yayiyorum
Sizdede oylemi
Ay gerçekten öyle oldu benden sonra görümcem, teyzemin kızı, öteki teyze kızının kızı hepsi hamile...

Kızz senden sonra kaç kişi doğurdu oysa Hepimiz pür dikkat seni bekliyoruz ... İnsan oğlu işte vakti saati Allah bilir bakalım bizim nasibimiz nezaman

Kizlar cevrenizde hamileliginize ozenen ve bebek istemeye baslayan arkadaslariniz yada yakinlariniz varmi.
Ben evlendigimde de boyle oldu simdi hamileligimdede oluyor.
Virus gb yayiyorum
Sizdede oylemi
Benden şonra sıraya girdiler Can'ım
Çoğunun 2. Gerçi.
Benim kuzum ilk olacak. Ama acayip bereketli bir sene bebek açısından. Benim çevremde öyle yani.

Canım hepsi sancı mı acaba...ilk hamilelikte son güne kadar hiçbir yerim ağrımadı benim ne zaman gece uyuyamadım sürekli tuvalet vs karnım belim ağrıdı sancıyla açılmayla doğuma gittik...bunda da sürekli bir yerlerim ağrıyor ama boşuna yani sancı falan değil benimki

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, valla ne sancım vardı ne ağrım sabah 7de yattığım yerde pırt yaparken ıslandı azıcık iç çamaşırım dedim herhalde idrarımı kaçırdım zaten 1 saate işe gitmek içim kalkacaktım uykumu bölmedim yarım saat döndüm durdum yatakta hafif kasılmalarım oldu ama hersaman olan şeyler,dedim çişim çok geldi herhalde gidiyim de yapayım mesanem dolunca hep öyle kasılma yapıyordu çünkü. Ayağa kalktığım gibi bütün iç çamaşırım sırılsıklam oldu şok geçirdim eşimin yanına gittim suyum geldi diye adam sersem sersem bakıyor suratıma derken parkeler falan sırılsıklam oldu hala da geliyor suyum doktor da gelmedi offff beklemekten kalbim yerinden çıkacak :)

Yaa sürekli vajinada batma olsa enfeksiyon falan derim kasılma ile batma başlıyor. Hepsi kasılmam olunca oluyo enfeksiyon falan çıkmadı hem. Böyle bugün dogurcam hissi geldi akşam ama sabaha yoo. Regl acısı çok fena yaa. Bebiş ağır ondan mı ki ne bileyim cnmm

Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallah Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallah Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Gözün aydın allah analı babalı buyutsün inş

Ah ah işte ben de öyle ilk hamilelik diye diye dilimde tüy bitti. Son güne kadar gezdim tozdum. Hiç uyku sorunu yaşamadım. Bunda gezeyim dediğim gün bitiğim. Napıcaz canım daha 20 gün var nerdeyse. Valla sefalet kızıma dün pijam bile giydirmemişim yatmış çocuğum üstüyle.

Kızz senden sonra kaç kişi doğurdu oysa Hepimiz pür dikkat seni bekliyoruz ... İnsan oğlu işte vakti saati Allah bilir bakalım bizim nasibimiz nezaman
En son ben doğururmuşum pis doktor rahim ağzına sancıma bebeğin kilosuna baktı sen on güne doğurursun dedi onbeş gün oldu tık yok. ay o değilde iizinler gidiyor çocuğumla vakit gecirecğim zamanlar.

Ay gerçekten öyle oldu benden sonra görümcem, teyzemin kızı, öteki teyze kızının kızı hepsi hamile...
Var bi baglanti .
Cesaret edemeyenlere cesaret bulastiriyoruz
Benden şonra sıraya girdiler Can'ım
Çoğunun 2. Gerçi.
Benim kuzum ilk olacak. Ama acayip bereketli bir sene bebek açısından. Benim çevremde öyle yani.
Benden sonrada epey kisi siraya girdi.
Hayirli evlatlar olsunlar ins

Ay canim hadi hayirlisiyla kurtulun insallah. Hayir haberlerini bekliyoruz ♡

@duygusuuuuu canim ya hayirli olsun rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin cok sevindim adina. Dogum hikayeni okudum gozlerim doldu tuylerim diken diken oldu masallah rabbim ne guzel yardim etmis sana. Dilerim rabbim biz bekleyenlerede boyle guzel dogum nasip eder. Bende ciddi sanci cekip cekip offf yinemi gol degil diyip uyuyorum. Cok sabirsizlaniyorum :)

Hayırlısı ile olsun inşallah cnm. Ben tüpleri bağlama olayında çok üzülüyorum nedense yaa çok büyük risk bana göre zor bir karar hayatın neler getireceği bilinmiyor ki.

Bence de canım çok büyük bir karar. Kuzenim 2. evliliğinde 2.çocuktan sonra tiplerini bağlattı. Sonra bir sure ayri yaşadilar mahkemeye kadar vardı olaylar. O ara bi burukluk farkettim sanki. Yeniden birlikteler şimdi ama bence baristigina da pişman yani hissiyatim pişmanlık yönünde görüşmüyorum kendisiyle.

Aynen canım bi çamaşır asıyorum günlerce elim ermiyor toplamaya...geçen haftadan beri çocuk hasta burnu akıyor oksüruyor bi doğru dürüst bakıp iyileştirmedim zavallıyı sile sile burnu yara olmuş öyle sefil bi hali var ki Allah daha küçük çocuğu olana yardım etsin gene bizimki kendi işini görüyor biraz...anneme 20sinden sonra gelirsin acele etme demiştim ama resmen sürünüyoruz

Son düzenleme:
Çok heyecanlı yaaa...doktorun gelip hadi acil sezaryene demesini mi bekliyorsun sen şimdi ay gelsin nerde kaldı grupça nefesimizi tuttuk bekliyoruz

O zaman al beni vur sana. Valla ne rahatlık bu bizdeki anlamadım. Gerçi oğlumda bu ayda alışverişe gitmiş eksiklerini almıştım bu ata kadar hiç öyle alışveriş yapmadım. Kızımda ise geçen hafta pazartesi alışveriş yapıp tamamladım diye dusunuyorum. Hepsine toplu bakmadım daha.
Oglum da erken gelmesi hiç aklıma gelmemişti. Kızım da ise kızlar aceleci olur 1 kaç gün önce gelir diye düşünüyorum. Yanı 15 - 19 mayıs arası. Siparişi de verdiğine göre cekileyim aradan fazlalık yapmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…