- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.601
Kizlar cevrenizde hamileliginize ozenen ve bebek istemeye baslayan arkadaslariniz yada yakinlariniz varmi.
Ben evlendigimde de boyle oldu simdi hamileligimdede oluyor.
Virus gb yayiyorum
Sizdede oylemi
İkinci rahatlığı mıdır nedir anlamadım...ben de oğlumda daha bu hafta çalışıyordum okula gidiyordum şimdi evdeyim nasılsa yaparım diye mi...ya gruba da şaşırıyorum...ben ilk annelik heyecanıyla herkes sürekli doktorda Nst de diye düşünüyordum galibaO zaman al beni vur sana. Valla ne rahatlık bu bizdeki anlamadım. Gerçi oğlumda bu ayda alışverişe gitmiş eksiklerini almıştım bu ata kadar hiç öyle alışveriş yapmadım. Kızımda ise geçen hafta pazartesi alışveriş yapıp tamamladım diye dusunuyorum. Hepsine toplu bakmadım daha.
Oglum da erken gelmesi hiç aklıma gelmemişti. Kızım da ise kızlar aceleci olur 1 kaç gün önce gelir diye düşünüyorum. Yanı 15 - 19 mayıs arası. Siparişi de verdiğine göre cekileyim aradan fazlalık yapmayayım
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, valla ne sancım vardı ne ağrım sabah 7de yattığım yerde pırt yaparken ıslandı azıcık iç çamaşırım dedim herhalde idrarımı kaçırdım zaten 1 saate işe gitmek içim kalkacaktım uykumu bölmedim yarım saat döndüm durdum yatakta hafif kasılmalarım oldu ama hersaman olan şeyler,dedim çişim çok geldi herhalde gidiyim de yapayım mesanem dolunca hep öyle kasılma yapıyordu çünkü. Ayağa kalktığım gibi bütün iç çamaşırım sırılsıklam oldu şok geçirdim eşimin yanına gittim suyum geldi diye adam sersem sersem bakıyor suratıma derken parkeler falan sırılsıklam oldu hala da geliyor suyum doktor da gelmedi offff beklemekten kalbim yerinden çıkacak :)
Aynı algı bende de var canım. Umarım erken gelip yüzümüzü kara çıkarmazlar..38den önce bişey olmaz algısı var sanki bende daha bizim grupta 38de doğuran olmadı hepsi erkenci
Aaaa hadi gözün aydııınnnnKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
En son ben doğururmuşumpis doktor rahim ağzına sancıma bebeğin kilosuna baktı sen on güne doğurursun dedi onbeş gün oldu tık yok. ay o değilde iizinler gidiyor çocuğumla vakit gecirecğim zamanlar.
Yaa evet sezaryene alacak ta bi gelseÇok heyecanlı yaaa...doktorun gelip hadi acil sezaryene demesini mi bekliyorsun sen şimdiay gelsin nerde kaldı grupça nefesimizi tuttuk bekliyoruz
Almıyorlar kuzum benide almadı@Assos cankm sancı çıktı ama Sezeryan olacaksın Dr sanciyi görünce hemen almazmi sezeryane
Ay sorma ya elips gibi oluyor bazen öyle olunca kapatmaya çalışıyorum..malum zaten yeterince hamilelik yorumları alıyoruz..yok aşağıda yok erkek yıldım..yamuk halini görseler ne diyip sinirlerimi zıplatac aklar..Annem gördü geçen gözleri fal taşıgibi oldu..kesinlikle o anda tüm hareketin kısıtlanıyor...enteresan bir şekilde eşim elini karnıma koyup konuşunca normale dönüyor...babacı olacak benim kız galiba
Canım benim çok teşekkür ederim Allahım hayal ettiğim gibi bir doğum nasip etti çok şükür. Çok dualar ettim hiç beklemediğim anda oldu yalancı sancı diye düşünürken meğer açılmalarım oluyormuşGuguuu canim ya hayirli olsun rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin cok sevindim adina. Dogum hikayeni okudum gozlerim doldu tuylerim diken diken oldu masallah rabbim ne guzel yardim etmis sana. Dilerim rabbim biz bekleyenlerede boyle guzel dogum nasip eder. Bende ciddi sanci cekip cekip offf yinemi gol degil diyip uyuyorum. Cok sabirsizlaniyorum :)
Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Ay 20 sinden sonra sezeryan konuşacak doktor cnm yaa 4 kiloyu geçmiş olacak, kafada büyük o yüzden. Her sancı ağrı bana hediye ama sonu doğuma bağlanmıyor işte.Canim sen bekliyorsun ya sana inat mı gelmiyor bu bebiş. Inatcimi olacak acaba ama. Daha 15 günü var kendisini hazırlıyor doğuma anlaşılan son güne kadar bekleyecek.
