- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.781
Ben Efa daily kullanıyorum. 5 gündür içemiyorum bitmişti. Bugün gidip 1 kutu daha alıcamDoktorum baba ocean mummy die bir balıkyağı verdi. normal doğumu kolaylaştırdığını söyledi. Açılmayı kolaylaştırıyormuş. Sizlerden balıkyağı kullanan var mı?
Canım aynı durumdayız 33.haftamda gidip dogum iznine ayrıldım 20 gün sonra gel dedi randevuyu geç almışım perşembe gidicem daha hiç NST ye de girmedim bence ultrasondan bebeğin rahim ağzına uzaklıgıni falan görüyorlar ondan bazısını erkenden NST ye sokuyorlar...yani öyledir inşallah beni başından savdıgı ihtimalini düşünmek istemiyorum...ben 35+4 üm 36nın içindeyim ama sen 37 görünüyorsunYok canım hiç girmedim 32 de gittim en son dr 3 hf sonra gel dedi bi sıkıntım olmazsa bi ay sonra geliyim dedim tamam dedi bu pers gidicem işte 36 oluyorum
Ay dün bizimki de ilk kez ciddi ciddi konuştu sancın olur veya suyun gelirse ne kadar sürede doğum oluyor bn olmazsam gelene kadar sakin kalabilcen mi korkarmısın falan diyorbu hafta hep işe üçte gidip on birde çıkıcak on ikide ancak evde oluyor . Bende dedim sen gelene kadar bi duş alır saçımı başımı yaparım diye zaten o olmadan gitmem ben hastaneye
Benim ilk dogumumda hic hissetmedim oyle seyler.
Zaten yorgunlugun y si bile yoktu .
Is yok cocuk yok yatiyordum tum gun.
Doğum başlamasıyla ilgili bişey yoksa durduruyorlar canım inşallah endişelenme...bebek hareketlerinde falan bi gariplik var mıydı senin? Kontrolde mi çıktıKızlar şuan hastanedeyim.musadeye aliniyorum dua edin bebek nstde tasikardik çıkıyor
Canım kalp atışı az mı oluyor yani taşikardi neydi. Rabbim kolaylık versin inşallahKızlar şuan hastanedeyim.musadeye aliniyorum dua edin bebek nstde tasikardik çıkıyor
Evet canım dün kasıktaydı şimdi girmiş demekki gece girdi. Hiçbişey demedi inan. Bekler mi günün dedim. Geçen sefer bekler demişti bu sefer belli olmaz dedi. Yürüyüşü tamamiyle bıraktım ama. Düzenli yürüyüş kanala sokuyor bebeği benceGecen gittiğimde de 32 ydim aslınd ama gerek görmedi sanırım ay senin sancılar kanala girme sancılarıymıs demek ki ne dedi peki doktorun kanala girme sezeryan meselesi filan varya sordun mu
Ayy canım Allah kolaylık versin 37desin artık iyice gelismiştir inşallahKızlar benim cadı kanala girmiş valla. 40 60 sancılar da var. Bugün halıcıyı da aradım çikolatayı da hallediyorum. Cumaya kadar gelmezse iyidir diye düşünüyorum. Bir panik oldum @sofiarya belirtisiz direk suyu geldi. Hazırlıklı olalım diye düşünüyorum.
@sofiarya doğurdun sanırım kuzum umarım herşey iyidir bize de yaz iyi hissedince
Canım hiç birşey olmayacak Allah'ın izniyle, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar şuan hastanedeyim.musadeye aliniyorum dua edin bebek nstde tasikardik çıkıyor
Canım sende var mıydı bebek hareketlerinde falan değişiklik...Canım kalp atışı az mı oluyor yani taşikardi neydi. Rabbim kolaylık versin inşallah
Evet canım dün kasıktaydı şimdi girmiş demekki gece girdi. Hiçbişey demedi inan. Bekler mi günün dedim. Geçen sefer bekler demişti bu sefer belli olmaz dedi. Yürüyüşü tamamiyle bıraktım ama. Düzenli yürüyüş kanala sokuyor bebeği bence
Kızlar şuan hastanedeyim.musadeye aliniyorum dua edin bebek nstde tasikardik çıkıyor
Ben geçen hafta fazla kasılmalarım olu yo diye bi gece hastanede yattım simdide gün içinde ara ara kasılma oluyo ama çok değil yapabildiğim kadarıyla yatıyorum bide sabah akşam mağnezyum birde progestan kullanıyorum şu iki haftayıda geçirirsem rahatlıcam benimkide aceleci ama bakalım hayırlısı sen nasılsınCanım doğumumuz aynı gün gözüküyor. Ağrı sızı kasılma sen ne durumdasin
Evet serum takıyorlar birden fazla kez nstye alırlar sonra taburcu ederler allahın izniyle sende panik yapma etkileme bebeğiAyy çok iyi geldi bu msj serum takicaklar şimdi sonra tekrar nst inşallah bekler gununu
Canım gri olan daha çok hoşuma gitti benim ama bütçeye göre tabi arada 100 tl fark var az değil. Işini görür diyorsan diğeri de çok guzelKızlar valla beni telaş sardı doğumlar olunca. Çok fazla eksiğim var ve hastane çantam bile hazır değil. Kardeşim şehir dışından kargo gondericek onu bekliyordum hastane de kullanılacak şeyler var içinde ama sanırım beklemeden eksikleri tamamlamam lazım. Ana kucağı siparişini de netten vereyim diyorum. Oğlumda çok kullandım kesin alicam inşallah. Hangisi olsun karar veremedim.
Eki Görüntüle 2137408 Eki Görüntüle 2137409
Kuzum o zaman normalmi oluyorki doğum benim ilk sezeryan bunuda sezeryan yapcakD Deli mavi prenses canım nisan annelerinde şimdi doktorun alttan uyarmasi konuşuluyor kızlardan birini de uyarmış sanırım bi bak istersen sen de bilgin olmuş olur
Valla kuzum ben de bir kez 100 oldu ama bebek ittiriyor gibi sanki ya. Bir de kaburgama dayamış ayaklarını nefesim ondan yetmiyor.Aha sende bendensin bende nstde bu sancıları gördüm bir kere 80i bile gördüm dr sancılar için ne dedi ne zamana çağırdı
İlki sezeryandı. Kordon nedeniyle kanala girememişti hiçSenin de ilk çocuk sezeryan mıydı ? Bu da sezaryan mı olcaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?