2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen. Artik ziplamaya falan baslicam belki rahatsiz olur da cikmak ister diye sabirsizlik cok fena.
Ben dün denedim sıfır ağrı olarak geri geldi . Hep tepelerde bizim kız diyorum çıkış burda değil aşağıya gitceksin

Suyu azalmış ya kuzum, daha da azalmış olursa tehlikeli olur diye, bazı yerlerde hiç su kalmamıştı
Kuzum bak senin gibiydi arkadasim. Suyun cok azalmis yarin alalim diyip cat diye aldilar 38+2 de. Sendende oyle bi atak bekliyorum bnn. Sen yarin herseye hazirlikli git. Ayy cok heycanliii. Ne guzel dogumu mayisin basinda olanlar cok az kaldi yavrulariniza kavusmaya hayirlisiyla insallah. Gec erken hic farketmez. Hayirlisi olsunda

Ayyy dur heyecanlandırma, yarına kadar keyfini çıkarayım iki bayan geldi delicesine ev temizleniyor, dün tüller yıkandı, storlar yıkamaya gitmişti, uyku setlerini falan takıcaz artık akşama Ayy mis kokulu oğlum sağlık içinde gelsin de evimiz cennet gibi koksun hepimiz için hayırlısı kuzucum

Ay dün bizimki de ilk kez ciddi ciddi konuştu sancın olur veya suyun gelirse ne kadar sürede doğum oluyor bn olmazsam gelene kadar sakin kalabilcen mi korkarmısın falan diyor bu hafta hep işe üçte gidip on birde çıkıcak on ikide ancak evde oluyor . Bende dedim sen gelene kadar bi duş alır saçımı başımı yaparım diye zaten o olmadan gitmem ben hastaneye

Bi süprizde sen yaparsın inşallah :)

Hayırlısı olsun canım hakkımızda , kolay doğumlar diliyorum sana inşallah herşey gönlünce olur. . İsminde hala kavga halindeyiz doğumuma bir hafta kaldı biz telaştayız . Sanırım Mete olacak

bizde geriden geliyoz morslini bozma hareketleri nasıl
Hareketli şükür
çok güzel ya allah analı babalı büyütsün. Gözlerim dolu dolu okudum

Akıntı bu ara bnde de arttı ta hatta bgün kalktım mutfağa gittim tam oturdum bi ıslaklık geldi içimden . Aha dedim işedim kesin lavaboya bi gittim akıntı gelmiş baya

Canim gunumuz ayni benimde daha dogru durust biseyim yok hatta bebegimin yatagi bile yok heralde annemin dedigi gibi babynestte buyutecez bu gidisle Bende 3 hafta daha rahatiz sonra kesin hazir olmamiz lazim..

Al benden de o kadar.. Bebegin yatagi yok daha Bizim yatakta yatacak bi gidisle

Doktor bana suyun sınırda dediğinde her gittiğimde hayallerle gitmiştim acil doğurtmamız lazım seni falan der diye gözünün içine bakıyodum ahh hayaller hayatlarr

Akıntı bu ara bnde de arttı ta hatta bgün kalktım mutfağa gittim tam oturdum bi ıslaklık geldi içimden . Aha dedim işedim kesin lavaboya bi gittim akıntı gelmiş baya

Ay aynısı birebir oldu çamaşır katlayıp koyuyordum işiyorum sandım koştum tuvalete baktım akıntı. O kadar çoktu. İnşallah bunlar birer belirtidir, belirtisiz doğurmak istemiyorum

Al benden de o kadar.. Bebegin yatagi yok daha Bizim yatakta yatacak bi gidisle

Neyse daha vaktimiz var bizim mayis sonuna yani erken dogma ihtimali ile mayis ortasina en gec hazir olmamiz lazim ona gore. Esime de diyorum 3 hafta icinde herseyi bitirmemiz lazim ona gore ayarla kendini. Daha sadece odayi boyadi okadar

Canim evet hayat cok zor, hic adil degil inan herkes turlu sikintilar yasiyor herkesin imtihani ayri. Kimi esinden,kimi ailesinden, kimi cocuklarindan,kimi sagligindan cekiyor. Ama hep iyi tarafindan bakmak lazim hep karamsar bakar isyan edersek ustesinden gelemeyiz 've hersey daha kotu olur. Isyan etmeyip sabirli olmak zorundayiz. Sagliktan ve evlatdan daha onemlisi yok sen iyi olacaksin ki onlara kol,kanat gereceksin. Belki de cocuklarin buyudugunde cok mutlu bir hayatin olacak herseyi unutacaksin boyle dusun ki hersey iyi olsun.

Doktor bana suyun sınırda dediğinde her gittiğimde hayallerle gitmiştim acil doğurtmamız lazım seni falan der diye gözünün içine bakıyodum ahh hayaller hayatlarr
Valla şekertom en kötü 16 günümüz kaldı, içerde saklanacak halleri yok, mecbur gelicek yaramazlar

Nişan mıymış senin ki ben anlamamışım onu, anam öyle de kötü nişan geldi diye bekle de bekle
Valla doktora anlattım tabi o direk nişan demedi.. bu gelen kanlı akıntı bize açılmanın başladığını artık doğumun başladığını gösterir dedi.. ama gelen giden yok.. ağrı sancı hiç bişey yok valla..

Ay aynısı birebir oldu çamaşır katlayıp koyuyordum işiyorum sandım koştum tuvalete baktım akıntı. O kadar çoktu. İnşallah bunlar birer belirtidir, belirtisiz doğurmak istemiyorum
Ayyy az önce benim de oldu bir fincan kadar neredeyse ama kokusuz renksiz, belirti midir ki

Kaç gündür sorcam unutuyorum, hastane odası süsleme işini ne yaptın? Karar veremiyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…