- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.581
Ay gerçekten öyle oldu benden sonra görümcem, teyzemin kızı, öteki teyze kızının kızı hepsi hamile...Kizlar cevrenizde hamileliginize ozenen ve bebek istemeye baslayan arkadaslariniz yada yakinlariniz varmi.
Ben evlendigimde de boyle oldu simdi hamileligimdede oluyor.
Virus gb yayiyorum
Sizdede oylemi
Kızz senden sonra kaç kişi doğurdu oysa Hepimiz pür dikkat seni bekliyoruz ... İnsan oğlu işte vakti saati Allah bilir bakalım bizim nasibimiz nezamanValla her sabah buda mı gol değil diyorum. Akşam kesin geliyor dedim ben uyumasam gelir belki şu anda da resmen kafasını seyimde hissediyorum ittirip duruyor ama icraat yokay ben baya sancı çeke çeke sezeryana mi gitcem ne olacak. Aklım almıyor bu kadar ağrı sızı. Her yerime bıçak batıyor.
Benden şonra sıraya girdiler Can'ımKizlar cevrenizde hamileliginize ozenen ve bebek istemeye baslayan arkadaslariniz yada yakinlariniz varmi.
Ben evlendigimde de boyle oldu simdi hamileligimdede oluyor.
Virus gb yayiyorum
Sizdede oylemi
Canım hepsi sancı mı acaba...ilk hamilelikte son güne kadar hiçbir yerim ağrımadı benim ne zaman gece uyuyamadım sürekli tuvalet vs karnım belim ağrıdı sancıyla açılmayla doğuma gittik...bunda da sürekli bir yerlerim ağrıyor ama boşuna yani sancı falan değil benimkiValla her sabah buda mı gol değil diyorum. Akşam kesin geliyor dedim ben uyumasam gelir belki şu anda da resmen kafasını seyimde hissediyorum ittirip duruyor ama icraat yokay ben baya sancı çeke çeke sezeryana mi gitcem ne olacak. Aklım almıyor bu kadar ağrı sızı. Her yerime bıçak batıyor.
Yaa sürekli vajinada batma olsa enfeksiyon falan derim kasılma ile batma başlıyor. Hepsi kasılmam olunca oluyo enfeksiyon falan çıkmadı hem. Böyle bugün dogurcam hissi geldi akşam ama sabaha yoo. Regl acısı çok fena yaa. Bebiş ağır ondan mı ki ne bileyim cnmmCanım hepsi sancı mı acaba...ilk hamilelikte son güne kadar hiçbir yerim ağrımadı benim ne zaman gece uyuyamadım sürekli tuvalet vs karnım belim ağrıdı sancıyla açılmayla doğuma gittik...bunda da sürekli bir yerlerim ağrıyor ama boşuna yani sancı falan değil benimki
Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Gözün aydın allah analı babalı buyutsün inşKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Ah ah işte ben de öyle ilk hamilelik diye diye dilimde tüy bitti. Son güne kadar gezdim tozdum. Hiç uyku sorunu yaşamadım. Bunda gezeyim dediğim gün bitiğim. Napıcaz canım daha 20 gün var nerdeyse. Valla sefalet kızıma dün pijam bile giydirmemişim yatmış çocuğum üstüyle.Gece ben de en az 5 defa uyanıyorum...bi su bi tuvalet sabah da uyuyup kalıyorum 9a 10a kadar eşimle oğlum atıştırıp gidiyorlar ona da üzülüyorum kahvaltısız gondermem asla...ilk hamileligimde son güne kadar horul horul uyudum gerçekten son gece uyandım ikide birde tuvalete gittim falan zaten sancım doğumum başlamış...bunda da tam sefalet...dönemem kalkamam oram ağrır buram ağrır...Allah hayırlısıyla almayi nasip etsin kucağımıza ama gerçekten son haftalar hiç zaman geçmez oldu
En son ben doğururmuşumKızz senden sonra kaç kişi doğurdu oysa Hepimiz pür dikkat seni bekliyoruz ... İnsan oğlu işte vakti saati Allah bilir bakalım bizim nasibimiz nezaman
Var bi baglanti .Ay gerçekten öyle oldu benden sonra görümcem, teyzemin kızı, öteki teyze kızının kızı hepsi hamile...
