2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay ne riskin varmış yaa sakin ol bişey olmaz...ben daha hiç NST ye bile girmedim persembe randevum belki o zaman girerim kadın da rahat valla şöyle olursa gel bile demedi...ağrı sızı hep var geçer onlar bişey olmaz...daha ortada bişey yokken endişenin evhamın ne faydası var canım bize...ha doğurursak o zaman bakarız çaresine boşuna yıpratmayın kendinizi

Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz
inanılmaz heyecanlandım canim ya.hakkında en iyisi neyse öyle olsun.mis kokuluna en guzeliyle kavus insallah.bu arada bizim günlerimiz aynı seninle.daha kıyafetleri şimdi attım makineye inanılmaz tirstim valla.insallah yetişir

Ay masallah bebisler geliyor cok heyecanli artik her girdimizde bi dogum duyuyoruz ...benimde surekli bel agrim var gecmiyor bi turlu arada da bebis geriliyor nefesimi bile kesecek kadar rahatsiz ediyor sanci bole bisey mi aceba ilk hamileligimde 37 ye girdimde dogum yapmistim simdi 36 dayim benide bi heyecan sardi bakalim ne zaman gelcek ...

Ay bu dr ların uyuşukluğu beni benden alıyo , ne kadar da önemsiz onlar için herşey

Nasıl güzel yazmışsın öpesim geldi valla seni

Canim gunumuz ayni benimde daha dogru durust biseyim yok hatta bebegimin yatagi bile yok heralde annemin dedigi gibi babynestte buyutecez bu gidisle Bende 3 hafta daha rahatiz sonra kesin hazir olmamiz lazim..
Benim babynest bile Yok :) düşün yani

Çok haklısın dünden bu yana sinirim bozuk biraz dr risklisin heran suyun gelebilir diyor annem ben gelemem sen gel yavaş yavaş arabayla diyor tek olsan yine yatırırsın koltuğu belki bir ihtimal 7 saatlik yolu çocukla nasıl gidecem ben yol tutuyor 5 yaşında kızım var İnan acil birşey olsa bırakacam kimsem Yok burada dediğin gibi paniğin kimseye faydası Yok rabbim mutlaka bir yoluna koymuştur hepimizin yardımcısı olsun inşallah bugün kontrol iyi geçerde bana da moral olur

Aynen ben de anlamazmisim gibime geliyor hicbir belirtim yok. İki gun sonra 39 a giriyorum Ma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…