- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.701
Vazgeçtim yaa aslında hastanede odaya çıktım baktım hiç hoşuma gitmedi.. dedim ya normalde o hastaneye gitmem yani Allah korusun acil bişe olur falan ayrı tabi de.. sırf doktor için gidiyorum malum.. süslesemde yok yani içime sinmicek hiç bulaşmadım hayırlısıyla doğurup evime geleyim mevlütte istediğim gibi yapcam inşallah..Kaç gündür sorcam unutuyorum, hastane odası süsleme işini ne yaptın? Karar veremiyordun?
Ayyy az önce benim de oldu bir fincan kadar neredeyse ama kokusuz renksiz, belirti midir ki
İnşallah ya ağrı sızının gelceği yok bizeAy aynısı birebir oldu çamaşır katlayıp koyuyordum işiyorum sandım koştum tuvalete baktım akıntı. O kadar çoktu. İnşallah bunlar birer belirtidir, belirtisiz doğurmak istemiyorum
Aynen canım nescafe cok iyi geliyo narkozu atmaya yardımcı benimde ne bel ne bas agrım oldu şükür banada hiç vurmadılar agrı kesici 11 de dogum yaptım aksam 6 da kalktım ayaga ertesi sabahta cıktık bi dahada yatmadım zaten buda öyle olsun insallah hemen toparlanalımİyi yapmışsın canım bisey olmaz kalkıp yürüyünce bol bol su içince agrımaz inşallah bi de nescafe içince iyi geliyormuş diyorlardı...bana ağrı kesici iğne bile vurmadılar istememiştim...akşam 7de acil sezaryen oldum ertesi gün 3te hastaneden çıktım...inşallah senin de öyle olur...hareketli olan daha kolay çabuk atlatıyor
Ay ben de alicam bebek aglayinca muzik calan ya da sallanan bisey var mi ki?Sorma kuzum ya kararsızlıktan mahfoldum. Fisher price ya da bright stars alayım diyorum. 23 nisan da belki indirime falan girer diye bekliyorum ama bu hafta almamız lazım artık. Sen neye karar verdin
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, heyecanla bekliyoruz haberleriniKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Bereketli olmus seninde ayagin ugurlu gelmis bakBende sülalede tek 2018 bebeğini doğurmak istiyordum. Bu istek içim de patladı. Arkadan gelen var ve hepicigede kız. Sülale erkek kaynıyordu kız sezonunu ben açtım gibi oldu.
Yok kesin bulasici bu dusunceAynı şekilde iş yerinde benden sonra 2 arkadaşım daha hamile kaldı
Ya bendede korku olustu .Kızlar ya bu erken doğumlar beni etkiledi sanırım dr sürekli riskin var diyip duruyor şuan elim ayağım titriyor saçma bir şekilde ve ağrım var hiçbir hazırlığım Yok Alalh ım lütfen sırayla gelsin bebekler
Anlarsin canim o anlatir kendini .Kızlar ben sancı falan olsa anlamam suyum da foş diye gelmedikçe anlamam nişan da kanlı olmadıkça anlamam çünkü akintim hep var, yani olduğum yere dogururum gibi geliyorbugün de avmye gidiyorum arabayı yikatcam ve azcık dolancam inşallah doğurmam
Ayy ne heyecanli hem korku hem heyecan .@minikoglan @LastMadOnEarth kızlar ben de anlamamıştım sancım dogumum baslamış Kilis te acilde ebeler baktı Antebe yetişcez doğuma eşim oraya yetisir miyiz burda mı yapar falan diyormuş ebelere ben ille kendi doktorumi isterim dedim...ordan çıktık dedim ki kırmızı kurdelalı taç almadım onu almam lazım o olmadan doğuramameşim çıldırıyor saçmalama sokakta doğuracaksın yürü gidelim dükkanlar da hastanenin altında sen arabayı çevirene kadar alır gelirim dedim o sancıyla gittim tacımi aldım geldim... 65km yol bi de hastane şehrin diğer tarafında ay öyle bağrışa çağrışa gittik ne güzeldi yaa
Ishalde dogum belirtisi demialerdi .Kızlar bende de hiçbir şey yok ya ne adet ağrısı ne kasılma ne nişan sadece akıntım çok fazla olmaya başladı ve 2 gündür hep ishalim. Onun dışında birşey yok bunlarda belirti olabiliyormuş ama hiç çıkmayacakmış gibi geliyor. Bakıyorum hep kasılma sancısı olan var ama bende yok hatta aksine kendimi çok iyi hissediyorum.
