- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.801
Alttan uyaracak diyen sen değil miydin kuzum karıştırdım mı ben acaba diğer kizlardan mıydı ki?Kuzum o zaman normalmi oluyorki doğum benim ilk sezeryan bunuda sezeryan yapcak
3 kilo ya canım ama ciğerleri için dursun istiyorum. Emmesi falan güzel olur en azındanAyy canım Allah kolaylık versin 37desin artık iyice gelismiştir inşallah
Evet çok azalmıştı. Bugün de nst de çikolata yedirip bir daha baktılar. Hep az hareket ediyor cadıCanım sende var mıydı bebek hareketlerinde falan değişiklik...
Ben değildim canım bana bişey demediAlttan uyaracak diyen sen değil miydin kuzum karıştırdım mı ben acaba diğer kizlardan mıydı ki?
Aynen canım ben de bunu çok beğendim. Aslında fiyatı çok ta değil gibi. Kaliteli biseye benziyor ki mothercare ürünü kalitesiz olacağını sanmam. Ben fisher price düşünüyodum o da 230 civarı. Az daha koyup bunu almak mantıklı geldi. Hem uyur gündüzleri konforlu duruyor hem müzikli[/QUOT gribi al cnm ben onu alcam
Aaa pardon bebisim ya sen gibi hatırladım benBen değildim canım bana bişey demedi
Ay on gündür ne sancılar ile geziyorum bugün resmen doğuruyorum bel acısından ama yok hala. Sene stres yapma ama yavaş da olma tabi hayırlısıyla gelsin inş.Kızlar benim cadı kanala girmiş valla. 40 60 sancılar da var. Bugün halıcıyı da aradım çikolatayı da hallediyorum. Cumaya kadar gelmezse iyidir diye düşünüyorum. Bir panik oldum @sofiarya belirtisiz direk suyu geldi. Hazırlıklı olalım diye düşünüyorum.
@sofiarya doğurdun sanırım kuzum umarım herşey iyidir bize de yaz iyi hissedince
Valla kuzum benim tek farkı daha az hareket ediyor hep ayaklarıyla vuruyor. Başıyla baskı yapar rahatsız eder seni dedi ama bilmem çok anlamadım ben sanırım. Eşim yürüyüşün değişti diyordu akşamları ama iki haftadır falan öyleyditoist kuzum ayyy heyecanlandırdın sen de valla, kanala da girdiğini nasıl anlarız ki anca doktor mu anlıyor acaba
Grisi diyorum ben. Daha sağlam duruyor sanki canımKızlar valla beni telaş sardı doğumlar olunca. Çok fazla eksiğim var ve hastane çantam bile hazır değil. Kardeşim şehir dışından kargo gondericek onu bekliyordum hastane de kullanılacak şeyler var içinde ama sanırım beklemeden eksikleri tamamlamam lazım. Ana kucağı siparişini de netten vereyim diyorum. Oğlumda çok kullandım kesin alicam inşallah. Hangisi olsun karar veremedim.
Eki Görüntüle 2137408 Eki Görüntüle 2137409
Ya sen nstye girmiş miydin onu soracaktım ben de sana. Bu nst işi ne tuhaf ya. Ben şeyime ağrı giriyor bebek ittirirken ordan anlıyorum sancı olduğunu. Bugün nst de de teyit ettim gerçekten 60 larda şeyim acıyordu açılmaya mı çalışıyor napıyorsaAy on gündür ne sancılar ile geziyorum bugün resmen doğuruyorum bel acısından ama yok hala. Sene stres yapma ama yavaş da olma tabi hayırlısıyla gelsin inş.
