- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.741
Ishalde dogum belirtisi demialerdi .
Kendini iyi hissetmende oyledir buyuk ihtimal
Aynen öyle olacaktir eminimİnşallahh yaa böyle bi güç gelsin herkesi en çokta kendimi şok edeyim..
şuan nst deyim çok hafif sancılar var ya böyle doğmaz ki anacım. Boşuna stres yapıyorum bu kız gelmez daha :)))Şu nst bende stres yapmaya başladı walla inşallah zamanında feraha çıkarız bizde
İnan kendime bile bakamıyorum bırak bebeği. Yediğim yemekler hep hızlıca yapılanlar. Kızım da dediğin gibi burnu akıyor kendi kendine iyileşiyor yavrum ama toparlanmam gerek biran önceAynen canım bi çamaşır asıyorum günlerce elim ermiyor toplamaya...geçen haftadan beri çocuk hasta burnu akıyor oksüruyor bi doğru dürüst bakıp iyileştirmedim zavallıyı sile sile burnu yara olmuş öyle sefil bi hali var ki Allah daha küçük çocuğu olana yardım etsin gene bizimki kendi işini görüyor biraz...anneme 20sinden sonra gelirsin acele etme demiştim ama resmen sürünüyoruz
Canım ozaman bilinmiyordu Türkiye de ilk yapılan hastalardanım cafein iyi geldiği sonra keşfefildi tabiki benim zamanda kahve çay yasaktı .. Çocuk için diyorlardı şimdi bol bol iç diyolar ... Şimdi dicenki bu kadın 90 lık gibi ama 17 yıl önce oldum ben sonra 2 kere daha ameliyat geçirdim onlarsa iğne yan etkisi olmadı hiç rahatsız olmadım zaten 300 de 1 falan oluyormuş şans işi sanırımCanım bol kahve tüket öyle yaptım ben ilkte hiç olmadı
Ayy ne güzel sen bir sürü şey öğrendin gebe okulunda, allah razı olsun bizimle de paylaşıyorsunCanım idrarını tutabilirsin ama suyunu tutamazsın dedi ebe. Seninde artık günün var sızma olmaz gelir böyle güzelce. Sende tutmaya çalış tutamazsan hastane yolunu tut canım.
şuan nst deyim çok hafif sancılar var ya böyle doğmaz ki anacım. Boşuna stres yapıyorum bu kız gelmez daha :)))
İnan kendime bile bakamıyorum bırak bebeği. Yediğim yemekler hep hızlıca yapılanlar. Kızım da dediğin gibi burnu akıyor kendi kendine iyileşiyor yavrum ama toparlanmam gerek biran önce
Sorma canım bizimkiler tembel çıktı, sözde gelişimleri ilerde1 mayısta birşey mi var ne anlamadım takıldı kaldı 1 mayıs bebekleri hayırlısıyla bir doğursaydınız
Sor bakalım canım, gerçi benim su gelmesine kalmayacak sanırım, içimden bir his yarın beni apar topar dogumhaneye paketleyecekler gibi geliyorBanada hiç anlamayacak mışım gibi geliyor ilk olunca belki bizim suyumuz kısım kısım gelecek öyle birşey olamaz mı acaba direk hepsi mi geliyor yoksa bugün akşama randevum var sorayım bakalım nasıl anlarmışız.
Kızlar şu mide yanması için şurup kullanan arkadaşlar neydi şurubun adı iki çeşit var biri daha iyi diyodunuz sanki ? Eşine aldırcam bnde yanma değilde sanki mide suyu ağzıma gelcekmiş gibi oluyor . Doktora yazdırmadan alabiliyoruz dimi
Kızlar şu mide yanması için şurup kullanan arkadaşlar neydi şurubun adı iki çeşit var biri daha iyi diyodunuz sanki ? Eşine aldırcam bnde yanma değilde sanki mide suyu ağzıma gelcekmiş gibi oluyor . Doktora yazdırmadan alabiliyoruz dimi
Ay kizlar annemin beslediği bir sokak kedisi var az once balkonda yatiyormus soyle ayagimla seveyim dedim o da tirnak atti bana Hemen ayagimi cektim ama corabi cikarip baktim bir damladan az kan akti hemen yikadim kolonya doktum
Tabi tedirginim ne yapsam Doktora da ulasamadim pazar diye heralde
Sor bakalım canım, gerçi benim su gelmesine kalmayacak sanırım, içimden bir his yarın beni apar topar dogumhaneye paketleyecekler gibi geliyor
Galiba reflü dediğin gibi gecmiyor çnkü ilk zamanlar üşüttüm sandım ama değil . Renni bn daha önce kullanmıştım midemde bi sorun varken . Gaviskon aldırayım bari renni de bayıyor beni :)Reflü canım senin dediğin bebiş midene baskı yaptığı için midenin suyu ağzına gelir o bende normalde de var gavisgon yada rennie içiceksin ben rennie tablet kullanıyorum kesiyor beni hiç yanımdan ayırmam emzik gibi ağzımda sürekli. Gavisgon şurup olan tadı biraz daha ağır ikiside reçetesiz satılıyor eğer çok aşırı değilse söyle gavisgon alsın hamile için desin onlar verir zaten
Yarın 38 bitiyor allah nasip ederse, iyice de sabırsızlanıyorum sona geldikçeAy canım artık inşallah diyorum vakti geldi. Dediğin gibi senin ki zaten ilerde normalde bile sezeryanda 38 doldurunca alıyorlar zaten. Senin ki ileri olduğu için çoktan doğurmuş olman lazımdı. Al bütün herşeyini yanına git bakalım inşallah alırlar
bende de durumlar aynı.ésim mecbur gelicek yanımda..onsuz gidemem oda bırakmaz zaten...anneme sen sakın gelme dedim..kendide tırsıyorum diyor zaten ..bir panik kişi yeter..ikinciyi kaldıramamCanım bizimki de hic sakin değildi eşim direksiyonda annem arkada gözleri ustümde iyi misin iyi misin dişlerimi sıkıyordum onlara acımi belli etmemek için ay dedim şu hayatta asla birlikte doğuma gidilmeyecek iki insan benim yanımda şu andakeşke ben doğurduktan sonra gelseydiniz çok komiklerdi
Gruptaki kizlar oyle yazmisti.İshal yapacak şeylerde yemiyorum hiç ondan benim de aklıma geldi acaba mı dedim.
Ama iyi hissetmek belirti mi onu bilmiyordum. Bahardan neşelendim diyip duruyorum 2 gündür kendime.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canmAlmıyorlar kuzum benide almadı
Ayy ne güzel sen bir sürü şey öğrendin gebe okulunda, allah razı olsun bizimle de paylaşıyorsun
Hiç nst ye girmedin mi canım. Bende sezeryanım ilkim buda öyle olcak hayırlısı ile ve ben 2 aydır nst ye giriyorum he erken başladım erken doğum riskinden ama zaten son 2 ay 2 haftada bir kontrolde her seferinde nst ye alirlar.Ay benide nst ye sokucak mı acaba ya sezeryan diye gerek duymaz dedim ama sen agrım var dedin diye mi girdin canım
Medikara gidiyorum canım karabükteyimSen hangi hastaneye gidiyorsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?