Siz böyle yazdıkca ben kafayı yiyorum.. ben kendimi dikiş atılmış kesilmiş hayal dahi edemiyorum! Ayağa kalkmam rahat 2 ayımı alır gibi geliyo inanılmaz korkuyorumAynen canım nescafe cok iyi geliyo narkozu atmaya yardımcı benimde ne bel ne bas agrım oldu şükür banada hiç vurmadılar agrı kesici 11 de dogum yaptım aksam 6 da kalktım ayaga ertesi sabahta cıktık bi dahada yatmadım zaten buda öyle olsun insallah hemen toparlanalım
Yok canım 36 dan sonra buyursun gelsinler valla hiç düşünmeden hadi derim heralde kiloda iyise ohh ne alaa ... Doktorum bana 37 den 1 gün gördünmü bitti bu iş dedi perinatolog adam.. Ama bunu derken 36+1 mi yoksa 37+1 mi dedi çarşamba görcez gün vercek İnş hatta diyicem yeter hocam 2000 geçtiyse biz hazırız diyeAyrica kusurabakmayin hatta kusurabakmayalim ama 37ler 38ler erken degil bnce:))
Su olsa anlardın dedi doktorAy bir fincan kadar çok canım su olabilir o bence
Ay ben sana yazarken bişeyleri parmakladım yanlış yerlere mi yaZdım acabaa?? Düzeldi mi bi yazın bana :)Su olsa anlardın dedi doktornerden anlayayım anlamıyorum işte
Canım mesaj atmışsın :) bi şey olmaz :) doktoru aradım su olsa anlarsın dedi, daha yağlı gibi ve sarımsı oluyormuşAy ben sana yazarken bişeyleri parmakladım yanlış yerlere mi yaZdım acabaa?? Düzeldi mi bi yazın bana :)
Valla mecbur kalkıcaksın senin gözüne bakan kokunla susan bi yavru olcak minnacık alttan dikiş olunca emzirmek çok zor oluyor oturma açısından a öyle bi oturuyorsun valla... Sen ay uy derken bebek cuk cuk emince hem gül hem ağla geçiyor zaman ... Kokusu yeter onların İnş hepimiz toparlar ve kuzucukların en güzel zamanlarını doya doya geçiririzSiz böyle yazdıkca ben kafayı yiyorum.. ben kendimi dikiş atılmış kesilmiş hayal dahi edemiyorum! Ayağa kalkmam rahat 2 ayımı alır gibi geliyo inanılmaz korkuyorumannem de valla tokatlarım seni çekemem diyo! Ne yapcaz bilmem yaa..
Hiç öyle düşünme bende sezeryanliyim uyusuklugum geçince kalktım gezdim sadece baş ağrısı yaşadım şimdi onunda tecrübesi var oda olmaz inşallah ilki gibi kolay geçerSiz böyle yazdıkca ben kafayı yiyorum.. ben kendimi dikiş atılmış kesilmiş hayal dahi edemiyorum! Ayağa kalkmam rahat 2 ayımı alır gibi geliyo inanılmaz korkuyorumannem de valla tokatlarım seni çekemem diyo! Ne yapcaz bilmem yaa..
Çünkü artık seninle sızma olmaz bu aydan sonra bildiğin akar canım doğum olucağı için Pet şişeden akar gibi kokusu şekerli suyu andırıyor amniyo sıvısı... Anlamamak mümkün değil rahat olSu olsa anlardın dedi doktornerden anlayayım anlamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?