2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şu nst bende stres yapmaya başladı walla inşallah zamanında feraha çıkarız bizde
şuan nst deyim çok hafif sancılar var ya böyle doğmaz ki anacım. Boşuna stres yapıyorum bu kız gelmez daha :)))

İnan kendime bile bakamıyorum bırak bebeği. Yediğim yemekler hep hızlıca yapılanlar. Kızım da dediğin gibi burnu akıyor kendi kendine iyileşiyor yavrum ama toparlanmam gerek biran önce

C
Canım bol kahve tüket öyle yaptım ben ilkte hiç olmadı
Canım ozaman bilinmiyordu Türkiye de ilk yapılan hastalardanım cafein iyi geldiği sonra keşfefildi tabiki benim zamanda kahve çay yasaktı .. Çocuk için diyorlardı şimdi bol bol iç diyolar ... Şimdi dicenki bu kadın 90 lık gibi ama 17 yıl önce oldum ben sonra 2 kere daha ameliyat geçirdim onlarsa iğne yan etkisi olmadı hiç rahatsız olmadım zaten 300 de 1 falan oluyormuş şans işi sanırım

Canım idrarını tutabilirsin ama suyunu tutamazsın dedi ebe. Seninde artık günün var sızma olmaz gelir böyle güzelce. Sende tutmaya çalış tutamazsan hastane yolunu tut canım.
Ayy ne güzel sen bir sürü şey öğrendin gebe okulunda, allah razı olsun bizimle de paylaşıyorsun

Ay benide nst ye sokucak mı acaba ya sezeryan diye gerek duymaz dedim ama sen agrım var dedin diye mi girdin canım

Sor bakalım canım, gerçi benim su gelmesine kalmayacak sanırım, içimden bir his yarın beni apar topar dogumhaneye paketleyecekler gibi geliyor

Canım ben gaviskon advance kullanıyorum daha yoğun ve beni bi yarim saat rahatlatıyor. Birde peppermint var gaviskonun o daha sıvı. Renie var muadil diyorlar ama ben hiç beğenmiyorum. Bunları reçetesiz alabilirsin canim

Reflü canım senin dediğin bebiş midene baskı yaptığı için midenin suyu ağzına gelir o bende normalde de var gavisgon yada rennie içiceksin ben rennie tablet kullanıyorum kesiyor beni hiç yanımdan ayırmam emzik gibi ağzımda sürekli. Gavisgon şurup olan tadı biraz daha ağır ikiside reçetesiz satılıyor eğer çok aşırı değilse söyle gavisgon alsın hamile için desin onlar verir zaten

Kizlar dün bu olay yasandi Bugum doktorumu aradim devlet hastanesine acile bi git bugun dedi Acile gittim enfeksiyon hastaliklari poliklinigine gonderdiler Doktor kediyi her gun goruyor musunuz dedi Evet dedik her gun bizim balkonda O zaman 10 gün takip edin eger ortalardan kaybolur veya ölürse gelin kuduz aşısı yapacagiz dedi 10 gun sonra kedi normap hayatina devam ediyorsa da gidip imza verecekmisim
Kisaca kediye iyi bakin bolca besleyin dedi kizlar :) hain kedinin basima actigi isler boyle

Sor bakalım canım, gerçi benim su gelmesine kalmayacak sanırım, içimden bir his yarın beni apar topar dogumhaneye paketleyecekler gibi geliyor

Ay canım artık inşallah diyorum vakti geldi. Dediğin gibi senin ki zaten ilerde normalde bile sezeryanda 38 doldurunca alıyorlar zaten. Senin ki ileri olduğu için çoktan doğurmuş olman lazımdı. Al bütün herşeyini yanına git bakalım inşallah alırlar

Galiba reflü dediğin gibi gecmiyor çnkü ilk zamanlar üşüttüm sandım ama değil . Renni bn daha önce kullanmıştım midemde bi sorun varken . Gaviskon aldırayım bari renni de bayıyor beni :)

Yarın 38 bitiyor allah nasip ederse, iyice de sabırsızlanıyorum sona geldikçe Allahım hepimizi sağ Salim kavustursun hayırlısıyla

bende de durumlar aynı.ésim mecbur gelicek yanımda..onsuz gidemem oda bırakmaz zaten...anneme sen sakın gelme dedim..kendide tırsıyorum diyor zaten ..bir panik kişi yeter..ikinciyi kaldıramam

İshal yapacak şeylerde yemiyorum hiç ondan benim de aklıma geldi acaba mı dedim.
Ama iyi hissetmek belirti mi onu bilmiyordum. Bahardan neşelendim diyip duruyorum 2 gündür kendime.
Gruptaki kizlar oyle yazmisti.
Benim ilk dogumumda hic hissetmedim oyle seyler.
Zaten yorgunlugun y si bile yoktu .
Is yok cocuk yok yatiyordum tum gun.

Ayy ne güzel sen bir sürü şey öğrendin gebe okulunda, allah razı olsun bizimle de paylaşıyorsun

Evet canım ya hem biraz farklı insanlar gördüm hemde güzel bilgiler öğrendim. Bence her hamilenin böyle bir eğitim alması lazım. Kaygı ve korkularımızı bu şekilde artabiliriz

Ay benide nst ye sokucak mı acaba ya sezeryan diye gerek duymaz dedim ama sen agrım var dedin diye mi girdin canım
Hiç nst ye girmedin mi canım. Bende sezeryanım ilkim buda öyle olcak hayırlısı ile ve ben 2 aydır nst ye giriyorum he erken başladım erken doğum riskinden ama zaten son 2 ay 2 haftada bir kontrolde her seferinde nst ye alirlar.
Ben 7 yada 9 günde bir nst ye giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…