2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar cevrenizde hamileliginize ozenen ve bebek istemeye baslayan arkadaslariniz yada yakinlariniz varmi.
Ben evlendigimde de boyle oldu simdi hamileligimdede oluyor.
Virus gb yayiyorum
Sizdede oylemi

Bende sülalede tek 2018 bebeğini doğurmak istiyordum. Bu istek içim de patladı. Arkadan gelen var ve hepicigede kız. Sülale erkek kaynıyordu kız sezonunu ben açtım gibi oldu.

İkinci rahatlığı mıdır nedir anlamadım...ben de oğlumda daha bu hafta çalışıyordum okula gidiyordum şimdi evdeyim nasılsa yaparım diye mi...ya gruba da şaşırıyorum...ben ilk annelik heyecanıyla herkes sürekli doktorda Nst de diye düşünüyordum galiba yok anacıım ciddi ciddi doğuruyor millet 38den önce bişey olmaz algısı var sanki bende daha bizim grupta 38de doğuran olmadı hepsi erkenci

Hamileler bekletilmemeli bence de. Seninle beraber benimde kalbim yerinden çıkacak gibi 15 dk bi haber geldi mı senden diye bakıyorum. Senin sezaryan diye biliyordum nasıl olcak şimdi. Artık gelmiştir diye düşünüyorum ve kızımla ben çok iyiyiz diye haberini bekliyorum canim

38den önce bişey olmaz algısı var sanki bende daha bizim grupta 38de doğuran olmadı hepsi erkenci
Aynı algı bende de var canım. Umarım erken gelip yüzümüzü kara çıkarmazlar..
Sadece ikinci rahatlığı değil canım. Ilkinde son zamana kadar beklemenin rahatlığı da var bizde. Irkını erken doğursaydık bak şimdi odası hazır çantamız kapı yanında bekliyor olurduk.

En son ben doğururmuşum pis doktor rahim ağzına sancıma bebeğin kilosuna baktı sen on güne doğurursun dedi onbeş gün oldu tık yok. ay o değilde iizinler gidiyor çocuğumla vakit gecirecğim zamanlar.

Canim sen bekliyorsun ya sana inat mı gelmiyor bu bebiş. Inatcimi olacak acaba ama. Daha 15 günü var kendisini hazırlıyor doğuma anlaşılan son güne kadar bekleyecek.

doğuran doğurana maşallah, mayıs bebişleri aceleci çıktı vallahi
tüm doğuran annelere hayırlı olsun inşallah, sofiarya sana da kolaylıklar dilerim
ben de 30unda ayrılıcam işten, kızım uslu dursun o zamana kadar hem zaten daha çok minnak

Çok heyecanlı yaaa...doktorun gelip hadi acil sezaryene demesini mi bekliyorsun sen şimdi ay gelsin nerde kaldı grupça nefesimizi tuttuk bekliyoruz
Yaa evet sezaryene alacak ta bi gelse anestezi falan geldi spinal seçtim bakalım inşalah baş ağrım olmaz, beklemedeyim velhasıl kızlaaaaarrr

ay geçen gece benimkide sağ kaburgamin altından uzattı ayaklarını eşime gel ayaklarına bak dedim.eşim bakarken karnımın altına hafifçe vurdu yavrucagazim hemen çekti ayaklarını.eşim başladı gülmeye doğunca ben ne oynarım böyle diyo.şimdi oğlum rahatsız ediyorsa söyle hemen diyo yazık yavrucağazima

Canım benim çok teşekkür ederim Allahım hayal ettiğim gibi bir doğum nasip etti çok şükür. Çok dualar ettim hiç beklemediğim anda oldu yalancı sancı diye düşünürken meğer açılmalarım oluyormuş Hiç korkma herşey olup bitiveriyo Allah yardım ediyo sonra diyosun ki cennetten bana çok güzel bir melek geldi ve ben o meleğin annesi miyim gerçekten Her an her yaşanan herşey o kadar kıymetliymiş ki doğana kadar tekmeler attı kuzum şimdi kucağımda bacaklarını oynattıkça geçirdiğimiz bütün günlerimizi hatırlıyorum.. Çok az kaldı sende diğer güzel annişlerimizde yakında bu mutluluğu yaşayacaksınız Allahın izniyle

Canim sen bekliyorsun ya sana inat mı gelmiyor bu bebiş. Inatcimi olacak acaba ama. Daha 15 günü var kendisini hazırlıyor doğuma anlaşılan son güne kadar bekleyecek.
Ay 20 sinden sonra sezeryan konuşacak doktor cnm yaa 4 kiloyu geçmiş olacak, kafada büyük o yüzden. Her sancı ağrı bana hediye ama sonu doğuma bağlanmıyor işte.

Yaa evet sezaryene alacak ta bi gelse anestezi falan geldi spinal seçtim bakalım inşalah baş ağrım olmaz, beklemedeyim velhasıl kızlaaaaarrr
İyi yapmışsın canım bisey olmaz kalkıp yürüyünce bol bol su içince agrımaz inşallah bi de nescafe içince iyi geliyormuş diyorlardı...bana ağrı kesici iğne bile vurmadılar istememiştim...akşam 7de acil sezaryen oldum ertesi gün 3te hastaneden çıktım...inşallah senin de öyle olur...hareketli olan daha kolay çabuk atlatıyor

Darısı başınıza canım benim bu bebişlerin burada çok işleri var o yüzden acele ediyolar :) Bütün bebişlere sağlık versin Allah yardımcıları olsun..

Masallahh anali babali saglikla buyusun. Normal dogurdunuz sanirim. Epiduralli mi? Ne zaman dogum oldu? Kac gunluk prenses?
Takvim kapanmiyor mu dogum yapinca burda.

Sizin de mi erken geldi? Saglikla buyusun. Herkeste farkli oluyor sanirim sezeryan sonrasi. Benim arkadasim da hicbir sorun olmadi ne agri ne sizi.

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sahatle beğini kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…