İyi yapmışsın canım bisey olmaz kalkıp yürüyünce bol bol su içince agrımaz inşallah bi de nescafe içince iyi geliyormuş diyorlardı...bana ağrı kesici iğne bile vurmadılar istememiştim...akşam 7de acil sezaryen oldum ertesi gün 3te hastaneden çıktım...inşallah senin de öyle olur...hareketli olan daha kolay çabuk atlatıyorYaa evet sezaryene alacak ta bi gelseanestezi falan geldi spinal seçtim bakalım inşalah baş ağrım olmaz, beklemedeyim velhasıl kızlaaaaarrr
Yaa evet sezaryene alacak ta bi gelseanestezi falan geldi spinal seçtim bakalım inşalah baş ağrım olmaz, beklemedeyim velhasıl kızlaaaaarrr
Darısı başınıza canım benim bu bebişlerin burada çok işleri var o yüzden acele ediyolar :) Bütün bebişlere sağlık versin Allah yardımcıları olsun..Guguuu & @Mustu 34 Allah'im anali babali buyutsun gozunuz aydin kizlar darisi bizim basimiza
Bebekler erken dogdukca beni heycan basiyor daha hicbiseyim hazir degilBakalim ilk Mayis bebegimiz kim olacak masallah cok aceleci bebisler. Insallah kuvezde olan bebislerimizde biran once toparlanip evlerine gelirler
Canım benim çok teşekkür ederim Allahım hayal ettiğim gibi bir doğum nasip etti çok şükür. Çok dualar ettim hiç beklemediğim anda oldu yalancı sancı diye düşünürken meğer açılmalarım oluyormuşHiç korkma herşey olup bitiveriyo Allah yardım ediyo sonra diyosun ki cennetten bana çok güzel bir melek geldi ve ben o meleğin annesi miyim gerçekten Her an her yaşanan herşey o kadar kıymetliymiş ki doğana kadar tekmeler attı kuzum şimdi kucağımda bacaklarını oynattıkça geçirdiğimiz bütün günlerimizi hatırlıyorum.. Çok az kaldı sende diğer güzel annişlerimizde yakında bu mutluluğu yaşayacaksınız Allahın izniyle
İyi yapmışsın canım bisey olmaz kalkıp yürüyünce bol bol su içince agrımaz inşallah bi de nescafe içince iyi geliyormuş diyorlardı...bana ağrı kesici iğne bile vurmadılar istememiştim...akşam 7de acil sezaryen oldum ertesi gün 3te hastaneden çıktım...inşallah senin de öyle olur...hareketli olan daha kolay çabuk atlatıyor
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sahatle beğini kucağına alırsın inşallahKızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, valla ne sancım vardı ne ağrım sabah 7de yattığım yerde pırt yaparken ıslandı azıcık iç çamaşırım dedim herhalde idrarımı kaçırdım zaten 1 saate işe gitmek içim kalkacaktım uykumu bölmedim yarım saat döndüm durdum yatakta hafif kasılmalarım oldu ama hersaman olan şeyler,dedim çişim çok geldi herhalde gidiyim de yapayım mesanem dolunca hep öyle kasılma yapıyordu çünkü. Ayağa kalktığım gibi bütün iç çamaşırım sırılsıklam oldu şok geçirdim eşimin yanına gittim suyum geldi diye adam sersem sersem bakıyor suratıma derken parkeler falan sırılsıklam oldu hala da geliyor suyum doktor da gelmedi offff beklemekten kalbim yerinden çıkacak :)
Kizlar cevrenizde hamileliginize ozenen ve bebek istemeye baslayan arkadaslariniz yada yakinlariniz varmi.
Ben evlendigimde de boyle oldu simdi hamileligimdede oluyor.
Virus gb yayiyorum
Sizdede oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?