2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın canım hayırlı olsun kaçıncı bebek senin tüpleri bağlatmayı düşünmüşsün merak ettim
Hadi hayırlısı canım dualarımdasınız İnş hayırlısıyla yavrunu sağlıklı sıhhatli al kucağına

Assos cankm sancı çıktı ama Sezeryan olacaksın Dr sanciyi görünce hemen almazmi sezeryane

Hayırlısı ile olsun inşallah cnm. Ben tüpleri bağlama olayında çok üzülüyorum nedense yaa çok büyük risk bana göre zor bir karar hayatın neler getireceği bilinmiyor ki.

kizlar 2. bebegim olacak insallh. tupler icin henuz karar vermedim ama soyle bir durumum var 38 yaşındayım ve buyuk oglum cok zor bir cocuktu hala biz giydirir biz yediririz yani cogu zaman cunki cok tembel.. uyusuk biseyi defalarca soyleriz açıkçası cok yoruldum 2 . bebekte biliyorsunuz ne olacagi daha belli degil kafam karman curman rabbim ikisine uzun ömür versin.. diyorum .. ama daha karar vermedik ..
evet nts de sanci cikti ama demekki cok onemli gormedi dr oyle olsa hemen alırdı ameliyatta..
genel anesteziyi son olaylar beni cok yiprattigi icin istiyorum ama sonradi nasıl oluyor bilmiyorum.. daha onceki sezeryanim spinaldi hic bir sorun yasamamistim... bakalim artik durum neyi gosterecek..

Yok canım hiç girmedim 32 de gittim en son dr 3 hf sonra gel dedi bi sıkıntım olmazsa bi ay sonra geliyim dedim tamam dedi bu pers gidicem işte 36 oluyorum

Canım benim parça parça geldi suyum ama yine de idrardan farklı. Anlamaman imkansız hiç korkmayın yandan bacaklarına sızıp gidiyor tutamıyorsun

Ay benide nst ye sokucak mı acaba ya sezeryan diye gerek duymaz dedim ama sen agrım var dedin diye mi girdin canım
Yok kuzum ben 32 den beri giriyorum. Sen 36 oldun seni de sokar bence

Su birden gelir bütün kıyafetlerini ıslatır diyor benim doktorum canım.anlamamak mümkün değilmiş

Kızlar benim cadı kanala girmiş valla. 40 60 sancılar da var. Bugün halıcıyı da aradım çikolatayı da hallediyorum. Cumaya kadar gelmezse iyidir diye düşünüyorum. Bir panik oldum sofiarya belirtisiz direk suyu geldi. Hazırlıklı olalım diye düşünüyorum.
sofiarya doğurdun sanırım kuzum umarım herşey iyidir bize de yaz iyi hissedince

Ay kızlar doğumlar başladı beni bi heyecan sardı.hafta sonundan beri belimin belli bi yeti deli gibi ağrıyı zaten.daha ben 30 nisanda ayrilacam isten gelmesin öyle hemen temizlik var daha hastane çantam bile hazır değil.bugün öyle arası deli gibi emzirme atleti baktım daha almadim da henüz ama çok çirkinler o atletler ya.sutyen in üst kısmı kocaman ya yazın tişörtlerin altında kesin gözükür onlar siz nasip birşey aldınız.kompedan da bi model var onunda bedeni kalmamış netten alayım dedim

Cok güzel bence hem yatsın hem otursun dersek daha uygun fiyata zor buluruz gibi geliyor bana.bak ben alabilirim bunu ya iyiki paylastin canim saol.
Aynen canım ben de bunu çok beğendim. Aslında fiyatı çok ta değil gibi. Kaliteli biseye benziyor ki mothercare ürünü kalitesiz olacağını sanmam. Ben fisher price düşünüyodum o da 230 civarı. Az daha koyup bunu almak mantıklı geldi. Hem uyur gündüzleri konforlu duruyor hem müzikli

Idil babyden aldim canim 12 tl miydi neydi pembe modelliydi.
Bitanedaha aliyim dedim kslmamisti

Aha sende bendensin bende nstde bu sancıları gördüm bir kere 80i bile gördüm dr sancılar için ne dedi ne zamana çağırdı

Canım benim parça parça geldi suyum ama yine de idrardan farklı. Anlamaman imkansız hiç korkmayın yandan bacaklarına sızıp gidiyor tutamıyorsun

Yok kuzum ben 32 den beri giriyorum. Sen 36 oldun seni de sokar bence

Gecen gittiğimde de 32 ydim aslınd ama gerek görmedi sanırım ay senin sancılar kanala girme sancılarıymıs demek ki ne dedi peki doktorun kanala girme sezeryan meselesi filan varya sordun mu

Senin de ilk çocuk sezeryan mıydı ? Bu da sezaryan mı olcaktı?

Doktorum bana ocean mummy die bir balıkyağı verdi. normal doğumu kolaylaştırdığını söyledi. Açılmayı hızlandırıyormuş. Sizlerden balıkyağı kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…