2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar akıntı olayı bendede arttı ben bebeğimin 25nisana kadar durmasını diliyorum ama dururmu bilmiyorum cuma günü kontrolüm var sancılarım çıkıyor nstde acaba cumayı beklemedenmi gitsem bilmiyorum haftasonu drum il dışında olacak

Kaç gündür sorcam unutuyorum, hastane odası süsleme işini ne yaptın? Karar veremiyordun?
Vazgeçtim yaa aslında hastanede odaya çıktım baktım hiç hoşuma gitmedi.. dedim ya normalde o hastaneye gitmem yani Allah korusun acil bişe olur falan ayrı tabi de.. sırf doktor için gidiyorum malum.. süslesemde yok yani içime sinmicek hiç bulaşmadım hayırlısıyla doğurup evime geleyim mevlütte istediğim gibi yapcam inşallah..

Ay aynısı birebir oldu çamaşır katlayıp koyuyordum işiyorum sandım koştum tuvalete baktım akıntı. O kadar çoktu. İnşallah bunlar birer belirtidir, belirtisiz doğurmak istemiyorum
İnşallah ya ağrı sızının gelceği yok bize

Aynen canım nescafe cok iyi geliyo narkozu atmaya yardımcı benimde ne bel ne bas agrım oldu şükür banada hiç vurmadılar agrı kesici 11 de dogum yaptım aksam 6 da kalktım ayaga ertesi sabahta cıktık bi dahada yatmadım zaten buda öyle olsun insallah hemen toparlanalım

Sorma kuzum ya kararsızlıktan mahfoldum. Fisher price ya da bright stars alayım diyorum. 23 nisan da belki indirime falan girer diye bekliyorum ama bu hafta almamız lazım artık. Sen neye karar verdin
Ay ben de alicam bebek aglayinca muzik calan ya da sallanan bisey var mi ki?

Kızlar birşey soracağım benim ilk doğumumda kanamam çok oldu rahim toparlanmadı ikinci doğumumda da aynı durum olurmuki çok korkuyorum bilginiz varmı bu konuyla ilgili hatta biriniz dr yakınları olduğunu söylemişti sorabilirmi acaba

Bende sülalede tek 2018 bebeğini doğurmak istiyordum. Bu istek içim de patladı. Arkadan gelen var ve hepicigede kız. Sülale erkek kaynıyordu kız sezonunu ben açtım gibi oldu.
Bereketli olmus seninde ayagin ugurlu gelmis bak
Aynı şekilde iş yerinde benden sonra 2 arkadaşım daha hamile kaldı
Yok kesin bulasici bu dusunce
Ya bendede korku olustu .
Hicbirseyim de hazir degil.
Bu ayin bebekleri yarisiyor sanki
Anlarsin canim o anlatir kendini .
Bende disari cikmak istiyorum esim izin vermiyor.
Disarida su vs gelir diye de cok korkuyorum ya

Ayy ne heyecanli hem korku hem heyecan .
Guzel anilarimiz olur ins bu dogumdada :)
Ishalde dogum belirtisi demialerdi .
Kendini iyi hissetmende oyledir buyuk ihtimal

Kizlar benim adet sancim var 2 gundur .
Yarin dr muayenem .
Onceki doktorum senin aksesuar plesantan var demisti .birde miyomlar tabi .
Bu dr hicbirsey demedi bu gidisimde anlaticam bakalim .
Dogum yapanlar ust uste olunca cok panikledim yaa
Cantami hazirliyorum bi yandan eksiklerim bitmedi daha ruyamdada dogum yapmistim emziriyordum .

Siz böyle yazdıkca ben kafayı yiyorum.. ben kendimi dikiş atılmış kesilmiş hayal dahi edemiyorum! Ayağa kalkmam rahat 2 ayımı alır gibi geliyo inanılmaz korkuyorum annem de valla tokatlarım seni çekemem diyo! Ne yapcaz bilmem yaa..

Ayrica kusurabakmayin hatta kusurabakmayalim ama 37ler 38ler erken degil bnce:))
Yok canım 36 dan sonra buyursun gelsinler valla hiç düşünmeden hadi derim heralde kiloda iyise ohh ne alaa ... Doktorum bana 37 den 1 gün gördünmü bitti bu iş dedi perinatolog adam.. Ama bunu derken 36+1 mi yoksa 37+1 mi dedi çarşamba görcez gün vercek İnş hatta diyicem yeter hocam 2000 geçtiyse biz hazırız diye

Valla mecbur kalkıcaksın senin gözüne bakan kokunla susan bi yavru olcak minnacık alttan dikiş olunca emzirmek çok zor oluyor oturma açısından a öyle bi oturuyorsun valla... Sen ay uy derken bebek cuk cuk emince hem gül hem ağla geçiyor zaman ... Kokusu yeter onların İnş hepimiz toparlar ve kuzucukların en güzel zamanlarını doya doya geçiririz

Hiç öyle düşünme bende sezeryanliyim uyusuklugum geçince kalktım gezdim sadece baş ağrısı yaşadım şimdi onunda tecrübesi var oda olmaz inşallah ilki gibi kolay geçer

Bu arada bende hastane çantamı yerleştirdim ne olur ne olmaz Mayıs bebekleri çok aceleci :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…