- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.641
Ay ne riskin varmış yaa sakin ol bişey olmaz...ben daha hiç NST ye bile girmedim persembe randevum belki o zaman girerim kadın da rahat valla şöyle olursa gel bile demedi...ağrı sızı hep var geçer onlar bişey olmaz...daha ortada bişey yokken endişenin evhamın ne faydası var canım bize...ha doğurursak o zaman bakarız çaresine boşuna yıpratmayın kendiniziKızlar ya bu erken doğumlar beni etkiledi sanırım dr sürekli riskin var diyip duruyor şuan elim ayağım titriyor saçma bir şekilde ve ağrım var hiçbir hazırlığım Yok Alalh ım lütfen sırayla gelsin bebekler
inanılmaz heyecanlandım canim ya.hakkında en iyisi neyse öyle olsun.mis kokuluna en guzeliyle kavus insallah.bu arada bizim günlerimiz aynı seninle.daha kıyafetleri şimdi attım makineye inanılmaz tirstim valla.insallah yetişirKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz
Hadi bakalim güzel haberler ver bize minnoştanBenimde bugün kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz kizcem nasılmış bakalım
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, valla ne sancım vardı ne ağrım sabah 7de yattığım yerde pırt yaparken ıslandı azıcık iç çamaşırım dedim herhalde idrarımı kaçırdım zaten 1 saate işe gitmek içim kalkacaktım uykumu bölmedim yarım saat döndüm durdum yatakta hafif kasılmalarım oldu ama hersaman olan şeyler,dedim çişim çok geldi herhalde gidiyim de yapayım mesanem dolunca hep öyle kasılma yapıyordu çünkü. Ayağa kalktığım gibi bütün iç çamaşırım sırılsıklam oldu şok geçirdim eşimin yanına gittim suyum geldi diye adam sersem sersem bakıyor suratıma derken parkeler falan sırılsıklam oldu hala da geliyor suyum doktor da gelmedi offff beklemekten kalbim yerinden çıkacak :)
Canım doğumumuz aynı gün gözüküyor. Ağrı sızı kasılma sen ne durumdasin
Ay inşallah kuzum az kilo almış olsun minicik bişey olcak yoksaHadi bakalim güzel haberler ver bize minnoştan
Nasıl güzel yazmışsın öpesim geldi valla seni@Guvenim sen neden bu kadar bunaltıyorsun ki kendini...hiç dört dörtluk hayatı olan var mı acaba...oglum 6 yaşında ben öyle feci lohusalık geçirdim ki tövbe ettim bi daha çocuk doğurmam diye eşim yüzüme bakmadı bi tek dovmediği kaldı anneme neler yaptı hasetliğinden; ama benim sütüm bile kesilmedi Allah a şükür çok güçlüydüm hep güldüm yedim ictim emzirdim sabrettim...ona derdim ki bu yaptıklarına pişman olacaksın yüzüme bakacak yüzün olmayacak ama inşallah geç kalmazsın...ailem bana destekti ama onları da uzak tutuyordu kiskanclığından onun kimsesi yok benim de kimsem olmasın kolum kanadım kırik olsun...benim tek tesellim yavrumun sağlikli olmasıydı...hepsi gecti gitti de bak gözümü kararttım bi de kızım olacak şimdi inşallah...Anneyiz biz...Allah bize güç kuvvet vermiş daha da verecektir sabret tevekkul et...o yavrularının yüzüne bak 1 tek tırnağını yaratabilir miyiz onlar birer mucize onlar Allah ın bir lütfu...yeter ki sağ salim olalım her şey geçer hepsi düzelir hallolur...geçmez sandığımız ne geçmedi ki...yavrular gözümüzün içine bakıyor o gözlerde yaş olursa onlar da eksik olur yarım olur hep gülmeli gözlerinin içi...sakin ol iyi ol mutlu ol bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca kadın var şu anda...kocası ailesi kocasının ailesi kul kole olsa dünyanin en zengini olsa neye yarar içinde şu can varlığını hissedemiyor neler verirlerdi biliyor musun şu anda bu güzelliği yaşamak için...bilemezsin...Allah yavrularımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Benim babynest bile Yok :) düşün yaniCanim gunumuz ayni benimde daha dogru durust biseyim yok hatta bebegimin yatagi bile yok heralde annemin dedigi gibi babynestte buyutecez bu gidisleBende 3 hafta daha rahatiz sonra kesin hazir olmamiz lazim..
Çok haklısın dünden bu yana sinirim bozuk biraz dr risklisin heran suyun gelebilir diyor annem ben gelemem sen gel yavaş yavaş arabayla diyor tek olsan yine yatırırsın koltuğu belki bir ihtimal 7 saatlik yolu çocukla nasıl gidecem ben yol tutuyor 5 yaşında kızım var İnan acil birşey olsa bırakacam kimsem Yok burada dediğin gibi paniğin kimseye faydası Yok rabbim mutlaka bir yoluna koymuştur hepimizin yardımcısı olsun inşallah bugün kontrol iyi geçerde bana da moral olurAy ne riskin varmış yaa sakin ol bişey olmaz...ben daha hiç NST ye bile girmedim persembe randevum belki o zaman girerim kadın da rahat valla şöyle olursa gel bile demedi...ağrı sızı hep var geçer onlar bişey olmaz...daha ortada bişey yokken endişenin evhamın ne faydası var canım bize...ha doğurursak o zaman bakarız çaresine boşuna yıpratmayın kendinizi
Ayyy bizim oğlanlar tembel çıktı canım, benim gözlerim de sürekli nişan arıyorHayırlısı ile sağlıkla gelsin inş prenses maşallah. Ay su göreyim diye dua ediyorum ben de bana da dua edin.
Aynen. Artik ziplamaya falan baslicam belki rahatsiz olur da cikmak ister diyeBende doğurmak istiyorummmdün o kadar evde dans ettim tepindim banamısın demedi sancı mancı yok
Can'ım anakucağı aldın mı?sofiarya sağlıkla gelsin inşallah prensesin . Haber ver bize mutlaka. Çok heyecanlı ya bebisler geliyor ve benim eksigim çok fazla
Aynen ben de anlamazmisim gibime geliyorKızlar ben sancı falan olsa anlamam suyum da foş diye gelmedikçe anlamam nişan da kanlı olmadıkça anlamam çünkü akintim hep var, yani olduğum yere dogururum gibi geliyorbugün de avmye gidiyorum arabayı yikatcam ve azcık dolancam inşallah doğurmam
Tum topic doguracak. Dogum tarihi 1 mayis olanlar bekleyecek galibaAyyy bizim oğlanlar tembel çıktı canım, benim gözlerim de sürekli nişan arıyoryarın ne diyecek bakalım doktor bana, senin kontrolün ne zaman
Sorma kuzum ya kararsızlıktan mahfoldum. Fisher price ya da bright stars alayım diyorum. 23 nisan da belki indirime falan girer diye bekliyorum ama bu hafta almamız lazım artık. Sen neye karar verdinCan'ım anakucağı aldın mı?
Ben hala alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?