- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.681
Ben dün denedim sıfır ağrı olarak geri geldi . Hep tepelerde bizim kız diyorum çıkış burda değil aşağıya gitceksinAynen. Artik ziplamaya falan baslicam belki rahatsiz olur da cikmak ister diyesabirsizlik cok fena.
Kuzum bak senin gibiydi arkadasim. Suyun cok azalmis yarin alalim diyip cat diye aldilar 38+2 de. Sendende oyle bi atak bekliyorum bnn. Sen yarin herseye hazirlikli git. Ayy cok heycanliii. Ne guzel dogumu mayisin basinda olanlar cok az kaldi yavrulariniza kavusmaya hayirlisiyla insallah. Gec erken hic farketmez. Hayirlisi olsundaSuyu azalmış ya kuzum, daha da azalmış olursa tehlikeli olur diye, bazı yerlerde hiç su kalmamıştı
Ayyy dur heyecanlandırma, yarına kadar keyfini çıkarayımKuzum bak senin gibiydi arkadasim. Suyun cok azalmis yarin alalim diyip cat diye aldilar 38+2 de. Sendende oyle bi atak bekliyorum bnn. Sen yarin herseye hazirlikli git. Ayy cok heycanliii. Ne guzel dogumu mayisin basinda olanlar cok az kaldi yavrulariniza kavusmaya hayirlisiyla insallah. Gec erken hic farketmez. Hayirlisi olsunda
Ay dün bizimki de ilk kez ciddi ciddi konuştu sancın olur veya suyun gelirse ne kadar sürede doğum oluyor bn olmazsam gelene kadar sakin kalabilcen mi korkarmısın falan diyorYaa ben de oyle rahat olmak istiyorum insallah da rahat olurum. Esim sancilarim tutunca ambulans cagirma planlari falan yapip beni strese sokuyor. Doguracagim hastane de evin karsisinda. Yuruyerek giderim ben diyorum. Yolda dogurursun diyor. Yol dedigi de 200 metre yok evle hastane arasi. Bir anayol geciyorsun sonra hastane bahcesindesinben sakin olurum da esim sakin olur mu onu bilemiyorum.
Bi süprizde sen yaparsın inşallah :)Doktorum konferansa gitti cnm ya 20 sinde dönecek sanırım ve hiç sira yok 2mayisa kadar ama bana gel demişti gidip araya gircem.cumaya falan ama o zamana gelir inşallah. Bugün bambaşka ağrım var hadi bakalım ishal gibi de oldum.
Hayırlısı olsun canım hakkımızda , kolay doğumlar diliyorum sana inşallah herşey gönlünce olur. . İsminde hala kavga halindeyiz doğumuma bir hafta kaldı biz telaştayız . Sanırım Mete olacakEn iyisini dusunmusunuz bencede. Senin durumunda bende aynısını yapardım sanırım. Aynen ben normal istiyorum hastane eve 10 dk var yok. Doktorum da tavsiye etti. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. İsme karar verdiniz mi
Hareketli şükürbizde geriden geliyoz morslini bozma hareketleri nasıl
çok güzel ya allah analı babalı büyütsün. Gözlerim dolu dolu okudumGunaydin guzel annelerim.. Oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun..
Cuma gunu kontrolumuz vardi nst de sanci falan cikmadi ara ara kasilmalarim oluyordu zaten onun disinda hic biseyim yoktu. Cuma gecesi belime inanilmaz bir agri girdi 5 dk sureyle duzenli olarak esim masaj yapti rahatladim uyuyup kaldim hastaneye gitmedim yalanci sancidir diye.. Dün de kasilmalarim vardi normaldir diye hic endiselenmedim. Evimi temizledim camasirlarimi yikadim dinlendim yemegimi yiyip dusa girip uzun uzun rahatlattim kendimi. Bir guzel makyajimi yaptim giyindim kusandim hem yuruyus amacli hem de sikildigim icin kayinvalideme gittimbir guzel caylari borekli goturdum sonra esim geldi alisveris yapip evimize geldik derken apartmanin merdiveninde daha birinci basamaga adimimi atar atmaz pat diye ses duydum kukustan ve butun suyum bosaldi yukari bile cikmadan hemen hastaneye gittik. Dogumhaneye aldilar direkt ebe acilma kontrolu yapti ve sok gecirdi resmen senin acilman tam ve bebegin saclarini goruyorum su an dedi Hemen esyalrimiz geldi 19.30 da dogumhaneye girdik 20.13 de oglusumu kucagima aldim cok sukur. Tek sorun doktorumun telefonlari acmamasi ve dogumumu baska doktorun yaptirmasi oldu ama hayirlisi buymus... Oglusum kucucuk teyzeleri 2.600 gram 49 cm dogdu. Emiştik çok şükür ve şu an yani basimda melek gibi uyuyor... İc dis dikislerim var ama kuzumu goruncee butun acilarim dindi. Allahim hepinizi sag salim kurtarsin Bizim hikayemiz de boyle sanki ruyada gibiyim inanamiyorum hala karnimda tekmeler atan minigim dunyanin en guzel varligiymis meger kokusu mis gibi bin sükür...
