2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
O baş ağrısı varya yemin ederim sezeryan yanında tırt bence ilk doğumunu epidural normal yaptım iğne yan etkileri oldu gözlerimden kan çıkıcak sandım en büyük korkum çünkü 15 gün süren ni ağrı

Canım hiçbir şey olmaz merak etme Allah öyle bir güç kuvvet veriyor ki...ben ne nazlıydım kaprisliydim sorunluydum bilemezsin...ÖSS ye hazırlanırken panik atak mı olmadım KPSS ye hazırlanıren midem mi kilitlenmedi...gece acile zor yetişirdik nefes alamıyorum...o anacım babacım ne uğraştılar benle...1 yıllık evliydik hamileyim dediğimde herkes yaslara büründü bu kız nolacak 9 ay napar ne eder nasıl doğurur diye...hiçbir şey anlamadan geçti gitti öyle de güçlü süper bi anne oldum ki herkes hayret etti...korumacı da olmadım panik atağım da kalmadı...her derdime çare oldu yavrum...hemen de iyileştim gürül gürül de emzirdim Allah herkese böylesini nasip etsin

Ben de öyle anneme hamileyim dedim tebrik edemedi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun dedi direk.. ne bozuldum anlatamam! Ama sonra düşündüm kendi kendimi zor çekiyorum bu insanlar beni nasıl çeksin diye :) çok şükür şimdiye kadar bende bişey anlamadan geldim inşallah bundan sonra da problem çıkarmam kimseye.. mesela doktor ısrarla normal doğurcaksın diyo.. eşime dedim hiç sesini çıkarma ben bi sancıyla geleyim buraya adam benim çirkinliğimi çirkefliğimi görsün bölün şu manyağı ikiye der alır ameliyata diye :) bakalım neler bekliyo bizi..

Su olsa anlardın dedi doktor nerden anlayayım anlamıyorum işte

Canım idrarını tutabilirsin ama suyunu tutamazsın dedi ebe. Seninde artık günün var sızma olmaz gelir böyle güzelce. Sende tutmaya çalış tutamazsan hastane yolunu tut canım.

Kızlar şu mide yanması için şurup kullanan arkadaşlar neydi şurubun adı iki çeşit var biri daha iyi diyodunuz sanki ? Eşine aldırcam bnde yanma değilde sanki mide suyu ağzıma gelcekmiş gibi oluyor . Doktora yazdırmadan alabiliyoruz dimi

İki ay mı yok artık böyle düşünüpte kendini şartlama bende ilk üzüldüm sezeryan olcak diye ama hiç korktugum gibi olmadı normaldede olsa dikiş kesik olma ihtimali var canım ya her türlü biraz gayret etmek lazım diye düşünüyorum biraz diri durmak moralli olmak lazım bide sezeryani boydan boya kesiliyo sananlar var hiç öyle değil yine normaldaki gibi bebeğin cıkabileceği kadar bi kesik benim 5 sene oldu tam izi bile yok dencek kdar az bide tavsiyem sezeryan korsesi ilk zamanlar cok işe yarıyo oturup kalkarken göbeğide güzel toparlıyo

Hepimiz de aynı telaş oluştu inşallah hepimiz en azından 36 tamamlarız erken gelmesinler artık

Ah canım annelik orada başlıyor işte sen ağrını sızını bir tarafa bırakıyorsun merak etme Allah korusun çok çok büyük bir sıkıntı olmadıktan sonra sezaryen bile olsa anne bebeğine yetiyor

Su olsa anlardın dedi doktor nerden anlayayım anlamıyorum işte
1 mayısta birşey mi var ne anlamadım takıldı kaldı 1 mayıs bebekleri hayırlısıyla bir doğursaydınız

Canım bu farklı sen artık annesin .bebeğin orda sana ihtiyaç duyarken ınan yat deseleerde yatmazsin .annen bile şaşar kalır.hiç canını sıkma yani

Bildiğin şarapçı gibi geziyorum ben o şurupla canım okadar yanmam varki nefes alamıyorum bazen onun sayesinde gece 3 4 kere içip uyuyorum (gaviskon peppermınt)

Canım bol kahve tüket öyle yaptım ben ilkte hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…