Canım benim parça parça geldi suyum ama yine de idrardan farklı. Anlamaman imkansız hiç korkmayın yandan bacaklarına sızıp gidiyor tutamıyorsun
Canım aynı durumdayız 33.haftamda gidip dogum iznine ayrıldım 20 gün sonra gel dedi randevuyu geç almışım perşembe gidicem daha hiç NST ye de girmedim bence ultrasondan bebeğin rahim ağzına uzaklıgıni falan görüyorlar ondan bazısını erkenden NST ye sokuyorlar...yani öyledir inşallah beni başından savdıgı ihtimalini düşünmek istemiyorum...ben 35+4 üm 36nın içindeyim ama sen 37 görünüyorsun
Canım kalp atışı az mı oluyor yani taşikardi neydi. Rabbim kolaylık versin inşallah
Evet canım dün kasıktaydı şimdi girmiş demekki gece girdi. Hiçbişey demedi inan. Bekler mi günün dedim. Geçen sefer bekler demişti bu sefer belli olmaz dedi. Yürüyüşü tamamiyle bıraktım ama. Düzenli yürüyüş kanala sokuyor bebeği bence
Su birden gelir bütün kıyafetlerini ıslatır diyor benim doktorum canım.anlamamak mümkün değilmiş
Kızlar şuan hastanedeyim.musadeye aliniyorum dua edin bebek nstde tasikardik çıkıyor
Benim suyum gelene kadar sıfır belirti canım. Sadece gerçekten son 2 gün aşırı iyiydim. cafeye gittik eşli arkadaşlarla. Kahve falan içmiştim. Millet çocuğu da mı yedin çıkmıyor diye dalga geçiyordu düşün. Sıfır ağrı sıkıntı. 40+1 de gece suyum geldi belim su geldikten sonra ağrımaya başladı. Hastaneye gittik. 1 cm açılma var. Ben rahatım 4 cm e kadar çok rahattım. Hiş sancı mancı hissetmedim. 7 ye kadar biraz daha kötüydü tabi. Bence kordon olmasa doğardı benim. Bebiş. Sizin de öyle rahat rahat doğsun inşallah. Su gelince bebek zaten mecbur aşağı iniyorBir belirti illaki olur yani ama anlarız bir şekilde değil mi yaklaştıkça bazen evde doğuracakmışım gibi geliyor. Benim amcamın kızı odasında doğurdu anlamadım bile daha çok var doğurmana deyip odaya almışlar 5 dk sonra bebek çıkmış çığlık çığlığa etrafta herkes Allahtan bebeğine birşey olmadı turp gibi maşallah.
Ben de bugün belim ağrıyor diye bi huzursuz oldum ama sanmıyorum bişey olacağını...her zamanki gibi gayet hareketli bebiş de...bikaç gündür bi de midemde acayip bi doluluk hissi sanki mideme bir yumruk oturmuş...ayy acelesi yok dursunlar biraz daha yaa...ben hiç hazır da değilim...perşembe randevum da bakalım ne diycekKızlar demekki bebek kilosu doğumu cidden etkiliyor. İlk kızım tosun gibiydi kanala kafayı sokamamıştı birtürlü. Bu minik biraz sanırım hemen sokmuş yabugünden itibaren yemeğe odaklandım çocuk erken gelmesin diye
Ay girdim cnm 50-75-60 sancılar, geçen de 40-50 lerdeydi. Hiç sancisiz çıkmadım nstden. Evde dogurcam diye korkuyorum bugün alttan çok sizi var cikcak gibi yürüyemedim. Su, nişan birşey olsun diye bekliyorum ama olmadı aksam yine bir ebeden parmak yerimYa sen nstye girmiş miydin onu soracaktım ben de sana. Bu nst işi ne tuhaf ya. Ben şeyime ağrı giriyor bebek ittirirken ordan anlıyorum sancı olduğunu. Bugün nst de de teyit ettim gerçekten 60 larda şeyim acıyordu açılmaya mı çalışıyor napıyorsavalla ben hiç istemiyorum daha erken bana. 1 mayıs annelerine nasip etsin Allah
Idil babyden aldim canim 12 tl miydi neydi pembe modelliydi.
Bitanedaha aliyim dedim kslmamisti
Canım ben de bugün doğru dürüst yürüyemiyorum hem belim agrıyor hem de her adımda sanki bebek ile vajinam arasında bir tel var, sanki o geriliyor.. elim belimde duvarlara tutuna tutuna gidip geliyorum tuvalete.. odaya gelip ayaklarımı dikiyorum havaya, habire yiyorumYa sen nstye girmiş miydin onu soracaktım ben de sana. Bu nst işi ne tuhaf ya. Ben şeyime ağrı giriyor bebek ittirirken ordan anlıyorum sancı olduğunu. Bugün nst de de teyit ettim gerçekten 60 larda şeyim acıyordu açılmaya mı çalışıyor napıyorsavalla ben hiç istemiyorum daha erken bana. 1 mayıs annelerine nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?