Benden sonrada epey kisi siraya girdi.Benden şonra sıraya girdiler Can'ım
Çoğunun 2. Gerçi.
Benim kuzum ilk olacak. Ama acayip bereketli bir sene bebek açısından. Benim çevremde öyle yani.
Ay canim hadi hayirlisiyla kurtulun insallah. Hayir haberlerini bekliyoruz ♡Kızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, valla ne sancım vardı ne ağrım sabah 7de yattığım yerde pırt yaparken ıslandı azıcık iç çamaşırım dedim herhalde idrarımı kaçırdım zaten 1 saate işe gitmek içim kalkacaktım uykumu bölmedim yarım saat döndüm durdum yatakta hafif kasılmalarım oldu ama hersaman olan şeyler,dedim çişim çok geldi herhalde gidiyim de yapayım mesanem dolunca hep öyle kasılma yapıyordu çünkü. Ayağa kalktığım gibi bütün iç çamaşırım sırılsıklam oldu şok geçirdim eşimin yanına gittim suyum geldi diye adam sersem sersem bakıyor suratıma derken parkeler falan sırılsıklam oldu hala da geliyor suyum doktor da gelmedi offff beklemekten kalbim yerinden çıkacak :)
Hadi hayırlısı, Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallahKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim. Sağlıkla kucakla güzel kızını inşallahKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Hayırlısı ile olsun inşallah cnm. Ben tüpleri bağlama olayında çok üzülüyorum nedense yaa çok büyük risk bana göre zor bir karar hayatın neler getireceği bilinmiyor ki.
Aynen canım bi çamaşır asıyorum günlerce elim ermiyor toplamaya...geçen haftadan beri çocuk hasta burnu akıyor oksüruyor bi doğru dürüst bakıp iyileştirmedim zavallıyı sile sile burnu yara olmuş öyle sefil bi hali var ki Allah daha küçük çocuğu olana yardım etsin gene bizimki kendi işini görüyor biraz...anneme 20sinden sonra gelirsin acele etme demiştim ama resmen sürünüyoruzAh ah işte ben de öyle ilk hamilelik diye diye dilimde tüy bitti. Son güne kadar gezdim tozdum. Hiç uyku sorunu yaşamadım. Bunda gezeyim dediğim gün bitiğim. Napıcaz canım daha 20 gün var nerdeyse. Valla sefalet kızıma dün pijam bile giydirmemişim yatmış çocuğum üstüyle.
Çok heyecanlı yaaa...doktorun gelip hadi acil sezaryene demesini mi bekliyorsun sen şimdiKızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, valla ne sancım vardı ne ağrım sabah 7de yattığım yerde pırt yaparken ıslandı azıcık iç çamaşırım dedim herhalde idrarımı kaçırdım zaten 1 saate işe gitmek içim kalkacaktım uykumu bölmedim yarım saat döndüm durdum yatakta hafif kasılmalarım oldu ama hersaman olan şeyler,dedim çişim çok geldi herhalde gidiyim de yapayım mesanem dolunca hep öyle kasılma yapıyordu çünkü. Ayağa kalktığım gibi bütün iç çamaşırım sırılsıklam oldu şok geçirdim eşimin yanına gittim suyum geldi diye adam sersem sersem bakıyor suratıma derken parkeler falan sırılsıklam oldu hala da geliyor suyum doktor da gelmedi offff beklemekten kalbim yerinden çıkacak :)
Hastane çantam hazır değil bebek eşyalarını yıkamadım park yatak dürülü bükülü duruyor açıp kurmadık...haftaya falan başlarım diye düşünüyorum...erken olma ihtimalini hiç aklima bile getirmiyordum ama baksana patır kütür geliyor bu bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?