2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ay on gündür ne sancılar ile geziyorum bugün resmen doğuruyorum bel acısından ama yok hala. Sene stres yapma ama yavaş da olma tabi hayırlısıyla gelsin inş.

toist kuzum ayyy heyecanlandırdın sen de valla, kanala da girdiğini nasıl anlarız ki anca doktor mu anlıyor acaba
Valla kuzum benim tek farkı daha az hareket ediyor hep ayaklarıyla vuruyor. Başıyla baskı yapar rahatsız eder seni dedi ama bilmem çok anlamadım ben sanırım. Eşim yürüyüşün değişti diyordu akşamları ama iki haftadır falan öyleydi
Grisi diyorum ben. Daha sağlam duruyor sanki canım

Ay on gündür ne sancılar ile geziyorum bugün resmen doğuruyorum bel acısından ama yok hala. Sene stres yapma ama yavaş da olma tabi hayırlısıyla gelsin inş.
Ya sen nstye girmiş miydin onu soracaktım ben de sana. Bu nst işi ne tuhaf ya. Ben şeyime ağrı giriyor bebek ittirirken ordan anlıyorum sancı olduğunu. Bugün nst de de teyit ettim gerçekten 60 larda şeyim acıyordu açılmaya mı çalışıyor napıyorsa valla ben hiç istemiyorum daha erken bana. 1 mayıs annelerine nasip etsin Allah

Canım benim parça parça geldi suyum ama yine de idrardan farklı. Anlamaman imkansız hiç korkmayın yandan bacaklarına sızıp gidiyor tutamıyorsun

Bir belirti illaki olur yani ama anlarız bir şekilde değil mi yaklaştıkça bazen evde doğuracakmışım gibi geliyor. Benim amcamın kızı odasında doğurdu anlamadım bile daha çok var doğurmana deyip odaya almışlar 5 dk sonra bebek çıkmış çığlık çığlığa etrafta herkes Allahtan bebeğine birşey olmadı turp gibi maşallah.

Bugün 36+1 im canım banada gerek görmedi heralde sanmıyorum basından savsın kanala uzak demişti cünkü bende persembe gidicem bakalım ne dicek

Ya benimde hergün 3-5 km var yani ritmik değil ama oraya git buraya git marketti bişeydi derken oluyo baya

Benim suyum gelene kadar sıfır belirti canım. Sadece gerçekten son 2 gün aşırı iyiydim. cafeye gittik eşli arkadaşlarla. Kahve falan içmiştim. Millet çocuğu da mı yedin çıkmıyor diye dalga geçiyordu düşün. Sıfır ağrı sıkıntı. 40+1 de gece suyum geldi belim su geldikten sonra ağrımaya başladı. Hastaneye gittik. 1 cm açılma var. Ben rahatım 4 cm e kadar çok rahattım. Hiş sancı mancı hissetmedim. 7 ye kadar biraz daha kötüydü tabi. Bence kordon olmasa doğardı benim. Bebiş. Sizin de öyle rahat rahat doğsun inşallah. Su gelince bebek zaten mecbur aşağı iniyor

Ben de bugün belim ağrıyor diye bi huzursuz oldum ama sanmıyorum bişey olacağını...her zamanki gibi gayet hareketli bebiş de...bikaç gündür bi de midemde acayip bi doluluk hissi sanki mideme bir yumruk oturmuş...ayy acelesi yok dursunlar biraz daha yaa...ben hiç hazır da değilim...perşembe randevum da bakalım ne diycek

Ay girdim cnm 50-75-60 sancılar, geçen de 40-50 lerdeydi. Hiç sancisiz çıkmadım nstden. Evde dogurcam diye korkuyorum bugün alttan çok sizi var cikcak gibi yürüyemedim. Su, nişan birşey olsun diye bekliyorum ama olmadı aksam yine bir ebeden parmak yerim

Canım ben de bugün doğru dürüst yürüyemiyorum hem belim agrıyor hem de her adımda sanki bebek ile vajinam arasında bir tel var, sanki o geriliyor.. elim belimde duvarlara tutuna tutuna gidip geliyorum tuvalete.. odaya gelip ayaklarımı dikiyorum havaya, habire yiyorum nasıl bir iştah anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…