Akıntı bu ara bnde de arttı ta hatta bgün kalktım mutfağa gittim tam oturdum bi ıslaklık geldi içimden . Aha dedim işedim kesinKızlar bende de hiçbir şey yok ya ne adet ağrısı ne kasılma ne nişan sadece akıntım çok fazla olmaya başladı ve 2 gündür hep ishalim. Onun dışında birşey yok bunlarda belirti olabiliyormuş ama hiç çıkmayacakmış gibi geliyor. Bakıyorum hep kasılma sancısı olan var ama bende yok hatta aksine kendimi çok iyi hissediyorum.
Canim gunumuz ayni benimde daha dogru durust biseyim yok hatta bebegimin yatagi bile yok heralde annemin dedigi gibi babynestte buyutecez bu gidisleBende 3 hafta daha rahatiz sonra kesin hazir olmamiz lazim..
Doktor bana suyun sınırda dediğinde her gittiğimde hayallerle gitmiştim acil doğurtmamız lazım seni falan der diye gözünün içine bakıyodum ahh hayaller hayatlarrAyyy dur heyecanlandırma, yarına kadar keyfini çıkarayımiki bayan geldi delicesine ev temizleniyor, dün tüller yıkandı, storlar yıkamaya gitmişti, uyku setlerini falan takıcaz artık akşama Ayy mis kokulu oğlum sağlık içinde gelsin de evimiz cennet gibi koksun hepimiz için hayırlısı kuzucum
Akıntı bu ara bnde de arttı ta hatta bgün kalktım mutfağa gittim tam oturdum bi ıslaklık geldi içimden . Aha dedim işedim kesinlavaboya bi gittim akıntı gelmiş baya
Al benden de o kadar.. Bebegin yatagi yok daha Bizim yatakta yatacak bi gidisle
Canim evet hayat cok zor, hic adil degil inan herkes turlu sikintilar yasiyor herkesin imtihani ayri. Kimi esinden,kimi ailesinden, kimi cocuklarindan,kimi sagligindan cekiyor. Ama hep iyi tarafindan bakmak lazim hep karamsar bakar isyan edersek ustesinden gelemeyiz 've hersey daha kotu olur. Isyan etmeyip sabirli olmak zorundayiz. Sagliktan ve evlatdan daha onemlisi yok sen iyi olacaksin ki onlara kol,kanat gereceksin. Belki de cocuklarin buyudugunde cok mutlu bir hayatin olacak herseyi unutacaksin boyle dusun ki hersey iyi olsun.Bit insan nekadar sanssiz olabilir se okadar sansizim okadar yani. Daha bebege bugun aliaveris yaptim 3 5 bisey aldim makinenin durmasini bekliyorum asiyimda sabaha canta yapiyim. Yarin bide nst kotu alicam derse hem bebek hem ben ciplak kalicaz . Yaaa sizin ruh haliniz ne guzel ben niye bukadar cikmazda hiasediyorum kendimi anlamiyorum.
Doktor bana suyun sınırda dediğinde her gittiğimde hayallerle gitmiştim acil doğurtmamız lazım seni falan der diye gözünün içine bakıyodum ahh hayaller hayatlarr
Valla doktora anlattım tabi o direk nişan demedi.. bu gelen kanlı akıntı bize açılmanın başladığını artık doğumun başladığını gösterir dedi.. ama gelen giden yok.. ağrı sancı hiç bişey yok valla..Nişan mıymış senin kiben anlamamışım onu, anam öyle de kötü nişan geldi diye bekle de bekle
Ayyy az önce benim de oldu bir fincan kadar neredeyse ama kokusuz renksiz, belirti midir kiAy aynısı birebir oldu çamaşır katlayıp koyuyordum işiyorum sandım koştum tuvalete baktım akıntı. O kadar çoktu. İnşallah bunlar birer belirtidir, belirtisiz doğurmak istemiyorum
ismiyle yaşasın inşallah canm. Güzel isim. Amiiiin hepimiz içinHayırlısı olsun canım hakkımızda , kolay doğumlar diliyorum sana inşallah herşey gönlünce olur. . İsminde hala kavga halindeyiz doğumuma bir hafta kaldı biz telaştayız . Sanırım Mete olacak
Kaç gündür sorcam unutuyorum, hastane odası süsleme işini ne yaptın? Karar veremiyordun?Valla doktora anlattım tabi o direk nişan demedi.. bu gelen kanlı akıntı bize açılmanın başladığını artık doğumun başladığını gösterir dedi.. ama gelen giden yok.. ağrı sancı hiç bişey yok valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?