- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.661
Aman benden nişan geldi de ne oldu?? 40 haftayı doldurur bu cocuk.. bende tükenirim buralardaAyyy bizim oğlanlar tembel çıktı canım, benim gözlerim de sürekli nişan arıyoryarın ne diyecek bakalım doktor bana, senin kontrolün ne zaman
Yaa ben de oyle rahat olmak istiyorum insallah da rahat olurum. Esim sancilarim tutunca ambulans cagirma planlari falan yapip beni strese sokuyor. Doguracagim hastane de evin karsisinda. Yuruyerek giderim ben diyorum. Yolda dogurursun diyor. Yol dedigi de 200 metre yok evle hastane arasi. Bir anayol geciyorsun sonra hastane bahcesindesinminikoglan LastMadOnEarth kızlar ben de anlamamıştım sancım dogumum baslamış Kilis te acilde ebeler baktı Antebe yetişcez doğuma eşim oraya yetisir miyiz burda mı yapar falan diyormuş ebelere ben ille kendi doktorumi isterim dedim...ordan çıktık dedim ki kırmızı kurdelalı taç almadım onu almam lazım o olmadan doğuramam eşim çıldırıyor saçmalama sokakta doğuracaksın yürü gidelim dükkanlar da hastanenin altında sen arabayı çevirene kadar alır gelirim dedim o sancıyla gittim tacımi aldım geldim... 65km yol bi de hastane şehrin diğer tarafında ay öyle bağrışa çağrışa gittik ne güzeldi yaa
Doktorum konferansa gitti cnm ya 20 sinde dönecek sanırım ve hiç sira yok 2mayisa kadar ama bana gel demişti gidip araya gircem.cumaya falan ama o zamana gelir inşallah. Bugün bambaşka ağrım var hadi bakalım ishal gibi de oldum.Ayyy bizim oğlanlar tembel çıktı canım, benim gözlerim de sürekli nişan arıyoryarın ne diyecek bakalım doktor bana, senin kontrolün ne zaman
Canım bizimki de hic sakin değildi eşim direksiyonda annem arkada gözleri ustümde iyi misin iyi misin dişlerimi sıkıyordum onlara acımi belli etmemek için ay dedim şu hayatta asla birlikte doğuma gidilmeyecek iki insan benim yanımda şu andaYaa ben de oyle rahat olmak istiyorum insallah da rahat olurum. Esim sancilarim tutunca ambulans cagirma planlari falan yapip beni strese sokuyor. Doguracagim hastane de evin karsisinda. Yuruyerek giderim ben diyorum. Yolda dogurursun diyor. Yol dedigi de 200 metre yok evle hastane arasi. Bir anayol geciyorsun sonra hastane bahcesindesinben sakin olurum da esim sakin olur mu onu bilemiyorum.
AyyCanım bizimki de hic sakin değildi eşim direksiyonda annem arakada gözleri ustümde iyi misin iyi misin dişlerimi sıkıyordum onlara acımi belli etmemek için ay dedim şu hayatta asla birlikte doğuma gidilmeyecek iki insan benim yanımda şu andakeşke ben doğurduktan sonra gelseydiniz çok komiklerdi
Nişan mıymış senin kiAman benden nişan geldi de ne oldu?? 40 haftayı doldurur bu cocuk.. bende tükenirim buralarda
İkisi de birbirinden salaktı valla...yine de öylelerAyydoguran kadina yaridmci olmak yerine daha cok strese sokuyorlar desene benimki de oyle olur. Ama ben sıkı sıkı tembihliyorum. Beni doguma alsinlar millete oyle haber et diye.
Bende doğurmak istiyorummmdün o kadar evde dans ettim tepindim banamısın demedi sancı mancı yok
Ayyy ishal miiiii, vücut kendini temizlermiş Doğum öncesi, hayırlısı valla.. benim de yarın kontrol var ya belki alırım doğuma demiştiDoktorum konferansa gitti cnm ya 20 sinde dönecek sanırım ve hiç sira yok 2mayisa kadar ama bana gel demişti gidip araya gircem.cumaya falan ama o zamana gelir inşallah. Bugün bambaşka ağrım var hadi bakalım ishal gibi de oldum.
İkisi de birbirinden salaktı valla...yine de öylelerben kile nazlanayım ah desem of desem delirecek gibi oluyorlar doğuruyor mu diye...sezaryen olacağım için annem gelmişti önceden...bu sefer siz evde oturun bebek doğunca ben size haber vereyim hastaneye sonradan gelin diyorum
Karar veremedimSorma kuzum ya kararsızlıktan mahfoldum. Fisher price ya da bright stars alayım diyorum. 23 nisan da belki indirime falan girer diye bekliyorum ama bu hafta almamız lazım artık. Sen neye karar verdin
ya sezeryan olacaksan neden 39 da almıyor ki cnm?Ayyy ishal miiiii, vücut kendini temizlermiş Doğum öncesi, hayırlısı valla.. benim de yarın kontrol var ya belki alırım doğuma demiştiazcık belim ağrıyor ama çok değil, bebek de uyandığımdan beri uyanmadı, hiç kıpırdamadı
Sorma valla kız, adet agrısı hele bende hiç yok.. Ağrı eşigim yüksek hissetmiyorum mu acabaTum topic doguracak. Dogum tarihi 1 mayis olanlar bekleyecek galiba
Suyu azalmış ya kuzum, daha da azalmış olursa tehlikeli olur diye, bazı yerlerde hiç su kalmamıştıya sezeryan olacaksan neden 39 da almıyor ki cnm?
Bilmiyorum ki ben de hissetmiyorum. Bir gezmeye cikip cok yoruldugumda agrim sizim oluyor o kadar :/Sorma valla kız, adet agrısı hele bende hiç yok.. Ağrı eşigim yüksek hissetmiyorum mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?